Kalbim bazen bogazımda atıyor neden böyle oluyor? Heyecan yok birşey yok. Ara sıra boğazımda atışlarını hissediyorum.
Cevabın nedir?
arteria carotis communis türkçe ismi şah damarıdır. Sık aralıklarla yaşıyorsan yüksek tansiyon veya kronik kalp rahatsızlığı belirtisi olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılBen bir netten bakıyım ona o zaman. Teşekkür ederim.
Soran+1 yılYok ya çok zayıfım ben.1.60 boy,40 kilo. Evet tansiyon var ailede. Babaannemde vardı.
+1 yılTam olarak tarif eder misin? İçten oluyor değil mi seğirme gibi değil yani? Aynı durum 2 gündür bende de mevcut merak ettim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
9Cevap
Su iç aşagı insin arada yukarı çıkar sıkılınca öyle
00 Yorumla
+1 yılçok uzun süre susuz mu kalıyorsun acaba?
04 Yorumla
Soran+1 yılYok susuz kalmıyorum yani susuz hissetmiyorum hiç ama fazla su da iciyorum sayılma., mesela bu sabah otobüste oldu kalbim boğazıma cıkmış, orda atıyor gibi oldu.
- +1 yıl
su içme isteği duymuyor olabilirsin ancak senin sorunun susuzluk. bazende bir günde içeceğin suyun fazlasını bir anda içiyorsun buda vücut içeriden hararetlenince buda iyi değil yani son dakikaya kadar bekliyorsun. ve ayakta su içmemeli sin.
Soran+1 yılBenim normalde carpintimda var, taşikardi. Önceden de çok su icerdim ama yine de ayni şey olurdu.
- +1 yıl
carpıntın varsa doktora git. romatizma atlatmış olabilirsin kalp kapakcıgında kayma olabilir bence bir doktora görünmelisin.
+1 yılKardeşim sen aşık olmuşsun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten aşığım da ne alakası var onla simdi 😄
- +1 yıl
kardeşim saçmalama mod: on
+1 yılnabız diyoruz biz ona
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol ya ben bilmiyordum. Öyle değil işte. Nabiz başka benim dediğim başka birşey. Kalbim bogazima cikmista bogazimda atiyormus gibi ayni. Sen de hic olmadı mı?
- +1 yıl
boğazda hissettiğim nabız oluyor işte tarifini tam anlamadım onun için
boğazında şah damarlarını attınımı hissediyorsun
14 Yorumla
Soran+1 yılNabızdan filan bahsetmiyorum. Damara dokunulunca hissedildiğini biliyorum ama benim dediğim başka birşey. Kalp boğazıma kadar gelmiş te bogazimda atiyormus gibi oluyor aynı.
Soran+1 yılKorktum şimdi. Ben kalp çarpıntısı için girmiştim. EKG çekildi taşikardi varmış ama seviyenin pek üstünde değildi. Sonra eko çektirmek için gelin dedi doktor ben de bir daha gitmedim. Çarpıntı hala var sabahları filan mesela. Zayıflıktandır diye pek onemsemedim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkalbin boğazında nasıl atıyor ya
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç olmadı mı sende
+1 yıldoktora gitsene.
02 Yorumla
Soran+1 yılDoktor işlerini hic sevmiyorum be. Belki normal bir şeydir herşey için de gidilmez ki.
- +1 yıl
tamm çok rahatsız etmiyorsa gitme:)
+1 yılTansiyon çıkmış
00 Yorumla
+1 yılbazen bendede oluyor
01 Yorumla- +1 yıl
Devam ediyor mu? Biri cevap versin valla çizicem herkes öldü mü 🙂 Tamam benimde yakındır o zaman soran kişinin ne demek istediğini anladım nabızdan bağımsız boğazda ayrı bir durum varmış gibi sanki saatler boyu titriyor ama nabızdan bağımsız seğirme gibi de değil nabız hızında da değil tuhaf bir durum. Şu soran bir cevaplarsa iyiydi ya da siz?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne