Diğer En çok barzo familyası hangi semtte? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bağcılar Esenler Gaziosmanpasa Esenyurt Şirinevler yenibosna Sultanbeyli vs... Sizce bunlardan ya da sizin bildiklerinizden hangisinde bunlardan fazla var? Örnek barzo familyası üyeleri (Fotoğraflar google'dan alınmıştır) En çok barzo familyası hangi semtte? Cevapla Fotoğraf Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
şahmeran8 Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl ankarada bol olan şentepe sincan falan görünce acaba nasıl bir beddua aldılar diye düşündüren kişilerdir 0 0 Yorumla
KaldırBaşınıCiğerim Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl encrypted-tbn2.gstatic.com/imagesBurası Bağcılar yoww yow ☺ 1 0 Yorumla
Boksörünüz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl Bağcılarhttps://www.youtube.com/watch?v=ImX1701ziTM 0 0 Yorumla
anabolik Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl hayatımda gördüğüm en kesif genelleme. o bahsettiğini lkçelerin nüfusu neredeyse istanbulun yarısı. herkese barzo diyen tip. bu da her yerde var! 1 0 Yorumla
gardropfuat83 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 9 ay Sosyolôjik olarak araştırılması gereken kesim. 0 0 Yorumla
eren0689 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Bağcılar yoooğğ 2015 vel kam tu cehennem (bağcılar) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bağcılar da yaşıyorum ama levent etilerde çevrem var :) Farkli olmak iyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim semtim olan keşke kütük buraya kayıtlı olmasa dediğim Ankara Sincan 0 0 Yorumla
boran_fırtınası Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl Baro marzo hep bunlar götürüyor malın iyisini. 0 1 Yorumla emirganistinye +1 yıl aynen malın ıyısını bunlar yıyor begenmıyolar ama Yorumla
iraycaa Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Burası bagcılar welkam tu cehennem 0 0 Yorumla
cmortas Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Esenyurt ta çok gördüm :D 0 0 Yorumla
ibrahimc Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Her yerdeler 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar