Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence bu iş üşüme ve alışkanlık değil !
İtiraf et arkadaş sende külotluçorap fetişistliği var :)
Eyvallah bende de var, külotluçrap veya tayt çorap giyen bir kız görünce ciddi şekilde etkilenirim, beraber olduğum kız arkadaşlarımın sevişirken bile çıkartmasını istemem...
Amma velakin, giymem... Kaldı ki rahat diyorsun ben pek rahat olduğunu sanmıyorum...
Özellikle bankacı kız arkadaşlarım kumaş pantolon ile giydiklerinde sandalyeden kalkarken paçalarını aşağı çeker dururlar, pantolonu tutuyormuş diye... Erkek olarak da tuvalette düşünemiyorum, pisuvarda...:) Fermuarı aç, önce çorap aşağı kaydır, onu tutarken külodu yakala, külodu aşağı çek, çükü tut-çıkar ...:))) Bu ne ya :)))05 Yorumla
Soran+1 yılfetişist olup olmadığımı bilmiyorum ama giymek hoşuma gidiyor görmek değil
Cevap sahibi+1 yılo zaman iş daha kötü :)) fetiş olmak da çok güzel değil, hiç aklında yokken süper minili ve külotluçoraplı bir kız bizi ereksiyona sokuyor :))
bence sen fetiş değilsen, giymek istiyorsan orda kal:)) daha ileri gitme...olay çorap ile kalsın...
olay, tangaya, sütyen e kaçmasın :))
Soran+1 yılne demek istediğini anlıyorum ama baska bi bayan kıyafetini giymek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yıleyvallah...
En İyi Cevaplar
+1 yılgörseler sorun olur arkadaşım ,okul bitsin sabret ya giymeye devam edersim yada vazgeçersin belki .bizlerin giymesi pek alışkın olunmayan bir durum olduğu için ,bir laf ederler mahçup olursun .liseye kadar banada giydirdiler .bende biraz zayıfım ve dar kesim kot pantolon giydiğim için kışın bende klotlu çorap giyiyorum .rahat oluyo .ama yazın asla .
04 Yorumla
Soran+1 yılyazın giyilmez zaten
- +1 yıl
kardeş giymek istiyorsan bu alışkanlığını burakamıyor isen giymeye devam et .bazı alışkanlıkları bırakmakta zorlanabilir insan .ama okula giderken giymemeye çalış .arkadaşların gördüğü zaman seninle dalga geçmemeleri için dikkatli ol .yazın giymeyeceksin .bu yaz bırakman için bir fırsat olur sana .kendini zorla biraz .sen fetişist değilsin .sadece çocuk luktan kalma bir alışkanlık .rahatlığı bedeninde alışkanlık yaptığı için giymeye devam ediyorsun .
Soran+1 yılbende okulda g�runmemesine çalışıyorum
- +1 yıl
kolay kolay görünmez ama arkadaşlarınla şakalaşırsan pantolonun yukaruya sıyrılmasın .
sıkar o bitarafını senin rahatsız olursun . ben gorsem erkek arkadasımda hos karsılamazdım herhalde erkek adamın ne isi var kılotlu corapla. !
225 Yorumla
Soran+1 yılben kendimi bildim bileli hep giyerim ablamla annem hep giydirirdi giymeden dışarı çıktığımı bilmem
Soran+1 yılsıkı tayt nasıl bişey
Soran+1 yıl19
Soran+1 yıldenicem dedigin gibi ama ha kulotlu çorap ha tayt ne farkı varda taytın faydası olcak
Soran+1 yılyani giymediğim zaman hatırlamıyorumki yani alışmışım o kadarda çok sıkmıyor ağını sizin gibi tam yukari çekemiyorum o kadar
Soran+1 yılsenin dedigin yontemi denicem çok tessekurler ama taytla kulotlu çorap hemen hemen aynı değilmi ne fark edicek
- +1 yıl
kilotlu corap ınce vucudu cok sarıyo tamam taytta sarıyo ama iclige daaha yakın yavas yavas degistirirsin diye dsündüm iclige donersin . ama bence bunuda bırak bırden kes iraden saglamsa yaparsın zaten . kücükkendi o ve buyudun kız arkadasın gorse ne dicen bunlar gelmiyomu aklına hc
Soran+1 yılhaklısın denicem en fazla hasta olurum tessekurler
Soran+1 yıldenicem kendim cok tessekurler
- +1 yıl
yani
Soran+1 yılyardimci oldunuz
Soran+1 yılkimi döversin
Soran+1 yılneden benim ne sucum var
- +1 yıl
ben 10 yıldır giyiyorum devam et süper oluyor valla
+1 yılBiz de pantolon giyiyoruz, sorun oluyor mu? Çorap işte, sadece kadın gelmemeli akla.
75 Yorumla
Soran+1 yılama herkes sizin gibi değil
- +1 yıl
aynen öyleeeee
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bende giyiyorum hiç sormana bile gerek yok çok rahat gönül rahatlıği ile giy bence... kızların kıayfetleri bizden bin kat daha rahatttır başka şeylerde deneyebilirsin ben deniyorum taytta rahat mesela.. giysiden erkek yada kız olunmaz oyüzden ne istersen giy yardıma ihtiyacın varsada yaz bana
22 Yorumla
Soran+1 yılseni gordugume sevindim
- +1 yıl
aynen öyle sonuna kadar katılıyorum bende 10 yıldır çorap giyiyorum
Sorun olmaz, zaten sen söylemediğin sürece kimse anlamaz.
21 Yorumla
Soran+1 yılbende ya görünürse diye korkuyorum üzerine başka çorap giyincede kayıyor sinir oluyorum
ya ne sorun olacak . kimse onun rahatlığını bilmiyorda ondan :D boşver sen kafana göre takıl bendensin ;)
47 Yorumla
Soran+1 yılböyle düşünmene sevindim küçükken annemle ablam alıştırdı işte :D
Soran+1 yılnasıl yani yatarken bile :)
Soran+1 yılhmmm
- +1 yıl
olsun alış bence gayet iyi bişey
- 2 ay
merhabalar ben de 7/24 külotlu çorap giyiyorum erkeğim acaba sizinle tanışa bilmemiz mümkün müdür?
+1 yılSen giy kardeşim aldırma hiçkimseye burdaki kimse keyfinin kahyası değil unutma :) Üşüyorsan giy hem içinde kimse görmez merak etme :)
20 Yorumlainsan ayakların üşür o yüzden elbet ayaklarını sıcak tutmalısın ve bunun içinde giymende ne sorun olacakki bende ortaokul lise zamanlarında giyerdim ona benzer bişe
24 Yorumla
Soran+1 yılbişe ?
Soran+1 yılbişey dediğiniz nedir
Soran+1 yıl:)
+1 yılhahahaha hangi markaları öneriyorsun kızlara ?
şeklinde öküzce şakalar yapanlarda olacaktırı ispat için takılıyorum hahaha hala gülüyorum.
Yahu ne öküz bi adam oldum burada ama yinede hahaha01 Yorumla
Soran+1 yılahahahaha
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sorun tabi ki de. Çocuğun olmayabilir. Orası rahat olur, dar değil. Yün içlikler var çok sıcak tutan. Görseler çok ciddi sorun olur.
04 Yorumla
Soran+1 yılyünle hiç rahat edemiyorum potluk yapıyor ciddi sorun nasıl yank ?
Soran+1 yılkimligimin farkindayimda üşumemek için giyiliyor yani utanılacak nedir
- +1 yıl
öyle diyorlarda ben 10 yıldır giyiyorum ya çok iyi oluyor ama
+1 yılyazın giyilmeyeceğini bilmen güzel ,ben farklı düşünüyosun sanmıştım .ama yanılmışım .hiç kafana takma arkadaşım ,sen kendini bilen birisin ,rahatça giy .
00 Yorumla- Diğer konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşların görürse alay konusu olursun top , dop dopik derler sana git bir yün içlik al termal içlik al tayt al napıcan külotlu çorabı .
02 Yorumla
Soran+1 yılsıcak tutuyor bide ben bebeklikten beri hep annem ablam alıştırdı
- +1 yıl
Termal içlik emin ol daha sıcak tutuyor . Çok soğuk bir iklimde yaşıyorum -leri görüyoruz termal içlikle geziyorum daha sıcak tutuyor ve daha sağlıklı naylondan değil yani .
ufak bir dalgasını geçerler görseler ama kışın üşüyorsan giy yani ne olacak ki
31 Yorumla
Soran+1 yılböyle düşünmene sevindim ama herkes sizin gibi düşünmüyor
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Feminen bir görüntü olur ki, bir erkekte hoş durmuyor bu tarz şeyler. Kimsenin yanında pantolon çıkarmamaya bak.
01 Yorumla
Soran+1 yılneden çıkarayımki başkasının yanında :)
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılüşüyorsan giy tabii ya.. içlik gibi birşey giy hacı bari ne diyeyim ay ne ıstersen gıy.. asdfghjk
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D
Valla arkadaşlarının görmesi sonucu hiç normal karşılanmayacağın kesin.
05 Yorumla
Soran+1 yıldiyosun
Soran+1 yılannemle ablam biliyor zaten babamda vefat etti ben 7 yasindayken
Soran+1 yıltamam tessekurler
Gizli Üye(30-35)+1 yılkülotlu çorap yerine içlik pijama giysen kendini daha rahat hissedersin hem psikolojik açıdan hem beden açısından
06 Yorumla
Soran+1 yıldenedim rahat edemiyorum alışmısim
Cevap sahibi+1 yılalışırsın alışırsın.almalısın bence 2 gün sonra evlenirsen eşin sorun yaratabilir
Soran+1 yıldiğer kızların dediği gibi taytamı çevirsem
Soran+1 yıl...
Cevap sahibi+1 yılevet külotlu çorabı bırak artık 19 yaşına gelmişsin madem üşüyorsun başka bir şeyler giy içine pamuklu ince pijama mesela kaşındırmaz sıkmaz rahat rahat giyersin
Soran+1 yıldiger kızların dedigi gibi tayta gecicem heralde
arkadaşlarının kapasitelerine göre değişir. ama üşüdüğün için, sevdiğin için falan giyebilirsin, bence normal ve hatta zevkli bir şey.
10 Yorumlasorun olur tabiki kızlar için sorun yokta sen erkeksin galiba şimdi kilotlu çorap senin testislerini sıktığı için yumurtalıklarn zarar görür ve ileride sorun yaratabilir kilotlu çorap giymemelsin
00 Yorumla
+1 yılNe sorun olucak. Kime ne ki. Üşüyorsan giy kimsenin lafına bakma. Eğer rahatsız olucaksan da söyleme kimseye anlamazlar zaten.
45 Yorumla
Soran+1 yılbende anlaşılırsa diye korkuyorum
- +1 yıl
Yok be nerden anlıcaklar
Soran+1 yılüzerine başka çorap giyemiyorum kayıyor sinir oluyorum
Soran+1 yılyAni pacadan anliyabilirler
- +1 yıl
normal çorap giy üstüne ben hep öyle yapıyorum
+1 yılama olmazki madem çprap giyiyosun etekde giy üstüne :D
04 Yorumla
Soran+1 yılkomikmisin sen
Soran+1 yılo zaman gül
- +1 yıl
ben 10 yıldır giyiyorum topmuyum ?
Gizli Üye(30-35)+1 yıldalga geçebilirler görmesinler kesinlikle
33 Yorumla
Soran+1 yılgörürlerse yani yanlışmı karşılarla ve görürler diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılhayır tek dalga noktası şu olur olum erkek adam giyer mi bunu kızlar nasıl karşılar dersen ben şahsen garipsemem ama bu yapımdan dolayı ama düşünüyorum diğer arkadaşlarım bu durumda baya dalga geçerdi
Soran+1 yılanlıyorum tessekurler
Gizli Üye(36-45)+1 yılpantolon altına giyme rahat edemezsin annene ablana söyle bide etek versinler sana :D
13 Yorumla
Soran+1 yılusumemek icin giyilen biseyle neden dalga geciyosun
- +1 yıl
ben 10 yıldır giyiyorum ne var onda
sorun olmaz
hoşuna gidiyosa da sorun olmaz
cross drressing diye birşey var araştır00 Yorumlasen kimseye bakma, nasıl rahat ediyorsan onu giy .
21 Yorumla
Soran+1 yılrahat ediyorum gorunmemesi lazım
- Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl rahat ediyosun ki öyle:S
02 Yorumla
Soran+1 yılalıştım ediyorum edilmicek ne varki
Soran+1 yılsen nasıl ediyosan öyle ediyorum
+1 yılneden böyle seyler yapiyorsun panpa ):
05 Yorumla
Soran+1 yılannemle ablam alıştırdı bende artık rahat ediyorum hemde üşümüyorum
- +1 yıl
kisin kiz arkadasinla sevisme bence.
Soran+1 yılyok zaten kız arkadaşım
- +1 yıl
olunca.
Soran+1 yılbilmem ;)
biz bile rahatsz oluorz ondan nası giyiosn ki..
05 Yorumla
Soran+1 yılbildiğin giyiyorum hatta çok soğuk havalarda tayt da giyiyorum ustüne
Soran+1 yılneden yok artık dedin yani görsen dalga geçermisin
Soran+1 yıltamam cevapladigin icin tessekurler
benim lise arkadaşımda giyiyordu :D
26 Yorumla
Soran+1 yılsenin nasıl haberin oldu
Soran+1 yılnasıl çorabımı siz aldınız
Soran+1 yıliyi allahtan benim öyle bi sorunum yok
- +1 yıl
en iyisini yapıyormuş
onun yerine içlik giy
01 Yorumla
Soran+1 yılrahat edemiyorum potluk yapıyor
gıı sende bizdensin :) kaç denye hangi marka ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılpenti 40 veya piere cardin 40
soyunmadığın surece problem yok :D
01 Yorumla
Soran+1 yılneden soyunuyimki
Gizli Üye(30-35)+1 yılgiyi giyi sıcak tutar:D
11 Yorumla
Soran+1 yıltutuyor zaten cok rahat oluyor
+1 yılİçlik neysede kilotlu çorap hööh be kardeşim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkil donmesi yapar cocugum sende giyme
05 Yorumla
Soran+1 yılhic basima gelmedi
- +1 yıl
belkide agda yapıyordur bacaklarına
Soran+1 yılevet yapıyorum
Soran+1 yılutanılacak ne var
Bende giyiyorum yaz kış giyerim çok rahat oluyor
00 Yorumla
+1 yıltayt baksır giy
01 Yorumla
Soran+1 yılo nasil bi sey
jartiyer giy bence daha seksi olursun
14 Yorumla
Soran+1 yılkomikmisin sen
- +1 yıl
sende kestir o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu bir sorun değil.
12 Yorumla
Soran+1 yıltessekurler
Yuh lan, utan utan. :D
02 Yorumla
Soran+1 yılutanılacak ne var
- +1 yıl
bunda ne var sen utan asıl
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026