13 yılda sattıklarını nasıl bıluyorsunuz?
Kesinlikle doğru buluyorum keşke daha satsalar.
Hayır tabiki hiç bir yer satılmamalı.
Evim bile feda olsun Tayyibe.
Yorumum aşağıda.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

arkadaş bunca fabrika vardıda tüğrkiyede neden hala şeker yağ kaz un tuz çöimento tuğla demir tüp gibi malzemeler karaborsadaydı neden kuyruklar oluşuyordu bu ürünleri almak için bildinmi şimdi thy satıldı dior sun satıldı çunku daha ucuza biniyorsun şu an uçağa binebiliyorsunm demi tüpraş diorsun satılmadan önc tüp bulamıyordun şimdi ise var bu saydığın fabrika ve kurumlarda insanlar işe gitmeden emekli oluyordu neden fabrıka kapalı devlet ödenek ayıramıyor die kaplıydı
Hadi ya uçak yapılmışdı daha önce şimdi yerli uçak yapyoruz sonra yaptık şimdi tarih veriyorlar ilk uçak Agtatürk zamanında yapıldı.
Sen benim vecihi ürkuş kimdir bencemi görmedin galiba sen bana vecihiyi öğretme bu bir 2. si kim kapattıı diyorsun tayyip gibi din adamları kapattıurdı nedenmi o amerikan uşağı olmayız biz dediler. O amerikan oyunu dediler. İşinize gelmedimi küfür edersiniz.
Konuş kanka :)
Sen hepsinden bahsediyorsun. Hepsi mi asılmış oluyor.
benim diyanet işleri başkanımın çevirdiği kuranlar okunacak deyip diğer yazılan tüm kuranlrı toplattıp imah eden peki haaaa
Kur-an'ı kerimi mitingde sallayan kim ha :)
Önder Din Adamları Doğuda Kaç Bin Kişi Asıldı Sırf Şapka Takmadığı İçin
bir gecede 12 milyon insanı cahil eden kimdi peki sabah kalkıyorsunuz ve ülkjede basılan gazeteleri bile okuyamıyorsunuz ne gariptir bir millet bu kadar cabul nasıl cahilleştirilir die sorulsa kımsenın aklına gelmezdi buu
Sen bir yasa getiriyosan uymak zorundasın.1 kere tevazu edemezsin benim dedemin babasıda sürülmüş Atatürk karşıtıymış şapka takmadığı için asılcakmış haytta Osmanlı milletvekiliymiş ama ben Atatürkçü olmamak için 2 dk düşünmedim ben Atatürkçüyüm kalbimmde Allah aklımda Atatürk vatr.
sırf osmanlı dan eser kalmasın die herşeyi yapın ama savaştığınız insanlarla dost olun nenenize tecavüz edenlere dost diyin neden karaktersizlik
Biz zaten o dili bilseydik hep cahil olcakdık kendi dilimiz oldu kendi bayragımız oldu kaç ülkenin kendi dili var brazilya portekizce konuşuyor neden biliyormusunAtatürk gibi önder olmadığı için sende cahilleşmek de.
savaşı kazanmamısa rağmen düşman ile oturup mübadalah eden kim savaşı kaazanan osmanlı devleti mübadalasını yapan İtaak-i Terrakeciler nedendir acaba
Ondan mı Atatürk'ü sevmiyorsun baban yorgo olmadığı için mi?
Ben ne diyorum sen ne diyorsun ordan oraya atlıyorssun açıklıyorum başka bir önerme sunuyorsun git ögrende gel.
SoranYaş: 24
ŞimdiŞikayet
Biz zaten o dili bilseydik hep cahil olcakdık kendi dilimiz oldu kendi bayragımız oldu kaç ülkenin kendi dili var brazilya portekizce konuşuyor neden biliyormusunAtatürk gibi önder olmadığı için sende cahilleşmek de.
dilmi değişti allahın cahili yazı değişti ilk önce bir öğren neyin değiştiğini hem evet doğru olabilir değişebilir ama bir geçiş süresi olmalı bunu pat diye damdan düşer gibi değiştirilmez bir yazı dili
Eyv da küfür eden sensin :) işte böyle yaptıklarınızı görmeyin yapılanları görün :)
Hadi ya Arapça kim konuşuyordu. Osmanlının bayragı neydi. Bilmiyormusun www.google.com.tr/search al bak.
devletin adı bıle osmanlı değil devlet-i Aliye idi anlamı Ulu Devlet Osmanlı Saltanatın Adı İdi Bayrakta Bizim şu an Kullandığımız Hilal Ve Yıldızdan Oluşan al renki bayraktı
l*n olm arapça konuşulmuyordu Türkçeydi konuşulan dil yazı alfabesi arapça ydı anlamıyormusun
biz şimdi latin alfabesi kullanıoz latincemi konuşuyoruz
Neden ozaman 1 gece de cahilleştik neoldu da cahilleştik.
osmanlı zamanında kullanılan 3 bayrak var dı hilafet sancağı saltanat sancağı bide devlet sancağı
Şimdi git şikayet etmişsin ya kendi söylemlerini de şikayet et. Devam et Atatürk sizin gibiler astırdı en güzelini de yapmış içiniz de kin var eliniz de kur-an.
AKP'liler bunları bilmiyormu sanıyosun? sadece ayak yapıyolar. şunun gibi örneklerde var tabi
galeri7.uludagsozluk.com/.../...%C4%B1m_503681.jpg
Satsın satsın her taraf yabancı marka adamlar bizim fındıkları satın alıp 1 milyona nutella yapıp 3 milyona geri satıyorlar. Bu kadar bilinçsiz bir ülkesin türkiye
Bence hiçbir sözün anlamı yok bu ülkede o kadar insan öldü daha sayılacak çok şey var ama zihniyet hiç degismedi yine haketmeyen basa geldi
Cevap
1Cevap
Devletler her zaman kötüdür.
Evim bile feda olsun Tayyibe.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar