Yamuk burnum :((( Nasıl düzelir? Ozellikle burun estetigi yaptiran arkadaslar gelin?

Yamuk burnum :((( Nasıl düzelir? Ozellikle burun estetigi yaptiran arkadaslar gelin?

Arkadaslar cogu burnunu buyuk bulan insanin burnu yandan buyuktur ama benim burnum yandan kalkik onden boyle pattes gibi :( Gercekten kcuuklugumden beri dalga konusu olmaktan biktim hayatim psikolojim mahvoldu. Bildiginiz heba oldum, toparlanamiyorum sosyal fobi olustu bende :( Devlette artik sigortayla varmis. psikolojiyi etkiledigi icin ve icinde de et ciktigi icin indirim yaparlar mi veya bedava? Yani devlette yaptırılır mi guveneyim mi? Kesin yaptırıcam bu yaz ama iste nereye gitsem, güzel olur mu vs vs aklimi kemiriyor cubku biliyosunuz daha cok kemik torpuleme uzerine yapılıyor burun ameliyatlari. Benimki gibi burun cok nadir var. Bazen isyan derecesine geliyorum.:(((( Sizce ozele mi gidim ne yapayim burun estetigi ysptiran arkadaslar yardimci olur musunuz. Fiyatlar ne kadar, ne surede duzelir vs vs