İnançsız olanlar cevap vermesin! ruyamda Hz Muhammed'i (SAV) gördüm ama neden ben?

ama ben çok dindar birisi değilim. namaz kılmam, orucu eksik tutarım, kapalı da değilim. Zamanın da bir defa zina da yaptım üstelik. Peki bu kadar dini bütün insanlar dua edip arzularken neden ben gördüm? dün tv izlerken bir hadis duydum hemen dikkatimi çekti. Hz Muhammed'in hadisiymiş " beni ruyasında gören gerçekten görmüştür, o cehenneme girmez" bunun gibi bir hadisti tam aklımda değil. sizce bu gerçek midir?
ha çok mu kötüsün diyeceksiniz. değilim tabi ama az önce genede insanların yıllarca dua edip göremediği peygamberimizi gördüm şaşırtıcı. inanıp görmek isteyenlere inş nasip olur.
Güncellemeler
+1 yıl
ruya yı aylar önce gördüm. son cümlede hata yapmışım "az önce" diyerek. başka bir şey yazmıştım silerken o kelimeyi silmeyi atlamışım.
Güncellemeler
+1 yıl
neden zinaya bu kadar takıldınız kınıyorsunuz arkadaşlar? allahın bildiğini kuldan neden sakliyim. evet nişanlımdı o dönem yaptık bir hata, sonra tövbe ettik nikaha kadar olmadı birşey. allahla benim aramda bu. üstelik 3 yıllık evliyim çocuğum bile var artık.
İnançsız olanlar cevap vermesin! ruyamda Hz Muhammed'i (SAV) gördüm ama neden ben?