Çok güzel olmuş Güle güle yemekler yap. Mutfaklar buharlı ortam olduğu için en iyi yer döşemesi fayanstır Mineflo ve benzeri örtüler rutubeti korur ve sürekli kokar Priz sadece 1 tane var çok ihtiyacın olacak. eğer çoğaltmak istersen yardımcı olurum
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok çift priz var veb karşı tarafta iki tane ayrı var ☺ fakat Tskrl fayans düşüneceğim
Alışveriş & Hediyeler konusunda 403 cevap paylaştı.
mutfakta radikal bir değişim olsada duvarda asılı olan (bez sanırım) şey istirarla ve inatla yerini koruyor
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hahah çok güldüm ya vallahi hiç fark etmedim. Vay pasaklı kız mutfak havlusunu kaç hafta degistirmemis diyorlardir şimdi hahahah. Napim anam bir o rengi yokmuş çegizime
Harbi gozlerimmi kör hicbi farklilik goremedim vallahi
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anlatayım o zaman 😅 önceki mutfak kapı ile aynı renkteydi, ben dolapları tek tek söküp yapışkan ile kapladım bir iki yıl kullanıp komple söktürdüm ve tavana kadar uzayan kapaklar yaptırdım, dolapları 2 buçuk katına genişlettim, bulaşık makinesi taktırdım ve ışıklandırdım.
Fazla fark yok sadece fayanslar ve dolapların kulpları değişmiş gibi ama güzel olmuş güle güle kullan insallah sadece yumurta ve makarna yapmak için kullanmazsın :)
Hehe yok ya vallahi eşim bile diyor annemden güzel yapıyorsun diye. Fakat eşim protein manyağı olduğu için diyetine göre yemek yiyor. Evlenmeden önce sebze yemezdi domatesin tadına ilk benim sayemde baktı. Uyuz işte çok Seçici
Vallahi avrupada en düşük ev fiyatları 4.5 mio TL'ye patlıyor. O yüzden ev sahibi olmak için daha 40 fırın ekmek yememiz lazım. Hayaller ve hayatlar aynen
Dolap kulpları aşırı dışarda ve köşeli, çocuk sağlığı açısından tehlike arz etmekte. Köşeli uçları her an bir kazaya sebebiyet verebilir... Kulpları değiştiriniz...
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim evde çocuk yok, fakat girerse de emin ol hiç bir çocuk benim evimde veya mutfağımda koşamaz ☺
En İyi Cevaplar