Ya arkadaslar ben kopekleri cok seviyorum.yani zaten butun hayvanlari, kopek almak istiyorum, ama kopek bulunan eve melek girmez mi oyle diyolar, yani Kuran da mi yaziyor? ben bilmedigim icin soruyorum lutfen bilgisi olan varsa paylassin, dalga gecmeden oyrenelim sunu
Cevabın nedir?
18:18 - Bir de onları mağarada görseydin uyanık sanırdın. Halbuki onlar uykudadırlar. Biz onları sağa sola çevirirdik. Köpekleri de girişte ön ayaklarını ileri doğru uzatmıştı. Eğer onları görseydin, arkana bakmadan kaçardın ve için korku ile dolardı.
https://www.youtube.com/watch?v=nsyE4_MEbZg
18:22 - Ashab-ı Kehf'in sayılarında ihtilaf edenlerden bazıları: Onlar, üç kişidir, dördüncüleri köpekleridir" diyecekler. Diğer bazıları da "Onlar, beş kişidir, altıncıları köpekleridir " diyecekler. Her ikisi de bilinmeyen hakkında tahmin yürütmektir. (kimileri de:) "Onlar, yedi kişidir; sekizincisi köpekleridir" derler. De ki: "Onların sayılarını Rabbim daha iyi bilir." Onları ancak pek azı bilir, Bu sebeple onlar hakkında bu bildirilenler dışında bir münakaşaya girişme ve bunlar hakkında hiç kimseye de bir şey sorma!
köpek ile ilgili ayetler bunlar. kuranda köpek olan yerde melek bulunmaz dememiştir. ayette ahsabı kehfin köpeklerinden bahsetmiştir. ahsabı kehfte Allah için çok kıymetli insanlar, yani yanlarında köpek var diye Allah onların yanlarına meleklerini göndermemiş midir? Böyle birşey olmaz tabi. Hurafe onlar öyle birşey yok. Kuranda olmayan şeyleri kurandanmış gibi gösteriyorlar. Maksat dini zorlaştırıp insanların ondan uzaklaştırmasını sağlamak. Başka birşey değil.
şu videoyu da izleyebilirsin :30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evde köpek beslenmez. Çünkü köpek, temizlik açısından hijyenik bir hayvan değildir. Sadece bir silkelenmesiyle evin içine binlerce kıl döktüğü bilimsel araştırmala ile kanıtlanmıştır. Evde köpek var ise rahmet melekleri girmez. Kur'anı Kerim'de yazmaz, hadislerde yazar. Şimdi diyeceksin ki ben hadislere inanmıyorum. O zaman Müslüman olamazsın. Çünkü ben hadislere inanmıyorum diyen, ben peygambere inanmıyorum demiş olur ve imanın "peygambere iman" kısmını silmiş demektir. Zaten Kur'anı Kerim'den İslam öğrenilmez. Bu hususla ilgili hadis;
Av köpeği, çoban köpeği gibi bir ihtiyaç dışında köpek besleyenin, her gün sevabı eksilir. ( Müslim )
Köpek ve cünüp bulunan eve (odaya ) rahmet melekleri girmez ( Nesai )316 Yorumla
Soran+1 yılBen oyle bisey demedim, benim adimdan da konusmussun sanki
- +1 yıl
cünüp köpek :(
- +1 yıl
hadislerle kuran çelişiyorsa nolacak mesela : “Zina yapan evlilerin taşlanarak öldürülmesini emreden ayet, Ayşe`nin döşeğinin altındaki sahifede yazılı bulunuyordu. Peygamber ölünce Ayşe onun defin işlemleriyle meşgul iken, evin açık kapısından içeri giren bir keçi o sahifeyi yedi ve böylece taşlama cezası Kuran`dan çıktı; ama hükmü devam ediyor” (İbni Mace 36/1944; Hanbel 3/61; 5/131, 132, 183; 6/269).
bununla hicr suresi 9. ayet açıkça çelişmektedir.. - +1 yıl
şahsa hakaret etmem :(
- +1 yıl
Evde silkelenmesi ile binlerce kıl döktüğü hangi bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış arkadasım dötünüzden uydurmayın.
- +1 yıl
süvarimm hadiste keçinin ayet yediği yazıyor.. allah ayetini boş yere mi gönderdi de keçi yiyor, hani koruyordu hicr 9 a göre koruyamamış işte, hem kaderi yazmış her şeyi bilen allah o ayeti gönderip de neden daha sonra keçinin yemesine izin veriyor? keçiye yedirtecekse neden boş yere gönderiyor...
illa bu kadar detaylı açıklayacaksın yoksa kendi kendine düşünemiyorlar valla.. - +1 yıl
Cahil mi :) Hiç gülecegim yoktu. Abicim açıp okuyorsun hadisi,kuranı ve ''Haa tamam yasakmış günahmış'' deyip kapatıyorsun. Araştırmak,sorgulamak da yasak,günah zaten size göre. Eee kim cahil bu durumda ? Tamam yüzyıllar önce olsak biz cahil olurduk da 21.yüzyııldayız be abicim millet aya merdiven dayadı hala yüzyıllar öncesinin laflarına sözlerine inanıyorsunuz ? Hiç mi jeton düşmez ya.
- +1 yıl
Bu yazdıkların hiç bir şekilde kabul edilemez. Tamam sen böyle inan yaşa fakat hemelleme yaparak İslamiyete bunu yükleyemezsin. Merak etme gerçekten temiz insanlar hem köpeğine hem evine özen gösteriyor. Evinde bir hayvan yokken bile pislikten evine girilmeyen insan dolu.
Hadis hadis diyorsunda her hadis doğru değil. Köpeği lanetleyenin ayetlerden haberi yoktur o köpeğin de hakkı alanacak unutma. - +1 yıl
İslama inana kişi auetlerde yazıldığına şuphesiz inanır. Degiştirilemeyeceği ayetlerle sabittir.
Müslüman Kurana şüpjesiz inanırken bunu aklına bile getirmez.
Hadislerin çoğu uydurma ya da kulaktan kulağa aktırlmasından bambaşka söz öbeklerine dönmüştür.
Hadisl denilen uyduruk söz öbeklerinin çoğu islamiyetten temizlenmedikten sonra gerçek İslamiyet yaşanmayacak. Gerçek hadiste kıstas Kuran ayetlerinle olan uyumudur. Kuranı Kerim de ibaresi bile olmayan bir safsata kabul edilemez. - +1 yıl
Bu yazdığın çok manasız. Salih hadis başka bir şey bizim dediğimiz uydurklar. Namazın şekli farz hukmundedir. Sunnet namazlarını kılmasakda olur. Bu dediklerinle senin uydurk hadislerinlerinin bir manası yok. Anlamamk için direniyorsun. bu kadar.
- +1 yıl
sana kızıyorum çünkü sen anlamakta ısrar ediyorsun. Namazın şekli ile sünnetin alakası yok. Namazın farzları var Abdesttin farzları var. Kınımuz bu değil sahih hadisler var bunu ınkar eden kim ben sana Sunnetın ve hadısın olmadıgını mı yazdım. Yalan hadıslerı kabul etmek mumkun değil diye yazıyorum. By konu burada kapandı.
- https://www.youtube.com/watch?v=q3d7280YNKY
bu muhabbete kelimesi kelimesine katılıyorum.
Valla evimde köpeklerim ,kedilerim doludur her zaman onlar meleklerim benim zaten.Bide dünya güzeli oğlum var esas meleğim :D baska meleğe gerek yok zaten. Hurafelere inanmayın.Evde olmaz,sokakta olmaz deyip itlaf edip katledip duruyolar masumları.11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunlar saçmalık. Hatta bir köpek cennete girecek. İnsanların uydurduğu şeyleri İslamiyete yüklüyorlar. Din düşmanlarına sakız yapıyorlar.
Kuran da geçen ayetlere bak bakalım o köpek nasıl kutsanıyor.
Bu arada dinden soğumak için her fırsatı değerlendirenler var.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
17Cevap
+1 yılEvimde 2 kedi 1 köpek besliyorum. Hepsinin kilosu yaklasık 4-5kg arası. Yaklaşık 1 senedir calısmıyorum eşim asgarinin biraz üstünde kazanıyor. 4 senedir hayvan bakıyorum. Ve sunu söyleyebilirim ki daha 1 kere bile bu ay bu hayvanlara nasıl mama alacagım, ya da veteriner masrafını nasıl karşılayacağım demedim, çünkü Allah gerçekten onların rızıklarını verdi. Ben hiçbir cıkar olmadan hayvan bakmayı sadaka olarak görüyorum. Ki inanıyorum öbür tarafta bize şefaatçi olacaklar. Yani açıkçası melek girmiyor olayına çok inanmıyorum. Namaz kılıyorum, namaz kıyafetlerim normal kıyafetlerden ayrıdır. Seccadem her zaman temizdir. Köpek olan evde namaz kılınmaz, köpek olan evde su bu yapılmaz, bence uydurulmuş şeyler. Gönlün Allahtan yanaysa, vicdanında rahatsa Allah seni her şekilde huzuruna kabul eder. O kadar çok ayıbımız var ki ‘evde köpek bakmak’ sorunu (!) her şey halledildikten sonra en sona kalmalı.
Köpek olan eve ben bile girmem diyen arkadaslar, inanın köpek anneleri babaları olarak biz de sizi ağırlamak istemeyiz:)00 Yorumla“İçinde köpek bulunan eve rahmet meleklerinin girmeyeceği, ev sahibinden her gün bazı sevapların azalacağı, ancak av, sürü ve bekçilik gibi ihtiyaçlar için köpek beslemenin caiz olduğu” gibi hadis-i şerifler vardır. Ayrıca salya ve tüyleri her tarafa bulaşacağından ibadetlerimize ve sağlığımıza zarar verme ihtimali de vardır. Bu sebeple ihtiyaç yoksa evde köpek bulundurmak doğru değildir. İhtiyaç yokken evde köpek beslemek haram değildir fakat hafif mekruhtur. Hukuk dilinde buna “tenzihi mekruh” denilir.
22 Yorumla
Soran+1 yılbirileri sadece eksilemek icin girmisler soruya
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte ben bu yüzden müslümanlıktan soğudum ve doğru yolda olduğuma da beni inandırıyorsunuz teşekkürler size. Arkadaşlar bu kadar tezat mantıksız bir şey olabilir mi ? Köpeği yaratan kim ? İnsanı yaratan kim ? Ee o zaman sorun nerede ? Hala buna bile caiz mekruh diyen yobazlar var lan.
Müslümanlığı bırakın da insanlığınıza dönün biraz. Köpekler nerede kalacak ? Sokaklarda mı ? Barınaklarda mı ? Köpeğe canlı muamelesi bile yapılmıyor oralarda kuran kursuna gidip cemaat evlerinde etli pilav yiyeceginize insan olun da sahipsiz köpekleri ziyarete gidin biraz.
Cahiller arkadaşım müslümanım diyenlerin %70'i kör cahil. Soruya bak ve verilen BAZI 1-2 CEVABA BAK.
Not : Bazıları ne güzel açıklamıs.57 Yorumla
Soran+1 yılBende anlamiyorum aslinda...
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle Görkem. Ben realist adamım, bilim insanıyım. Gözümle görmedigim bir şeye inanmam. Şeytanmış, cinmiş peh
- +1 yıl
@semogram ben ateistim, bilimsel kanıtları inceler onların doğruluğuna kanaat getiririm.. bu arada kuranı okuduktan bir süre sonra ateist olduğumu da belirtmeliyim.. 2 farklı kaynaktan 1.si elmalılı hamdi yazır 2.si süleyman ateş kuranı baştan sona okudum.. defalarca bazı ayetlere geri dönüş yaptım.. bu konuda www.kuranmeali.org u kullanıyorum tüm çevirmenleri ve kelime kelime anlamlarını görebiliyorum zira.. ve inanın bana gerçekten bir tanrı olsaydı kurana inandığınız için sizi cezalandırırdı
Diğer konusunda 301 cevap paylaştı. kuranda böyle bir ayet yok.. muhammed kenofobikmiş haliyle de böyle bir bahane uydurmuş.. arap mitolojisi açısından bunun doğru olduğunu düşünecek olsaydık köpekler ölemezdi, yanında köpek olan insanlar da ölemezdi.. ne de olsa azrail gelemiyor canını alamazdı.. kısacası bir başka arap şarlatanlığı bu da..
69 Yorumla- +1 yıl
Ölümsüzlüğümü ilan edicem kanka eve köpek alıp dağlık biryer bulsakta olimposu kursak :D
- +1 yıl
işte bunlar hep mit.
