Evli ögretmenimden hoşlanıyorum ne yapıcam (uzun soru)?

Onu geçn senedn tanıyorm bu sene dersimze giriyo gözgöze geldigide başladm hoşlanmya bu senki ilk dersimzde ders sonrası adımı sormştu söyledm
bir hafta dersnde saçlarmı düzeltiyrdm "saçlarını yolasım geliyor" ddi yanımdn geçerkn derste fısıldayarak.. sonrki hafta elimde tel vardı ders notu yazıyordm mesaj yazıyorm sandı derste kızdı bana.. sonrki hafta drste yere şalım düşmüş aldı katldı oturdgm sıranın üzerine arkama koydu (ben görmedim arkadaşım dedi)
bu hafta okulda bazı olaylarm oldu sınıftaki kızlarla ilgili babam mdr yrd. aramış benim için hassas bir kız üzerine titriyoruz demiş yani sorunlu demeye getirmiş hoca derste kimse kimsedn üstün degil deyince agladm bende sonra örümcek arka masaya düşünce tüm kızlar sıçradık yerimizdn bana "gel yanıma otur" dedi yok artık dedm sesli olark sonra "yanıma gelicekmisin" dedi gittm yanında oturdm evimin nerede oldugunu sordu söyledim ogunde kısa elbise giymiştm otururkn 2 kere bacaklarma baktı sonra mola verdk ben hemen kalktım yerimdn arkamdn gülümsyerk baktı dışarıda sigara içiyordk oda içiyordu ögr arkadaşlrıyla ve bana bakıyordu gülümseyrk, ikinci derse girdik okuldaki olayımı anlattım tşekkr ettim "işim bu" ddi sonra öteki derse girerken sorunum oldugu kızlr geldi yanıma oda gördü geldi "sorunmu var" dedi bna yok hocm iyi akşamlr dedim..
Pztsi gnü ona flaşımı verdm hocam annem pantolnlrı yıkamış flaş cbimdeydi benim pc serviste bakarmsnz bozulmdysa tararsınız ddm "pcyi kapattm yrn getir" ddi yrn sizi göremm dedim güldü aldı flaşı masnn üzerine koydu..
perşmbe günü bn okuln önünde mzk dinlyrdm bana gel gel yaptı gldim "sizin sınıf b şubsmi" ddi evt dedm
"Bolu yani" ddi gülrk evt bolu dedm..
snva girdk bana "sn minyonsun tekli sıraya geç" dedi geçtm sınav başladı bn başımı kaldrdım
bana dalmış bakıyordu..
Sonra bahçede bir çocukla otruyrdk evine gidiyrdu bize dik dik baktı..

Meslek açık lisedym
ben 18 oda 36 yasnda
pzrtesi gnü flaşı alcam
sizce bana ilgisi varmı?
Bakın bunu düşünmekten uyuyamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu okumadan görüş yazmayın
soruyu okumadan başlıgı okıyup görüş yazab her kimse KISIR OLSUN !!
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen görüş yazınnn
Evli ögretmenimden hoşlanıyorum ne yapıcam (uzun soru)?