Öpüştüyseniz kaç yasında öpüştünüz anket aşağıda gencler
detayyyyyyyyyyyyyy
detayyyyyyyyyyyyyy
evet öpüştüm
hayır öpüşmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 19 yaşıma giricem ne öpüştüm, ne de elime erkek eli değdi. Güzel de bir kızım. Kendim istemedim. Merakı var tabi o duygunun :)
Hayır öpüşmedim
16, ilk öpüştüğüm kızın İngiliz olması bende derin yaralar bıraktı.
Nasıl oldu
evet 16 yaşş
tşkr
Cevap
26Cevap
Evet, 8 yaşında idiydim o zaman antalyaya tatile gittim ailemle. Bende küçükken tatlı ve akıllıydım severdi insanlar beni bir tane de 19 yaşında bir abla vardı ama çok sexydi ateş saçıyordu benlede konuşurdu ara sıra tabi sevdirdim kendimi. Bir gün plajda gördüm kilot ve sütyenliydi çok iyi görünüyordu bronz teni mükemmeldi yanına gittim ve dedimki çok güzelsin oda saol canım sende çok tatlısın dedi ve kıza seni çok seviyorum dedim ve dudaktan öptüm şaşırdı ve mutlu oldu.
Ona dedimki ;benle ilişkiye girer misin? Eminmisin dedi evet dedim.
Benim üstümde sadece şort vardı onda da sütyen ve kilotu vardı oda sında soyunup saatlerce sevistik çok güzeldi ilk kimle bi başka oluyor tatil 20 gündü 5. günden sonra hergün en az 2 saat odasında öpüşüyorduk
Valla inanırmısın bilmem ama 6 veya 7 yaşındaydım :)
Nasıl oldu anlatsana :D
Babamın bir iş arkadaşı ailesiyle beraber misafirliğe gelmişti. Güzel de bir kızları vardı. Bizi tanıştırdılar '' Bak bu merve , bu da muhammet '' falan diye :) . Biz yan odaya geçdik evcilik oynuyoz bunla :D. Yastıkları , minderleri falan yaptık ev şeklinde , içine girdik biraz birbirimize baktık , kız atladı dudağıma :) . Ne olduğunu anlamadım , ne yapmaya çalıştığını da anlamadım ama güzel bir his oluştu içimde :D. 3-5 dakika falan da ayrılmadı yüzümden kız :) . Sonra bide anlattı , bir tane dizi izlemiş orda erkekle kadını böyle yaparlarken görmüş o yüzden yapmış :D
Ahaha çok tatlı bir olay 😄 kızla hala görüşüyor musun 😄
Görüşmeyi çok isterdim ama malesef görüşemiyorum çünkü ; aradan yıllar geçmiş , kız belki ne yaptığını bile hatırlamıyo. bir iki sene önce babama sordum neredeler diye Bursa'da larmış galiba. :)
Acaba seni görse ve bu yaptığınızı hatırlasa tepkisi ne olur 😄
Bilmem. Utanıp kafasını başka yöne falan çevirirdi herhalde :D. Bu arada biz baya muhabbet ettik , seni merak etmeye başladım , o kız falan olmayasın :D :P
Yok artık daha neler 😄
Ne biliyim bir şüphelenmedim değil :D. Neyse neyse şaka bir yana , günlerdir sıkılmadan usanmadan anlattıklarımı dinlediğin için teşekkür ederim :) .
ılk okul 1 sınıfta. asık oldugm kızla opustum de bısımkısı duduak degyırmeceydı tabıkıı. fılmlerden ne gorduysek artık...
ciddi bir soru mu? daha da önemlisi ciddi cevaplar mı bunlar?
Bu soru 15 yıl önce sorulsaydı normaldi de artık öpmek öpüşmek gündelik şeyler arkadaşım.
taa küçükken bir kız varmış onu öpermişim tek ondan beri hiç öpüşmedim bir o oldu
Evet öpüştüm.
Öpüşmedim diyenlerin yarısı yalan söylemiş. Bu kadar çok öpüşmedim diyen insan çıkmaz kendinizi kandırırsınız anca :)
Evet öpüştüm, ilk kez 15 yasındayken öpüşmüştüm
3 yaşında falan kuzenlerimi öpüyomuşum 😂😂
Çok tatlı :D
Evet öpüştüm, erkeklerle öpüşüyorum arada sırada
Daha 17 17 17 ydi dafsgsj
Sanırım 15-16 yaşlarımda..
evet öpüştüm 13yaşındayken sevgilimle.
öpüştüm, bu yaşta da öpüşüyorum.
daha ötesinide söylıyım mı :P
Ohoo sayıyı hatırlamıyorum bile
9 ilk ve son evlcilik oynarken
vantuz gibi çekerim :)