• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • Cam CiltCam Cilt
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Cam Cilt Cam Cilt
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Alışveriş & Hediyeler Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar +28
Saç Bakım

Prozac (antidepresan) saçı döker mi??

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
o ilaı kullandım 2 hafta içinde saçım patır patır geldi kullandığımın 3. ayı böle bi vaka yaşıyan var mıı burda kullanan çok biliyorum yardımınız bekliyorum bıraktım saç çıkışı da yook:(
Prozac (antidepresan) saçı döker mi??
Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• benbilirim7
    benbilirim7 Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 74%
    +1 yıl

Psikiyatri hemşiresiyim ayrıca ilacı kullandım da. Altta da birkaç yoruma gelen cevaplara baktım antidepresanların ciddi yan etkileri vardır olmayanını beklersen depresyondan anksiyeteden ölürsün. Ölünür mü deme evet ölünüyor. diğer nokta seyrek görülmekle beraber evet saç döker. Ama sen psikiyatrik bir destek almak istiyorsan bir bedel ödemelisin çünkü anksiyete bozukluğu konversiyon bozukluğu veya panik atak uzun süre ilaç tedavisi gerektirir. Yani bahsettiğin dr insanların o bazıları şerefsiz değil mecbur kalmış demektir. Sen bir psikoloğa ilaç tedavisinden önce gitsen de kalıcı sonuç alamazsın. Nerden biliyorum aynı zamanda çeşitli psikoloji sertifikalarım mevcut. Madde bağımlılığı da dahil buna. Vakaları görüyorum ve inceliyorum psikoterapi aşamasına psikoloğumuzla birlikte katılabiliyorum sertifikadan dolayı. O yüzden istesen de istemesen de psikiyatrik ilaçlar kaş yapayım derken göz çıkaracak.. saç döken en bilindik ilaç depakin ilacıdır. Lamictal de deride kaşıntı ve döküntü yapar.

0
    0 Yorumla
Kapat

En İyi Cevaplar

• Hanım-Kız
    Hanım-Kız Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33 , eic 52%
    +1 yıl

Prozac antidepresan ilacı ; saçları dökmez daha farklı yan etkileri vardır. Saçlarınızın dökülmesi başka birşeyden kaynaklanıyor ve bu ilacın etkisiyle artmış olabilir.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çıkmıyor bırakalı bi sene oluyo kullandım şurubunu döktü saçımıı 3 ayı döktü ağustosta kullandım kasımda döktüüü

öncesinde hiç dökülmezdii saçımm sadece çok yağlıydıı bu ilaçtan sonra döküldüü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

cevap yok mu

Yorumla
    • Hanım-Kız
      Hanım-Kız
      +1 yıl

Ben prozac antidepresan ilacının içindeki etken maddelere göre saç dökülmesi yapmıcağını biliyorum ama malesef daha fazla bilgim yok :S

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kimisi döker kimisi dökmez diyo bünyeyle alakalı sanırım

Yorumla
    • Hanım-Kız
      Hanım-Kız
      +1 yıl

Olabilir

Yorumla
  • bahtsizmotorcu
    bahtsizmotorcu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 44%
    +1 yıl
    Saç Bakım konusunda 613 cevap paylaştı.

Yan etkileri çok var antidepresanların sağa sola saldırmadıkça halüsinasyon görmedikçe kimseye tavsiye etmiyorum ben . antidepresan kazadan sonra bir süre bende kullandım düşünemez sorgulayamaz oldum ereksiyon problemleri yaptı ilaçları bıraktıktan sonra kendime geldim . Doktoruna danış .

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

saç döktü mü pekiii saçç ölmek istiyom yaa saçım çıkmıyoo danıştımm 1 saat tartıştım o dökmez ben döker dediimm tartıştık resmen psikoloğa gitcem anksiyete sorunum var onlara danışmadan onlar izin vermeden gidemiyomuşuz hastanın tercihine bakılmıyor saygı duyulmuyor hastaya var mı böle yağma yaa netten araştırdım döker diyo prospektüsün bazısında döker bazısında dökmez diyo da olan saçıma oldu bi tutam dökülmezdii saçıım

Yorumla
    • Prenpires
      Prenpires
      +1 yıl

Dökmüyor ben kullanıyorum benim saçım dökülmüyor kişiden kişiye değişir mi bilmem

Yorumla
  • sevgifırtınası
    sevgifırtınası Takip Et
    Master Yaş: 48
    +1 yıl

Her ilacın yan etkisi oldugunu düşünüyorum. Anti depresanların hemen hepsinde de yan etki sacc deri döküntüsü vardır

Ne oldu da bunu kullanıyorsun ? prozac resmen zehir

kullanma sunları

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

anksiyetem vardır dr bunu verdi saçım 3. aydaa döküldü çıkmıyo daa napcam ben yaaa nolurr

Yorumla
    • sevgifırtınası
      sevgifırtınası
      +1 yıl

Niye bu hapları kullanıyorsun ?

neyin depresyonu bu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yaa hap değil likit şuruptu anksiyetem vardıı kpss den dolayıı kazanamıyodum stres yaptımmm birden bire oluştuu işssizim diyee oldu saçımdan da olduuum işte ne biliyim ama bıraktığımda durum vahimdi saçımın çoğu döküldü bu mu döktüü başka bişi m anlamadım ama hiç saçım dökülmezdi bi tutam bile sadece yağlıydı saçım fazla o kadar :(((ne lşansızım ben yaa tam dibe battıım daha çok stres oldum saçım döküldü diye

Yorumla
    • sevgifırtınası
      sevgifırtınası
      +1 yıl

Yapma böyle :(

tamam sacın dokulmus olabilir.Ama bu sürekli stres yapacagın anlamına gelmez.

toparla kendini.

Evet iş ve kpss strestir. ama bu yanlış. boyle giremezsin sınavlar.

Asla stres olmaman ve o ilaclardan uzak durman lazım

Toparlanman gerek :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

öyle dee drun suçuu şerefsizliğinin bedelini ödedim insan laçların yan etkilerini söylerr yaa illa eczacılarla anlaşmalılarr ilaç önerecekler olan benim sağlığıma olduuvalla bıraktım daa dökülen döküldüü geri gelmiyoo suç şerefsiz bazı drlarda hastaıı bilgilendirmiyolarr sadece ilaç verip yolluyorlar psikolojik bi sıkıntımız olsaa psikiyatri yerine psikoloğa gitmek istiyoruzz hastanın tercihine bile burnunu sokuyolarr sebebii eczacılarla anlaşmalılar yaa o ilaçları bize verip sağlımızla oynuyola

Yorumla
    • sevgifırtınası
      sevgifırtınası
      +1 yıl

Yahu bidaha icme lütfen

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

10

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bebeğim saçlarını düşünüyorsun ama kendini düşünmüyorsun..Şu antidepresan ları bırakın allah aşkınaa ..Saçın çıkar aktarlardan bitkisel yenilicek değil sürülücek şeyler alabilirsin..Yağlar var ..kayısı vs tüylenme yapan ..ilAÇI DA BIRAKK ..LÜTFEN

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çıkmıyor bırakalı bi sene oluyo kullandım şurubunu döktü saçımıı 3 ayı döktü ağustosta kullandım kasımda döktüüü

Yorumla
  • liubimte80
    liubimte80 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45 , eic 31%
    +1 yıl

Kuzenimin öyle olmuştu, uzak durun öyle haplardan, annem de kulaniyordu eskiden ve faydasindan fazla zarar gördü

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

noldu kuzenine detay ne kullanıyoduu ail bilgii lütfeeennn prozac mıııı kuzenin bayanmıydı allahaşkınaa dr söyledim inkar etti dökmez dedi lütfeen yardımcı ol banaa ne kullanıyoduu

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

Tam hangisini kulandiyini bilmiyorum, eşi yurt disindaydi, ve kuzenim kayın valdesinde kalıyordu, kadında tam pislikti ve kuzenim depresiyina girmişti, kızı vardı onu bile istemiyordu, sonra hap aldığını öğrendim, ve onlara gitigimde kafasının belli kısımlarında saç dökümü vardı ve de hiç te az değildi, ondan sonra düzeldi kocasının yanına gittiğinde, ama haplardan dolayı baya zarar gördü, birinci belli bir zamandan sonra cok sınırlı oluyorsun, en ufak bir şeye tahammül edemiyorsunuz,

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hangisini kullandığını öğrenemezmisin benimki düzelmedii bi de en kötüsüü bayandı de mi bahsettiğin keşke kullanmasaydım bi tutam saçım döklmezdi 2 haftadaa döktü saçıııı şok oldum şok dökülme olduu halen şoktayım ağstıosta başladım kasımda nasıl döktü onu da çözemedim

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

kuzenim bayan evet, ogrenmek icin ogrenirim de kuzenim baska bir ulkede yasadigi icin o senin kulandigindan degildir, ama bu tur haplar sac dokumune sebep ola biliyor, hele s1k1ntigin buyuk se, mesel seni uzen sey cok buyukse ondan da ola bilir, annem de kulanmisti eskiden zor braktirdim, ve simdi o haplari uzun zaman kulandigindan dolayi cok pisman, dogal yollardan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

valla bıraktım daa dökülen döküldüü geri gelmiyoo suç şerefsiz bazı drlarda hastaıı bilgilendirmiyolarr sadece ilaç verip yolluyorlar psikolojik bi sıkıntımız olsaa psikiyatri yerine psikoloğa gitmek istiyoruzz hastanın tercihine bile burnunu sokuyolarr sebebii eczacılarla anlaşmalılar yaa o ilaçları bize verip sağlımızla oynuyolar belki ilaç tedavisi istemiyoruz

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

sacin geri gelir merak ettme kuznimki duzeldi. pazarlama politikasi iste, benim gibi yap doagl yolarla ben grip oldugumda bile ilac almiyorum :D

hepsi yalanci sahtekyar. bu doktorlara hic guvenmiyorum hele psihiatriklere filan onlara hic guvenmiyorum, bazen insani yalnis yonlendiriyorlar, oyle yapicagina disari cik gez dolas icin acilsin arkadasliklar kur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yaa işim yok kpss yi sıkıntı yaptım mezun olduğumdan beri böyleyiim ne biliyimm verdi rahatlarım dediim kullandım ağustosta kasımdaa patır patır döküldüü 2 haftada saç maç kalmadı şok oldum geri de gelmiyoo çok sinir bozucuu arkadaşlarım demez mi noldu sana şu son 3 ayda diyee dışarı da çıkmıyorum işim de yook herkes çalışıyoo benim zatenn işssizlik sorunum vardı buna saç mevzusu da eklendii fenayım anlıyacağınn lanet olsun yaa ne talihsiziim hepp kendi cebini düşünen şerefsiz drlar yüzünden

Yorumla
    • liubimte80
      liubimte80
      +1 yıl

biliyorum ben bu kaziklardan cok yedim kardes, ama herseye ragmen tutuldum ayakta kaldim ve hic pes ettmedim, hep kendini dusunen insanlar var buralarda, istersen beni ekliye bilirsin, konusuruz, ve dertlerini unutursun, hem de bana arkadaslik yapmis olursun, bir zamanlar canim bicim dedigen insanlar vurdu beni bir kulaklarimin ardi kaldi ama allaha bin sukurler olsun yeni yeni ayaklarimin uzerine basmaya basladim, yaza kadar allahin izniyle herseyi yoluna koymaya calisicagim

Yorumla
    • Gignac61
      Gignac61
      +1 yıl

Dökuldukten sonra tekrar ciktimi hocam?

Yorumla
  • panic06
    panic06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

Saç dökmez tamamen psikolojik bir durum

yan etkilerin çoğu psikolojiktir zaten

kilo aldırma olayıda tamamen ilacın verdiği rahatlıktan dolayı

insanın rahat yiyip içmesidir

biz vermeden uyarıyoruz

0
    24 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ullanıyon mu döker mii pekii

Yorumla
    • panic06
      panic06
      +1 yıl

saç dökülmesinin sebebi başkadır, ama prozac kullandığın süreye denk geldiği için ilacın yan etkisi diye düşünmüş olabilirsin..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

iyi de prospektüsünde döker yazıyoduu yani bu kdar mı denk geldi üstelik antidepresanlarınçoğu saçı ciddi anlamda döküyor bu da döker diye yazıyor link okurmusun bu linki lütfen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

eczacısın sanırım bi bu konuda yardım et yaa çok sinirim bozuldu psikiyatriyle bi saat görüştüm adamı sinirden dövecektim neredeyse insan yan etkisini söyler yaa bi da şurubunu kullanıyodum ağustosta kullandım kasım ayında patır patır döktüü döker ama ihtimal dedi

Yorumla
    • panic06
      panic06
      +1 yıl

yapılan araştırmalara göre saç dökülmesinin sebebi % 60'ı insanın kendi kendine "benim saçım dökülüyor" psikolojisine girmesidir. Bu arada ilacın prospektüsünü okudum saç dökülmesi değil deri dökülmesi olabilir diyor. antidepresanlarda saç dökme olayı ilacın değil vücudun çok ani duygusal deşikliklerde gösterdiği bir tepki. sen yinede için rahat etsin ilacını değiştir dr. söyle daha yeni jenerasyon bir ilaç versin yeni jenerasyon ilaçların yan etkileri vs. daha da azaltılmış oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yook bırakalı 6 ay oluyoo saçım döküldü dökülen yerlerde saç çıkışı yook bi prospektüste geçici alopesi yazıyodu sana zahmett lprozac şuruba bakarmısın prospektüsüne yazıyo muuu geçici dökülme saç dökülmesi diye nette internette baktıım yazıyoduu benim prospektüste yoktu ama link şu linkin en altında bi ziyaretçi saç döker mi diye sormuşş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bi de eczacısın evigen bemiks kompoze bepantenenin saçın derisini tıkadığı doğru mu bunları kullanıyorum bunların saça zararı var mı hulide oil karıştırılmış sorularıma da cevap vermiyon tehessüf etim:(saçın derisini tıkar mı bunlar

Yorumla
    • panic06
      panic06
      +1 yıl

Kusura bakma biraz yoğun bir hafta pek takip edemedim siteyi ama hep aklımdaydı,

olan olmuş artık prospektüste öyle birşey yazmıyor senin bundan sonra yapman gereken besleyici iyi bir şampuan kullanman

Yorumla
    • panic06
      panic06
      +1 yıl

o dediğin karışım saç derisini filan tıkamaz, zaten haftada bir kez yapıyorsun tam tersi besleyici özelliği var bence zeytinyağı yerine badem yağıda kullanabilirsin haftada 1 kez 2-3 ay kadar kullan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haftada çok kez kullanıyorum bi kezden fazla kullanmanın zararı var mı her saçı yıkadığımda sürüyorum bunuu zararı olurmu kii ?teşekkürlr cevap verdğin için eczacıdan duymak daha çok rahatlatıyor çook kullanıyorum bu karışımı daa dermatolog zeytinyağı vermiş hulide oil yazıyo eczanede zeytinyağı mı var ona da şaşırdım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

huli de oil yazmış dr reçeteye zeytinyağı demek sanırım bu eczanelerde nasıl satılıyo bilmiyodum tüp şeklinde mi güvenebilirmiyim ordaki zeytinyağına

Yorumla
    • panic06
      panic06
      +1 yıl

Haftada 1 kezden fazla yapmana gerek yok, temiz saça uygula en az yarım saat kalsın sonra yıkarsın.Bizdeki zeytin yağının dışardakilerden pek bir farkı yok, biz ilaç yapımında kullanıyoruz zeytin yağını çok kullanmanın zararı şöyle aslında cildini ve saç köklerini boş yere yormuş olursun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yoruyo mu saç köklerini beslemiyo mu peki saç kökğnü ee dermatolog niye zeytinyağını verdii badem yağını yazacağınaa tıkamaz diyil mi saçıı bi de saçımı sabunla yıkıyom şampuan çok döküyo doğacının killi sabununu kullanıyom saçın ph dengesine zarar verir mi ya daa sabun muu şampuan mıı hangisini tercih ediyosunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

cevap bekliyom seni çok yoruyom kusura bakmaa :(

Yorumla
    • panic06
      panic06
      +1 yıl

Badem yağı daha etkili zeytin yağına göre, ama haftada 1 kere yeterli daha fazla yapmana gerek yok saç diplerin yorgun düşer sonuçta kimyasal bir işlem uygulamış oluyorsun. Bana soracak olursan şampuanmı sabun mu diye tabiki hiç şüphesiz şampuan, market şampuanı kullanma zaten git iyi bir şampuan al fiyatları 30-40 tl arası değişiyor. Bu arada şampuanınıda arada değiştirerek kullan.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hangi şampuanı alayıım bepantene evigen kimyasal mıı olide oil felan vitamin değil mi bunlar

Yorumla
    • panic06
      panic06
      +1 yıl

evigen ve bemiks vitamin ama doğal bir vitamin değil sonuçta bepantene gibi kimyasal ilaçlar

eğer bana soracak olursan plantur şampuan kullan sonra arada priorin şampuanla değiştir 1 hafta birini diğer hafta birini yada iki haftada bir değiştirerek kullan ben öyle yapıyorum açıkçası ve memnunum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

peki minoxil nasıll onu dr verdi 2 sene kullandım bıraktım mahvetti saçımıı saçın köküne zararı varmıdır minoxilin yanii normaldee minoxsla çıkan saçlar bırakılınca dökülüyor ama sağlam saçımıza zarar vermişmidirr seni çok yoruyorum amaa kimseye güvenim kalmadı yanlış bişi kullanmaktan çekşniyorum minoxsun saça kalıcı hasarıvar mı bırakıncaa toparlanmıyo da saçıım minoxil bırakıncaa mahvediyo saçı

Yorumla
    • panic06
      panic06
      +1 yıl

Aslında minoxil çok etkili ama illaki herkesde etki aynı olacak değil ama saçına bi zarar vermemiştir emin olzaten eğer o zaman işe yaramadıysa şimdide yaramaz salla gitsin, bu arada neden dökülüyor saçların hiç araştırdın mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

erkek tipi dökülme denildi de ailemde kimsede yokki stres yaşadım kpss stresii anksiyete için prozac verildi işte saçlar gitti 2 haftadaa sonrasında dr bunu verdi kullandımm bıraktıım hepsi döküldüü işin özüü saçım gitti psikolojikmen çöktüm yaa yani mioxilin saçın kökğne zararı varmıdır diye korkuyom çünkü başladığımda da çok saçımı döküyoduu bıraktığımdaa hepsi gitti sağlam saçlarıma zarar verişmidir diye çekiniyorum damarı genişletiyo bırakıncaa damar eski genişliğini kaybediyo yine saç tüy

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

şeklini alıyo korkuyorum bu minoxili sürmeye kimyasal neticede mahvettii yaa drlun teki dee ben de sürüyorum diyoduu benni kandırdığını anladım da geç oldu allahaşkına bırakınca zaten saçı döküyo kimm bu riski alır mahvettiler saçımı hepsi anlaşmalı eczanelerle çook üzülüyorum yaa 2 haftada saçım gittii yani ünivtede kullanmıştım minoxilii ben dedim yaa 2 haftada ünivtede saçlar gittii stres yaşadım kpss dee değmezmiş olan saçıma oldu daa prozac kullanıyodum o mu döktüü stres mi çözemedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

minoxilde kortizon varmış doğru muu buna cevap verirsen çok sevinirim:(((

Yorumla
    • panic06
      panic06
      +1 yıl

Ekle beni mesaj laşırız burası zor oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ekledim bilgi verrsen seviniriim o ilacı ve bu ilacı araştırıyoruum sen den başka eczacıya da rastlamadım teşekkürlr

Yorumla
  • hasanmecnun
    hasanmecnun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

çok geçmiş olsun .bunu önce doktora danış kardeşim ve sakın aksatma belki başka bir ilaç verir ama en kısa zamanda git hekime.

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yook dr dökmez dedi ama araştırdım netten döker yazıyoduu prospektüsündee deri döküntüsü yazıyo nettekindee saç dökülmesi ama bazı prospektüslerde yazmıyo çözemedim işi ne şansız ım ben yaa ölmek istiyommmm hep gerizekalı psikiyatrın yüzündenn psikoloğa gitcektim onların onayı olmadan olmuyomuş:(((

Yorumla
    • hasanmecnun
      hasanmecnun
      +1 yıl

çok geçmiş olsun ama sıkma canını ve kafanı takma düzelir araştır ve güzel bir hekim seç dileyim tez zamanda sağlığına kavuşursun kardeşim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sağol da omuyoo yaa giden gittii nerden içtim o ilacı lanet olsun

Yorumla
    • hasanmecnun
      hasanmecnun
      +1 yıl

ama kendini suçlama bunda senin suçun yok ki şimdi düzene koyarsın tekrar tedavi olursun ama bunalma ALLAH başka dert vermesin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

valla bayan için en büyük dert saçıdırr link bu liinkinn altındaki bi hastada sormuşş

Yorumla
    • hasanmecnun
      hasanmecnun
      +1 yıl

anlıyorum kardeşim ama takmamaya çalış zaten çok hassas düşünürsen hepten hastalığın ilerler atağa geçer.

Yorumla
  • ILoveYou55
    ILoveYou55 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl
    Saç Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.

bende dökmüyor da durumun iyiyse o ilacı kullanmana gerek yok

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yaa çok geç kullandım artık de 3.ayı niye döktüü

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

saçı dökermi dökmezmi bilmiyorum ama kilo yapar diye biliyorum kansızlık ve zayıflık varsa ondanda döküle bilir

0
    3 Yorumla
    • phelix
      phelix
      +1 yıl

tam tersine kilo verdirir yanlış duymuşsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

olabilir..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

valla ağustosta kullandımm kasımda saçımı döktüü bu ilaç anluıyamadım ki anksiyete için vermiştii dr sordum dökmez dedi kullandım döktüü 2 haftada patır patır saçım gelmiyoo

Yorumla
  • gone_with_the_wind
    gone_with_the_wind Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Saç Bakım konusunda 7,7b cevap paylaştı.

Saç dökülme vakalarına çok rastlanıyor o ilaçta ama kendi başına bırakman doğru olmaz.Doktora danışıp başka ilaç kullanmalısın.

0
    0 Yorumla
  • dün1bugün2
    dün1bugün2 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

evet saçı döküyor olabilir ama stres mi döküyor ilaç mı bilmiyorum. benimde dökülmüştü.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bu mu döktüü prozac mı kullanıyodun acil bilgi lütfennn

Yorumla
    • dün1bugün2
      dün1bugün2
      +1 yıl

prozac kullanıyordum ama stresten mi yoksa ilaçtan mı döküldü bilmiyorum. ilacı bırak bence.

Yorumla
    • Gignac61
      Gignac61
      +1 yıl

Doktukten sonra ciktimi tekrar hocam?

Yorumla
  • Prenpires
    Prenpires Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

İlaca başlayalı 2ay oldu herşey yolunda kafam çok rahat fakat yan etkisi mi bilmiyorum yardımcı olun cansel hayatım resmen bitti

0
    1 Yorumla
    • Prenpires
      Prenpires
      +1 yıl

Cinsel hayatım bitti resmen eşimle birlikte olamak istemiyorum olsamda hiç birşey hissetmiyorum

Yorumla
  • Halilfidan
    Halilfidan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Kişiden kişiye değişir Anti depresanlar saç döker bende dökülmüştü

0
    1 Yorumla
    • Gignac61
      Gignac61
      +1 yıl

Dokuldukten sonra tekrar ciktimi peki biraktiktan 5 ay sonra?

Yorumla
  • phelix
    phelix Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

prozac saç falan dökmez..

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

neden kesin konuşuyosuun kimi döker kimi dökmez diyo benim saçımı ne döktü pekii bunu kullanınca döküldü

Yorumla
    • phelix
      phelix
      +1 yıl

prozac hakkında baya araştırma yapmıştım..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

iyi işte paylaş lütfen üstelikk sen kullandın mıı bu konuda aydınlatırsan sevinirim beni

Yorumla
  • Pudra
    Pudra Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

belki demir vee cinko eksiliği vardır

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yook yaa bu ilaçtan sonra döküldü öncesinde hiç dökülmezdi bi tutam bilee bilmiyom anksiyetem vardı sadece saçım çıkmıyoo:(((((

Yorumla
  • overdose
    overdose Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

döker diye duymuştum

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yaa pekii döküntünün sebebi ne gelmedi saçım kullandığımın 3.ayı döküldüü

Yorumla
    • overdose
      overdose
      +1 yıl

sebebini biliyorum kardeşim. yalnız alternatif bir ilaç isteyebilirsin doktorundan,aklında bulunsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çok tartıştım bıraklı bu ilacıı oluyoo 1 senee o dökmez ben döker dedim bi saat tartıştım psikoloğa gitmek istemiştim psikiyatrileri sevmiyorum ilaç tedavisi yüzünden ama kendilerinin onayı olmadan olmazmış aha iştee döküldü hesabını kim verecek ilaç hakkında hastayı bilgilendirmeden veriyolar ilacı yolluyolar yan etkilerinden çekiyom bi senedirr nolcak saçımaa eskiden bi tutam dökülmezdi 2 haftada saçım döküldü dermatolog genetik diyoo da 2 haftada genetik saç dökülmesi mi olur diyoruum olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

diyor onlar da sallıyolar ilgilenmiyolar hazır cevap hiç bişi bildiklei yok dr lara da güvenmiyoruum allah belalarını versiin 2 haftadaa döküldüü canım saçlarr

Yorumla
    • overdose
      overdose
      +1 yıl

doktor sana ne teşhisi koydu sormamda sakınca yoksa öğrenebilirmiym

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

anksiyete dedii prozac likit şurup verdii ağustosta kullandım kasımdaa 2 haftaada saçım döküldüü şok oldum şok dökülme düzelmiyo daa:(((neyin döktüğünü bi bilsem ama bu ikacı kullandığımda döküldü başka neden göremiyorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

cok kk doker sacı

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hoppalaa biri döker öteki dökmez diyoo kime neye inanayım

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Saç Bakım > Sorular > Prozac (antidepresan) saçı döker mi??
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Prozac ağır antidepresanmıdır? 7 cevap verildi
Prozac ilac kullananlar yardim? 5 cevap verildi
Prozac kullanan? 4 cevap verildi
Prozac ilacını kullananlar var mı? 12 cevap verildi
Prozac hakkında? 5 cevap verildi
Prozac kullanan var mı? Anti depresan olarak işe yarıyor mu? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizden oyuncu olur muu?
  • Sesinizi modüle edebiliyor musunuz?
  • Haluk Levent’le ilişiği olan herkes neden tutuklanıyor?
  • Cam gibi cilt için önerin nedir?
  • Sevgiliniz/eşiniz sizden özür beklese ama siz haklı olsanız özür diler miydiniz?
  • Sevgilinizin hayatında öncelik sıralamasında yer almıyorsanız ne yaparsınız?
  • Canınızın çektiği abur cubur var mı?
  • Arkanızdan konuşan kişileri ciddiye alıyor musunuz?
  • Şu anki aklınla 15 yaşına dönsen, hayatında neleri değiştirirdin?
  • Tasarımı hâlâ eskimeyen efsane eski arabalar hangileri gözünüz de?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