Tuvalete gitti hemencicik çektim arkadaşlar telefonu camı kırılmış hala bunu kullanıyor sormaya da çekiniyorum bunu oturduğumuz her yerde sokakta şıkarıyor artık utanmaya başladım sizce nasıl anlatsam ona? ne yapmam lazım yardım?

Camını yaptırabilirsin hatta bunu ona kırmadan söyleyebilirsin ama gizlice çektim gibi sözlerin kırıcı bence...
retrica samsung note 2 kullanıyorum whats apa güncelleme geldi güncelleyemedi... whats apım yok şu an
sevgilim telefon alsana kendine dedi çalışıyorum maaşım var
şu an param yok bir daha ki ay alabilirim dedim tamam dedi smsleşiyoruz bu çağda
beni anladı
sende biraz anlayışlı ol ve bunu onunla konuş
İşte utanıyorum ondan söyleyemedim ters tepki falan veir diye biraz daha beklicem sonra aşkım telefonu camını yaptırmayı düşünüyor musun diycem belki de para biriktiriyordur yenısını almak ıcın bılemem
güzel bir soru şekli utanma bu şekilde sorduğun sürece şu anda da söyleyebilirsin
ne varki bunda belki durumu yoktur hem o kendi adına bundan rahatsızlık duymuyorsa sen neden duyuyorsun madem sen bukadar rahatsızlık duyuyor ve onu düşünüyorsun git ona yeni bir telefon al ya da ekranını sen yaptır
kız ona bu ne l*n böyle git değiştir şunu paran yoksa veriyimde git deiş de zoruna gider değiştirir.
Üzülsün istemiyorum ya bilmem olur mu ki
kırılır kız öyle ama kırılmadan bişey yapacak bir tip deilse söyle gitsin.
Ben oyalıyorum, siz kaçın..
Sevgilin fakir he tamam he..
https://i.hizliresim.com/NWWjkP.jpg
Cevap
72Cevap
Sen o çocuğun yanını terket sen ona sevgili olabilicek kapasitede bir insan değilsin çocuğun vaktini boşyere harcama ki çocuk ilerde cebindeki kırık telefondan değilde senin karaktersizliğinden utanmasın.
Bende telefonu kırıldığı için tuşlu küçük bir telefon aldım cevremdekiler çıkarma şunu uyanıyoruz moduna girdi fakir gosteriyomusuz.
Bizim eve ayda 6 milyar bunu diyenlerin eve ayda 2.500 milyar giriyor gerçekten daha fakirin
Bu yüzden de utanilnaz ki be kardeşim o arkadaslari ada kızdım insanları kullandiklariyla yargılamak çok sığ bana göre. Istersen ikiye ayrılmış biçimde kullanırım klasinmi sarsılır ne olur yani.
En sevmediğim şeyler bunlar.
içinde numaralar ve fotolar vardır; ve telefonunu değiştirdiğinde bu numara ve fotoların kaybolacağı düşünüyordur. Ona telefoncularda sağlıklı bir şekilde yedekleme yapılabildiğini anlatırsanız telefonunu değiştirmeyi kabul edebilir.
Kolay gelsin.
Çok zenginsin galiba? Al bir tane amasya 55 S ' de çocukta zengin göstersin!
Ne kadar çok seviyorsunuz hava atmayı insanları küçümsemeyi!
bence bu tavrından ötürü kendinden utanmalısın , kendını sorgulamalısın, benım ilişkim sadece şekılden ıbaretmi diye, sana olan sadakati durustlugunu kaybederse itelefonu değil senın kalbını kırarsa rahatsız ol.
Bence desen gibi olmuş gayet hoş duruyor. Utanma birgün sen utanıcak duruma düşersin bunu unutma...
haklısın
sevgilim ne kadar güven veriyor telefonu bile ortada diyeceğine sen tutup fakirlikten dem vuruyorsun..
o fakirse sende bunlara takacak kadar ucuzsun..
Çok dusunuyorsan çok zenginsen yeni bir telefon alabilirsin ne dert ediyorsun sevgilin i düşünmek burada kusurunu paylaşmak la olmaz ama neyse yazık :)
üzülsün istemiyorsun ama buralarda çocuğu afişe ediyorsun. benden sana tavsiye ayrıl allahın fakirinden. bişey kaybetmez. çok çok hayatından bir karaktersiz eksilir
bende dahil bazıları eşyalarına bağlıdr değişime hazır olmaz ama oda abartmış ya :D bir ekran kaç para
önemli olan telefon mu senin için onun sevgisimi yoksa zenginligi mi önemli yapmayın böyle şeyler çok onur kırıcı hiç hoş degil
Lütfen ayrıl o çocuktan da çocuğun başı selamete ersin
Madem böyle düşünüyorsun.
İnsan hediye bir telefon alır böyle konuşmayla olmaz.
çocuğa dekı; greeneyes sana telefon alacak tek sartı var
bir güzellik yapıp, bir telefon hediye edebilirsin sevgiline.
Oldu başka
Nie sen onu parası için mi seviyorsun ki bunu sorun ettin!!! Kalbi parça parça olmasın bee boşver telefonu
Çalışıyor ki kullanıyor. maddi olarak müsait değildir belki. Ne kadar karaktersizsiniz !
Ya ama utanıyorum heryde kullanıyor ıcımden dıyorum ınsan bıraz utanır bunu kullanmaya gıt yaptır barı
Çocuğun yerinde olsam sana tekmeyi koyardım bu kadar açık ve net !
Ya he he hadı uc
Bence utanılınacak birisi varsa oda sensin o telefonun yerine seninle gezdiği için çocuğun utanması lazım ne kadar karaktersiz kişiliksiz bir insanmışsın.
çalışıyorsa bir sıkıntı yok. ancak illa ki değişmesini istiyorsan bir ekran alıp hediye et.
yaşıyormu böyle insanlar?
Çocuk senle nasıl halen beraber merak ediyorum.
yazık o kardeşime...
Benim kamerasız telefonum var hiç utanmıyorum :D :D
Senin beyninin fotosunu ekrana koymus iste. bakio bakip sukrediyo haline adam
:D güzel bir sevgilin olsa gerek camı kırıldı diye telefondan vazgeçmiyor yani senden de vazgeçmez :D
yahu adam memnunsa telefonundan kullansın. fakirlik le ne alakası var bunun? adamın cep telefonlarına ilgisi yok demek ki. elindeki cihazda işini görüyor madem. saçmalamayın kuzum allasen.
sana acıyorum çok düşünüyorsan onu seviyorsan bir telefon hediye et o zaman büyüklük edersin o zaman fedakarlık edersin sevgilinden utanıyorsun hemde telefonundan yazık sana
sana hediye alabilmek için para biriktiriyodur, o yüzden telefona para vermek istemiyodur :)
Ne alaka? Telefonu kirik diye sevgilindenmi utaniyorsun Allah askina kendine gel. Belkide şu an yaptirmak istemiyor veya yaptiramiyor
En azından kirikta olsa bir android telefonu var. .
o fakir dediğin sevgilin inşallah ilerde aylık 20 bin kazanır ve senden ayrılır :)
Oglanın parası yoktur ya... ya da istediği model pahalı ucuzlayınca alacak sanane.
bence utanma ne olacak sen o zman cocugun malına bakıyorsun
Nasıl olur böyle telefonu olan birisi senin sevgilin olur hemen iPhone 6s Plus gold 64 gb lik model telefonu olan sevgili bul
utanıyosan ayrıl g. erizekalı o çocugu sen hak etmiyosun zaten
Boyle şekilli desenli kırmayı nasi öğrenmiş ya xd bende yapayim
Parasi yoksa ne yapsın çocuk sen bunu takiosan cikma
hayrına ekranını değştiriver sende madem utanıyorsun ne takıntılısın ya :D
Parasi yoktur cocugun yahu siz neden nefes aliyorsunuz.
parası yoktur bu utanacagın bir şey ise çocuga yazık senin gibi cahil ve para kastası biriyle çıkıyor tanısam kesin ayırırdım sizi
Sen onunla telefonu için mi çıkıyorsun bence sen söyle o çoçuk senden ayrılsın sana iPhone6 sı olan bir sevgili lazım
telefon hevesi yok cocuğun napsın hangi telefonu versen kulanır sıkıntı olmaz onun icin bende öyleyim alo desin yeti yanı bunu parasızlıkla hic bir alkası yok
Telefonun camından çok senin için kırılmış içini değiştir daha fazla o kirik camla gezme keser can acitirsin sonra seni kirik diye değiştirir yeni cam takar senin ki
Değiştirecek vakti yoktur adamın fakirlikle ne alakası var, bilmiyormusun sevgilinin maddi durumunu
madem çok düşüncelisin git bir iphone al çocuğuna da sevinsin. burada reklam yapma
sana para yetiştirmeye çalışmaktan telefon almaya fırsat kalmamıştır napsın yani
Fakir evet beyin fAkiri senin gibi biriyle beraber olduğu için
sal*kmısın sen sanane adamın durumu yok belki, işte yazık o adama senin gibi aş*ğılık bir sevgilisi var.
Maksat konuşmak değilmi yeniside aynı işi görecek kapağını değiştirsin madem
Değil
bundan neden utanıyosun ki?
Ezikçe durmuyor mu sence de
tabi ki hayıııır.
yeni telefon al hediye et bu kadar basit madem sevgilin
:D :D :D fakirdir belki de neden öyle diyorsun. Yap bir zenginlik telefon hediye et o zaman :d
belki fakir nerden biliosn. yenisini alsana sevgiline
Bunda utanılacak ne varki sen böyle şeylerde utanıyosan ohhooo
onu kullanıyorsa seni de kullanıyordur ve fakir değildir
hak edene hak ettiği gibi muamele severim :D
eyvallah :D
Belki parasi yok.. sen yaptir ozmn bir kiyak olsn
Bende 6s plus kullanıyorum. Camı kasası filan da sağlam. Sana göre ben şimdi zenginmiyim? :):)
2günlügüne telefonu degistirelim de ona ve telefonu al sonra git telefoncuda paraya kıy yaptır sonra süpriz yap geri degisin telefonları?
ADAM mı Arıyorsunuz Zengin mi? İkisi Bir Arada Yok ta...
telefona göremi sevgili seçiyosunuz.. ne görgüsüzlük bu ya...
Telefona harcayacak parayi sana harciyor olabilir / bide boyle duşun
mümkün mertebe insanlarla ilişkiyi sınırlıu tutmakta fayda var , bu sorudan çıkardığım ders bu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar