Eminem kimdir ve hayatı nasıldır?

Neyse başlıyorum anlatmaya. burada Eminem denen adamdan bahsedeceğim öncelikle şiddetden uyuşturucudan bahsettiği sözleri yazayım.

Seni ölene kadar boğucam sonra tekrar boğucam. Sizi bacaklarınızdan tutup derinizden çıkana kadar bükücem./Role Model

Senin s.. ik boğazını Ron Goldmondan daha fena kesicem./Just Don't Give A f*ck

Yakarım keserim dilim dilim keserim doğrarım parçalarım./3. *

Çünkü seni yapıştırıcam taşlıycam ve öldürücem./Just Don't Give A f*ck

Ve ölüyü yarıyorum spermleri boşaltıyorum./Music Box

Bu s... k kafesi 2 azmış köpek gibi parçalayacağım./Lose Yourself

Onun ölüm süresini uzatıyorum onu bıçaklıyorum kol ve bacaklarını koparıyorum./Music Box

Uyuşturucu kullan, adam öldür okulu as, sarhoşken araba sür./Role Model

Şimdide kadın düşmanı olan sözlere bakalım

Dişiler yalan söyler/Superman

8. sınıfda yüzme takımına gittim, takımdaki kızları s.. tim/Just Don't Give A f*ck

Ellerini kaldır kaltak yoksa ateş ederim./Kill You

Kadınları tokatlarım./Role Model

Şimdide diğer şarkılardaki olaylardan bahsedeceğim. Öncelikle sevgilisi Kimberly Eminem'i aldatıyor ve Eminem'de Just The Two Of Us diye bir şarkı yapıyor şarkıda sevgilisini öldürdükten sonra onun cesedinden kurtulma hikayesini anlatıyor. Kim şarkısındada eşini öldürürken yaşadığı olayları anlatıyor. Aslında bunlar yalan öyle olaylar yok ama bu çakma gangster gerçekde yapamadığı şeyleri şarkılarında söylüyor. Bir kere kadın aldatabilir ve aldatma hakkı vardır. Kadınlar istediğini yapar ve sıkıldıysa aldatabilir ama adam haksız olduğu yerde karısını öldürme planı yapıyor. Annesine düşmanlığı ise güya annesi ona hap içirmiş uyuşturucu bağımlısı yapmış has... ktr ordan. Ağzında iyi yalanda yapıyor. Cleaning Out My Closet şarksında annesine sövüyor. Marshall Mathers şarkısında annesine O.. spu diyor.

Ayrıca ünlülere söylediği sözler saymakla bitmez. Kaliteli sanatçılara hakaret ediyor.

Will Smith'in teybinde hakaret etmesine gerek yok ama benim gerek var o yüzden onuda s. kem senide./The Real Slim Shady

Britney Spears bir b. k değil./Marshall Mathers

Vanilla Ice'yi slikon gibi erittim./Just Don't Give A f*ck

Chris Kickpatrick g. tünü tekmeletebilirsin. Ve Obie Moby'i hırpaladı. 36 yaşındasın yaşlısın Moby kimse tekno dinlemiyor bile./Without Me

Oo kahretsin Kim Kardashian bir erkekti. Lindsay spermleri görmek için gel./We Made You

Rihanna'nın üzerine işeyeceğim./Medicine Ball

Ama hangi Space Girl elemanını hamile bırakmak istediğime karar veremiyorum./My Name Is

Mark Walbherg tekrar Marky Mark olduğunda.(S... ğimin i.. esi)/Drug Ballad

E devam et. Iggy kıçını kenara çek./Vegas

Asabiyim ve Pamale Lee'nin memelerini söktüm./My Name İs

Aslında şu şarkı size herşeyi açıklar

Şu fotoyu görünce gülesim geliyo tipe bak.

Hahahah tipsizmiş a*k
YOO güzel ben sevdim
Haklısın kesinlikle
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: