Arkadaslar 26 yasindayim artik yavastan evlenmek istiyorum ama aday yok:(
napcam:(
amsterdamdan yaziyorum burdan talip olmayin😔
napcam:(
amsterdamdan yaziyorum burdan talip olmayin😔
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bunun olmaması belkide hayatında yaşayıp görebileceğin o doğru insanı bulamamandır , evlilik ciddi bir yaşam biçimidir, karşınıza seçebileceğin insanlar çıkacaktır şüphesiz, tercihlerinizde her zaman sadakati o güveni sağlayan anlayışlı insanlar olsun, sevgiyi uzun soluklu yaşama taşımak için gereklidir bu, aynı duygularla aynı yöne baktığınız hisler olsun karşınızdakine , tekrar yineliyorum olması sizden kaynaklı bir durum asla değil bu bir eksiklikde değildir içinızde her zaman umutta olsun ümitte, dilerim hayatınız bundan sonrası için daha olumlu olur
Ben cok begendigim biri olsa bile ilgilenmiyorum. Secmem secilirim mantigi var:(
Bana yaklasmazsa ben kaptiyorum o davayi. Bana acilan iki kisi oldu onlara karsi da ben bisey hissetmiyordum. Dogru insan olsa bile asla yanasmiyorum anlayacagin..
bir insan çok iyi biri hatta mükkemmel biride olabilir, ama onda karşılıklı hissetmediğiniz hissiyatlar oluşmazsa o ilişki zaten sağlıklı olmaz , hissemiyorsaniz zaten onunla beraber olmanın bir anlamı yok burada seçiminz doğru , ama burada duygularını biraz açmanız gerek çünkü karşı cins o çekime göre kendini hazırlar. . karşınızdaki insana karşı içinızde bir kıpırdanma oluyorsa bir heyecan bir hoslantı duyuyorsanız kendinizi geri çekmeyin. .
Dediklerinizi dikkate alacagim. Gizlenmeyin sakin. Danismak isterim size. Sen diye hitap ediyordum ama siz mesafeyi koruyunca saygisizlik olmasin:)
Tesekkür ederim:)
rica ederim sormak isteğiniz bir şey olursa elbette dinlerim , öyle düşünmeyin saygısızlık olmaz içinizden geldiği gibi hitap edebilrsiniz. . :)
Tesekkür ederim:)
Siz demeyi sevmiyorum arada gereksiz bir resmiyet olusturuyor😊
Siz de ayni sekilde hitap edebilirsiniz. Peki sorum oldugunda mutlaka yönelecegim☺️
Tekrar tesekkürler:)
tamam :) elbette dilediğin zaman
Evlilikten ne bekliyorsun nasil birisiyle evlenmek istiyorsun beklentilerle alakali bir durum olsa gerek bu sanirim
Cidden güzelim ama öyle teklif eden olmadi. Sadece iki kez oldu onda da ben sacmaladim kabul etmedim. Kriterim kadina deger veren ve gercekten sahiplenip seven olmasi. Kendiside sevilip sayilan biri olsun ve muhabbeti iyi olsun o kadar. Hic öyle yüksek beklentileri olan biri degilim
O zaman belkide cevrene iyi bakmiyorsun gizli iyice bak ;)
Cevreme nasil bakacam ki?
Dugunlere git cevrende olanlara bak muhakak birileri vardir :) yaninda
Cidden sacma ama ben halaa bakmayi ayarlamayi mesaj vermeyi ayip buluyorum ve sanirim ki bu konuda agir özürlüyüm:(
O zaman nasil evleneceksin gizli elbette sana bakana bakacan sohbet edecen filan falan oyle acilacak kismetin nasil olacak
Evet orasi öyle.. Denicem 😣
Dene faydasini gorursun
Yavrucugum güzel bir kiz isen sana yaklasmaktan korkuyorlardir. Bence sen ilk adimi at ve gözüne kestirdigin kisilerle sohbet etmeye calis.
Iste tam da o konuda özürlüyüm:(
Kötü bisi yapiyormusum hissine kapiliyorum😔
Evt artik tanimam gerekte oofff of keske öyle marifetli olsaydim😄
Denicem:) tesekkür ederim☺️
Evlenmek isityorım diyip her insan evleneydi şimdi ülkenin ekonomisi batardı doğru kişiyi beklicen nedir yani sorumu bu biz mi bulak sana
Cevap
72Cevap
Yurtdisinda iken evlenmek hayli zor ne yazik ki. Bende yurtdisindayim ama umitsiz degilim. Dua ediyorum sadece. Insallah rabbim hepimizin karsisina bizim icin en hayirli insani cikartir. Inancli biri iseniz Furkan 74 ayetini okuyun surekli, izdivac namazi kilin.
Neden zor burada.. Cidden öyle.. Inancliyim sükür:)
En onemli zorlugu, bambaska bir kulturdesiniz ve Turkiye'den biri ile gorusmek bile cidden bir kultur catismasina sebebiyet verebilir. Insanlar bunu anlamiyor.
Bir baska zorlugu, gorustugunuz/goruseceginiz kisinin sizinle yurtdsinda yasamak icin mi gorustugu sorunsali. Henuz gorusmediginizi soylediniz ama gorusmeye baslayinca da bu tur problemlere hazirlikli olun.
En mantiklisi ailenize evlenmek istediginizi soyleyip, kendi cevrenizden, amsterdam veya avrupa dolaylarindan birileri ile gorusmek. Orda kalicimisiniz bilmiyorum, kac yildir ordasiniz onu da bilmiyorum. Turkiye'ye donecekseniz eger, Turkiye'den birileri ile gorusebileceginizi soyleyebilirsiniz ailenize ama su asamada Turkiye'den birilerini kesinlikle tavsiye etmem.
Ben burada dogdum, burada büyüdüm ve burada yasiyorum:(
Siz de yurtdisinda oldugunuzu söylediniz ve bu gibi sorunlar sizde de mevcut mu?
Evet malesef burada da bu tarz sorunlar mevcut. Turkiye'den biri ile evlenmek istemiyorum cunku aci bir tecrube yasadim. burada da aradigim gibi bir insani bulma sansi az. Bakalim hayirlisi.
Dedigim gibi her ne kadar Turk kulturu ile yetismis bile olsaniz -ki bilmiyorum oylemisiniz, ciddi manada bir kultur farki yasayabilirsiniz Turkiyede'kilerle. Oralardan birileri elbet karsiniza cikacaktir sikmayin caninizi. Rabbim gonlunuze gore versin.
Amiiinnn. Evt türk kültürüyle yetistim. Hatta türkiyeye gittigimizde " hic almanyanin gencleri gibi degilsiniz" gibi laflarla karsilasiyorum. Iyi aile terbiyesi almis biriyim sükür. Hic sevgilim olmadi istemedim ama kader ya simdi de istiyorum ama olmuyor. Her ne kadar türk kültürüyle yetismis oldamda türkiyeye gittigimde farkliliklari görüyorum. Hakkimizdan hayirlisi ne diyim..
Cok tesekkür ederim güzel cevabin icin:)
Duygularıma tercüman olmuş arkadaş 😀 Geçen yıl bir hayli bende istemiştim ama işte olmayınca olmuyo, nasip/kısmet bu işler, bekliycez. 😊
Bkeliyoruz da bisey olmuyor yaa:(
Demek ki hayırlısının bizi bulması için daha vaktimiz var. Bende 26 yaşındayım, bir takım hayata dair planlarım vardı, bunun içinde 2016'ya da evli girmek vardı ama maalesef. Bu kışı da eşimin dizinde film izleyerek geçiremiycem. 😊 Çok fazla takma bunu kafana hayırlısı inşallah 💛🙏
Annecigim bana süre verdi ama "iki sene icinde buldun buldun, bulamadin sen düsün" diye😄
Ay çok tatlı 😀 Kız yine iyisin sen, benimki de evlenmiyim die gözümün içine bakıyo. Biri haber yolluyo benim kızım daha küçük diyip geri çeviriyo insanları 😀 Sana kimse benim kadar iyi bakamaz, bak bütün bu ev işleri sana kalıcak dedigi an da ben zaten evlilik fikrimden tamamen uzaklaşmış oluyorum. 😁
Haha yok onu babam yapiyor. Babam gelecek tatil planlarina hep ekler bizi:) annemde oooo o ozmana kadar evlenir cikar onu der. Babamda "yok benim kizim evde kalcak, ben ona bakacam" der😄
Aile yönünden sansliyiz cok sükür. Bosver beee mutluyuz ailemizle napcaz kocayi😄
Ay eksik olmasınlar 😊 Düşününce insan bir bakıma da şanslıyım diyo dimi. Ama bizi mutlu görmek onları kat kat mutlu eder, bulsak şu yaşlarımızda ilerlemeden fena olmaz bence ama işte kısmet yani, beklicez çıkarı yok 😀
Aynennn. Daha bulamadin mi birini diyenlere " yok ya ne evlenmesi, ben daha düsünmüyorum" demeye devam💪🏻😄
Ayy tıpkı ben 😀 bir de çemkiriyorum, saçmalamayın henüz çok erken die 😀
Hahah aynenn yaa😄 Olan bisi yok, bari biz istemiyoruz diye olmuyor havasi olsun azcik:)
Tabi tabi, hevesli görünüp ''ay kız hevesli ama işte isteyeni yok'' diyceklerine, ''kız istemiyo'' desinler. 😀
Hahah aynennn:D
Varmis benim gibi düsünen😄
Adin cidden mathilda mi? Öyleyle türk degilsin galiba:)
Uyuyakalmışım 😑 Günaydınnn 🙋
I ıh canım diil, Leon'un Mathildası bu 😊 İzlemişsindir filmi kesin.
Yok izlemedim ama arkadasim var mathilda adinda. Belki yabanci uyruklusundur dedim:)
Nasıl izlemedinnn. Bizim gençlik dönemi filmimiz o kız, bugün izle bak 😀
Adi ne filmin? Izleyeyim gece bari:)
LEON
Çok güzeldir 😊🍭
Izlicem mutlaka:)
Allah kalbinize göre Hak ettiğiniz ve sizi Hak eden bir eş nasip etsin.
İyiliğinize dua etmekten Başka ne yorumlarsak Yalan çünkü :)
Aminnnn yaa:(
Hayırlısı neyse o olsun Allah gönlüne göre verir inşallah
Amiiiinnn herkesin insallah
Bizim zor ama amin.
Şans bu ona bakarsan bende yakışıklıyım 27 yaşındayım ama evlenemedim henüz eğlenilecek kız çok çevremde ama evlenilecek aşık olacağı bulamadım henüz.
Evlenecek kiz nasil olmali senin icin?
Ben kadınımı sahiplenirim giyiminden tut herşeyine karışırım he o da bana karışır. Hafif maçoyumdur öyle kılıbık romantizm delisi erkek olmadım olamam da ama romantizmin hakkını gökyüzüne adını yazdıracak derecede veririm. Alacağım kadın aileme saygılı olsun bana eş değil yoldaş olsun yemeğimi temizliğini zaten yapar. İşte ne bileyim aniden karar verelim akşam yemeğini yiyelim hadi dışarı çıkalım diyelim sahilde yürüyelim yemek yiyelim tatile gidelim ufak atışmalar olsun ama dayanamayalım kıskanırım sahiplenirim ben bunları kabul etmeli kadınım sorsam tüm kızlar kabul ediyor çevredeki ama hiçbiri bu şartlara uygun değil henüz böyle biriyle de tanışamadım sanırım benim aradığım hayallerimin kadını beraber saçmalayacağım hatun henüz yok ya da köy kızı falan olmalı.
😄
Allah gönlüne göre versin
Amin bu gidişle mantık evliliğine yanaşıyoruz.
Daha gençsin evlenip napıcan boş ver. Kısmet böyle şeyler illa ki olur zamanı gelince.
bir zaman sonra da yaslanirim..
Ne acelen var ablacım Senin gibi Bu yaşa kadar gelip ilk buldugu ile evlenıp sonu husran bir sürü vaka var. Bekle hayırlısı çıkıcak elbet
bizde bekliyoruz kız sırayı kaynatma önce ben :P
Allah hepimize nasip etsin
Amiiiiin
Evet bizde hemen talip olacaktık. s neyse senin gibi bu durumda çok kız var ama nedeni resmen sırra kadem basılmış gibi belli değil, bence tahminim görenler kesin sevgilisi, nişanlısı vs. diye düşünüyordur.
Olabilir😔
Çok iştahlısın bu konuda 😒 Dua et, kısmet bu işler 😏
Istah demeyelim yaslanma korkusu galiba😒
Niye evlenince yaşlanmıycan mı? 🤗
Ama yaslanmanin bir dezavantaji olmaz diye düsünmüstüm😄
Bence sen kesinlikle iştahlısın bu konuda 😄 Ama bu kötü birşey değil hakkın, yaşında gelmiş zaten hayırlısı 😄
Bak sen de diyorsun yasin gelmis:) bendeki psikoloji de tam olarak bu😄
Ama senin ki daha başlangıç evreleri 😁 Hem 30 üstü olsaydın nolurdun acaba 😂
Allah korusun yaaaa tövbe de
Biz gene de tövbe diyelim de yani olsan kafayı yerdin herhalde o izlenimi verdin 😄
gel valla evlenek :D senin aradığın kriter bende var. benim aradığım kriter hatunun güzel olması :) çekmesi beni
Tek kriter güzellikse olmaz😄 Daha güzelini görünce ona gidersin
Ben de😄
Ben adayim daha. Haha yok olmaz
amısterdam gibi bir yerde yaşıyorsun ve hiç sevgilin yok,
bu amısterdamlılarda mal mıdır nedir. kız var bekar, evlilik istiyor görmüyorlar, alllaaan dingilleri :D
2 sene sonra mimarim bak 😃 2 ofis 2 de arabam var yarismaya a sehrinden katiliyorum talibimi bekliyorum 😃
Hahahah
Yok okuyorum
Bende 26 oldum benimde yok önce bana bul sonra sana buluruz :(
Biri bize nasil bulundugunu ögretse yardim ederim söz😔
Sen Tr den çok rahat bulursun bence.
Türkiyede sıkıntı yok hatta neredeyse bir ay icinde 10 kisi tanismak istiyor yurtdisindan oldugumi bilmeden ama bulundugum ülkeden olmasi daha mantikli:(
Seni üzmeyecek biri olursa tr den birisi daha mantıklı. iyi biri gelir sana saygılı olur çalışır zamparalık yapmaz.
Ora zaten güzel dolu Türk kızına bakılır mı sence Türkiye ye gel değerini anla
Türkiyeden gelin geliyor. Burdakiler yabanciyla yapamayacaginin farkinda o konuda sknti yok ama iste kader kismet. Türkiyede oluyor hep acilan ama ben burada o orda yürümez:(
Evt var
Turkıyede olsanda pek desımıyor canım sonuc ya:D kısmet
kalbinin hızlı atmasına sebebiyet veren bir erkek varsa hayatında beklemek sadece zaman kaybıdır
Türkiyeden birini bul al amsterdam da yaşa gül gibi ne farkeder :D
valla iç güveysi alıcaksan gelirim ben evlenirim hayalim amsterdam ah ah
buradan talip olmayın diyorsun da buraya feryat ediyorsun ama :D
Evlilik güzellikle alakalı değil. İstersen Medya ya çık. Hiç bir şey olmaz.
Bol bol insanlarla görüşmeye çalış, arkadaş çevreni genişlet adaylar çıkar belki ozaman 😊
Türkiye de bile evlenmek zorken yurtdışında işin zor.
Amsterdamda adammı kalmadı bnce kılolu ve çırkın bıseysındır
50 kiloyum yaa
O zmn çokkk secıcısın
Aday yok gururlu kibirli ve havaliyim yavaştan evlenmek istiyorum oyyyy anam ben ölem emi 😄😄😄
Burdan talip olunur zaten siz ne sanıyorsunuz bu siteyi :D :D iyi olsan evlenirdin zaten...
hep güzel olursnuz birde..
Oha bende amsterdamdayım shdjdj ama ben daha gencim abla kusura bakma. 😂😂
Benimle konuşursan tanışabiliriz istersen sen bilirsin Türkiyede oluruz
İstanbuldan amsterdama gelirim senin için evlen benimle
Türkiye de de durum aynı merak etme.
Gel memlekete al geri git Amsterdama
çevrende ilgi duyduğun kimse yok mu
Maalesef yok:(
Ben okudugum icin öyle isteyen falan olmuyor. Ünide teklif edenler olmustu ama sacmaladim ve kabul etmedim. Simdide olmuyor iste kader ya:(
burada olaydın talip olurduk :D
yerli yabancı nasıl bir talip arıyorsun ki?
Amsterdam a gelip orda mi talip olalim :)
l*n evlenip ne yapacaksın. Herkes mi deli lan!
güzel olsaydın bulurdun birini
Öyle degil iste.. Öyle bulma kabiliyeti yok bende. Hoslansam bile bakmam yüzüne.. Yanlis bilir düsüncesiyle. Böyle de bir manyagim
böyle şeyler güzellikle değil şansla olur
Evlenmeyi düşünürsem yazarım
Amsterdama a gelip mi talip olalım.
Mantıklı 😁
Türkiye'den al beni götür amsterdam'a 😄
etrafında yok mu hoşlandığın beğendiğin biri :)
Yok:(
Türkiyede cok oluyor. Cok teklif aldim ama türkiye olmaz ben burada dogup büyüdüm. Ne ben orda yapanilirim ne de o burda:(
Brussels uyarmi burada da kuş ucurtmuyorlar ama
bir çay içseydik bari haha
Ahaha Kaaskop seni :D
Ben talip olayım da beni oraya götür :D
güzelimden sonrasını okumadım
Neyapmami bekliyorsun?
"Cirkinsindir ondan" yorumlari yapilacak biliyorum. Dünya güzeliyim diyip hava yapmadim sadece cirkin olmadigimi söyledim. Okuyup okumamak size kalmis. Yine de tesekkürler.
Iyide bu isler yavas olmuyo
Nasil?
Rahmetli bir abi derdiki hayirli iş beklemeye gelmez hayri kaçar ilk duyarken saacma geldi bana aslinda ama aslinda mantik ararsan cok
Ama benim elimde olan ne var ki?😔
Nerde yasiyorsun evden disari cikmazmisin sosyal hayatin yok mu bunlara cevap aramak lazim once? Ama evde kalirsan soz seni alacam skma canini 😊
Okuyorum, cevrem genis, cok sevilen sayilan biriyim ama iste kader kismet:(
Tamamm sözü aldim😄
Turkiyeye gelirmisn benim icin 😊
4 yas büyügüm senden. Erken yaslanirim senden😄
Ben seni dinc tutarim orasını sen merak etme 😄
Amsterdam dan gelirken ot getirirsen evleniriz.
Ahahaha
aslen memleket neresi?
Herşey nasip kısmet sayın bayan :)
neden yavaştan hızlıca evlensen ne olacak
Demek ki güzel değilsin
hayallerımın yerı evlatlık fılan al sen benı
bende istiyoum ama uygun biri yok ::(
Dugunlere günlere git
Bende amsterdamdayım 😂
Amsterdamda neyin yokluğu bu?
Belki burdan bulursun kısmetini kapama.
Valla bende de var o sorun