Deneme çözerken 20 sorudan sonrası zorluyor beni bulanık görüyorum falan göz kuruluğum var ne yapmam lazım
doktor yok burada doktora gitmeyi bende biliyorum
doktor yok burada doktora gitmeyi bende biliyorum
Artelac advance isminde sunni gözyaşı grubundan bir göz damlası var onu alabilirsin. Biraz pahalıdır diğerlerine göre ama sadece sunni gözyaşı değil bu.
En kısa zamanda DOKTOR'a gitmende fayda var büyük ihtimalle başın da ağrıyordur fazla okuyunca, bendeki gibi astigmat olabilir sende de.
Rahat göreyimde fiyatı önemli değil göz kuruluğum dısında bişey yok 1 sene öncede böyleydi gittiğimde göz kuruluğu var deyip damla vermişti ama kullanmamıstım simdi pismanım
Zararı falan olmaz demi doktor vermemiş olucak sonuçta
Bunu Dünya göz ün baş hekimi tavsiye etti. Validede ve bende göz kuruluğu var. Nette araştır Artelac Advanced adı- BAUSCH+LOMB firmasının üretimi. Eczacıya da sor seni bilgilendirir. Her hengi bir zararı olacağını zannetmiyorum ki zaten sende göz kuruluğu varmış. Bazen çok tv , pc ve kitap okuduğumda ve valide özellikle çok uzun süre tv seyrettiğinde damlatıyorum. Diğer göz yaşı damlalarına göre daha iyi.
Ama sen genede araştır ve sor eczacıya için rahatlasın.
Çok teşekkürler
Doktora gitmen şart doktor muayenesi olmadan gözlük kullanma daha çok bozarsın gözünü
Gozkurulugun icin damlan varsa rahatlatirda.. muayene olmadan gozluk alamazsin.. ders calismadigin zamanlarda cok tv ve pc kullanma belki bisure idare eder
cay pansumani yap
O nasıl
cay demliyosun ya sonra cay sogudumu o cayi pamuga koy gozune sur bekle cok rahatlatiyo kurulukta iyi gelir simdilk doktora gidene kdr oyle idare et
Cevap
4Cevap
Uzayda mısın niye doktor yok
GÖZ DOKTORU YOK ✋🏻 uzayda yasıyorum aynen
Dinlendirici gözlük kullanmayı deneyebilirsin
nerede yaşadığını merak ettim doktor yok dedin ya.
Köyde ya göz doktoru yok
Demekki ZOR çok zekisiniz yeminle sen demesen kesin benim aklıma gelmez
Eczane de yok mu?
Var
bir danış istersen, onlar bilirler bu tür şeylerin çözümünü.
Nersi orası
bir köy işte
De nerenin köyü :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar