Ayna fobim var zaten. Aynalardan çok korkarım. Yansımamın aynadan çıkma ihtimali olduğunu düşünürüm. Geceleri aynaya bakamam. Gündüzleride 1 veya 2 dakika aynaya baka biliyorum. Aynada gözlerimin içine 15 saniye bakmayı denedim olmuyor aynada gözlerime sadece 9 saniye baka biliyorum. Yani öyle bir şey görsem korkudan ölürüm
Akşamdan sonra aynada biz fark etmesekde birileri olur. Kastettiğimi umarım anlamışsınızdır. Bu yüzden büyükler geceleri aynaya bakılmaz derler. Düşünsene karşında da biri var ve o da diyor''Bu niye bana bakıyor?'' diye. Oysaki kendine bakıyorsun. :D :)
Ben hep bakıyorum geceleri bir şey olmuyor? Arkadaşlarımdan bazıları yurt binasının tuvaletinde aynaya bakınca karanlık bir cisim belirdiğini söylüyor. Bu bana saçma geliyor. Kuruntu ya da milleti korkutmak için uydurulan bir şey bence.
Bir kaç defa kontrol ederim. Bana oyle gelmediğini durumun gerçek olduğunu anladiktan sonra da, depar atip aynadan hemen uzaklaşirdim... Korkutucu birşey çünkü... goruntunun benden bağimsiz olmasi.:(( aşagidaki yorumlar kadar önemsiz ve dalga geçilecek birşey değil bence.
Ayna cinleri var, bilmiyorum biliyo musun. Bu dedigin o oluyo, geçmişte olan bir çok gerçek hikayeler var. O hikayelerden alıntı kitaplar yazılmış bir de, okumaya cesaret edemedim tabi ben. Fazlasıyla ürkütücü olsa gerek. 😑
hiçbirşey. aslında zaten yaptığımız harektleri göz sınırlı olarak algılayabiliyor yüksek hızlı bir kamera ile çekim yapılsaydı biz aynanın karşısında hareket ederken aynadaki görüntününise bize göre gecikmeli olduğunu görürüz.
Noluyor nan derim :D Sağa sola her tarafa gider hareket etmediğine emin olurum. Sonra da konuşuyor mu ona bakarım. Konuşuyorsa.. gider 2 rekat namaz kılar Allah a dua ederim :D
Boyle bisey mümkün , goruntu dejilen olgu aynaya ışk olarak yansır ışığı geçirir. Yansiyan geçen ışığın gidişini saptırır. Bu sapmaya ışığın kırılması denir.
Oyle bir sey olsa hemen dini seyler aklima gelir acaba cin falan mi der gozlerimi buyutur bastan asagi kaynar sular dokulme deyimini gerceklestirir kalp krizi gecirmeye meyillenip altima ederdim. Net.
Kaçtır ettiğini diye okuyorum bu kız ne saçmalıyor zaten yansiman seninle hareket eder? Diyorum kendi kendime. Yorumlara baktım soruyu tekrar okudum etmediğini yazmassin. Sanırım uyumaliyim
Dün gece 03:30 suları yurtta bloğun önüne sigara içmeye indiğimde kapının camında kendi yansımamın benden bağımsız hareket ettiğini gördüm evet. İki yana sallanıyordu. Gidecektim ama emin olmak için biraz daha izledim kendimi yine aynı şekilde bu defa kolunu hareket ettirdi sonra felan nas okuyup çıktım kendimi çok korkutmam böyle şeylerde
En İyi Cevaplar