Ve değil tum insanlığı kadını erkeği
Daha kendinizi bile tanımıyorsunuz
Öyle bir soru ki ne cevap versem tepki alır. Ama çalışmalarını savunacak nedenlerim de var. Çalışmamalarının gerekliliğini savunacak nedenlerim de var. Şöyle.
1-Öğretmen olarak çalışsınlar. Hemşire doktor olarak olarak çalışsınlar. Bayan cezaevlerinde çalışsınlar. Erkek cezaevinde bayan arama kısmında da ya da bayanların yapması gereken alanlarda çalışsınlar. Bayanların olması gerektiği sektörde çalışsınlar. Eşlerinin yatalak, çalışamayacak durumda hasta veya başka durumda oldukları durumda çalışsınlar. Hem okumalı hem çalışmalılar. Bu gibi durumlarda bayanların çalışması şart.
2- Bazı düz memuriyet, teknisyen mühendis vs gibi illa ki bayanların şart olmadığı meslek alanlarında çalışmasınlar ama okusunlar meslekleri olsun yinede. Ancak çalışmasınlar çünkü Hem istihdam olur erkekler için. Ayrıca da çalışan bayan işsiz bir erkekle evlenmez. Bu yüzden bahsettiğim durumlarda bayan çalışmassa hem istihdam olur hemde iş olacağı için güzel yuvalar kurulur.
Naçizane yorumumdur.
İslamın penceresinden bakmaktır esas olan. Ama şimdi o pencereden yazsaydım direk yiyeceğim damga yobaz vs vs. Gerçek olan önemlidir benim için ne dedikleri önemli değilde. Ben mantığa uyanıda yazdım ki hani direk akıllarında İslamiyet mi kesin böyledir demeden önce yazıyı anlasınlar.
Cevap
0Cevap
Ahahah erkekte kadinsa yapio erkekler daha cok
Ahlakli biri olsa boyle. olucaginin dusunmuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar