Siz o yaslardayken nasılsınız acaba bir sorun mu var yoksa uzayacagi icin mi bizim ailede uzunluk genetik ama en uzunu o olacak galiba bu arada benimde yaşım 21 birkaç kişi kullandığımız için 45 üstü gösteriyor yaşı size sormam mantıksız gelebilir bunu doktor değilsiniz tabi ama belki bir tecrubeniz vardır bu yuzden soruyorum boyunda sorun yokta ayakları çok büyük
Herhalde öyle olacak sizin boy kaçtı o zamanlar 1.84 su an kardeşim bende kısa değilim ama beni geçecek herhalde 45 giyiyorum bende ama ben gelişimini tamamladım tabi o daha bu yaşta benden büyük giyiyor birde 1.90 boyunda 41 veya 42 giyenler gördüm ya da 2 metre boyunda 46 giyen 1.98 45 giyen bunlar nasıl oluyor acaba direkman boyla ilişkisi yok sanırım ayak buyuglugunun ya da kas yapisiylami bağlantısı var
Arkadasiniz ameliyat ile mi kuculttu yoksa doğal boyumu o zaman normal olanı sizinki yoksa söylediğiniz gibi taşıyamıyor vücudu 1.90 üstü olupta 43 giyen de sıkıntı var fizik kurallarına aykırı zaten taşıyamaz vücudu bu kemik yapısı uzun boya uygun olmayanlar büyük ihtimalle hormonla uzamistir diye düşünüyorum çünkü demekki genleri uzun boya uygun degil ki kemik yapisi da buna uyum sağlayamıyor sadece boyu uzuyor ama orantılı olarak degil
En İyi Cevaplar