Biz küsüzde şu an kendisiyle.2 gündür konuşmuyoruz 😄🙈
Siz en fazla kaç gün konuşmadınız :D?
Siz en fazla kaç gün konuşmadınız :D?
İnatçı bir kişiliğe sahip olduğum için beni 100 sene aramasın.. dönüp bakmam.2 ay konuşmadık. hergün onu düşündüm ama. gözüm hep teldeydi. telefon çaldığında "sonunda pes etti "diye eli cebe atıyodum. gece uyuyamıyodum. işe 0 uykuyla gidip geliyodum.10 kilo falan verdim.2 ay sonunda bir telefon geldi "ayrılalım mı?" Diye bir soru. ul. an zaten ayrıyız 2 aydır dedim."temelli" dedi. o an kendimi çok kötü hissettim.. ama bunu ona hissettirmedim. sen nasıl istersen öyle yaparız dedim.. yarın bu konuyu yüz yüze konuşalım dedi. gerek yok güle güle derken bir cafe adresi verdi. yarın mutlaka bekliyorum dedi. söylediği saatte gitmedim o da o saatte gelmedi. ikimizde birbirimizi zarflıyoduk yani. ikimizde de geçiyodum uğradım gelmicektim aslında da havaları vardı. neyse, cafe ye gittim bir baktım hatun benim hatun değil sanki.10 kiloda o vermiş. yanakları çökmüş. gözlerinin altları morarmış. neden aramadın dedi hemen? aynı soruyu bende ona sordum? biraz münakaşa eder gibi olduk. neyse burada görüşmemiz bile bir hata diyerek hesabı isteyip kalktım. aslında 2mizde deliler gibi birbirimiz çok özledik ama gurur denen şeye yenik düşüyorduk... arkamdan hızlıca geldi "özledim" diyerek boynuma sarıldı. ben hala istifi bozmadım.."olur öyle arada" diyerek gururumla onun gururunu yerle yeksan ettim.. sonra ısındık ve birbirimize açıldık tabi. ben fazla açılmadım gene de. bana kötülemişsin zayıflamışsın diye sordu "diyete başladım biraz ağır bir diyet"dedim... aklına hiç gelmedim mi? diye sordu:"işler o kadar yoğundu ki.. nasıl uyuyup kalktığımı bile hatırlamıyorum dedim.3 seneden beri çıkıyoruz. inşallah evlenicez. ama bu ayrılık ikimizi de çok kırdı. artık birbirimize ilk günlerki bir değiliz. ondan ayrılık kelimesi duymak güvenimi sarstı. neyse ya ayrılık kötü bişey.. hikaye gibi anlattım anasını satıyım. bu benim hayatımda yaşamış olduğum en kötü ayrılık dönemim.. paylaşmak istedim. okuyan arkadaşlara teşekkürler.
Üç gün konuşmamışsam bitmiş demektir.. Hatta 2. günde bitmiştir.. Ne bileyim ben unuttum bile o işleri.
Neden bitirirsin peki
Immmm :)
1 çok kızıp telefonu kapamistim elli kere aramis deli
40 gün olmuş. bir takvime baktimda...
Ayrıldınız heralde 40 gün küslük olmaz dimi
Yoo hala muallakta. Geçmiş uzun olunca hemen bitmiyor
Anladım
Cevap
27Cevap
Bil bakalım ne eksik.
Sevgili mi 😄😄
5 gün konusmadık 5. günün sonunda ayrıldım
Yazmadığı için mi
Öyle sayılır
Sordum neden yazmadin diye icimden gelmedi dedi bende bundan sonra gelirsede yazma sakın dedim bitirdim.
O nasıl bir cevaptır ya içimden gelmedi. iyi yapmışsın
Bende öyle yaptıgimj dusunuyorum pisman degilim:)
30 yıl bir fiil :D sevdiceği olmayınca insanın ne yapsın
bu kızın da sevgilisi olsa da olmasa da dert
ya sevgilim yok diye soru açar ya da dert yakınır onu anlatır durur
Iyyy sen ne biliyosunda ne konuşuyosun be. çok mu tanıyosun beni? Uydurma kendin gibi boş boş yorumda yapma. gizli gizli konuşursun anca böyle ezik
Ben 18 senedir konuşmuyorum :D
Ben en sevdigim biriyle en fazla 4 saat konusmuyordum. Ya o ya da ben dayanamayip konusurduk.
18 yıldır konuşmuyom
Baya aralar açık heralde 😂
2 gündür başkalarıyla konuşuyor yani :O :O
Hayır öyle biri değil
Olsun ben yine içine şüphe düşüreyimde, gidip barış.
O haksız. Ben gidip barışmam. gerçekten empati kurdum acaba ben mi abartıyorum diye. arkadaşlarımada sordum. Ama haklı olan benim. gönlümü almaya çalışmadı bile.
O düşünsün bundan sonra acaba başak birileriyle konuşuyo mu falan diye.
sevgi vermektir. Bir şeyler beklemek değil ama.. İçin içini yiyordur şimdi senin, özlüyorsundur merak ediyorsundur çocuğu.. Yapmayın bunu kendinize
Aynı şeyi oda yapıyo ama. hemde haksız olduğu halde
şu an onu merak etmediğini, özlemediğini, sahte gülüşler yaptığını yalanlasana? yalanlayamıyorsun dimi? Anlatabildim mi? Arkadaşlar arasında dargınlık olmuyor, sevgililer arasında bırak hiç olmasın..
maksimum 1 gün sürmüştü
1 gün çünkü ; benim çenem düşük süründüremiyorum
5-6 ay konuşmadıktı... ne günlermiş :P
yarım saat :(
Küstünüz mü ki 🙈
su an hayatımda kimse yok ama ayrı kalmaya dayanamıyorum, haklı bıle olsam uzatmam.
En güzeli. zamanla soğuyo çünkü insan
18 yıldır görmedim duymadım bilmiyorum.😂
Küsme sebebiniz ne?
Şöyle çok özele girmeden.
Resmen beni istemeye geldiler. söyledim bunu ona.
-mal mı onlar ya.. aşkım saat 8 de toplantım var haberin olsun dedi ya 🙈
Ailesiyle seni istemeye geldiler ve sen de ona küstün mü? :o :D
Hayır be başkası istemeye geldi 😂😂
Fazla umursamaz ve fazla sakin davranmış
Ortalığı yıksın demiyorum elbette ama gavatlığa yakın bir şey yaptığı :D
Ne iş yapıyo sevgilin?
Toplantı filan derken?
22 yıldır konuşmuyoruz
10dk. dd
6 gün.
tam 18 yıldır hiç bir sevgilimle konusmadım :D
Sevgilim yok
Yarım gün konuşmadım. Sonra ayrıldık.
O kadar ciddiydi yani
Ben ikide bir trip atan, sesini bana yükselten, ilgisizlikle tehdit eden birine dayanamam :) Her şey ölçülü olmalı
Kesinlikle. konuyu bilmiyorum ama o haksız gibi görünüyo :D
Çalıştığı yerde patron ona "prenses" demiş bu da susmuş. Ben kızıp kıskanınca, neden itiraz etmedin deyince benim suçum ne diye sinirlendi. Küstü darıldı, sesini yükseltti "birkaç gün böyle , işine gelirse" filan dedi. Ben sükut edince yarım gün konuşmadık ayrıldık. Birkaç sebep vardı da bardağı taşıran son damla bu oldu: )
Bebemisiniz la siz :D Ne demek küslük :D
Küstük işte 😄
Sebeb
Öküz olduğu için
bir erkek kız gibi triplere girip 2 gündür sevgilisi merak edip yazmaz mı ya
Bide ona sor işte
Neyse çoçuk galiba
1 yıl
3 sene 8 ay :D
2 3 saat :D
olmadıki knk :D
En fazla 4 saat
2 gün sanırım.
3 gün
13 saat konuşmadık
Konuşamadık henüz
Bilmem 😄
1 hafta😄
10 15 dkydı beee.
Sevgilim yok.
barışın kız :)
Yok sanmıyorum barışabileceğimizi :D
Resmen beni istemeye geldiler. söyledim bunu ona.
-mal mı onlar ya.. aşkım saat 8 de toplantım var haberin olsun dedi ya 🙈
Yaaaa öyle işte. ben daha ne diyim ne diyim içime öküz oturdu ya
Hiç konuşmadım
2 kere
2 dk 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar