o ilaı kullandım 2 hafta içinde saçım patır patır geldi kullandığımın 3. ayı böle bi vaka yaşıyan var mıı burda kullanan çok biliyorum yardımınız bekliyorum bıraktım saç çıkışı da yook:(
Cevabın nedir?
+1 yılPsikiyatri hemşiresiyim ayrıca ilacı kullandım da. Altta da birkaç yoruma gelen cevaplara baktım antidepresanların ciddi yan etkileri vardır olmayanını beklersen depresyondan anksiyeteden ölürsün. Ölünür mü deme evet ölünüyor. diğer nokta seyrek görülmekle beraber evet saç döker. Ama sen psikiyatrik bir destek almak istiyorsan bir bedel ödemelisin çünkü anksiyete bozukluğu konversiyon bozukluğu veya panik atak uzun süre ilaç tedavisi gerektirir. Yani bahsettiğin dr insanların o bazıları şerefsiz değil mecbur kalmış demektir. Sen bir psikoloğa ilaç tedavisinden önce gitsen de kalıcı sonuç alamazsın. Nerden biliyorum aynı zamanda çeşitli psikoloji sertifikalarım mevcut. Madde bağımlılığı da dahil buna. Vakaları görüyorum ve inceliyorum psikoterapi aşamasına psikoloğumuzla birlikte katılabiliyorum sertifikadan dolayı. O yüzden istesen de istemesen de psikiyatrik ilaçlar kaş yapayım derken göz çıkaracak.. saç döken en bilindik ilaç depakin ilacıdır. Lamictal de deride kaşıntı ve döküntü yapar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Prozac antidepresan ilacı ; saçları dökmez daha farklı yan etkileri vardır. Saçlarınızın dökülmesi başka birşeyden kaynaklanıyor ve bu ilacın etkisiyle artmış olabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılçıkmıyor bırakalı bi sene oluyo kullandım şurubunu döktü saçımıı 3 ayı döktü ağustosta kullandım kasımda döktüüü
öncesinde hiç dökülmezdii saçımm sadece çok yağlıydıı bu ilaçtan sonra döküldüü
Soran+1 yılcevap yok mu
Soran+1 yılkimisi döker kimisi dökmez diyo bünyeyle alakalı sanırım
- Saç Bakım konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılYan etkileri çok var antidepresanların sağa sola saldırmadıkça halüsinasyon görmedikçe kimseye tavsiye etmiyorum ben . antidepresan kazadan sonra bir süre bende kullandım düşünemez sorgulayamaz oldum ereksiyon problemleri yaptı ilaçları bıraktıktan sonra kendime geldim . Doktoruna danış .
12 Yorumla
Soran+1 yılsaç döktü mü pekiii saçç ölmek istiyom yaa saçım çıkmıyoo danıştımm 1 saat tartıştım o dökmez ben döker dediimm tartıştık resmen psikoloğa gitcem anksiyete sorunum var onlara danışmadan onlar izin vermeden gidemiyomuşuz hastanın tercihine bakılmıyor saygı duyulmuyor hastaya var mı böle yağma yaa netten araştırdım döker diyo prospektüsün bazısında döker bazısında dökmez diyo da olan saçıma oldu bi tutam dökülmezdii saçıım
+1 yılHer ilacın yan etkisi oldugunu düşünüyorum. Anti depresanların hemen hepsinde de yan etki sacc deri döküntüsü vardır
Ne oldu da bunu kullanıyorsun ? prozac resmen zehir
kullanma sunları06 Yorumla
Soran+1 yılanksiyetem vardır dr bunu verdi saçım 3. aydaa döküldü çıkmıyo daa napcam ben yaaa nolurr
- +1 yıl
Niye bu hapları kullanıyorsun ?
neyin depresyonu bu
Soran+1 yılyaa hap değil likit şuruptu anksiyetem vardıı kpss den dolayıı kazanamıyodum stres yaptımmm birden bire oluştuu işssizim diyee oldu saçımdan da olduuum işte ne biliyim ama bıraktığımda durum vahimdi saçımın çoğu döküldü bu mu döktüü başka bişi m anlamadım ama hiç saçım dökülmezdi bi tutam bile sadece yağlıydı saçım fazla o kadar :(((ne lşansızım ben yaa tam dibe battıım daha çok stres oldum saçım döküldü diye
- +1 yıl
Yapma böyle :(
tamam sacın dokulmus olabilir.Ama bu sürekli stres yapacagın anlamına gelmez.
toparla kendini.
Evet iş ve kpss strestir. ama bu yanlış. boyle giremezsin sınavlar.
Asla stres olmaman ve o ilaclardan uzak durman lazım
Toparlanman gerek :(
Soran+1 yılöyle dee drun suçuu şerefsizliğinin bedelini ödedim insan laçların yan etkilerini söylerr yaa illa eczacılarla anlaşmalılarr ilaç önerecekler olan benim sağlığıma olduuvalla bıraktım daa dökülen döküldüü geri gelmiyoo suç şerefsiz bazı drlarda hastaıı bilgilendirmiyolarr sadece ilaç verip yolluyorlar psikolojik bi sıkıntımız olsaa psikiyatri yerine psikoloğa gitmek istiyoruzz hastanın tercihine bile burnunu sokuyolarr sebebii eczacılarla anlaşmalılar yaa o ilaçları bize verip sağlımızla oynuyola
- +1 yıl
Yahu bidaha icme lütfen
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebeğim saçlarını düşünüyorsun ama kendini düşünmüyorsun..Şu antidepresan ları bırakın allah aşkınaa ..Saçın çıkar aktarlardan bitkisel yenilicek değil sürülücek şeyler alabilirsin..Yağlar var ..kayısı vs tüylenme yapan ..ilAÇI DA BIRAKK ..LÜTFEN
01 Yorumla
Soran+1 yılçıkmıyor bırakalı bi sene oluyo kullandım şurubunu döktü saçımıı 3 ayı döktü ağustosta kullandım kasımda döktüüü
+1 yılKuzenimin öyle olmuştu, uzak durun öyle haplardan, annem de kulaniyordu eskiden ve faydasindan fazla zarar gördü
09 Yorumla
Soran+1 yılnoldu kuzenine detay ne kullanıyoduu ail bilgii lütfeeennn prozac mıııı kuzenin bayanmıydı allahaşkınaa dr söyledim inkar etti dökmez dedi lütfeen yardımcı ol banaa ne kullanıyoduu
- +1 yıl
Tam hangisini kulandiyini bilmiyorum, eşi yurt disindaydi, ve kuzenim kayın valdesinde kalıyordu, kadında tam pislikti ve kuzenim depresiyina girmişti, kızı vardı onu bile istemiyordu, sonra hap aldığını öğrendim, ve onlara gitigimde kafasının belli kısımlarında saç dökümü vardı ve de hiç te az değildi, ondan sonra düzeldi kocasının yanına gittiğinde, ama haplardan dolayı baya zarar gördü, birinci belli bir zamandan sonra cok sınırlı oluyorsun, en ufak bir şeye tahammül edemiyorsunuz,
Soran+1 yılhangisini kullandığını öğrenemezmisin benimki düzelmedii bi de en kötüsüü bayandı de mi bahsettiğin keşke kullanmasaydım bi tutam saçım döklmezdi 2 haftadaa döktü saçıııı şok oldum şok dökülme olduu halen şoktayım ağstıosta başladım kasımda nasıl döktü onu da çözemedim
- +1 yıl
kuzenim bayan evet, ogrenmek icin ogrenirim de kuzenim baska bir ulkede yasadigi icin o senin kulandigindan degildir, ama bu tur haplar sac dokumune sebep ola biliyor, hele s1k1ntigin buyuk se, mesel seni uzen sey cok buyukse ondan da ola bilir, annem de kulanmisti eskiden zor braktirdim, ve simdi o haplari uzun zaman kulandigindan dolayi cok pisman, dogal yollardan
Soran+1 yılvalla bıraktım daa dökülen döküldüü geri gelmiyoo suç şerefsiz bazı drlarda hastaıı bilgilendirmiyolarr sadece ilaç verip yolluyorlar psikolojik bi sıkıntımız olsaa psikiyatri yerine psikoloğa gitmek istiyoruzz hastanın tercihine bile burnunu sokuyolarr sebebii eczacılarla anlaşmalılar yaa o ilaçları bize verip sağlımızla oynuyolar belki ilaç tedavisi istemiyoruz
- +1 yıl
sacin geri gelir merak ettme kuznimki duzeldi. pazarlama politikasi iste, benim gibi yap doagl yolarla ben grip oldugumda bile ilac almiyorum :D
hepsi yalanci sahtekyar. bu doktorlara hic guvenmiyorum hele psihiatriklere filan onlara hic guvenmiyorum, bazen insani yalnis yonlendiriyorlar, oyle yapicagina disari cik gez dolas icin acilsin arkadasliklar kur
Soran+1 yılyaa işim yok kpss yi sıkıntı yaptım mezun olduğumdan beri böyleyiim ne biliyimm verdi rahatlarım dediim kullandım ağustosta kasımdaa patır patır döküldüü 2 haftada saç maç kalmadı şok oldum geri de gelmiyoo çok sinir bozucuu arkadaşlarım demez mi noldu sana şu son 3 ayda diyee dışarı da çıkmıyorum işim de yook herkes çalışıyoo benim zatenn işssizlik sorunum vardı buna saç mevzusu da eklendii fenayım anlıyacağınn lanet olsun yaa ne talihsiziim hepp kendi cebini düşünen şerefsiz drlar yüzünden
- +1 yıl
biliyorum ben bu kaziklardan cok yedim kardes, ama herseye ragmen tutuldum ayakta kaldim ve hic pes ettmedim, hep kendini dusunen insanlar var buralarda, istersen beni ekliye bilirsin, konusuruz, ve dertlerini unutursun, hem de bana arkadaslik yapmis olursun, bir zamanlar canim bicim dedigen insanlar vurdu beni bir kulaklarimin ardi kaldi ama allaha bin sukurler olsun yeni yeni ayaklarimin uzerine basmaya basladim, yaza kadar allahin izniyle herseyi yoluna koymaya calisicagim
Saç dökmez tamamen psikolojik bir durum
yan etkilerin çoğu psikolojiktir zaten
kilo aldırma olayıda tamamen ilacın verdiği rahatlıktan dolayı
insanın rahat yiyip içmesidir
biz vermeden uyarıyoruz024 Yorumla
Soran+1 yılullanıyon mu döker mii pekii
Soran+1 yıleczacısın sanırım bi bu konuda yardım et yaa çok sinirim bozuldu psikiyatriyle bi saat görüştüm adamı sinirden dövecektim neredeyse insan yan etkisini söyler yaa bi da şurubunu kullanıyodum ağustosta kullandım kasım ayında patır patır döktüü döker ama ihtimal dedi
- +1 yıl
yapılan araştırmalara göre saç dökülmesinin sebebi % 60'ı insanın kendi kendine "benim saçım dökülüyor" psikolojisine girmesidir. Bu arada ilacın prospektüsünü okudum saç dökülmesi değil deri dökülmesi olabilir diyor. antidepresanlarda saç dökme olayı ilacın değil vücudun çok ani duygusal deşikliklerde gösterdiği bir tepki. sen yinede için rahat etsin ilacını değiştir dr. söyle daha yeni jenerasyon bir ilaç versin yeni jenerasyon ilaçların yan etkileri vs. daha da azaltılmış oluyor
Soran+1 yılyook bırakalı 6 ay oluyoo saçım döküldü dökülen yerlerde saç çıkışı yook bi prospektüste geçici alopesi yazıyodu sana zahmett lprozac şuruba bakarmısın prospektüsüne yazıyo muuu geçici dökülme saç dökülmesi diye nette internette baktıım yazıyoduu benim prospektüste yoktu ama link şu linkin en altında bi ziyaretçi saç döker mi diye sormuşş
Soran+1 yılbi de eczacısın evigen bemiks kompoze bepantenenin saçın derisini tıkadığı doğru mu bunları kullanıyorum bunların saça zararı var mı hulide oil karıştırılmış sorularıma da cevap vermiyon tehessüf etim:(saçın derisini tıkar mı bunlar
Soran+1 yılhaftada çok kez kullanıyorum bi kezden fazla kullanmanın zararı var mı her saçı yıkadığımda sürüyorum bunuu zararı olurmu kii ?teşekkürlr cevap verdğin için eczacıdan duymak daha çok rahatlatıyor çook kullanıyorum bu karışımı daa dermatolog zeytinyağı vermiş hulide oil yazıyo eczanede zeytinyağı mı var ona da şaşırdım
Soran+1 yılhuli de oil yazmış dr reçeteye zeytinyağı demek sanırım bu eczanelerde nasıl satılıyo bilmiyodum tüp şeklinde mi güvenebilirmiyim ordaki zeytinyağına
- +1 yıl
Haftada 1 kezden fazla yapmana gerek yok, temiz saça uygula en az yarım saat kalsın sonra yıkarsın.Bizdeki zeytin yağının dışardakilerden pek bir farkı yok, biz ilaç yapımında kullanıyoruz zeytin yağını çok kullanmanın zararı şöyle aslında cildini ve saç köklerini boş yere yormuş olursun
Soran+1 yılyoruyo mu saç köklerini beslemiyo mu peki saç kökğnü ee dermatolog niye zeytinyağını verdii badem yağını yazacağınaa tıkamaz diyil mi saçıı bi de saçımı sabunla yıkıyom şampuan çok döküyo doğacının killi sabununu kullanıyom saçın ph dengesine zarar verir mi ya daa sabun muu şampuan mıı hangisini tercih ediyosunuz
Soran+1 yılcevap bekliyom seni çok yoruyom kusura bakmaa :(
- +1 yıl
Badem yağı daha etkili zeytin yağına göre, ama haftada 1 kere yeterli daha fazla yapmana gerek yok saç diplerin yorgun düşer sonuçta kimyasal bir işlem uygulamış oluyorsun. Bana soracak olursan şampuanmı sabun mu diye tabiki hiç şüphesiz şampuan, market şampuanı kullanma zaten git iyi bir şampuan al fiyatları 30-40 tl arası değişiyor. Bu arada şampuanınıda arada değiştirerek kullan.
Soran+1 yılhangi şampuanı alayıım bepantene evigen kimyasal mıı olide oil felan vitamin değil mi bunlar
- +1 yıl
evigen ve bemiks vitamin ama doğal bir vitamin değil sonuçta bepantene gibi kimyasal ilaçlar
eğer bana soracak olursan plantur şampuan kullan sonra arada priorin şampuanla değiştir 1 hafta birini diğer hafta birini yada iki haftada bir değiştirerek kullan ben öyle yapıyorum açıkçası ve memnunum
Soran+1 yılpeki minoxil nasıll onu dr verdi 2 sene kullandım bıraktım mahvetti saçımıı saçın köküne zararı varmıdır minoxilin yanii normaldee minoxsla çıkan saçlar bırakılınca dökülüyor ama sağlam saçımıza zarar vermişmidirr seni çok yoruyorum amaa kimseye güvenim kalmadı yanlış bişi kullanmaktan çekşniyorum minoxsun saça kalıcı hasarıvar mı bırakıncaa toparlanmıyo da saçıım minoxil bırakıncaa mahvediyo saçı
Soran+1 yılerkek tipi dökülme denildi de ailemde kimsede yokki stres yaşadım kpss stresii anksiyete için prozac verildi işte saçlar gitti 2 haftadaa sonrasında dr bunu verdi kullandımm bıraktıım hepsi döküldüü işin özüü saçım gitti psikolojikmen çöktüm yaa yani mioxilin saçın kökğne zararı varmıdır diye korkuyom çünkü başladığımda da çok saçımı döküyoduu bıraktığımdaa hepsi gitti sağlam saçlarıma zarar verişmidir diye çekiniyorum damarı genişletiyo bırakıncaa damar eski genişliğini kaybediyo yine saç tüy
Soran+1 yılşeklini alıyo korkuyorum bu minoxili sürmeye kimyasal neticede mahvettii yaa drlun teki dee ben de sürüyorum diyoduu benni kandırdığını anladım da geç oldu allahaşkına bırakınca zaten saçı döküyo kimm bu riski alır mahvettiler saçımı hepsi anlaşmalı eczanelerle çook üzülüyorum yaa 2 haftada saçım gittii yani ünivtede kullanmıştım minoxilii ben dedim yaa 2 haftada ünivtede saçlar gittii stres yaşadım kpss dee değmezmiş olan saçıma oldu daa prozac kullanıyodum o mu döktüü stres mi çözemedim
Soran+1 yılminoxilde kortizon varmış doğru muu buna cevap verirsen çok sevinirim:(((
Soran+1 yılekledim bilgi verrsen seviniriim o ilacı ve bu ilacı araştırıyoruum sen den başka eczacıya da rastlamadım teşekkürlr
+1 yılçok geçmiş olsun .bunu önce doktora danış kardeşim ve sakın aksatma belki başka bir ilaç verir ama en kısa zamanda git hekime.
06 Yorumla
Soran+1 yılyook dr dökmez dedi ama araştırdım netten döker yazıyoduu prospektüsündee deri döküntüsü yazıyo nettekindee saç dökülmesi ama bazı prospektüslerde yazmıyo çözemedim işi ne şansız ım ben yaa ölmek istiyommmm hep gerizekalı psikiyatrın yüzündenn psikoloğa gitcektim onların onayı olmadan olmuyomuş:(((
- +1 yıl
çok geçmiş olsun ama sıkma canını ve kafanı takma düzelir araştır ve güzel bir hekim seç dileyim tez zamanda sağlığına kavuşursun kardeşim.
Soran+1 yılsağol da omuyoo yaa giden gittii nerden içtim o ilacı lanet olsun
- +1 yıl
ama kendini suçlama bunda senin suçun yok ki şimdi düzene koyarsın tekrar tedavi olursun ama bunalma ALLAH başka dert vermesin.
- +1 yıl
anlıyorum kardeşim ama takmamaya çalış zaten çok hassas düşünürsen hepten hastalığın ilerler atağa geçer.
- Saç Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbende dökmüyor da durumun iyiyse o ilacı kullanmana gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılyaa çok geç kullandım artık de 3.ayı niye döktüü
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçı dökermi dökmezmi bilmiyorum ama kilo yapar diye biliyorum kansızlık ve zayıflık varsa ondanda döküle bilir
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılolabilir..
Soran+1 yılvalla ağustosta kullandımm kasımda saçımı döktüü bu ilaç anluıyamadım ki anksiyete için vermiştii dr sordum dökmez dedi kullandım döktüü 2 haftada patır patır saçım gelmiyoo
- Saç Bakım konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılSaç dökülme vakalarına çok rastlanıyor o ilaçta ama kendi başına bırakman doğru olmaz.Doktora danışıp başka ilaç kullanmalısın.
00 Yorumla
+1 yılevet saçı döküyor olabilir ama stres mi döküyor ilaç mı bilmiyorum. benimde dökülmüştü.
03 Yorumla
Soran+1 yılbu mu döktüü prozac mı kullanıyodun acil bilgi lütfennn
- +1 yıl
prozac kullanıyordum ama stresten mi yoksa ilaçtan mı döküldü bilmiyorum. ilacı bırak bence.
İlaca başlayalı 2ay oldu herşey yolunda kafam çok rahat fakat yan etkisi mi bilmiyorum yardımcı olun cansel hayatım resmen bitti
01 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir Anti depresanlar saç döker bende dökülmüştü
01 Yorumlaprozac saç falan dökmez..
03 Yorumla
Soran+1 yılneden kesin konuşuyosuun kimi döker kimi dökmez diyo benim saçımı ne döktü pekii bunu kullanınca döküldü
Soran+1 yıliyi işte paylaş lütfen üstelikk sen kullandın mıı bu konuda aydınlatırsan sevinirim beni
belki demir vee cinko eksiliği vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılyook yaa bu ilaçtan sonra döküldü öncesinde hiç dökülmezdi bi tutam bilee bilmiyom anksiyetem vardı sadece saçım çıkmıyoo:(((((
döker diye duymuştum
06 Yorumla
Soran+1 yılyaa pekii döküntünün sebebi ne gelmedi saçım kullandığımın 3.ayı döküldüü
Soran+1 yılçok tartıştım bıraklı bu ilacıı oluyoo 1 senee o dökmez ben döker dedim bi saat tartıştım psikoloğa gitmek istemiştim psikiyatrileri sevmiyorum ilaç tedavisi yüzünden ama kendilerinin onayı olmadan olmazmış aha iştee döküldü hesabını kim verecek ilaç hakkında hastayı bilgilendirmeden veriyolar ilacı yolluyolar yan etkilerinden çekiyom bi senedirr nolcak saçımaa eskiden bi tutam dökülmezdi 2 haftada saçım döküldü dermatolog genetik diyoo da 2 haftada genetik saç dökülmesi mi olur diyoruum olmaz
Soran+1 yıldiyor onlar da sallıyolar ilgilenmiyolar hazır cevap hiç bişi bildiklei yok dr lara da güvenmiyoruum allah belalarını versiin 2 haftadaa döküldüü canım saçlarr
Soran+1 yılanksiyete dedii prozac likit şurup verdii ağustosta kullandım kasımdaa 2 haftaada saçım döküldüü şok oldum şok dökülme düzelmiyo daa:(((neyin döktüğünü bi bilsem ama bu ikacı kullandığımda döküldü başka neden göremiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok kk doker sacı
01 Yorumla
Soran+1 yılhoppalaa biri döker öteki dökmez diyoo kime neye inanayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı