Cinlerle ilgili olaylar neden hep köy gibi tenha kırsal yerlerde geçiyor?
Şehir hayatını mı sevmiyorlar?
Yoksa başka sebebi mi var?
Şehir hayatını mı sevmiyorlar?
Yoksa başka sebebi mi var?
Ben biliyorum onlar insanlardan uzak yerlerde gözden Irak yerlerde yaşarlar aynı insanlar gibi dini ve mezhepleri vardır ve insan oğlu diye bir varlık olduğundan haberdardırlar ama ne onlar bizi nede biz onları asla goremeyiz. Onlar farklı bir boyutta Biz farklı bir boyutta yaşam sürüyoruz aynı zamanda dışı ve erkek gibi üreme imkanları da var
Ya bu birazda hayaletli olaylarin amerikada olmasi gibi. Gerçekliği tartisilir.
Cinler genelde tenha yerleri sevdiği içindir. İnsanların çok olduğu yerlerde rahatsız olurlar. Genelde dağlık bölgelerde bulunurlar, insanlardan uzak...
İnsanların arasında bulunacaklarsa da banyo tuvalet gibi her zaman girilmeyen yerlerde bulunurlar. Çünkü bazen cinlere insanlar farkında olmadan zarar verebiliyormuş. Bundan kaçarlar...
ufolarda hep kırsal kesimlerde ortayar çıkıyor. cem yılmaz bunu esprisini bile yapmıştı ufo gören masum köylü diyerek
ufo... cin... koca ayak.. bunların hepsi hep kırsal yerlerde oldular. beyni çalışan nedenini anlar
Cevap
17Cevap
koyde nufus az olur. baglık bahcelık dere mere vs daha fazla sehre gore. oralar onların yasam alanları. ıssız yerler daha fazla. artı ademogluna da bayılmıyorlar yanı.
Sehirlerdede vardir illa ama yasamak icin insansiz alan tercih sebebiymis onlarda bizim gibi yasarlarmis cunku
dağların arkası sessiz ve karanlık olduğu için köylerdede dağ var hemen hemen
Hayal güçleri geniş, bir olayı açıklama yetileri az insanlar cin peri masal inanırlar yani köyleri alakası yok
Sana anlatsam aklın çıkar boşver o yüzden ateşten gelen de onlara
Aydınlanmak için sordum zaten. Seninki çıkmamış, benimki neden çıksın
kalabalık yerlerde ortaya çıkmazlar.
ben köydeyken bazen korka korka ahıra gidiyordum gece.
denk gelirsem ne yaparım diye.
Koylerde daha cok dogal yesillik alanlar var toptak cimen gibi
O varlıklar şehirlerde yaşamazlar... o varlıkların müslümanları dağlıkta müslüman olmayan da denizlerin diplerinde yaşarlar.
Yaşam alanlarını işgal ettiğimizden kırsala sıkıştılar.
sglsgsg
Ondokuz gündür eig seçimi yapmamissiniz. Sadece hatırlatmak istedim. :)
Sen denk gelmemissin.
En son isyerinde yalniz calisan bir arkadasim bir olay yasadi.
Güneş dağın arkasından doğup dağın arkasında batıyorsa orada, gölgelerde cinler yaşar.
Her yerde olabiliyor aslında ama geçmişten gelen güçlü bir köyler ve cinler ilişkisi var.
müneccin miyiz nerden bilelim onlarda yaşayan varlıklar
yaz gizli.
her yerde olabilir. kirli pis ortamlarda daha çok olur
Cinler her kuytuda ya da her boş evde yaşarlar.
aynen şehirin keşmekeşliğinden sıkılmışlar :D
Evet Cinler gece hayatını ve şehirleri sevmez :D
Ermenilerin köylerde yasadigindan eski zamanlarda
Öyle bir şey yok şehirde de cinler var
Soru güzel, her an heryerdeler aslında...
Oyle birsey yok sehirdede var
Şehir hayatını sevmiyor onlarda ya işte
kalabalıktan heralde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar