'ay kahveden sonra bi alisveris gider dimi kizlar ?' haydi alisverise..
yapacak bisey yok :D
insanları ayıran sen , gelmiş milletle dalga geciosun.. neyin kafasındasın sen.. senin apt.l cümlelerin de bana komik geldi misal.. demekki komedi kişisel tasavvurdur
hıhıı :D
sen bi de bizim okuldaki starbucks ı gör lşakjsdljas kütüphanede yer bulamamış gariplerin durağı oldu orası daha yeni de açılmış olsa. millet sürünüyor :D
Bir de yancısı güzel kız vardır yanında. Makyajla güzelleşen kızların kutsal ortamıdır. Yakışıklı erkekler ordan kız ayırtmaya gelirler
Arkadan çok pompalamışlar havayı...
Cevap
16Cevap
Sonradan görmüş insanlarda normal bi tavır.Aileden bişiler görmüş insan bu tavırla takılmaz.Aileden terbiye almış insan alçak gönüllü,muhabbeti tatlı olur.
yahu o da 4 duvar arasında yalnızken osuruyor bırakın bu işleri
bende oraya gidiyorum vallahi... hangi cafeye gidersen git fiyatlar aynı zaten... bari o dediğin yerde içeyim kahve'mi...
Hiç starbucks'a gitmedim. Böyle apaçileri görmediğim ve bu tarz şeylere şahit olmadığım için kendimi şanslı hissediyorum.
baba parası+eğitim+kariyer+tip+kılık kıyafet+çevre
babanın parası varsa diğerlerine zaten sahipsindir.
kahveleri çok güzel ama çok boş insanlar var:) kahvesi daha iyi olan yerler var:)hem azcık daha ucuz öğrenciler için uygun olan:)
hiç umurumda olmaz kimse oraya gidip kahve içmiyorum girdiğim mekandaki insanları hiç takmam oturur keyfime bakarım
boş başak dik durur dolu başak eğik durur
çok güzel bir sözdür
vala orda erkeklerin kafa hep yere egildi :D cocugun bi heey digisi vardı oyy oyy :D
Seninde için gitmiş mübarek bide erkek var yanında :)
zengin kesim takılıyor olaya normal etilerdede var sanırsın amerikadasın arada takılıyorm ego tavan hele kızlarda :D
Para+çevre+tip+kendine güven ve biraz ego patlaması
Zengin züppe onlar
bir böcekten farkları olmadığı gibi babalarının paraları ile kendini hayatın efendisi olarak görüyor
Ulan yurtdisinda SB'a kekolar gidiyor, nedense bizim ulkemizde MacBook unu alan SB'a kosuyor.
Sevmiyorum o mekani hic ya. Tamam ben de belki oyle yuruyorum oyle davraniyorum falan ama o SB'takilerin tavrini biliyorum.
Bayix bayix isler...
Her insan farklıdır,bunu millet olarak kıyamete kadar kavrayacak kafa olmasa da öyle.
bazılarının doguşltan yetenekleri vardır , bilgileride
Sonuç olarak hepimiz aynı ağızdan yeyip, aynı delikten mıçıyoruz ...
bi iğne alıp tek tek söndürmek istiyorum onların havalarını :D
sen onu kocasinana gönder alırız havasını döner keser gibi
paradan kaynaklanıyor hahaha :D paran cok olunca anlarsın :D dünya senin gibidir İ:D
Eskiden iyiydi de şimdi pek sevmiyorum artık. Kahvesi daha güzel olan yeni yerler keşfettim.
sende orada değilmiydin ...
atmosferden geliyor nereden olacak :)))
Kime ne! insanlarla ilgilenmekten vazgeçin.
Kasıntı insanlar genelde :)
onların havası cahliktn.
yakışıklı hoş bi çocukmuş demek ki ne var bunda.
parası olmayan gelmesin yahu oraya
paradan :)
Ah su cool insanlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar