+1 yılçok iyi bir şey bu bir uyarı, ibadet etmeye bilirsin namaz niyaz yoktur fakat , allah diyorki ben sizin ne kıyafetinize ne zenginliginize nede fakirliginize bakarım sadece kalplerinizi bakarım diyor belki, içinde merhamet dugun acıma duygun insancıl duyguların çok agır, o hadisi duyup duyarsızda kalabilirdin , demekki duyarsız degilsin , bak çok güzel efendimizi görmen bu uyarıya dikkate al allah seni göstermiş. bence allaha yönel allahın yoluna gr gör neler neler degişiyor hayatında
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar şanslısın keşke bende görebilseydim kalbin çok temiz demek ki artı iyilik sever birisin olsun geçmişte bende hatalar yaptım bunlar doğal şeyler önemli olan bunlardan ders almak prenses...:)
31 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim Eig için..:)
Diğer konusunda 445 cevap paylaştı. Yani bunun pek de niyesi olmaz. Ibadetlerim bu sekilde diyorsun belki vakti gelmistir biraz daha sarilmanin o da olabilir. Ha belki hadis duymussun onunla da alakali olabilir mi diye dusundurmuyor degil cunku gun icinde olanlar zihnimizde kalir ve bazen ruyalarimiz onlara gore sekil alabilir de.
Kismetinmis yani neden ben deme bence, insan tabii merak eder sorar sorgular ama orasini Allah bilir. Kimin duasi daha gecerlidir bunu da Allah bilir mesela26 Yorumla
Soran+1 yılonu yanlış yazmışım hadisi dündü sanırım nihat hatipoğlu bir bayanla program yapıyordu orada duydum. ruyayı ben 3 ay önce gördüm.
Soran+1 yılyalnız ruyayı birisinden etkilenip bile görsem nihayetinde görüyorum. o zaman da görmüş sayılmaz mıyım? hadise göre görmüş sayılıyor çünkü.
- +1 yıl
Yani orası da oyle tabii. Bisiden de etkilensen goruyorsun sonucta. O da herkese nasip olmuyor haklisin. Sonucta bu kadar insan var surekli bunlari yapan falan. Sana nasip olmus ne guzel iste, Allah in sevdigi kulusun diye dusunuyorum. Neden arama derim. Bence daha da layik olmaya calis elinden geldigince daha iyi bir kul.. Ibadetine saril
Soran+1 yılteşekkür ederim :) iyi akşamlar
+1 yılALLAH senin kalbinin temiz olduğunu görmüş ve seni uyarıyor ibadet etmen için ben senin yerinde olsam bu güzel fırsatı kaçırmam..
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yıleğer o olduğuna eminsen kesinlikle odur ve şunu bil ki kimin iyi kimin kötü olduğunu ancak Allah bilir belşki de çoğu dindarlık taslayandan çok daha temiz bir kalbe ve imana sahipsin ister içki iç ister seks yapa ister namaz kılma oruç tutma hiç fark etmez.
13 Yorumla
Soran+1 yıleminim. çünkü içime doğdu o an onun peygamber olduğu hissi geldi. araştırdım nasıl emin olacağız diye. aynen bu dediklerim yazılıydı sitelerde. o his yüreğine geliyormuş ruyayı görürken ve biliyormuşsun konuştuğunun kim olduğunu.
- +1 yıl
peki inanç bunun neresinde oluyor hemde bir müslüman olarak günahı sevabı bilerek
- +1 yıl
anladım ne dedi ki sana ?
eğer rüyanızda gerçekten görmüşseniz gerçekten görmüş gibisiniz, çünkü şeytan sadece onun şekline giremez, Allah'ın lütfu ve keremini sorgulamak kimsenin haddine değildir, madem kendinizi dindar görmüyorsunuz o zaman şimdiden sonra tövbe ederek Allah'a yakışır kul olunuz derim ben, eğer yardımcı olabildiysem +1 verirseniz memnun olurum
40 Yorumla
+1 yılBir defa bende gördüm.. Ama benim için utanc vericiydi. Karşılıklı oturuyorduk isledigim bir günahtan bahsetti bana yapma dedi.. Ağlayarak uyandım. Yillar gecti dun gece görmüş gibiyim hala
31 Yorumla
Soran+1 yıluyarmış. aslında bu bile güzel seni buna layık görmüş, yani uyarmaya..
bence bu rüyadan etkilenip namaza başlamalısın herkese nasip olmaz ben orucumu tutuyorum namazımı olabildiğince kılmaya çalışıyorum kapalıyım zina falan asla yapmadım ve şu an peygamberimizxi görmek için çok çabalıyorum
33 Yorumla
Soran+1 yılevet ben zina yaptım ne yazıkki çok cahildim yaşım 17ydi yani zina derken öpüşme gibi şeyler. ama gene o çocuk yaşlarımda yetimleri eve getirip yıkar giydirirdim belkide bunun mükafatı gerçi hala öyleyim engelliler vakfı üyesiyim özellikle zihinsel engelliler. yalnız ruyada bana öğüt verir gibi değildi gülümsüyordu. ben bu yüzden ne mana çıkaraağımı çözemedim. bu ruyalarınd atabiri varmış çünkü. kızıyorsa, gülüyorsa farklı farklı yorumlanırmış.
Soran+1 yıltabi mutlu olurum canım.
Diğer konusunda 708 cevap paylaştı. Ben de gördüm çok güzel bir duygu. Ama keşke anlatmasaydın. Ayrıca bunun dindarlıkla bir alakası yok sana yapılan bir uyarı olabilir, her şeye rağmen Allah seni seviyor mesajı olabilir, kalbin temiz olabilir. Kısacası neden olduğu önemli değil önemli olan buna layık olabilmek bence.
21 YorumlaDiğer konusunda 513 cevap paylaştı. Hz. Muhammed i görmenin bir çok anlamı var.. tabiri ise mutluluk, rahatlık vs lere kavuşacağındır.. ama şöylede birşey var rüyada gördüyseniz beni diyo beni ilerliyen zamanda tekrar göreceksiniz benim kılığıma şeytan giremez ve onurlu şerefli vs lere hak kazanmışsınız diyordu sanırım öyle bişi idi baya oldu araştıralı.. bayada yorumu var bunun ama benim aklımda kalan ilk yazdıklarım işte.
10 Yorumla
+1 yılBütün insanlar cehenneme gidecek, şirk koşmayanlar çıkacak!
Sağda solda duyduğunuz şeylere hadis diye inanmayın.
Ayrıca peygamberimizi rüyada gören, gerçekten görmüştür, şeytan onun suretine asla giremez.11 Yorumla
Soran+1 yılevet zaten bende bu yüzden ikileme düştüm. hani nette okusam biri sallamış derim de, tv de duyunca şaşırdım. yoktur dedim hatta annemle sohbet ediyorduk inanmıyorum dedim bu noktaya.
Ne güzel, Allah tekrar nasip etsin. Cennete ateşe değmeden girmek önemli. Kabir var, 50bin sene mahşer var, sırat var vs. İnş cennete de beraber olursunuz efendimizle.
Rüyayı anlatmak anlatacağın kişiye bağlı anlatmanda bir mahsur yok. Her rüyayı, iyiye yoracak insanlara anlatmak lazım. Efendimizin (sav) şeklini şemailini tarif etmekte de bir sakınca yok zaten yazılı detaylı bir tarifi var sadece resmetmek günahtır. aklında bulunsun kardeş11 Yorumlabeni ruyasinda gören gerceyen görmüştür. şeytan hz. MUHAMMET sav kılığına giremez... rüyanda gerçek efendimiz gördüysen. hayatini değiştir bence. bol bol tövbe et... senin dedigin gibi efendimiz görmek için o kadar dua eden insanlar var ki göremiyorlar...
10 Yorumla
+1 yılDemek ki kalbi temiz içinde kötülük barındırmayan bir insansın ki sana görünmüş olabilir her insan hata yapabilir mesele hata yapmak değil tövbe edip bir daha yapmamak üzere tövbe etmektir,
Bu işin ile alakası yok Allah hidayeti ve imanı dilediğine verir, o yüzden kimse hakkında olumsuz şeyler düşünmemek gerekiyor arkasından gıybet etmemek gerekiyor,
İslamda takva libas'ta değildir kalptedir senin kalbin temizmişki sana görünmüş
Allah kabul etsin amin cümlemize inşallah00 Yorumla
+1 yılmıciza bir şey yapmışındır misel alalhın adını alıp yerden yuksege bırakmak gibi buda allahın sana sırrın anahtarını vermiştir. dikkatli olursan hz meryemn fatıma annemiz gibi bir yaşamnın olabilir. zina yaptıgın halde
12 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum belki de zina yaptığım nişanlımla evlendiğim için gördüm. gerçi tövbe etmiştim.
- +1 yıl
şaunda hayatın nasıl evlisin o kişi ile.
+1 yılanlatmasaydın keşke derler ki anlatınca bir daha göremezsin diye. 8 veya 9 yaşında gördüğümü hatırlıyorum din hocama anlatmıştım anlatmasan daha hoş bir daha göremezsin demişti ondan sonra da görmek nasip olmadı ama etkisi hala üzerimde :)
12 Yorumla
Soran+1 yılnihat hatipoğlunu dinledim sakınca yok dedi
- +1 yıl
bir daha göremezsin ama :)
+1 yılPeygamber efendimiz (s. a. v) ihtiyacı olan kişiye görünür. Demekki bişilere ihtiyacın var.. bunun çok dindar ya da günahkarlıkla alakası yok
27 Yorumla
Soran+1 yılislami sitede sordum dün aynı sıruyu. beni dışladılar. sen kimsinde göreceksin, biz yıllardır dua ediyoruz göremiyoruz dediler. nihat hocayı dinledim oda kesinlikle gören görmüştür ve ruyanın açıklanması gerekiyor ilim sahibi kişilerce diyor. kafam karıştı..
- +1 yıl
Yüzünü görmemişindir büyük ihtimal bir siluet olarak görmüşündür. ya da gül kokusu aldın mı
Soran+1 yılyüzünü net hemde çok net gördüm. ben tamamen fiziki olarak gördüm elini ayağını yüzünü saçını ayağını tam olarak gördüm. ayakta karşılıklı konuştuk. koku yoktu hayır.
- +1 yıl
Bu konuda pek bir bilgim yok ama görenler genelde gül kokusu alırlar hatta odanın içi bile gül kokar. Gördüysen dediğim gibi ihtiyacın olduğu için gelmiştir
Soran+1 yılbende o kdr araştırdım ilk defa gül kokusunu duydum vardır bir hikmeti tabi. bakalım nihat hocnın programına bağlanabilirsem arıycam anlatıcam ruyayı.
- +1 yıl
Hayırlara vesile olsun
Soran+1 yılinş saol
Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Valla öyle derler. Ama yaşantına çeki düzen vermen gerek. bu çok büyük bir olay. Şeytan Peygamber efendimizin kılığına giremez. o yüzden gördüysen gerçekten O'nu görmüşsündür. Bence bu çok özel bir hediye bence bundan sonra ne yapacağına karar ver.
20 Yorumlaallahim senin gibi bizede nasip eylesin hz muhammed i rüyamizda görmeyi
60 Yorumla- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü rüyalar rastgeledir. Beynin o gün bilinçaltından bir tema seçer onu oynatır.
Ayrıca mantık denen şeyi yap, diyelim cennetlik değilsin, peygamberi rüyanda gördün diye cennete mi alınacaksın? Mantık, adalet bunun neresinde?02 Yorumla
Soran+1 yılhadisler peki? yalan mı bu hadisler o zaman. yalnız cehennem kısmı benide düşündürdü. fakat gerçekten görme olayına inanıyorum çünkü bunu defalarca tv de duymuştum ve okumuştum
- +1 yıl
Valla Kur'an 'Benden başkasını kaynak almayın' diyor. Bu hadis olayı bana müslüman tayfanın devasa bir çelişkisi gibi geliyor.
Üstelik, hadis dediğin aslında bir dedikodudur. 'Peygamber şunu dedi, bunu dedi, şurda bilmem kim şöyle bir laf etti o da 'Olur mu l*n öyle şey? Nerde okudun' diye kızdı' tarzı üçüncü şahısların anlatımına dayanır. Büyük çoğunluğunun palavra olma ihtimali yüksek.
Ki Buhari'yi okursan, hadis ayağına her türlü sapıklığın yapıldığını görürsün.
+1 yılCehenneme gitmezsin diye bir şey yok. O hadis uydurma olabilir. Peygamberimizi rüyanda görmüşsen doğru yola gelmeni istemiş olabilir Rabbim. Böyle hadiseler tövbeyle biter hep.
10 Yorumla
+1 yılDemek ki yaptigin bir iyilik falan olmus Allah affettmis ya da affetmek istiyor seni yoluna cagriyor bu vesileyle
10 Yorumla
+1 yılo hadisin devamın cennete gider diye bir ibare olduğunu sanmıyorum O nu gören herkesin o zamandaki insanların cennete gitmesi gerekir her neyse inanıyorsak sonunda cennete gideceğiz ve kutlu bir rüya tebrikler...
10 Yorumla
+1 yılBunu böylesine duyurmasaydın keşke. Sonuçta sana gösterilmiş bir rüya. Benim "Beni rüyanızda görmüşseniz o gerçekten benimdir. Şeytan benim kılığıma giremez" diye biliyorum hadisi. Herşeyde bir hayır vardır. Rüyanda sana herhangi birşey söyledi mi
00 YorumlaGormedigin bir insani ruyanda nasil goruyosun. Hz muhammed bir sozu o yillardaki onu goren insanlar icindir sen ise zavalli chennemden kombine almis normal bir muslumansin
01 Yorumla
Soran+1 yılben değil, hadis söylüyor. yoktan var eden allah, neden yıllar önce yaşamış bir peygamberi ruyana koymasın. zor mu? cehennem kısmı benide düşündürüyor zaten sorum bu sebepleydi.
öyle bir hadis var evet ve şeytan her şekle girebilirken peygamberimizin suretine giremez ama senin gördüğün gerçekten peygamberimizin mi suretiydi orası var. hayırlara vesile olsun inş.
00 YorumlaBu bir işarettir belki de artık bireyleri düzeltip doğru yola girmenin vaktidir iyiye yor bu rüyayı kötü düşünme :)
10 YorumlaDiğer konusunda 477 cevap paylaştı. Cehenneme girmez mi? :D haha uydurma. O hadisin doğrusu bu
Beni gören gerçekten gormustur. Çünkü şeytan benim seklime bürünemez.
Yani cehenneme girme ihtimalin her zamanki kadar var :)01 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum cidden, o noktaya mantığım izin vermiyor. ama nette de söylediğim gibi bir çok hadis var tvde duyduğum yani.
+1 yılSadece bir sey soylemek istiyorum..". Sen Cok Durust Bir insansin burada soylemen bile durustce.. Sevgi ile kal. Hayatin. boyunca
00 YorumlaNasıl gördün ya onu görenler anlatamazmış karşısındakine anlatmaya çalış bakalım :))
04 Yorumla
Soran+1 yılonlar hurafe neden anlatamazmış. ama ben konuştuklarımızı anlatmıyorum. ne gördüğümü ise diğer yorumlarda yazdım eğer öğrenmek istersen bakabilirsin
Soran+1 yılha tarif etmek günah ama? filmlerde bile gizleniyor. bunu söyleyemem ama gerçekten gözlerimin önünde hala yüzü. sadece zaman geçtikçe biraz anımsamak zorlaşıyor. göz rengi aklımda değil ne yazık ki. olsaydı renkgi söylemezdim evet ama aklımda değil koyu gibiydi sanki emin değilim. emin olsam asla renk vermezdim.
+1 yılBelki de artık ibadetini düzgün yapmaya başlamalısın
20 Yorumla
+1 yılbana inandırıcı gelmedi peygamberimizi çok nadir insanlar görür. her kula nasip olmaz o
15 Yorumla
Soran+1 yılbak işte.. yemin ediyorum gördüm. hem de öyle güzel bir şekilde yüzyüze sohbet ederken. bazıları yüzünü göremezmiş ışık olurmuş. ben tamamen gördüm.
- +1 yıl
onun oldugunu nasıl anladın ne dedi sana
Soran+1 yılo his sana geliyor. ruyada konuştuğun kişinin kim olduğu hissi doğuyor yüreğine. ruyanın ayrıntılarını anlatamam iyi değilmiş anlatmak. ama dediğim gibi tamamen canlı ve tam gördüm. karşımdaydı bir adım dahi yoktu aramızda yüzyüze konuştuk ayakta. sonra atına bindi binerken arkasına baktı gülümsedi ve gitti
- +1 yıl
zaten şu an yalan söylüyorsan senin açından hiç iyi olmaz bil ama gerçekten görduysen hayatına çeki düzen ver uyarı olabılır bilmiyorum günaha girmek istemiyorum fazla dillendirme
Soran+1 yılyalanı mı olur canım bunun.. nihat hatipoğlunu dinledim youtube dan söylemekte sakınca yok dedi.
Sana iyi biseyi tavsiye ettiyse peygamberimizdir ama sasirtma gibi biseyse seytan baska birinin kiligina grip ben senin peygamberinim demistir
Seytan sadece peygamberimiz in kiligina giremez02 Yorumla
Soran+1 yılbana ben peygamberim demedi. yüreğime doğdu peygamberle konuştuğum. o hissi duyuyorsan gerçekmiş. nihat hatipoğluda aynısını dedi.
+1 yılBen de Hitler'i gördüm, İsa'yı gördüm. Bunlar tamamen bilinçaltı ile ilgili şeyler, dinle falan alakası yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVardır bir hikmeti efendimiz ziyaret etmişse onu görmek çogu kimseye nasip olmaz belki iyi birisi değildin ama artık öyle olman gerektiğini anlamışsındır umarım
10 YorumlaBazen Şeytan da Olabiliyomuş Görüntü Olarak Gördüysen Degil ama Böyle Tabutta vb. Yüzünü Görmediysen Büyük İhtimalle Şeytandır.
00 Yorumla
+1 yılYüzünü kimse görmemiştir rüyasında benimde 2 kez rüyama girdi ama yüzünü hiç hatırlamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılyalan mı konuşuyorum yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bazı şeylere inanma eger oyle birşey söylenmiş ise hangi ayetmiş ona bak
01 Yorumla
Soran+1 yılayet değil canım hadis. kuranda geçmiyor yani.
emin misin o olduguna. Allah bilir ama sanmıyorum sana gorunuceginl.
03 Yorumla
Soran+1 yılama gördüm. zaten gönlüne doğuyor emin olup olmama durumu yok. gördüysen görmüşsündür. öyle yazıyor araştırdım. hatta görmeyi bırak sohbet ettim
Soran+1 yılkınama, kınadığın şeyi yaşamadan ölmezsin. bu da peygamber hadisi. güle güle
+1 yılRüyalarda hayatımızda bir kez bile olsa gördüğümüz insanları gösterir beynimiz bize mesela otobuste gördüğün biri ama benim bildiğim alın işte bu muhammed diyebileceğimiz bir fotoğraf dahi yok yani sen rüyandan muhammedi felan görmedin sorry
02 Yorumla
Soran+1 yılinançsızlar yazmasın demiştim. hadis var! doğruluğu kesin hadislerden
Soran+1 yılha inançsız derken müslümansındır ona lafım yok ben tamamen doğruluğuna emin olunan hadislere inanmayanlarıda istemiyorum sorumda
- Diğer konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılkendini kötüleme çok bence güzel bişey bu insanın iyi olması namaza oruca bakmaz yürek la alakalıdır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu gördüğünü sanmış olabilir misin? Çünkü herhangi bir resmi yok. Sadece öyle sanmışsındır.
00 Yorumla
+1 yılKeşke bana da nasip olsa.
11 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Çok şanslısınız nasıl gördün
14 Yorumla
Soran+1 yılçok güzeldi. yüzyüze konuştuk ve daha sonra ata bindi kervan gibi biryerdi hatta arkasına dönüp baktı gülümsedi.
ne mutlu sana demeki bu rüya ile hayatini degistireceksin dindar bir insan olacaksn belki ins
00 Yorumla
+1 yılyok ya yanılıyosun bence :) ama söylim sana etkisinde kalmmışsın ondan görmüşsün budabi rüya türü.
10 Yorumla
+1 yılbilinmeyen görünmez.. gece üstün açık kalmış.. hayrolsun.
00 Yorumla
+1 yılHerkese görmek nasip olmaz, nasıl gördün?
12 Yorumla
Soran+1 yılgüzel gördüm. bütün vücudu tamdı yani yüzü dahil gördüm. konuştuk biraz da.
- +1 yıl
Ne konuştunuz peki?
+1 yılgizli kullanıcı allah yolundan ayrıldığını gösteirir tövbe kapısı açık muhammedin yolundan git demektir rüyada görmek
24 Yorumla
Soran+1 yılhayır. asla böyle bir şey yok lütfen sallamayın. prof nihat hatipoğlu bile böyle yorumlamadı.
- +1 yıl
madem rüyanın anlamını biliosun ne yalandan burada soruyorsun? burdakiler profosrmü? git nihat hatipoğlundan dinle akıl lazım akıl
Soran+1 yılben senden yorum meali istemedim? sen kimsinde ruya yorumu yapıyorsun? ne okudun kaç ilim bitirdin? ben neden ben dedim? belki bu konuda bilgisi olan çıkar diye düşündüm -ki çıktıda. hadi güle güle bilmiş..
belki bu rüyayla hepten yola girecen ne bilelim :D
10 Yorumla
+1 yılkeşke bir daha görebilsem.
11 Yorumla
+1 yılgerçekten mi inşallah banada nasip olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnançlı olun diyeyim
13 Yorumla
Soran+1 yılinançlıyım zaten. sadece ibadetlerimi tam yapmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılYapın o Zaman. İyi birisiniz belli
Soran+1 yılteşekkürler
Diğer konusunda 25,7b cevap paylaştı. Hayırlara vesile olsun
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılkıymetini bil işte allaha yakınlaş.
10 Yorumla Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. peygamberimizin olduğunu nerden biliyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılruyayı görürken o his geliyor konuştuğun kişinin peygamberimiz olduğunu anlıyorsun. yani yüreğine doğuyor.
- Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılYuzunu hatirlayabiliyor musun?
04 Yorumla
Soran+1 yılelbette fakat tarifi günahmış tarif edemem
- +1 yıl
kim demiş günah diye çoğu kitapta var mübarek yüzünün tarifi
Soran+1 yılben çok araştırdım kıyaslama yapmak için bulamadım
- +1 yıl
gözleri düşleri gülüşü bakışları saçları kaçları kirpikleri dudakları kısacası yüzünün her şeyi belli
Yola gelmen için bir şans.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbilinçaltı rüyasıdır çok takılma derim
04 Yorumla
Soran+1 yılbilinçaltı ruyası da canım hadis var işte
Cevap sahibi+1 yılO hadisi duymussun ve etkilenmişsin ya bilinçaltına işlemiştir ben psikoloji öğrencisiyim. Eğer hadisten haberin olmadan o rüyayı görsen müslüman olarak derim ki dini bir rüya görmüşsün ama sen öncesinde hadisi duydum ilgimi çekti ve öyle gördüm diyorsun bu psikolojik bir şey bilinçaltın sandığından farklı işler..
Soran+1 yılcanım ben orda cümle hatası yapmışım şimdi yazdıklarımı okuyunca farkettim. ben ruyayı aylar önce gördüm. hadisi duyunca düşündüm ve buraya yazmak istedim. cümlemde "az önce gördüm" gibi bir yanlışlık yapmışım. aslınd aoraya başka birşey yazıp silmiştim o kelimeyi silmemişim.
Soran+1 yılha şunuda belirteyim. evet ruyayı ramazan ayında gördüm. haliyle etkilenmiş olabilirim fakat ne kadar etkilensem de gördüm sonuçta herkese nasip olmayn birisini ve hadiste açıkça söylüyor. eğer gördüğün kişinin peygamberimiz olduğu hissi yüreğine doğarsa gerçekten peygamberimizmiş. banada aynısı oldu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılhikmeti ilahi.. ilahi mesajdır.
00 Yorumlaİnşallah ama celiskidesin kendinle
02 Yorumla
Soran+1 yılçelişkide değilim. sadece çok dindar kişilere nasip olmuyor neden ben diye merak ettim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkalk kızım cehenneme gidiyoruz demiştir :D
00 Yorumla
+1 yılmrrhaba seninle konuşabilirmiyizz
01 Yorumla
Soran+1 yılhangi konu da?
Evet sen seçilmiş kişisin tebrikler.
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026