Hafta sonu kardeşimin sözü var takım elbise giymeyi sevmiyorum onun yerine bu tarz takımlardan birini alacağım sizce olurmu? basit kaçmasın istiyorum ayrıca şıkta olsun diyorum ama kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim?
link
link
Ceketi gri, kotu mümkünse siyah seç, gömlek de tam beyaz olmasın hafif kirli beyaz denen türden çok açık gri olabilir. Spor gömlek üstüne kravat takmana gerek kalmaz, takma da bence. Bir de timberland türü yarı resmi bir ayakkabı uygun olur bence. Pantolon kot yerine kanvas türü bir şey de olabilir.
p.s. pazartesi günü giydiklerini üstünde görmek isteriz :)) ya da daha önceden giyilecekleri :))
Kardeşin hayatında bir defa sözlenecek her ne kadar da sevmiyor olsan da takım elbise giymen gerekir.
ne derece dikkate alırsın bilmiyorum ama şahsi fikrimi belirtmek istiyorum. öncelikle bu tarz giyim gerçekten çok hoş ve bir erkekte gayet şık buluyorum, çok yakıştırıyorum. ama kardeşinin sözünde senin bu şekilde giyinmen yakışık almaz..hani akrabalarından biri için yada kuzenin için falan olsa neyse de bence takım elbise giymelisin.. kravat takmasan bile şık bir takım giymelisin..
güzelmiş beğendim ;)
Cevap
10Cevap
dediğim gibi spor ceket beyaz gömlek
normalde de tarzına uygunsa giyebilirsin tabi ama düşündüm de kardeşim benim sözüme böyle gelecek valla darılırım :D istemede bile böyle giyinmesini istemem ben.
ya mesela kemeri öyle kullanmamalısın bence ve pantolon çok salaş olmamalı.üstüne oturmalı.ama çok dar da olmamalı.erkek giyimini pek bilemiyorum ama kot yerine kanvas denilen pantolonlardan tercih edebilirsin.hem kumaş değil spor hem de daha şık görünür.bence kız kardeşine de bir danış :)
Söz olduğu için olabilir , kasma kendini ,pantur düşük bel mi ? çatal görünmesin dikkat et , gömleği içine koymayı unutma pantolonun , valla ceketin düğmesini kapatcek kadar fitsen şahane durur :))
Çok güzel bi takım ama basit olur bi başkasının düğünü olsa neyse derim ama kardeşiniz olduğundan dolayı
Geç gördüm soruyu ... Millet söylemiş zaten ... Bence de link güzell..
yok ya ben beğenmedim bence ekoseli spor-klasik bir ceket al altınada ipek bir pantolon olabilir cekete uyacak şekilde onu giy. içinede tişört,gömlek,kazak giyebilirsin.
ceketler iyi pantolon biraz daha derli toplu olabilir
Ya spor bi ceket al bunun gibi altına yine kot giyin ama vuudun fitse içine gömlek değil v yaka siyah veya beyaz t-shirt giy çook şık olursun
Neden ki ya abim öyle giymişti bi kere çok şık oluyo
Söz için uygun da, daha sade bir kot giyseniz daha şık olur.
ayy hicc bu kadar tipsiz manken gormedim ya elbiseyide mahfitmis :DDD sana yakisir mi bilemem :-P
du o zaman bizim odadaki yan perdeleri sokup sana bi salvar yelek takimi yapiyim rengide cok guzel :D hangi renki mi ? MOR :DDD
zikkimin kokunu giy zehirlenip gidersin bizde kurtuluruz :DDDDDDDDDDD
hahahah hihihi hohohoho :DD
bu nasil astisrististisitisasasaasitirrir :DDDDDD
Çok hoş , zaten fazla kasmana gerek yok neticesinde sadece söz, ayrıca hem spor hem klasik, yakışır ;)
Bırak laciyi damat giysin :) sen gri veya vizon tonlarında bişey bak
Laci nin yeri ayrı damatlar için sayın Balboa ;)
MAvili olan 10 numara kardeşim. Fakat japn stlyle unutma :D
link hosuma gitti hocam sonucta söz bu düğün değil ki al 1. yi güle güle kullan :D
Ben bu giyim tarzında birini görücem bilmiyorum artık uygun bir saç şekli ile düşünemiyorum ya süper
bence çok güzel.Ama o pantolonu o kadar düşürme çekiverirler falan:))
bu olmaz. kardeşin için katlanacaksın artık takım elbiseye :)
hacım nedir bu bizim erkeklerin takım sıkıntısı giyin abicim :D normal takım alın giyin böyle
jean yerine spor kesim keten daha hos olur gibi geldi
Sözde en iyisi bu. Laciverti daha güzel geldi bana.
Sözde bu iyi. Jilet olma işini nişan düğüne bırak.
evet sözde bunu giy ama nişan yada düğünde takım elbise giymelisin
genellkle böyle olur
nerde olicak soz? evde kendi aranzda flan mi yapicaksinz aileler arasi yoksa salon flan mi . salonsa takim elbise mecbr .evdeyse bu hos olur
giy ozaman:) kundra flan gyme altna sakin. parlak ayakkabida olmaz .sakin skin sakin hemde :)) kot pantolonuda vucuduna yakisan bisey giy .bolda olmasin darda
olabilir bide atmosfere bağlı tbi ki genç ortamı fazla olacaksa gider ama +50 liklerin yogunlukta oldugu bi ortamda sarmaz bunlar
Yakışır Bence Manken'de durmamış güzel ama sana yakısır inşallah kardeş :D
Bence gayet hoş olur ama giyeceğin kotta aşırı taşlama olmasın ve çok açık renk de tercih etme o zaman ceketin altında sırıtır
bence iyi de kot biraz abartı . sade bir kot tercih etmelisin bence.
Bence altına kot giy üstüne güzel bir gömlek ve siyah bir ceket.Eminim çok şık durur :)
apaçi dansı da yapıcakmısın :D
gayet hos bence bide güzel bi saaat
Pantolon yukarı lütfen... Kalanlar fena değil...
Ceketler fena değil o zaman... Ama büyük fotoğraftaki diğerlerinden daha iyi gibi...
Rica ederim...
lacivert olanı giy bence :))
iyi iyi allah mesut etsin
etti çok sukur sagolasın :)
afa cok begenmedım be
bence gayet güzel beğendim
harika bence. tam sevdiğim tarz.
cıks kot olmaz.
COK KOTU TAKIM ELBISE GIY BNCEEE
Laciverti beğendımm
Çok kuul olursun.
Lacivert.