ahahahaha işte siz busunuz beyler , bakın bakın da utanın be !! :D gelen mesajlara bakın , cinsel açlığın afrikası olmuş ülkem. yazık ki ne yazık

Genellleme yapman 1. hata
2. olarak acaba ne sordun ya da yaptın da bunlar hunharca sana olan sapkınlıklarını dile getirdi diye düşünmeden edemiyor insan.
O konuda da aydınlat bari milleti, senin hemcinslerinin sorularına bak neler çekip gönderiyolar biz genelleme yapmıyoruz ama aklımız başında çünkü kimin ne olduğu sorularından ve ne yapmaya çalıştığından belli oluyor bu sitede. kimseyi suçlamıyorum yanlış anlaşılmasın. Bu sapıklarıda savunacak değilim tabiki karaktersizlik, başka birşey değil.
ne halt olduğu belli birde utanmadan gelen mesajları göstererek kendini yüceltmeye çalışan troll sordupu soru burada
www.kizlarsoruyor.com/.../q4199716-sabahtan-beri-konusuyoruz-biriniz-seks-demedi-ya-neden
muhatap alıp yanıt yazdığım ve değerli vaktimi harcadığım için üzüldüğümle kaldım
troll işte.
seks kadar guzel bir soz mu var :D
Şu "Cinsel açlığın ülkesidir Ülkem" lafı da baydı artık.
Mesaj kutunu yaparak rahatlayabilirsin.
Bazen diyorumki mesajları kapatarak büyük bir eğlenceyi mi kaçırıyorum :D 😄😄
Dur ben kendimi en kötülerine hazırlıyım bir sonra açıcam mesajları :D vurguna uğramak istemiyorum :D
Kızarımm :D
Daha değil işşize işsaz durumunun doruğuna vurayım açıcam 😄😄
Hepsiyle tek tek ilgilenecem :D hahajaja 😄😄
Nerden giriş yapıyoruz acaba evraklarım hazır gshsk 😄😄😄
https://i.hizliresim.com/bY39r0.png
Çekirdek, piçlik ve gıybet var mı 😄😄😄
Kızım o olmaz hortumla ıslatcan 😄😄
Biz güçlerimi
Hay mk 😄😄 Yanlışıkla attım
Biz güçlerimizi birleştirirsek burayı yıkarız ama ne şekilde bilmiyorum 😄😄😄
Bu ikili hiç iyi değil :D
Sonunda Kafama göre birini buldum 😏
İlk defa bir kızla anlaşabiliyorum biliyor musun 😄😄
Takip listenden belli :D
Haha deklarenizi ben yaparım :D
Hahahaha anlaşamıyorum napıyım gereksiz bir egodalar :D @ölümleyaşam
Eşcinsel evliliğe izin veren ülkeleri araştıralım hatunum 😄
Benim ülkeme gelin :D
İmansızlığın mına koymuşunuz sülalece hayırlı olsun 😄😄
Ay burada bitemez bir yerlerde bir kaç espiri kalmış olmalı 😰 😄😄
Cinsiyet ayrımcılığı yoksa bizimle beraber kabilenin bokunu çıkaracak eleman geldi @ate_ist 😄😄
Pide var o yeter bize 😄😄 @ate_ist
Goygoy değilde bizim boğaz Nolacak böyle 😄😄😄 uykumu kaçırdınız mk 😄
@ate_ist
Hahahaha yapmayın böyle şeyler sonra millet şişman diyor agshs 😄😄
Ay mutlu oldum şimdi dicemde sen gene piçlil yapıp ters köşe yapabilirsin yemiyor ondan 😄😄
Neyse hatunumu çıldırtmadan kaçalım burdan 😄😄
Cevap
108Cevap
aşağıdaki konuyu açtın bu kadar azm mı mesaj geldi bu kalabalıkta
www.kizlarsoruyor.com/.../q4199716-sabahtan-beri-konusuyoruz-biriniz-seks-demedi-ya-neden
mesajlarını kapatmanı tavsiye ederim görmek istemiyorsan böyle mesajlar. mesaj göndermesinde sakınca görmediğin üyeleri takip et. Takip ettiğin üyeler mesaj atabiliyor mesajların kapalı olsa dahi. Bana göre cinsel açlıktan ziyade cinselliğin dışında bilim, sanat edebiyat v. b şeylerden zevk alabilecek kültür seviyesinde bir toplum olmamamızdan kaynaklanıyor bu durum yoksa onu yazanların çoğu onunla bununla cinsellik yaşayıp duran tiplerdir cinselliğe aç kalmış tipler olmaktan ziyade bence.
O güzel sapıklar güzel atlarına binip gittiler. maalesef...:( ;)
Sabahtan beri konuşuyoruz kimse seks demedi
Böyle bir konu açıyorsun sonra yok Afrika filan bayık genellemeler. Eğlenmek biraz ortalığı neşelendirmek iÇin bu konuyu açtıysan tamam ama öyle değilse tipik Kezban hareketleri bunlar 😉
edebi yaklaşmaaya mı çalışmış ne. seks kadar güzel bir söz var mı falan :D gel de gülme ağlanacak duruma. ki seks aslında dişi mi erkek mi olduğunu tanımlamak için türetilmiş diye biliyorum. ingilizce. bir ara meşhurdu asl (age: yaş, sex: cinsiyet, location: konum). karşı taraf da 22f ist yazardı falan. adam aşmış kendini, en güzel sözmüşmüş :D
hadi o zaman hep beraber: sen ne güzel bir kelimeymişsin be "sex". helal sana :D
:D teşekkürler paylaşımın için ;) gerçekleri görmek iyidir, faydalıdır
www.kizlarsoruyor.com/.../q4199716-sabahtan-beri-konusuyoruz-biriniz-seks-demedi-ya-neden bak bakalım rezilligin daniskasina * seni !
Evet pislikler var evet her önüne gelen nesaj atan bu pislik mesajları asalaklar var ama mesaj kutumda hiç bu kadar yoğun seks içerikli mesaj aldığımı hatırlamıyorum bile
https://i.hizliresim.com/Aga1b0.png bu biraz ılımlı :D
Hayir bende sunu merak ediyorum sanalda bir insana nasil yani beklentin ne onunla tanismadan elini tutmadan gozlerinin icine bakmadan hasta oldugunda basinda beklemeden onu uyurken izlemedikten sonra offf off hersey yalan bosver
seni şöyle bir uzaktan izliyorum da , önce erkeklere bir yem atıyosun , sonra böyle mesaj gelince , yok yazık , yok cinsel açlık. sen bence ilgi açısın. ilgi görmek için böyle saçma sapan yöntemlere başvuruyorsun.
Bu ülke neden mi cinselliğin afrikası? Çünkü sevişen kız fahişe, sevişmeyen erkek top. Aradaki tezatlığa bak. Bu sebepten bir çok kişi aç susuz bu konuda. Kudurmuş.
bu kadar şerefsiz var sitede
ve yönetim hala bir şey yapmıyor
pes
küfür eden birini şikayet ettim hatta bir kızda etti uyarılmış sadece cok komedi
siz laf yapmasini bilrisinizde her iki insanda doyumsuz ve seks aziyordur hadi bir soyle bu dunyada azmayan insan var mı yoktur hadi ben azmadim hayatimda gerek duymadim ama
Sana bile yazıyorlarsa acayip yokluk çekiyor bu sitenin abazaları.
Valla utanın felan demişsin ama... Utanması gereken kişi genelleme yapan sen olmalısın... Utanıcak bişeyim yok...
Özensiz bir mesaj olmuş. biraz daha uzun tutabilirdi :/ ve derli toplu, noktalama işaretleri filan. makale tarzında :(
Ulan nedir bu arkadaş yav makarasına takılıyo herkezde birisinin namusana dil uzatmakta nedir bacılarına yapılsa katil olurum derler birde midem bulandı gece gece
Ben şikayetçi olduğunu düşünmüyorum. Bu tarz mesajlar geliyor kapat mesajı olsun bitsin. burada paylaşmanın mantığı nedir?
Ben de deminden beri gülüyorum arkadaşın "Bu ne güzellik " lafına
Bisey sorucam. Bize niye gelmiyor? Demekki sorun sende!
Bu siteden giymeyi düşünüyorum cidden suyu çıkyltı buranın
bence hak ediyorsun sevgiline ne oldu canım nişanlına ayrıldınızmı
bana böyle mesajlar hiç gelmez çünkü mesaj kutusu kapalu sende kapatmayı dene ;)
Melenps soru sorma hakkım vittti şimdi ama senin kedin var galiba sana sorsam olurmu anlarmısın kedi sağlığından biraz alakasız oldu ama
Eyv sağol yav beim kedimin sırtında yara çıktı sanki biyere sürtmüşte kesmiş gibi ama girevilceği hiç biyerde o genişlikte bir yarayı açabilceği bişey yok hani şöle sölim bir parmak genişliğşnde bir alanda tüy yok yara olmuş acba bir hastalık falanmıdır işlerimden götürüp gösteremedimde ben işten geldiğimde kapanmış olyo veteriner 7/24 biyere götürcemde sende anlıyosan belki yardımcı olursun
''Daha Fazla'' butonuna niye tıklamaya çalıştım uykum geldi heralde :D
ona bende bastım :DDD
@scorpion026 daha fazla seks :D
hahahah :D
Yuh yaaa bune beee :)
sitede insan kalmamış...
Bukadar rahatlar pessss.:/
Hangi kategoride takıldığına, nasıl cevaplar verdiğine bağlı. Bana da geliyor ama bu kadar yoğun değil.
artık türkiye türkiye adını degistirip abazan imparatorluğu kuracak yakında bunların eline geçerse her devlete savas acarlar sonra savasma sevis derler zekiler bazıları
ülke eğer avrupa gibi olsaydı şu an bu konumda olmazdı. ama değil, olmadığı içinde hal ortada :D
Ayrıca rahatsız edenleri engelleme butonunu boşuna koymamışlar, zahmet edinde 1-2 tık atın.
seninde hoşuna gitmiş bu sen onu yollayandan daha açsın bence
Saat 1bucukta nereye ne yazdiysan, costurmussun milleti :D
"Mesaj kutunu kapat" önerisini yapmaya utanıyorum erkek halimle.
sen bişey paylaşmışsınki onları yazmışlar. bu kadar olmuş olamaz
milletimiz abaza eyvallah ama boş çuvala herkes bişeyler koymaz unutma.
ne sandın
Ben cinsellik kategorisine yazmadıgım halde bana da farklı sekiller de konuyu oraya getirenler var 😂
Sonunda da gulmusun.. Hosuna gidiyo heralde boyle mesajlar almak.. Neyse Sana kadar dusmusler ya acıyorum mk hemcinslerime.
https://i.hizliresim.com/25Aan2.png
Bu soruyu sorupta kendin kaşınmışın canısı.. Asıl sen gece gece ne içtin? Hangi kafayı yasıyon sdfg
Disi kopek kuyruk sallamadikca erkek arkasindan gitmez onlarin iclerinde ben yogum her erkek ayni olacak diye bir kaide yok duzgun insani sen belirleyeceksin... ama yaptigin kuyruk sallamak
masum abazan cok masum olarak bisey soracakmis ne var bunda :D (utandirmayin hemcinslerim yer *mk)
e Sen dersen sexden bahsetmediler diye dolarlar özeline..
al sana seks işte.
Babble babble bitch bitch
Rebel rebel party party
seks seks seks and don't forget the violence :D
Ben kimseye boyle mesajlar gondermedim. Sende boyle bir yerde gizli kullanici olmadan oyle sorular sorarsan tabi mesaj atarlar.
köyde eşek ile ilişki kurup şehire taşınan hayvandan ne beklersin :)
Mesajlar kısmını kapat takip kısmını kapat
Tıpkı benim gibi kafan raht olur
bir de foto ekleme başına bu durum gelir gördüğün gibi
Hiç süslü kelimeler kullanmıyorlar 😀Kısa ve öz, seks seks seks😀
Bende neden çoğu kız mesajlarını kapatıyor diyordum, vay arkadaş bu mesajları atanların şerefini dikiyim, ne iğrenç bir dünya burası
kız bile var ya da cakma kız tanıdıktır kız blkide :D
o kadar abaza içinden kendiilerini şanslımı görcekler D:
Senin küçük bir işaretin ile tüm abazalar atlamış değil midir
bir insanın zikri neyse fikride odur ben nedense hiç alınmadım bu sözlerini...
Senin gibileri böyle sanalda şimartiyorlar, reelde annenizden koca bulmasini istersiniz
Oha kızları şimdi anladım, neden bu kadar şikayetçi olduklarını :)
Sanırım mantık şöyle işliyor. Ben abazasaysam kızlarda olabilir. Öyleyse denemekte fayda var.
zaten kızlar soruyor'da erkeklerin daha çok olmasına şaşmamalı demi !
doğru söyleyeni 9 köyden kovmuşlarda 10 uncu köyü bulamayınca 9 uncu köyde kalmış :)
Birde kızlardan bana gelen mesajları görsen.. Bunlar hiç bir şey yanlarında.
Etraf sapık doluyken daha çok böyle mesajlar alırsın :))
bunlar hosuna gidiyo ki paylasıyosun. basitlik boyle bisey
Vay arkadaş Mart ayındaki kediler gibi coşmuş bunlar. :D
asrın taktiği bu bıkmadınız mı la "birşey sorabilir miyim" yalanından pzevenkler?
Genelleme ypma simdi burdaki kizlarda masum degil :D
şu kezoya mesaj atıcağınıza açın da internetten halledin işinizi mk ne kadar abaza o. c var ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar