Burnumu çok fazla karıştırıyorum. Lütfen yardımcı olun.

Arkadaşlar midenizi bulandırmak istemezdim ama bu derdime bir çare bulamıyorum. 26 yaşındayım ufaklıktan beri elim istem dışı burnuma gidiyor.

Karıştırmayayım diyorum dikkat ediyorum. Bu seferde burnum sanki fazla sümük üretiyormuş gibi geliyor. Zırt pırt burnumu çekmek zorunda kalıyorum.

Bu karıştırma iğrençliğini tamamen istem dışı yapmaktayım. Neden yaptığımıda çözemiyorum. Acaba burun kıllarımı düzenli kesmediğimden dolayı mı yaşanıyor bu durum? Nasıl kurtulurum bu durumdan. Hani tırnak yiyenler için acı sıvılar falan vardı parmaklara sürülen, bunda da bu şekilde veya her hangibir şekilde kurtulabileceğim bir ilaç, bir tedavi yöntemi falan var mı bildiğiniz?

İyice cıvkı çıktı bu işin kalabalık ortamlarda bile elim istem dışı burnuma gitmeye başladı. Lafı fazla uzattım kusura bakmayın. Yardımlarınızı bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
herkes yaparda çok sık yapıyor arkadaşlar bildiğiniz gibi değil. Arada sırada olsa neyse elim durup dururken, kalabalık ortamlarda bile burnuma gimeye başladı. İllaki bi çaresi olması lazım bu durumun.
Burnumu çok fazla karıştırıyorum. Lütfen yardımcı olun.