Fotoğraftakinin aynısı bende var polis tanıdıklarınız varsa onlarada gösterip sorarsanız çok memnun olurum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
6136 sayılı ateşli silahlar ve bicaklara ait kanun var. Aklımda kalan kadarı, kelebek, sustalı, yekpare, sivri uçlu ve kan oluğu bulunan, musta, satır, şişli baston iki ağzı açık bıçakların taşınması yasak. Bunlar ile ilgili mslek icra edenler izne tabi ve kilifinda bulundurmak zorunda. Ayrıca boyu önemli diyorlar öyle bir kanun maddesi yok kardeşim. Ezbere konuşuyorlar. 6136 sayılı kanunu açar bakarsan öğrenirsin. Ayrıca cevirmede bakılır kılık, kıyafet, konusma, belli eder yani karsindakinden ne diye taşıdığı. bende de bu var. Sıkıntı olmuyor
Kelebek ve sustalı bıçak ateşsiz silahtan sayılır ve cezası vardır , geriye kalanlar boyu önemli
taşınabilir bıçak boyu var. onun üzerindeyse yasak. cm olarak bilmiyorum ama..
Cevap
6Cevap
Yanımda bıçak taşıyorum, avm lerdkei çoğu xray çalışmıyor zaten de. Bazen yakalnıyoruz tek bir cümleyle içeri alıyorlar ;) "Özel eğitim alıyorum, yanımda taşımam gerekiyor" bu kadar :)
yok kardeşim sıkıntı olmaz kelbek tasısan dahi sorun olmaz medem yasaksa satılmasıda yasak olsun dimi :)
Teşşekkürler
Taşıyıp napacan.
Şarap mı açacan?
Çok mantıklı
değil yani bende gördüler sorun olmadı
millet kalaşnikofla geziyo sen çakı diyorsun
Görürlerse dayak yersin.
Kşmi yasak değil diyor kimi skıntı olmaz diyor anlayamadım teşekkürler
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar