Geçen gün bir kız gördüm 1.90 civarıydı. Siz öyle upuzun olmak ister miydiniz? şahsen ben 186 cm falan olmak isterdim :D
isterdim o civarlarda olmayı
yok istemem ya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çok abartılı yaaa bence :D
galeri2.uludagsozluk.com/.../...z%C4%B1_364631.jpg
niye resim güzel ki :D
Yok bee leylek gibi ne öyle yaa 😒
😂 😂 😂 😂
Yorumu neye engelliyorsun? Tam cocuk ha. (Soruyu sorana diyorum)
Kizim sen burada millete görüslerini soruyorsun, ilk sirada sen saygi duyman lazim cünkü soran sensin, ondan ziyade ben sein düsüncene karsi bisimi dedim? Hayir, hatta ayni düsüncese olman gerekmiyor dedim. Asil sen benim düsünceme saygi duyamiyorsub gibi geliyor bana.
aaa neee ayıp soran olmadı şimdi bu ama :)
zırvalıklarını duymamak için oreo çocukta sana benzer
benim boy 186 cm karşımdakininde o kadar olmasını isterim.
dimi ya diğerleri demiş yok ufak tefek olacak sanki evlatlık alıyor :D
aynen çocuğu gibi yanında gezmekten zevk alıyorlar herhalde.
yok ya onların başka nedenleri var :D yok yere gurur yapıyorlar :D
:) :)
Hayir istemem oyle cok uzun boylu kizlari itici buluyorum
minyonlar daha itici
bilmem ben uzun tercih ediyorum herkesin zevki farklı
Olmak isterdim istemesine de partner bulmak zor bee 😊
o niye ya :D
190 üstü olmasına gerek yok ki :D
Cevap
11Cevap
tabi ki yani, benim boyumda bir kız olsun niye olmasın :D bak mesela @buketburcu 1.85 :D bir bayana göre uzun bir boya sahip, buda onu ayrı kılıyor :D
@SkinnyXXX güzel yorumun için tşkler 😊
dimi ya uzun boy süper bişi
Nerde gordün o kızı siz? :) ben o kızı istiyorummm tam benlik
sahi mi senin boy kaç
Hayır istemezdim ama 1.90 lık erkek olmak isterdim :)
bende 190lık kız olmak isterdim :D
Ama 1 90 lık kızlar bir çok erkek tarafından itici bulunur bir kız erkeğin yanında uzun görünmemeli sonra at gibi kız falan derler :P
ya bu anlayış türkiyede var neden erkek uzun olmalıymış bu saçma sapan uydurma bir gelenek
Ama uzaktan bakınca uzun kadını kısa boylu erkeğe sen yakıştırabiliyormusun efem bu arada boyun kaç
gayet yakışıyor şu kalıplaşmış düşüncelerden bir çıkın yakışmaması için neden yok
hem gariptirki 150lik kızla 190lık erkek çok güzel duruyor diyorsunuz ama kadın uzun olunca problem öyle mi
Bunun düşünceyle ilgisi yok sakin :P ben görüneni söylüyorum ve yakıştıran az olur kadın uzun olursa uzun erkeğe yakışır ama herkesin baktığı pencere farklı olabilir sizin öyle hoşunuza gidiyorsa öyle olsun...
bunun bakış açısıyla zevkle alakası yok sen hiç dizilerde filmlerde hikayelerde erkekten uzun kadın gördün mü göremezsin çünkü halka bu empoze edilmek isteniyor. şimdi söylediklerin sana alakasız gelebilir ama bir düşün
söylediklerim**
Dizilerde filmlerde seyircinin gözüne rn güzel hitab edecek ve yakışacak karakterleri oynatırlar aksi taktirde seyirci tepki verir zaten... Ben bir insanı sevdikten sonra benden uzun olmuş kısa olmuş farketmez benim için mesela benim boyum 1.75 ama sevdiğim insan ben sevdikten kendime yakıştırdıktan sonra 1.50 olsa 1.90 da olsa farketmez benim için insanların ne düşündüğünüde umursamam...
insanların zevki ona göre oluşur zaten
hiçte bile filmlerde olumsuz birçok şey var sevişme sahneleri küfürler onur kıracak şeyler ırkçılıklar bunlar da mı hoş şeyler ama seyirci buna bir şey demiyor hatta zevkle izliyor demekki kötü olana hayır demiyorlar hatta farkında bile değiller bunlardan etkilendiklerinden
175 boyum var keske 170 olsaymısım topuklu ayakkabı giyemiyorum arkadas 😂
neden topuklu giyemiyorsun ki :D
Giydigimde 180 oldugumdan ve arkadas cevremin benden kısa oldugunu dusunursek millette bir garip bakıyor 😂 hele erkekler
kısa olsunlar sen uzun ol ne güzel işte
İstemezdim en fazla 170 civarı kızlarda gayet iyi bence
Ben.180'im yetiyor da artiyor bile. :) O kadar uzun olmak istemeyin yahu, 1.75 kafi.
