Kitabımda çift yumurta ikizlere hamile bir kadın olacak ancak hamilelik dönemi hakkında en ufak bir bilgim dahi yok. Sizden istediğim ikizlere hamilelik döneminde, annede ki değişimler, aş erme, karında ki tek bebeğe kıyasla büyüme oranı, kusma gibi olayların başlama ayları veyahut annede ki davranışlar hakkında bildiklerinizi bana aktarmanız.
Benim bir sorum var geçen ay bir ilişki yaşadım ertesi gün hapı kullandım fakat kanamam olmadı adet de olmadım hala normalde iki gün önce olmam lazımdı aşırı yemek yiyorum şu bir kaç gündür ve dünden beri de midem bulanıyor gibi oluyor her yerimde ağrıyo bunlar benim psikolojik hislerim değil çünkü pinpirikli biri değilim öyle bir ihtimal var mı
Daha net sorarsan cevaplayabilirim, 1.5 yaşında ikizlerim var.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani hamilelik sürecini merak ediyorum. Karında ki şişmenin hangi ayda başladığı, aş ermeler, annede olacak değişimler, kusma gibi olayların hangi ayda başladığı gibi şeyler. Sizin ikizleriniz varmış, bütün her şeyi anlatabilirsiniz tabi isterseniz :)
Yardımcı olmak isterim tabiki. Normal bir hamilelikte 4. Aydan itibaren karın belli olmaya başlar benimki 3. Ayda büyümeye başlamıştı. Bulantılarım çok kısa bir süre oldu 2 hafta falandır. Ama bu ikiz ya da tek hamilelikten ziyada kişiye göre değişir. Hamileliğim boyunca sadece bir kere aşerdim beyaz dut istemişti canım. Doğuma bir kaç hafta kalmıştı sanırım. Genel bir yargı vardır ikiz hamileliklerde çok kilo alındığı gibi aksine ben kilo vermiştim ve +6 kilo ile doğuma gitmiştim. Son derece konforsuz bir hamilelikti çünkü :) Normal hamileler yan yatarlar sırt üstü veya yüz üstü yatmak imkansızdır çünkü ama ben yan da yatamıyordum çünkü sola dönünce soldaki sağa dönünce Sağdaki tekmelere başlardı :)) uzunca bir süre oturarak uyudum. 35 haftalık doğum yaptım bunun son 8 haftası hastanede yattım. Iki bebek, çok yüksek hormon Değişikliği vs sebeplerden Çokça sağlık sorunu yaşıyorsun haliyle.
En İyi Cevaplar