Para & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı. Okuyup eline mesleğini almaktan başka çaren yok. Ben iki yıldır kendi okul harcımı bile kendim kazanıp yatırıyorum. Maddi durumun kötülüğünden değil, bizimkilerin tutumsuzluğundan kaynaklı ama sonuç aynı.. Kendim çalışığ harçığımı kendim kazanıyorum. Yeri geliyor eve maddi destekte de bulunuyorum. Ama bunu yaparken kendimi ne kadar ihmal ettiğimi fark ettim. Çünkü bizim evde benden başka çabalayan yok. O yüzden bende artık sadece üzerime düşeni yapıyorum o kadar. MAddi durumunuz neden kötü bilemiyorum. Ama çalışıp kendi harçlığını kendin kazanmalısın. En azından ailene yük olmamak adına bunu yap. Ben lise yıllarımdan beri hep çalıştım bunun da bana çok katkısı olduğuna inanıyorum. Dilerim sende hak ettiğin gibi yaşayacağın günlere gelirsin ama asla okumaktan vazgeçme.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkaç bedensin? bana büyük gelen montlarım var neredeyse hiç giymedim istersen yollayabilirim sana.
114 Yorumla- +1 yıl
İyisin tabi. Yüreği güzel insan..
- +1 yıl
helal olsun sen ve senın gıbılere, sevıyorum sizi. +1
Soran+1 yılSagol dusunmen yeterli
- +1 yıl
peki.. aklında bulunsun yine de.
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla nereye kadar gideceğini Allah bilir bende ilkokul da lisede senin gibiydim o 5 tl harçlığı bile alamazdım parasız gider getirdim kahvaltı bile yoktu öyle okula gider aç gelirdim evde yemek ne varsa onu yerdim şimdi büyük sıkıntılar içinde üniversite bitirdim sağlık bitirdim ama hala işsizim hala parasızım babamın 60bin tl borcu var sen liseyi bitir ataması iyi olan bir bölüm oku atandıktan sonra herşey geçecek haline şükret hem bu tür sıkıntılar insanı olgunlaştırır ilerde evleneceğim zaman aynı senin gibi fakir bir kızla evleneceğim çünkü halden anlar olgun olur
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah yardimcininz olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen netten begen bana linkini at ve yollayacbilecegim bir adres ver. Kendimize faydaniz yok bari baskasina olsun. Allah askina boyle bir seye vesile olmama engel olmaz. Dusunmen yeter falan deme cunku dusunmek yetmiyor. Simdilik gizliden yaziyorum. Bilgi almak icin acarim sonra kapatirim
27 Yorumla
Soran+1 yılSagool dusunmen yeterli ben bunlari buraya sizden bisey istemek icin yazmadim istiyememde zaten sdece derdimi paylasmak istedim Allah razi olsun
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum bizden bir sey istemek icin yzmadin. Ben icimden geldigi icin istiyorum. Allah'in rizasi nerdedir bilinmez. Sen baban icin fedakarlik yapmissin. Allah , bunun karsiligiji fazlasiyla verecektir. Birakta o karsiligin dunyada olan kisminin zerresine vesile olayim. Konunun uzamasini istemiyorum. Tartismakta istemiyorum. Dedigim sekilde olacak o kadar :)
Soran+1 yılHayir abi sagol
Cevap sahibi+1 yılTam dayakliksin ! Fikrini degistirdigin zaman yazmani istiyorum. Bunda utanilacak cekinilecek bir sey yok. Kimseden bir sey istemiyorsum bunun farkindayim. Allah'in yardimi bu sekilde birilerini vesile yaparak olur. Reddetme o yardimi.
Soran+1 yıl:) sagol:)
Soran+1 yıltek istedigim bir duaniz annem icin :'(
Cevap sahibi+1 yılDuâ isin kolay kismi merak etme de ben bu durumdan hic razi degilim haberin olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
+1 yılSana her ay düzenli olarak yardım etmek istesem kabul eder misin?
Yanlış anlaşılmamak adına buradan açıkça yazayım; sadece bana vereceğin banka hesabına para yollayacağım aydan aya hepsi bu.
Saçma sapan beklentilerim v. s yok. Derdim sadece sana yardımcı olabilmek.34 Yorumla
Soran+1 yılSagol istemem dusunmen yeterli Allah daha cok versin sana
- +1 yıl
Yanlış anlama beni lütfen. Bende bu günlere senin gibi zorlu günlerden geçerek geldim. Seni çok iyi anlıyorum ve amacım sadece yardım etmek.
- +1 yıl
Dua edeceğim söz.
+1 yılAllah yardımcınız olsun kardeşim. Mont olarak kaç beden giyiyorsun? Belki bir yardımım dokunur.
95 Yorumla
- +1 yıl
Ben çok ciddiyim bu konuda... Sakın ola yanlış anlamayın... Buradan yazmak istemiyorsan özelden de ulaşabilirsin. Elimden gelen bir şey varsa gerçekten yardımcı olmak isterim.
Soran+1 yılYok sagol dusunmen yeterliydi Allah daha iyilerini sana versin
- +1 yıl
Amin, inşallah Rabbim senin yüzüne güler. Annene de acil şifalar diliyorum. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur. Dediğim gibi ihtiyaç olması durumunda özelden yazabilirsin. Yardımcı olmaya çalışırım. Saygılar.
+1 yılbulunduğun bölgenin muhtarına başvurun durumu izah edin ve devlet yardımı alın.. alamıyorsan bırak okulu çalışmaya başla.. liseyi de açıktan bitirirsin.. sonra aöf tamamdır..
12 Yorumla
Soran+1 yılOkulu birakamam hayallerim var benim insallah onlarda olur
- +1 yıl
okulu bırak demedim ben.. açıktan oku dedim :)
+1 yılÖnce Cefa Sonra Sefa!
Yaratan kuluna kaldıramayacağından fazlasını vermezmiş bunu unutma!
Yanlış anlamazsan bana mesaj atar mısın?24 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Yardımcı olmak için.
Soran+1 yılTrol degil bu soru sizden para falanda istemem tek istedigim bir duaniz annem icin :'(
- +1 yıl
Sorunuzu Trol olarak görmedim ve Tüm samimiyetim ile Yardımcı olmak istedim. Ayrıca zaten para isteseniz de vermem! Sadece O montu hediye etmek istedim. Buradan yazdığım için özür dilerim.
Allah Acil şifalar versin. İnşallah Anneniz Tez zamanda sağlığına kavuşur.
- Para & Ekonomi konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılAyni yollarda bende yurudum bir zamanlar, erkek oldugum icin bu durum daha kotuydu ama ünv. bitti calistim kazandim hersey daha iyi olmaya basladi. Bu durumlar gelip gecici sadece sabir gerekli. boyle seyler hayatta insana güç kazandirir. nereye kadar gidecek diye dusunme hırslı ol ama o hirs seni zehirlemesin. aklini kullan daha cok gencsin guzel gunler seni elbet bigun bulacak..
20 Yorumla
+1 yılSevgili Gizli Üye
Babanız emekli olur emekli maaşı alır rahat geçinirsiniz.
ya da Maddi durumu asgari ücret altı olana Devlet her ay maaş veriyor !
Tabiki Ak Parti Hizmetindeki devlette oluyor.
Ayrıca sağlık sigortası olmayan tüm asgari ücret altındakiler Sağlık sigortalı yapılmakta.
Allah yardımcınız olsun Umudunuzu kaybetmeyin03 Yorumla- +1 yıl
yahu şurada bile akp propagandası yapmışsın... ayıp l*n
- +1 yıl
emekli maaşıyla geçiniliyor sanıyorsun zavallıcık
- +1 yıl
Enrik ismindeki yabancı sen kendi yorumlarına bakmadan benim yorumuma laf atma !
Ben fikrimi içimden geldiği gibi bu ufak kutuya sığdırdım. Beğenmeyen oy vermez olur biter.
Lafı uzatarak kendini aleme kötü reklam ediyorsun. basit biri gibi yorum yapma
+1 yılAllah yardımcınız olsun zor bir durum yine de şükretmek en iyisi Allah bir kapı açar elbet.
12 Yorumla
Soran+1 yılTrol degil bu soru sizden para falanda istemem tek istedigim bir duaniz annem icin :'(
- +1 yıl
Yanlış anladın kesinlikle bizi bizim öyle seni incitmek gibi bir amacımız yok sadece üzüldük durumuna bende 3-4 ay boş kaldım işsiz o yüzden çok iyi anlıyorum seni dualarımda annenle merak etme Allah büyük.
Para & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kardeşim Gerçekten Yazıyosan Bunları ihtiyaçlarının bir kısmını karşılayabilirim elimden geldiği kadarıyla..
44 Yorumla
Para & Ekonomi konusunda 10,3b cevap paylaştı. Bazıları yorumda " şükür et haline " demiş. Sende soru da "çok şükür halimize " demişsin.
Yoksula şükür etmeyi öğreteceksin ki, zenginin düzeni bozulmasın.
Şükür falan etmeyin halinize, isyan edin.50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpek durumum yok ama en azından sana bir mont hediye edebilirim arkadaşım tabi yanlış anlamazsan sadece niyetim seni mutlu etmek
35 Yorumla
Soran+1 yılSagol canim dusunmen yeterli insallah daha guzeli senin olur
Cevap sahibi+1 yılcanım gerçekten mont olmasa bile küçük bir hediye yollayayım bu keyifsiz haline bir tebessüm gelirse ne mutlu bana
Soran+1 yılİstersen sana yazayim ama nasil olucak hediye icin degil sadece konusmak icin birine derdimi anlatmak icin
Cevap sahibi+1 yılhadi gel
Soran+1 yılyazdim
O nası hayat ya Allah kolaylık versin çok çalış ilerde güzel bir mesleğin olursa kurtarırsın kendini
40 Yorumla
+1 yılBak eğer yanlış anlamazsan özelden yazabilirsin
Yani kıyafet konusunda yardımcı olabilirim :) ♥♥♥23 Yorumla
Soran+1 yılSagol İnsAllah Allah sana daha guzellerini verir dusunmen yeterli
- +1 yıl
Ciddiyim, yani konuşmak istersen de yazabilirsin :)
Hacı allah yardim etsin zor tabi keske yazin tatilde bir ksfe gibi uerde calisip harcligini cikarsaydin
13 Yorumla
+1 yılAllah yardimcin olsun kardeşim, maddiyatsizlik hayattaki en zor sınav. Paran varsa ağasın Paşasın bu devirde.
10 Yorumla
+1 yılYaa benim gibi ufak tefeciksen benim giymedigim seyler var hemde temiz yani eski seyler degil paylasabiliriz ☺ ikiz gibi gezeriz beraber ne guzel 😇😇☺
31 YorumlaKardeşim şaka maka burada bazıları ile geyik yapıyorum ben ama elimi kalbime koyarak söylüyorum tc numarana havale yapabilirim benimle irtibata gecersen burs imkanı saglaya biliriz belki. Bu konu ile ilgili bir salisma yaparım cevrem biraz geniştir
11 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılmontsuz bir kış geçermi söyle bedenini ver adresini gönderelim ya da gel kendin al şirketten
32 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim Allah daha guzellerini size versin dusunmen yeterli
- +1 yıl
Amin inş. ama ben çok ciddiyim öğrencilikte çok sıkıntı yaşadım anlayabiliyorum seni
Şükür. Allah sınav ediyor. "Kulum bana isyan edecek mi?" diye
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu durum gerçekse üzüldüm senin icin eğer istersen bir kaç önerim var yardm sağlayacak kurum kurulus iş imkani gbi
10 Yorumlaumarım annen iyileşir eskisi gibi olursunuz. burs bulalım sana?
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 638 cevap paylaştı.
+1 yılAllah annene acil şifalar versin gülüm. Sıkma canını herşey geçer, geçiyorda nitekim.
10 Yorumla Allah yardımcın olsun kardeşim.
Nerelisiniz siz belki yardımcı olabilirim.40 Yorumla
+1 yılDerdi veren, dermanını da verir.
Herşeyın hayırlısı kardeşim, sabırla bekle.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa nerde yaşıyosun memleketin nerde inşallah aynı şehirdeyizdir yoksa sana çok yardımım dokunur yani elimden geleni yaparım
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLütfen sana yardimci olmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılYardımım annen için sakın yanlış anlama
Cevap sahibi+1 yılYa sen söyle lütfen nerde yaşiyosun senin için elimden illaki bişey gelir
Allah yardımcın olsun bende senin durumdayım sayılır imkanlar kısıtlı elimden bir şey gelmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBişey sorabilir miyim. Hangi ildesin ve ios ya da android işletim sistemli telefonun var mı.. Marketlerde araştırma yaparak para kazanabiliyorsun.. Küçük şehirdeysen aylık 100-150 tl büyük şehirlerdeysen çok daha fazla kazanılabiliyor..
11 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDerslerini adam akıllı dinleyip, üniversitede burs alırsan güzel bir meslek sahibi olursun. Anneni de kurtarırsın kendini de Allah sabır versin.
10 Yorumla
+1 yılAza tamah etmeyen çoğu bulamazmış güzel kardeşim.
Yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırız.20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tasarrufa yönel mesela Aylık olarak İnternet için ödediğin para ile Kendine bir mont alabilirsin Bilgisayarını satabilirsin fedakarlık yapabilirsin vs. vs.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılALLAH yar ve yardımcınız olsun :/ Nerede yaşıyorsunuz?
10 Yorumla ÇAlışıp okumaya çalış başka bir caren yok gibi görünüyor.
10 Yorumlaen azından sağlığın yerinde kardeşim benim bu durum seni daha çok derslerine çalışmaya itmeli daha çok çalışmalısın aileln ve kendin için :)
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 924 cevap paylaştı.
+1 yılLiseden sonra üniversite kazanırsan kazandığın yerde çalışıp paranı kazanabilirsin kendi şansını kendin yaratman gerek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır benimde cebimde para olmazdı sadece otobüs parasıyla gider gelirdim okula.. çok alışmışınız rahata bişey olmuyo ölmüyo insan okula 5 tl ile giderken. kendini burada acındırıpta ''çik şikir hilimizi'' demende garip
014 Yorumla
Soran+1 yılOyle bir amacim gercekten yok
Cevap sahibi+1 yılburalarda dolaştığına göre en az bir 500-600 liralık cep telefonun ya da bir bilgisayarın var. bunları alacağına gidip MONT alaydın. insanlarıda burada boşuna meşgul eiyosun. eğer fakirsen fakirliğine göre yaşa 60liraya mont alamazken 78liralık internetlere girmez yinsan yemeyin milleti burada. herkeste inanıp Allah yardımcın olsun vs yazmış peh
Soran+1 yılOlaylari bilmeden konusutugunun farkindamisin
Cevap sahibi+1 yılya olayı bilip bilmemeyle alakası yok eğer gidip 60 tlyi babana veriyorsan ve başka paran yoksa gidip android telefon almazsın önceden aldıysanda satar mont alırsın.
Soran+1 yılAllah Allahh telefon kullandigimi nerden biliyorsun
Cevap sahibi+1 yıle bilgisayar kullanıyosan daha fena en az 1000 TL den başlıyor bilgisayarlar. söylediklerime cevap yetiştirmek yerine açıkla o zaman kendini
Soran+1 yılBilgisayarı 5 yıl once aldik sonra annem bir ameliyat gecirdi 2012 yilinda simdi yine olucak durumuz malum tek babam calisiyor oda nereye yetissin sadece ayda 100 tl benim okul param var gidis gelis ablamda bizde cocugla bez mama parasi falan derken yetmiyor benimde yasim yok ama nerden bulursam calisiyorum
Cevap sahibi+1 yılannene Allah şifa versin. ama yinede her ay internet keyfinizi keserseniz MONT alabilirsiniz her ay 78 tl lik tamam mı?
Soran+1 yılofff ben yurtdisinda yasiyorum nete 78 tl degil ama nette kesilir yakinda
Cevap sahibi+1 yılya bırak.. çevir kazı yanmasın yapıyosun.. yurt dışında yaşıyomuş tipe bak
Soran+1 yılNeden inanmıyorsun neden ben hepinizi kandirayim ki oyle bir amacim olsa para isterdim sizden kimseden bisey istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılya sadece soru sorup ilgi çekmek istedin para dileniyorsun demedim hiç bir zaman
Soran+1 yılSen oyle dusun ne diyim artik
Umarim eski düzeninize kisa surede kavusursun :) gecmis olsun annen icin
10 YorumlaAllah yardimciniz olsun canim, inşallah bereketiniz artar okul cikislarinda part time çalışsana :)
10 Yorumla
+1 yılGerçekden öyleysen durumun yoksa alayım mont ya da kargo gönderirim
10 Yorumla
+1 yılher karanlığın bir aydınlığı vardır kardeş sen sabret ne güzel bak şikayet etmiyorsun şükrediyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCalis gir bir ise hem eve bak hem annene ayni zamanda oku guzelde bir mesegin olsun karnin birdaha ac kalmaz Allah hepimizin yardimcisi olsun
10 Yorumla
+1 yılİyi bir unv. bolum kazanamazsan ölene kadar boyle gidecek
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılİstersen yardımcı olabilirim.
51 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Allah yardimcin olsun kardeşim
12 Yorumla
Soran+1 yılMalesef deglim
+1 yılAsaletsiz dünya düteni iste
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı. işe gir çalış parttime
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılö den yazarsan sevinirim
10 Yorumla Babana kendi isteğinle mi verdin?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılAllah yardımcınız olsun düşmez kalkmaz bir allah
10 Yorumla
+1 yılBurs ayarlaywlim samimiysen
10 Yorumla
+1 yılAllah yardımcınız olsun
30 Yorumla
+1 yılNe kadarda yardımsever ks halkı
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 25,7b cevap paylaştı. Allah bir gün yüzünü güldürur inşallah
10 Yorumla
+1 yılUmarım duzeliz şükür etmek lazım..
10 Yorumla
+1 yılAllahım hakkınızda hayırlısını verir inşallah
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 9,6b cevap paylaştı. Allah kolaylok verain
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcınız olsun
10 Yorumla
+1 yıllise kaç?
10 YorumlaGörüşelimmi
10 Yorumla
+1 yılgel sana 5 tl veriym
02 Yorumla- +1 yıl
Detayı okumadım k. b niye öyle zor duruma düşüyorsn ev adresini tam olarak mesaj at bana internettn beğendigin 2-3 tane montun adresini yolla bana gönderym sana dert ettigin şeye bak kardeşm utanma bundan durumu olan durumu olmayana yardım etmeli bu şart
Soran+1 yılİstemem sagol
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat