Diğer Biran damla yılmaz güzel mi sizce baya? Sezinnnnnnnn96 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Altin esmerligi var bu kızda Ay latinolacak :D brezilyalı kızlarabenziyor Bir programda 97li olduğunu söylemiş hatta 86li yazanlara çok gülmüş onuda soyliyim kız 18 yaşında Zaten hep derim renkli göz en sıradan kızı bile ultra güzel yapıyor bu kızda örneği çok güzel gözlerin kendisi de. Biran damla yılmaz güzel mi sizce baya? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kontes123 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Bana biraz sünepe tipli geliyor :D rolünden heralde...Rol arkadaşı Songül ile Meral daha bir güzel. 1 0 Yorumla
SucukluSütlaç Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Benzediğinizi pek sanmıyorum ama yinede sen bilirsin tabii ki :D 0 4 Yorumla Sezinnnnnnnn96 +1 yıl Benziyorux demedimbenzemek isterdim cok guzel dedim. Yorumla SucukluSütlaç +1 yıl bence istemene lüzum yok :) Yorumla Edanur88889 +1 yıl ordaysan yazabilir misin ben yine? Yorumla Edanur88889 +1 yıl 1xperimde mesaj atamıyorum Yorumla
000G4Y Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Dizide farkli normal fotolarda farkli geldi nedense 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 10,5b cevap paylaştı. Standart bir kız. Bunun üzerinde çok güzel kızlar görebilirsin sokaklarda. 1 5 Yorumla Sezinnnnnnnn96 +1 yıl Ortalamanin üstünde değil YaniNe biliyim yeşil gözlü olunca Yorumla rmznonur +1 yıl Her sakallı dedem olmadığı gibi her renkli gözlü kız da güzel değildir :) Çirkin kız değil ama yolda görünce öyle oha kıza bak demezsin. Yorumla Sezinnnnnnnn96 +1 yıl Normal standartlarda yani.Off kızı kiskandim valla ama ben öyleyim yani oleyim :D Yorumla rmznonur +1 yıl Sen daha çirkinsen bilemem :D Yorumla Sezinnnnnnnn96 +1 yıl Agloyicam az sonra renksiz gözüm birde Yorumla
kalpsizz02 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl sende kendini sev ya güzelim hep seçili kızlarla yarışma 0 6 Yorumla Sezinnnnnnnn96 +1 yıl Seçildi nedir :) güzel kız zaten bisiy demedim ki Yorumla kalpsizz02 +1 yıl tabi canım bılmem mı :) Yorumla Sezinnnnnnnn96 +1 yıl Manyas misin taş gibi kız ışte değişik ya kızı çirkin bulup tüm resimlerini koyacak sankiEsmer renkli gözlü kizlar çirkin olamaz zatenBen tam tersi bembeyaz tenli ve kara gözlü olduğumdan bu tarz kizlara ozenitim hep Yorumla kalpsizz02 +1 yıl tamam o zamn niye o kadar tatlıyken kendını begenmezsın Yorumla Sezinnnnnnnn96 +1 yıl Sırma çok tatlının agagaha bir git Yorumla kalpsizz02 +1 yıl tamam gıdıyorum :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Guzelde abartilcak bir guzelligi yok standart guzel 0 2 Yorumla Sezinnnnnnnn96 +1 yıl Ortalama diyorsun yaniValla yeşil gözlü bir kız birazda güzelse ortalama üstü olmalı herkesçe bence :) insan kıskAnıyor ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Guzellik goreceli Yorumla
Hsndrr Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Ortalamanın üstü :D 1 2 Yorumla Sezinnnnnnnn96 +1 yıl Bilemem Yorumla Depresifkız96 +1 yıl özelden yazabilri misiniz? Yorumla
En İyi Cevaplar