belli bir zaman sonra içinizdeki acı kabuk bağlıyor ve zmanla unutamasan bile alışıyosun bunu herkes mutlaka yaşamıştır. şimdi benim aslında asıl sorum şu ;
aradan zman geçmesine ragmen arayıp soran mesaj atan bir eski sevgiliye
sadece onun tarafından atılan adımı karşılamak yani telini açmak mesajına cevap vermek ama sizin ona karşı hçbir adımınızın olmaması yani ne arıyosunuz ne soruyosunuz bütün adımları eski sevgili atıyor..buraya kadr herşey normal.
ve zmaanla istenilmediğini eski sevgilide anlıyor. peki bu eski sevgili bu tür davranışlara karşı kafasında ne tür soru işaretlerine yer verir ? benim asıl sorum bu ;
yani düşünür mü
- ne çabuk unuttu
- acaba başka birimi var
- inat mı yapıyor
- gerçekten herşey bitti mi
- bu kadar kolay mı
gibimi düşünür yani tam olarak ne anlar nasıl algılar. biliriz ki kaçan herzman kovalanır. nasıl düşünür ?
aradan zman geçmesine ragmen arayıp soran mesaj atan bir eski sevgiliye
sadece onun tarafından atılan adımı karşılamak yani telini açmak mesajına cevap vermek ama sizin ona karşı hçbir adımınızın olmaması yani ne arıyosunuz ne soruyosunuz bütün adımları eski sevgili atıyor..buraya kadr herşey normal.
ve zmaanla istenilmediğini eski sevgilide anlıyor. peki bu eski sevgili bu tür davranışlara karşı kafasında ne tür soru işaretlerine yer verir ? benim asıl sorum bu ;
yani düşünür mü
- ne çabuk unuttu
- acaba başka birimi var
- inat mı yapıyor
- gerçekten herşey bitti mi
- bu kadar kolay mı
gibimi düşünür yani tam olarak ne anlar nasıl algılar. biliriz ki kaçan herzman kovalanır. nasıl düşünür ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer