Aklıma geldi sorayım dedim :) Sünnetiniz nasıldı acıdı mı korktunuz mu başınıza gelen komik şeyler oldu mu hiç :) ?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 ayYeni uyanmıştım sabah iki katlı evimiz böyle baktım kapının ö-nde iki eşşekli adam var bi duydum ki sünnetciler gelmiş. Aklımda eriyo 12 yaşındayım iki adam var eşşeğin üstünde ama birinin ayakları yere değiyor iri yarı ayı gibi bi şey kirve olcağımmış. yani elimi ayağımı tutacak tabi o zaman uyuşturma iğne falan yok canlı kesiyolar. o yüzden çocugun sıkıca tutulması önemli ki sünnete engel olmaya çalışamasın. Sünnetci olduklarını duyunca yataktan fırladım bi ama odaya doluştular kolmu bacagımı tutup önce d0nu sona külodu çekip aldılar tepiniyorum kaçamadım bile. aşşağı slona getirdler ama herkes komşular teyzeler salonda bi baktım ki ahşap sedir var bi tane sünnetciyle o ayı gibi olan koca göbekli amca oturyo mu öyle şişko göbeği vardı ki. beyaz gömlek giymiş üstüne deri yelek var sanki futbol topu yutmuş gibi görünüyodu. şişko göbekli ama korkunç biri bi bilekleri var benim bacagım kadar. pala bıyıklı ayı gibi bi şe ya çok kormuştum kirve olacagımdan beni tutması için çagırmışlar. altımda ni şeyyok soydular öyle kaccak yer arıyorum ama kapıya falan salmıyolar öyle . Nasıl korkup heycan yaptıysam pipim iğne gibi olmuş bacaklarımın arasından fırlamoş sallanıyo ortada. pipimi saklayamıyorum nile beynim yanmıştı o anda bir iki kapıya kaçayım dedim ama hemen kesiyolar yolu. s0na ortaya tahta ni sandalyekoydular o koca göbekli kirve sandalye ye oturdu anladım ni şey olcagını o zaman. pipin kes, kmeyacek altın takıcaz falan diyolar ama o yaşta yermiyim numarayı. kapıya bi koştum bakıyom arkamdan gelen var mı diye bi feruzan teyze vardı arkama bakacam derken kafam yumşak bir şeye gömüldü teyze önme geçmeye çalışınca onun koca öemelerine çarpmışım. Ben sersemleyince gene yakaldılar tepinmey açlışıyorum faşan derken havay kalktım ni anda nere gittiğimi bilmiyom geri geri sona şak diye düştüm popomun -stüne bi katı. Ki k, rvenin kıcagına atmışlar ata biner gibi kıcakta oturdum ayaklarım iki yanda boşlukta sallanıyor. ya kirvem göbegimden bi sardı belimi kalkamıyorum. elimi kurtarıyom kolumu yakalıyo ahtapot sanki çok tepindim ama kurtulamadım şaşkınlıktan me yapmaya çalıştıgını bile anlamıyorum. Derken bi kolumu yakalayıp bacagımın altından soktu derken yukardan elimi yakaladı üstten. kolumu çıkaramadım bacagımın altından üstten tutyor sıkıca onukurtarmaya çalışırken s0na diğer kolumu bacak altıma uzattırdı onu yakaladımı resmen bacaklarımla ellerimi bagladı kıpraşmak imkansız zaten kolunu eçkesen acıyo bi şey yapamıyprum. nası bi yöntemse elin ayagın baglanıyor k, rve de çok güçlü biri zaten b, r kafam oynuyordu bide iki yanda ayaklarım sallanıyor.. sanki bi kovanın içinde oturuyormuşum gibi. oda yetmedi kirve tutup bacaklrımı iki yana öyşe ni açtırdı ki pergel gibi bi anda bacaklarımı ayırıp kurbanlık kuzu gibi oturyor buldum oendimi bi yandan aglıyom bagıry0m kimse duymuyo beni. Az kı*raşcak gibi olsam kirve daha sıkıya alıyo beni. artık kendimi k8cag) ndan aşşığıya atmaya çalıştım aşşğıya sarkıyorum ama düzeltiyo en son tamamen kitledi ya beni. O korkuyla elini falan ısırmaya çalıştım ama olmuyor. ölece oturup pipimin kesilmesini beklemek çok kötüydü ciyak ciyak bagıryorum deliye döndüm dü. S0na bi baltım sünnetci gelip bacaklarımın arasına yerleşti tutmasın çükü diye uğraştım ama nere kaçırcan ki elini atar atmaz tutup bisünrdü lastik gibi sanki koparacak bi kaç kez böyle çekip bırakıyo acıyo ki nasıl. sona en s0n ni daha çekti s0nuna kadar uc8ndan içeri bi şiş gibi bi şe soktu hemen kökünne mandal gibi ni şeyle kıstırdı pipimin ıcın elinde çekiyo. lan ne oluyo diyemeden agzıma lokum teptile o şaşkınlık falan derken sünnetci usturayı indirdi ama bi çığlık attım ki köyün aşşağısında duyulmuştur. öyle ni acıdı ki gözümde şimşekler çaktı bi anda. sanki kızgın demirle daglamışlar gibi. çükümün lastik gibi keser kesmez fırladığını gördüm elinden kurtulunca pipimin ucu sünnetcinin elinde kaldı tabi nasıl ağlamıştım ya. götürüp yatırdılar yataga işte sona altın falan takmaya başladılar ama ben bayılmışım zaten ya yerimden kalkamıyorum. biri sünnet şapkamı örttü üstüne işte tas gibi. oldu da bitti maşallah ama beynim yandı ya hala unutmuyorum sünnet zor iş resmen işkence ya 😔
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben sünnet olmadan önce beni çok korkuttu amcalarım falan baltayla kesecekler odun motoruyla kesecekler falan diye :D bende haliyle aşırı korkmuştum. Sünnet kıyafetlerimi giymiştim sokakta arkadaşlarımla oynuyordum , sünnetçinin geldiğini görünce beni bir panik bir korku kapladı. Babam amcam dayım ne kadar yalvarsalarda eve çıkaramadılar beni her biri 100 er lira para vermişti hepsini alıp atmıştım :D. En sonunda gel l*n buraya deyip kucaklayıp yatırdılar beni masaya :D. Ama nasıl ağlıyorum yok böyle bir ağlama :D. Sünnetçi sakin ol acımıcak falan diye teselli ediyodu ama ben bağırıyodum sürekli harbidende acımamıştı :D. Sünnetçi işini hallederken ben ağlayarak yalvarıyodum sünnetçiye abi nolur hepsini kesme yalvarırım kesme diyodum :D :D. Her neyse sünnet merasimi falan bittikten sonra bir kaç gün içinde pipime pet bardak takmışlardı :D :D
00 Yorumla
8 yaşındaydım ilköğretim 2 yeni bitirmiş yaz tatiline girmiştik. Eski evimzin balkonunda oturken babam; oğlum artık seni sünnet edelim zamanı geldi dedi. Birşey algılayamadım ama içime bir endişe düştü. Ardından sünnet kıyafetlerini kiraladık, stüdyoda fotoğrafımı çektiler. Akşam yakın akrabalara yemek verdik sünnetçi geldi :) o da bir güzel yedi kesmek için güc aldı. Sonra yere dösek ve bir seyyar ampul kurdular yatırdılar beni iğne ile uyuşturdu kaldırdı git bir tur at gel dedi. 10 dk sonra pense gibi bir şeyle tuttu var gücüyle çekti acıyormu sordu, yok dedim yatırın dedi :) Uzandım başladı hiçbirşey hissetmiyirdum zaten bakmamada izin vermiyorlardı. 20 dk sonra kaldırdılar bitti hadi maşallah dediler. Şapkayı çavuşun başına koyup uzandım saatler sonra uyuşturucunun etkisi geçince feci ağrımaya başladı. İşte böyle :)
03 Yorumla
Soran+1 yılkardesımde bısey anlamamıstı ama sonrakı agrı mahvetmıstı onu da :D
Soran+1 yıloyledır tabı :D
+1 yılBaşka işin yok muydu allasen 😄
02 Yorumla
Soran+1 yılgel gel oku yorumları valla cok komık kıız :D
- +1 yıl
😄😄
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
58Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlatiyim efendim. İşte tumanı sıyırdım öyle yere uzandım. Sünnetçi abimiz şöyle bir baktı dedi ki sen küçükken şeyinle çok oynamışsın.12 yaşımda sünnet oldum :) Benim cevabın şuydu:ben oynamadı babam oynadı derken herkes bir kahkaha attı. Ben küçükken 6. sınıfa kadar babamla yatardım. her gece şeyimle oynardı. Bunun sebebini hiçbir zaman çözemedim. Heralde daha büyük olsun diye :)
25 Yorumla
Soran+1 yıltovbe estağfurullah :D
Cevap sahibi+1 yılNoldu ki gı :D
Cevap sahibi+1 yılEig ver
Cevap sahibi+1 yılHer gece yatmıyodum l*n arada çağırıyordu oynuyordu benimkiyle :))))
- +1 yıl
Nası oynuyodu ki
Gizli Üye(30-35)+1 yıl- korkmadım
-acımadı
-kadın doktor sünnet etti
-sünnet sonrası 3 tane delik açtılar sanmıstım çünkü 3 tarafa birden işiyordum
-saçma sapan sünnet fotolarım da yok :)
-annem etek giydirmeye kalkmıştı hani adam olmustuk diyip plastik bardakla gezmiştim
-gel gör ki büyüyünce unutursun dediler bütün ayrıntısıyla hatırlıyorum
-öptüm bay11 Yorumla
Soran+1 yılplastık bardak ıyımıs :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılSünnetçi kesmek için geldi iğneyi batırınca ben o acıyla kalkıp sünnetçinin ağzına verdim bunu gören babam ne yapıyon l*n onun bunu oğlu diye tokadı yapıştıracaktı ki sünnetçinin neşterini alıp babamın burnunu kestim ortalık kan revan bunu gören annem oğlumun şeyi kökündenmi koptu yoksa diye düşüp bayıldı o günden beri sünnetsiz gezerim daha kestirmedim
01 Yorumla
Soran+1 yılahhahahahaha :D
+1 yılSünnet allahın emri degil sünnettir cok güzel bir uygulama
müslüman olsamda olurdum
8 yasında oldum cok güzel zevkliydi10 Yorumla
+1 yılsünnetçinin kesim işlemini yaptıktan sonra pipiye bakarak "dur dur, az daha estetik yapalım daha güzel olsun." demesi.
çocuk aklımla dünyanın 8. harikasını yaratacak gibi hissetmiştim.02 Yorumla
Soran+1 yılhahahahahah :D nasıl estetık ıse yaramıs mı pekı :D 8. harıka yaratmıs mı :D :D :D
- +1 yıl
Olmazmı ya başlı başına sanat eseri ama doktorla alakası yok benimkinin doğal güzelliği :)
- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAmca oğullarının yanında ben de sünnet olmuşum. Onlar büyükmüş ama ben 6 aylıkmışım. Anılarım bu kadar. Hiç bir şey hatırlamıyorum :) Rivayetler bundan ibaret.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO değilde en çok oyuncaklarıma birde altınlarıma sevinmiştim ne hikmetse pilav dağıtıldı sonra babam dediki o pilavın içinde senin ve kardeşinin pipisinden kesilen parça var bende yedim diye korkup ağlamıştım 😳😳
02 Yorumla
Soran+1 yılay yazık :D bana öyle bişey yapmış olsalar pilavdan tıksınır yemezdım bı daha :D
Cevap sahibi+1 yılÇok haklısın bende yemeyeyim artık demi 🤔🤔
Küçük Abimin görevliye balta uzatması büyük abimin beni bırakmadığında yumruk atmam :(
02 Yorumla
Soran+1 yılAbooooo :D abiler abiler yapmayın böyle şeyler :D
Sünnet oldum bantladı sünnetçi açılmadı yara bantı üzerinden =) öyle yapışmışki bardakda su içinde benim ki öyle durdur :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah :D gece gece iyi güldüm :D benim kardeşimin de öyle olmuştu :D hah şimdi tam balık oldu işte diyodu :D
sen ne diyosun 15 dk surecek olay bende 2-3 saat surdu. kactim, savastim en sonunda direnemedim. sunnet esnasinda korkmayi birak sunnetten sonra 'bi parca kalmis, onuda kesicekler sonra' diye o kadar korkuttular ki zalimler:)
07 Yorumla
Soran+1 yılahhahahahah D: allahım ne guldum bunları okurken ya :D
Soran+1 yılay bılmem mı :D bı gun teyzemlerde otururken kuzenımın sunnetını ızleyelım dedıler ve kasetın en sonunda da sunnet goruntulerı kuzenımle ben sok ben ıptal ne oldugumu bılemedım ıkımızde utandık kaldık :D
- +1 yıl
iki kolum ve iki bacagimdan tutarak kesebildiler. hey gidi gunler. nasilda getirdin aklima gece gece:) once igne vuruyolar ya uyussun diye. benim pamtolon yok uyusmasini beklerken. getirin pantolonu gidelim diyorum sokuldu terzide gelicek simdi diyolar. megersem kandiriyorlarmis. aileme savas acicam senin yuzunden uyuz oldum bak aklima geldi simdi
Soran+1 yılhahahahhaha :D ay allahım ya :D ama bende ıyı guldum gece gece valla :D
Soran+1 yıliyi geceler :D
+1 yılVar saklamışlardı yıllar sonra çekmecede buldum giden 3 santimi
01 Yorumla
Soran+1 yılO da farklı bişeymiş yani :D
- Diğer konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılYok, herşey normaldi. Topladığım parayla anneme fırın almıştım
10 Yorumla * doktoru uyusturmadan yarısını kesti sonradan uyusturdu hemsireyle ikisine iyi sovmustum 😃😃
00 YorumlaEvet sünnet olmadan önce doktoru sikmiştim sonra aferin artık olabilirsin deyip çükümü kesmişti kaşar :(
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbugün gibi hatırlıyorum hemşire çok fena bağlamıştı lavaboya gidemiyordum karnım şişmişti gece 12de gidip açtırdık anca öyle rahatladım ölüyodum az kalsın la :D
01 Yorumla
Soran+1 yılhahahahah :D
Adam bahçe makasıyla geldi sonrasında hatırlamıyorum bayılmişım korkudan
01 Yorumla
Soran+1 yılHhahahahah :D
İki sefer oldum ben.. ilkini çok beyenmişler 2. sini çektik 😕
04 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl oluyo ya? kes kes nereye kadar :D
Soran+1 yılo da kötu adamakıllı yapsaymıs 2 kez acı cekmek zorunda kalmazmısın
ben kendim kestim kendi şeyimi geçen günde izledim cdyi bilgisayara kopyaladım sonra yokettim :D
00 YorumlaDiğer konusunda 922 cevap paylaştı. Uyuşturmadan canlı canlı kesildi hastaneydi bide inlettim ortalığı
00 Yorumla- Diğer konusunda 24,6b cevap paylaştı.
+1 yılsünnet fotolarımı yok ettim :D
köyde ünnet olduktan sonra altımda cıplak elimde sopa köyde arabacıolık oynar kosturur dururdum :D00 Yorumla Çok iğne olduğumu hatırlıyorum. Sonrasında da lokal anestezi ile olan bütün operasyonlarda fazla iğne olmam gerektiğini öğrenmiştim uyuşmak için..
00 YorumlaDoktor keserken İstiklal Marş'ini okumuştum sebepsizce
08 Yorumla
Soran+1 yılcıddı mısın :D
Soran+1 yılartık nasıl bı ruh halıyse :D
Soran+1 yılbızde doğum yapıyoruz daha buyuk bısey ama ıstıklal marsı da okumuyoruz sımdı :D
Soran+1 yılsenınkı baya ıyımıs :D allahtan sunnetcı saygı durusuna gecıp senın şey oylece kalmamıs orta yerde :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSünnetçiyi vuracaktim babam da yardım istiyodum tamam diyodu geldiğinde beraber döveriz demişti. O kadar ağlamama rağmen babam izlemişti sadece koymuştu la 😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılahhahaha :D ıyı guldum :D
+1 yılArkadaslarimla evcilik oynuoduk ablam geldi cagirdi. Olacak ismi
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğil bence :D
+1 yılya sen niye çocukluk travmalarımızız deşiyosun ya :D
04 Yorumla
Soran+1 yılazcuk gulelum da :D
- +1 yıl
bizim ağladığımız günleri konuşarakmı :D
sunnettçi kestikten ve işlemi bitirdikten sonra bana '' ne güzel sivrilttim ama '' demişti bende adam ne sacmalıyobu mal diye gözu yaşlı bir bakış atmıştım. nededıgını anlamam 15 senemi almıştı :D :D
Soran+1 yılhahahahhah :D
- +1 yıl
ağlancak halime güldün yani :D :D :D
+1 yılBu acıdı işte
https://youtu.be/FuavQfMx-4s00 YorumlaDiğer konusunda 792 cevap paylaştı. Ulan sünnet çi amca bir iğne vurdu onun acısı vardı sonra hissetmedim
00 Yorumla
+1 yılValla ben sunnet nedir bilmihodum dokyor biseyler anlatiyodu anlamiyodum
00 Yorumla
+1 yılo sünnetçiyi bir yakalarsam 2 yerine 5 cm kesmiş adi herif
06 Yorumla
Soran+1 yıloha nasıl ya zararı var mı sana pekı sımdı
- +1 yıl
19 dan çoğu memnun da belki dahada memnun olabilirlerdi
Soran+1 yılhımmm
- +1 yıl
haklıymışım dimi kızmakla sünnettçiye
Soran+1 yılbilmem
- +1 yıl
bilenlere sormalı o zaman dimi
ben ilk başta çok korkmuştum gözümü kapattım açtım bitmiş bile:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoktor keserken makas sesleri geliyor demiştim oda sus ln zaten ne dkar bütyükse bir bitmedi dedi :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVallah ben hic korkmadimmm umrumda bile olmadi ama hemsire korktu biraz cunku buyuktu 😀😀😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuzenlerim baltayla kescekler demişti korkudan ağlamıştım
00 Yorumla
+1 yılGenelde cocuklar sunnet edenin ustune iserler
00 Yorumla
+1 yılKardesimi sivri sinek sokmustu 😄
023 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl oluyo ya :D
- +1 yıl
Normal kanatlari olan bildigimiz sivri sinek iste. isirmisti sunnet oldugu yeri 😄
Soran+1 yılAyy yazık kaşınsa kaşıyamaz da :D sivrisinek de tam yerini bulmuş :D
- +1 yıl
Sorma ya kivraniyodu ufluyodu zavalli 😄
Sonra karton kutu gecirdik ustune 😄
Soran+1 yılkarton kutu hahahha :D baya komedıymıs sızın :D
- +1 yıl
Napalim yoksa isiracaklar yine 😄
Soran+1 yılay allahım ya :D kardesınde sans yokmus senın :D
- +1 yıl
Halbuki beraber olmustuk ben dikkatlerini cekmemisim demek 😄
Soran+1 yılbencede kardesın daha cekıcı gelmıs onlara :D ben olsam gulme krızıne gırerdım her gordugumde :D
- +1 yıl
Ben zaten ogunden sonra hic acmadim ustunu ban dayanamaz kasirdim sonra havale 😄
Soran+1 yıloyy dusundum de bı an :D benım oyle bısey olsa sınırden aglardım heralde :D
- +1 yıl
Aglanir tabi. iyiki erkek degilsin 😄
Soran+1 yılevet ama bız sızden daha cok sey cekıyoruz :D
- +1 yıl
Niye ki 😄
Soran+1 yıldoğum yapıyoruz adet sancısı cekıyoruz ilişkiye gırerken acı cekıyoruz :D hep bı acı :D sızın bı sunnet o da davullu zurnalı ve uyusturarak :D
- +1 yıl
Haklisin valla. iyiki erkek olmusum desene. hic gelemem oyle sancilara. benden uzak 😄
Soran+1 yılyanı :D sızın 1 kere :D bızım ohoo her ay cektıgımız adet sancımız var :D
- +1 yıl
Neyse burdan biraz daha bunlari konusursak bizi afaroz ederler 😄
Soran+1 yılaynen doğru dıyosun :D
- +1 yıl
En iyisi uyumak. sabah olacak nerdeyse 😄
Soran+1 yılaynen oyle :D ıyı geceler :D
- +1 yıl
İyi geceler😉
- +1 yıl
Benimki uyyşturmadan kesildi çok acımuştı
Hiç komik değildi
Daha çok dram içerikli01 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya nolmuştu ki
+1 yılÇok ufakken oldum. Pek hatırlamıyorum.
00 YorumlaDiğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. dedim lazım olan kadar kes gerisi bana kalsın
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi demişsin :D
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. var. Bigün çükü kestiriyoruz... bu ne layn :)))
00 YorumlaSünnetten sonra 4 metre uzağa... :D
00 YorumlaDiğer konusunda 499 cevap paylaştı. Sünnetçinin üstüne işedim.
00 Yorumla- Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yıl6 aylikmisim. 1 ay Ağlamışim 😤
02 Yorumla
Soran+1 yılay yazık kıyamam
- +1 yıl
Küçük olduğu için. koterle yapıp yakmış sünnetci 😒😒😒
+1 yılOldu toplu açılışla kestiler 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılO da iyi :D
- +1 yıl
Evet :D
Diğer konusunda 63,8b cevap paylaştı. Kaçtım ama yakalandım :D
00 Yorumla
+1 yılHem korktum hem acıdı.
Ayrıca zararlı bir sey bu00 YorumlaAh ah mahallenin tüm kızları ağlıyordu o gün :-D
00 Yorumla
+1 yılAklıma bile gelmiyo 3 yasında olmusum :)
00 Yorumla
+1 yılağaç motoruyla kesmişti ihtiyar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnapacaksın sen bizim çük anılarımızı yav
03 Yorumla
Soran+1 yılEğlenicem :D
Cevap sahibi+1 yılsen az gel şöyle yamacıma beraber eğlenelim yavrum
Soran+1 yılGerek yok sağol.
- Diğer konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılMahalle ayağa kalktı :D
00 Yorumla
+1 yılevet var acımadan kestiler işte.