90 ve 85 doğumlulara özel bu sorum :) Apple'nız bir karar verdi ve sizi çocukluğunuza götürmek istiyor :))
İlkokulda okurken , o yıllarda okul kantinlerinde satılan adı sanı duyulmamış " cinbaba " ve "cingöz" adlı cipsler bulunurdu.. Sonraları sağlığa zararlı diye toplatılmıştı. Tenefüs zili çaldığında en yakın arkadaşım cansu ile birlikte cinbaba alırdık , biran önce aşağı inmemiz gerekirdi tenefüste. Çünkü çok sevilen bir cipsti biterdi hemen :((
. Yeni nesil bilmez bunu.. Bu yüzden bu sorum sizler için 85-90 lılar :))
İçinden de fırıldak çıkardı hediye diye ⤵ Ne günlerdi ya :)) çocukluk..
Evet soruyorum o halde , hatırlayan var mı bu cipsi? Kimler severdi? Alayım görüşleri
Ben senin dediğin jenerasyonun bir ferdiyim ancak o zamanlar durumumuz iyi olmadığından günlük harçlık olmazdı bende haliyle de imrensem de çikolata cips alamazdım vay be çocukluk işte hatırlamıyorum bahsettiğin cipsi ama işte o imrendiğim zamanlarımı bile özledim. Şimdi şükrolsun imkan var ancak çocukluk bambaşka bir çikolata ile mutlu olmak bambaşka küçücük hadiselerle mutlu olabilmek bambaşka. Babamın fabrikaa öğle yemeğinde yersin diye verdikleri muzu yemeyip eve bana getirmesi akşam elinde o muzu görmem ve o anki mutluluk bambaşka. Çocukluk her haliyle güzeldi. Vesselam...
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok ucuz bir cipsti ama bu.. Markalı değildi çünkü.. 100 krştu fiyatı.. Eski yıllar..
Ayrıca bizde bunlarla yarışırdık kaybeden kendi tasosunu kazanana verirdi. Sonra bir üst modelleri çıktı. Beyblade ile kapışmaya başlamıştık. Çocukluğumun bir kısmı bunlardan ibaretti.
En İyi Cevaplar