aynı kızı mı gördük acaba zara da gördüm ben kızı sdlfklsdfgs
Kesinikle hayir. Ozm ayak numaram kac olurdu? 44? Igrenc ya, kadin dedigin biraz kibar olur. Ben 162 boyumla mutluyum ve simdiye kadar boyumdan dolayi hic sknti görmedim, erkeklerdede.
sen öyle düşünebilirsin tabi ben farklı düşünüyorum
Bilmiyom wallah, okadar büyük olmak cogu erkeklerede itici geliyor. Ve kadin erleiden daha uzun olmasi cok tuhaf gözüküyor bence. Cogu erkek zaten 190 üstü degil, nadir oluyor genelde. Kücük olmak, cok fazla büyük olmakdan daha iyi. Bari yüksek ayakkabi giyebilirsin ve Genede boyun normal oluyor ☺
tuhaf gözükmüyor siz tuhaf görmek istiyorsunuz nasıl bakarsan öyle görürsün ;)
Benim gibi düsünen daha cok insan var. Senin düsüncene uymasi gerekmiyor ama genel olarak kadin erkegin yaninda daha uzunsa cok cirkin gözüküyor, erkek ezik gibi kaliyor bence. Erkek daha uzun olacakki, kendisini yaninda gercekden erkek gibi hissedebilsin, ve kadinda kadin gibi. Ayni boydaysa ikisi bence o sorun degil, ama kadin daha uzunsa, bence gercekden itici. Kadin böyle erkegin kollarina sigabilmeli benim düsünceme göre cok tatli geliyor kadinin daha kisa olmasi.
evet dediğin gibi düşüncene göre ben hiç öyle düşünmüyorum
saygı duy mesela senin görüşünü herkes benimsemez benimsemek zorunda değil
Sence o kadın boyunu kendisi mi seçiyor? Üstelik ayakların 44 olunca fırıncı küreği gibi mi olacağını sanıyorsun sen? Aksine çok normal duruyor küçük dursaydı seni nasıl taşırdı? Bide çok komik dururdu. Kadın dediğin biraz kibar olur ne ya valla hayatımdan soğudum şu cümle yüzünden, öyle bir kural mı varmış Allah aşkına.
Evet, o boyun üzerine 20cm'lik topuklu giyip uçakları tokatlarım.
At yeter deveye gerek yok
yoo gayet çekici ve güzeldi kıskandım görünce :D
Ben dün boy umu olçturdum 190 olmuşum
:D :D :D haha bende uzayabilsem ama nerde
boyun kac
173
iyimiş boyun ya
kısa ben uzun seviyorum ama bunada şükür tabi :D
uzun boylu olmanın dezavantajlari var ama
ne gibi
mesela kendimden örnek veriyorum
spor arabaya sığmiyorum
evin perdelerini bana taktiriyolar
yaşımdan büyük gösteriyorum
ufak yerlerden gecemiyorum
yaşından büyük göstermen veya küçük göstermen yüzünle ilgilidir :D
herneyse bence uzun boy hep avantajdır ;)
nerde avantaj var ki?
Kardeş sallama 190 bir insan her arabaya sığar sıgmayanlar 2 metre 10cm falan ben 194üm her yere sıgıyorum
Istemezdim ben memnunum boyumdan
boy kaç
172 felan sanirsam
Bence kızlar öyle olmasın
nedenmiş
181 im :D zaten 180 kız bile abartı geliyor 170 ler 160lar iyidir :D
evladın gibi durmaz mı yanında
170 küsür mü yo ne alakası var :D 190lık kızın yanındada ben evladı gibi dururum :Dd
merdiven mi dayacağız :))
hahaha :D 150lik hatunlar 190 erkek istiyor ama :D
o 150li lik hatunların zevki diyelim ama ben boyumdan büyük istemem yani :)
sizin genel sorununuz nedenini hala anlamıyorum senden uzun olunca ne oluyor ya da sen uzun olunca ne avantaj oluyor anlamıyorum
1.85 boyundayım ve 1.90 olmak istemem memnunum
1.75 yetiyobana 😂😂😂
Minikliğimden memnunum :D
Yok ya istemem bence biraz fazla o
isterdim o civarlarda olmayı
ben kızlara sordum
175+ kesinlikle istemem
hatun dediğin ufak tefek olmalı
vurdunmu duvara yapışsın diye mi
yok istemem ya
neden bence çok güzel
190 olsam erkek bulamam istemem memnunum
O kadar da degil 😄
kaç olmak isterdin
boş yapmayın yau , özendikleri şeye bak
sana mı soracağım
Oha o ne gerek yok😁
niye iyi olurdu bence :D
175 üstü fazla
minyon seviyosun
175 in neresi minyon 😀 zaten bide topukku giyer aynı boya geliriz, daha fazlasına merdiven lazım 😊
190 kız mı olurmuş. Çok itici
bal gibide olur itici falan da değilş asıl minyonlar çok itici
1.80 yeterli
Hayır istemezdim
neden ki :D
İstemem
Hayır
163 e raziyim
İtici durur
yok istemem ya
1.75 üstü fazla
175 nedir ki