- +1 yıl
hiç
- +1 yıl
@ süverim al bak açıkladım.
@cevizlikibir elbette öyle.. zeus nasıl yunan mitolojisiyse allah rabb ve yehova da arap mitolojisi.. ama insanlar dinler hakkında bilgisiz olduğu için hiçbiri açıp kuran okumadığı için gerçek ve kutsal sanıyorlar... bir de en çok güvendikleri aileleri tarafından öğretildiği için dinler sorgulaması zor oluyor... - +1 yıl
Bak işte, bu kadar basit bir olaydan İslam'dan kimler yüz çevirecek görünsün diye. Sen şimdi Kur?nı Kerim-i ateşe atsan Allahü teala sana engel olur mu ? İsterse olur elbet ama dünyada o kadar Kur'anı Kerim yakılıyor. Şimdi Allahü teala kitaplara mukayyet olamıyor anlamı mı çıkıyor? Yapma Allahını seversen. Peygamberimizden öğreniyoruz zaetn İslamı, Kur'anı Kerim'de zaten birçok şey yazmaz. Allahü teala yazamamış gibi mi düşünmek gerekir ? :\
- +1 yıl
Bundan yıllar sonra nasıl zeusla falan millet dalga geçiyorsa günümüzdeki ibrahimi dinlerlede torunlarımız dalga geçecekler iyilik dinsel değil vicdansal bir olgudur yıllardan beri haçlı seferleri cihad adı altında şeyhlerin ve komutanların keseleri doldu kanlar aktı dünyanın kurtuluşu dinsizlikle be bilimle olacak .
Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. bilgiç laflar etmek istemem ancak şafi mesehebine göre köpeklere dokununan insanın abdest tazelemesi gerekmektedir muhtemelen şafi inancına göre köpek olan eve melek girmez denmiş olabilir ancak hanifi meshebine göre böyle bişey olduğunu sanmıyorum. Kuranı okuduğum kadarıyla ben böyle birşey görmedim.
41 Yorumla
+1 yılkur-an ı kerimi ve meallerini ilmihalleri sahi hadisleri okumamın haddi hesabı yok 15 yıldırda din ve dinler tarihi araştırıyorum kendimide muhafazakar olarak nitelendiririm ama hiç bir yer de hayvan giren eve melek grmez okumadın aksine peygamber (s.a.v) in hayvanları çok sevdiğini onlarla pyunlar oynadığını onları beslediğini ve "her hangi yaş ciğere kim kötü muamelede bulunursa onun hasmı olurum" hadisini bilirim...
30 YorumlaDiğer konusunda 952 cevap paylaştı. bnde tam bilmiyorumm ama benimde köpeğim vardı bi gün oturuyorm yatakta kitap okuyodumm ynıma geldi çıktı yatağa snra indi odada dolaştı geldi bana doğru değilde benim biraz soluma doğru baktı hırlamaya bşladı bana mı hrlıyo dedm kalktm boşluğa hırlıyo snra havlamaya bşladı falan ama korktm yani bi ara ısırcak sandm nyse çıktm odadn bi süre boşluğa bakıp hırladı duvara doğru :S snra sustu anlamadım bnde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaynağı nedir tam bilmiyorum,birebir rastladığım bir kaynak yok, ancak cevaplayan bir arkadaşımızın da söylediği gibi, köpek necis kabul edilir, kedi gibi değildir, pisliğine dikkat etmez, temiz değildir.. bundan dolayı EVİN İÇİNDE beslenmesi uygun görülmemiştr.. kaynak nedir, nasıldır daha detaylı öğrenmeye çalışırım
14 Yorumla- +1 yıl
köpekler pisse, kediler popolarını yalayarak temizlerler o dillerle de insanları yalarlar daha mı temizdirler? bununla birlikte arapların neden sol ellerini hacet için sağ ellerini yemek yemek için kullandığını bir düşünüp köpekler mi daha temiz insanlar mı diye bir düşünebilirsin diye umut ediyorum..
Cevap sahibi+1 yılbana da öyle geldi.. muhalefet edicem diye pantolonu ayrılan var işte :))
- Diğer konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılBizdede var o muhabbet ama doğrudur yani. köpek tüy döker tuvaletini ortalık yere yapar pisliktir. O yüzdendir bu sözünde çıkma sebebi.
419 Yorumla
Soran+1 yılYok neden yapsin, sokaga cikartiyorsun yapiyor, tuy kedide dokuyor ayrica..
- +1 yıl
Kedi içinde geçerli zaten bu. pardonda köpeğin işeme saati sen dışarı çıkarınca mı . Sahip nasıl olsa çıkaracak az daha tutiyimmi diyecek Allasen.
Soran+1 yılEvet sanirim hic hayvan beslemedin evde, ama kopekler gunde 2 defa tuvalet yapiyor, sabah ve aksam baska saatlerdede yapmiyor, hayvanlarin nasil ogretirsen oyle giderler, oyle insanlar gibi degil onlar:))
- +1 yıl
tanıdıklarımın evinde köpekleri var ve genelde tuvaletleri evde kokmaya başlayınca temizleyebiliyorlar. en olmadık yerlere tuvaletini yapıp kaçıyor. Evet hayvanlar insanlar gibi değil bu yüzden bunu yapıyorlar. Gidip eğitimli köpek almayacaksan tabi.
Soran+1 yılO zaman tanidiklarin kopeklerini ogretememisler, yok her dakka her yere yapsalardi kimse kopek beslemezdi evinde, evet ya egitimlisin alacaksin yada kendin egitim vereceksin
- +1 yıl
Peki al. belki seninki sıçmayan cinsten olur. madem kendi düşüncenden vazgeçmeyeceksin sürekli muhalefet olacaksın neden soruyorsun. adın cansu değil değil mi ?
Soran+1 yılYoo sadece sohbet ediyoruz ayrica senin bisey dogru durust ispat ettiginde yok, bana dogru duzgun bi bilgi lazimdi, onu da artik ogrendim ,yukarida yazmislar.
- +1 yıl
Kendime göre doğru dürüst konuştum ve sana ispat etme amacımda yoktu. :) Yardım amaçlı bütün bunlar bb.
- +1 yıl
Köpekler senden daha akıllı arkaşım ya lazımlıga yapar ya da alıstırırsan gider tuvalete yapar. Evin ortasına sıçmaz. Sen küçükken altına sıçmıyor muydun ? Daha sonra ananlar sana tuvalet kültürü öğretmedi mi ? Köpek de öyle işte. Kapiş ?
- +1 yıl
Köpek beslemedim. Çevremde gördüğüm kadarını söyledim. Gerisi beni bağlamaz. :)
- +1 yıl
seni dört kangalımla buluşturasım var
- +1 yıl
Tuhafsınız. Köpekleri severim. Ancak çevremde gördüğüm kadarını yazdım garip garip hayvan dostları çıktı. İlla Kuran'ı Kerim de geçen ayete karşı mı çıkmam gerek hayvan dostu olmak için?
- +1 yıl
sana neden laf söyledik pis bilmemne dediğin için dinle alakası yok dün kedi kustu diyede iğrenç demiştin tür ayrımı yapanları sevmem laf söyleyeni hiç sevmem hayvanların bizden temiz olduğu kesin kedi tuvaletini kumla gömer sen yediğin şeyin çöpünü dışarı fırlatırsın
- +1 yıl
Kedinin kusması bana iğrenç geldi evet. Hatta rüyama girdi evet. Kedilerden hoşlanmam ve sebepleri var evet. Ama hayvan düşmanı değilim köpeklerede bayılırım hatta bende almak istemişimdir hep. Ancak ben duyduğumu açıklamaya çalışırken arakadaşın garip yorumları yüzünden daha sonraki yorumlarda böyle bir izlenim vermiş olabilirim. Üzgünüm.
- +1 yıl
peki
- +1 yıl
Okudum. Ancak karıştırıyor olabilirim haklısın.
Diğer konusunda 447 cevap paylaştı. hayvan resmi olan bi yere bile girmez. ve köpeğin değdiği kıyafet ile namaz kılınmaz yıkanması lazımdır önce. ki evde ayak bastığı her yer öyle olacak. bunları dışında köpeğe evde bakmak eziyettir.bu dergiye bi bak derim. link
00 Yorumlaallah varken meleklere ne gerek var ki şeytanın hayvanı kedidir neden köpek olsun köpeklerden nefret eden biri sırf eve köpek getirmesin diye öyle dedmiş söylenti yayılmış olan köpeklere kedilere olmuş
04 Yorumla- +1 yıl
Şeytanın hayvanı kedidir ? Tam bir ortaçağ zekasındasın ya istersen evde kedi besleyen kızları göle atalım cadı onlar diye .
Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sadece köpeğin girdiği yerde ibadet edilmez, mantıklı. Ama evin içinde köpek beslenmesini sevemedim, benim büyüttüğüm köpekler kangal ile av köpeği. evde durmaz zaten o hayvan.
00 YorumlaDiğer konusunda 652 cevap paylaştı. Ya ne alaka ? Köpek de Allahın hayat verdiği bi canlı.O zaman dünyaya melekler girmesin...Saçma ya...
32 Yorumla
Soran+1 yılBen demiyorum heralde..arastir..oyle bisey var..bilmiyorum dogru mu degilmi
bizim evde dogdum dogalı hep köpek oldu.. bunun dinen dogru olmadgını biliorm bi sure okudum bende bunu duyunca şu an hatrlamıorm hangisi ama.. bakıcam biara tekrar görünce buraya yazıcam
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMeleklerin köpek fobisi olamaz.
Bu saçmalıkları İslamiyetin içine sokanlar var ya , onlar müslüman olamaz.03 Yorumla- +1 yıl
Hadisleri inkar etmek kıyamet alamatidir. Ben size hadislerin değiştirilmediğini kanıtlarım ancak sana şunu sormak istiyorum : Bana Kur'anı Kerim'in değiştirilmediğini kanıtlar mısın ? Ben sana ikisinin de değiştirilmediğini kanıtlarım ama sen bana önce bir Kur'anı Kerim'i kanıtla bakalım kanıtlayacabilecek misin ?
- +1 yıl
Madem hadislere inanmıyorsun da neden namaz kılarken elini göğüs hizasına kaldırarak tekbir alıyor kadınlar ? Neden öğle namazı 10 rekat ? Neden oturduğun yerden ağzında sakızla namaz kılmıyorsun da ciddi ciddi imamın arkasında tekbir getiriyorsun ? Bunlar da hiçbir ayette yazmıyor, bunlara neden inanıyorsun bana açıklar mısın ?
+1 yılköpek beslenen evde yaşayamam..tamam köpekleri çok seviyorum belki ama o yüzden onlar kulübe de ben evde yaşıyorum..
10 Yorumlaonu bilmem ama ben girmem kesinlikle :)... ama bildiğim kadarıyla girmez...
10 Yorumla- 21 Yorumla
Hayanların gözünde perde olmaz derler, Geceleri çok havlamaları bu sebepten diye biliyorum. Kötü ruhlardan evi koruduğunu düşünerek beslemek istiyorum fakat çiftlik evi olucak ve kangal olmalı.
00 Yorumla- Diğer konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılHayvanlara ettiğiniz işkence yetmedimi şimdide hurafelerle uğraşıyorsunuz ?
11 Yorumla bahçen varsa besle, ben sevmiyorum evde kıllı tüylü, nereye gittiği ne yaptığı belli olmayan hayvanları:D benim gibi düşünen arkadaşların olacaktır, evine gelmek istemezler:D
00 YorumlaMelek girmez mi ? Hadi ordan, benim sevgilim hep giriyor benım evime.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünahını bana yazsınlar sen al.
Bakamayacağın canlıyı da alma ama. İki gün sonra sokağa atarsan her gece kulaklarını çınlatırım.10 YorumlaDiğer konusunda 13b cevap paylaştı. Zekeriya Beyaz birşey olmaz diyordu :)
00 YorumlaBende öyle birşey duymuştum doğru galiba.
20 Yorumla- Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılköpeklerle sorunları varmış
22 Yorumla- +1 yıl
kulaktan dolma bilgiler işte pis hayvanmışta bilmemneymişte ordak köpek ne anlama geliyor diyue hiç düşünen oldu mu acaba neyse saçmalıklara gelemiyorum
Saçmalamasın onu diye bağnamazlar .
10 Yorumla
+1 yıltanrı yarattğı canlıları neden lanetler?:(
210 Yorumla- +1 yıl
pis kerto
+1 yılarkadaşın melek girebilir.
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi