Güzel olmaktan bıktım! Çok güzelim, kimse gözlerini benden alamıyor. Artık rahatsız oluyorum, geceleri başım ağrıyor. Nazar😢 Sizce çirkinleşmek için neler yapabilirim?
Cevabın nedir?
Bak çok basit bir ornek :) aynı marka 2010 bir araç ile 2015 model aracı yan yana koyarsan 2015 daha dikkat çekici olcaktır. bu vesile ile hazır bakılıyor ve beğeniliyorken triplere girmek yerine şükret. yok ben rahatsızım diyosan kilometreni yükseltip gözden düşmekte senin tercihin :)
02 Yorumla- +1 yıl
Ama çok nazar var, triplere girmiyorum sorunumu paylaştım sizlerle...
En İyi Cevaplar
+1 yılnazara inanıyorum ya ... baş ağrısı yapıyor gerçek...
03 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı olduğun için değil mi😇 Ne kötğ bir şey ya, uyuyamıyorum bazen😥
- +1 yıl
dua et bol bol ... çekemeyen ve haset edenlere karşı...
- +1 yıl
Edeceğim, sağol😌
Böyle bir yalan atarak yeterince cirkinlestin zaten musterih ol. :)
73 Yorumla- +1 yıl
Olacağım😛
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yıloturup kendin için dua et nazar duası yani
14 Yorumla- +1 yıl
Her dakika nazar duası mı okumam lazım😟
Cevap sahibi+1 yılyok canım gün içinde bir kaç kez hatta bir kez nazar duası okumazsan hani normal bildiğin dualardan kısada olsa oku nazar şifa niyetine
- +1 yıl
Peki çok sağolun😌
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
55Cevap
+1 yılÖyle güzelsiniz ki.. Bunun mümkün olduğunu sanmıyorum. Üstelik böyle bir şey teklif dahi edilemez.. Ama illaki çirkin oluyum dersen gel yanıma.
11 Yorumla- +1 yıl
Ya canım sende benimle aynı dertten yakınıyorsundur biliyorum. Beni bir sen anladın, güzel olunca işte insan.
o kadar güzelsin ki çirkinleşemezsin :D *nazar nazar nazar*
11 Yorumla- +1 yıl
Yaa ne kötüsün😟
- Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılTeknoloji artık çok gelişti. Ailene söyle seni aldırsınlar, çok geç değil.
61 Yorumla- +1 yıl
Merhaba, böyle bir şey mümkün değil. Mantıklı cevaplar verin lütfen😌
+1 yılBiliyorum çok güzelsinnn ve harikasın ne yapsan çirkin olamassın boşa uğraşma canım o yüzden böyle yaşamaya alış diyorum ben :) :) :) :) <3 <3 :) :) :) :)
02 Yorumla- +1 yıl
Canım biliyorum sende rn az benim kadar güzelsin👅 İkimiz de alışıcaz artık😌😘
- +1 yıl
Napalım artık mecbur :) :) :)
+1 yılBende cok yakisikliyim, hergun kizlar tarafindan taciz edilmekten sikildim, hemde narsist be kendime asik olmama ragmen, ben napiyim? ( Boyle biri bul birbirinizi avutursunuz)
08 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bulabilirim😛
- +1 yıl
Bu nasil bir egodur ya, tipine birsey olsun, o guzelligin gitsin elinden, bak bakalim ne kaliyor geriye sen'de (cok guzel olsaydin, panaroyak olmazdin velet)
- +1 yıl
he ya ciddiye mi alıyonuz cidden, uzun uzun yazmış bide
- +1 yıl
Her sakanin ardinda bir gercek vardir (ciddi saka)
- +1 yıl
sen bir mesaj at bana kardeşim
- +1 yıl
Niye atayim, cok istiyorsan sen at, napacam sana mesaj atip, işim mi yok baska?
- +1 yıl
Gizli kullanıcıya mesaj atmak farklı bir deneyim olur benim için. Hemen atıyorum. Hay allahım ya.
- +1 yıl
SpiderVlkn uyelik adim
+1 yılSendeki şu aşırı özgüvenden bana da biraz lazım ya. Bu kadarı lüzumsuz da, azıcık da olsa yeter.
21 Yorumla- +1 yıl
Ehehe senin için dua edeceğim😌😛
Diğer konusunda 390 cevap paylaştı. İçin güzel olsun kızım gerisi buruscak nasıl olsa 😉
11 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum ama şanslıyım ki çok iyi bir kalbe sahibim👅
+1 yılşu cümlelerle kalbinin çirkinligi yüzüne vurdu canım
01 Yorumla- +1 yıl
Kalbim iyidir😳
Hahaha bende öyle oluyor ama çirkin lesmek istemiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Hehehehe ama zor olmuyo mu?
+1 yılBence çok iticisin her yere "ben çok güzelim" yazmışsın bence sende aşşağılık kompleksi var😊
11 Yorumla- +1 yıl
Merhaba🙋🏽 aşağılık kompleksim yok😌
+1 yılFelak nas ayetel kürsi oku yeter çirkinleşmene gerek yok
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler deneyeceğim😊
Bıyıklarını alma ağda yapma makyaj yapma tamamdır
11 Yorumla- +1 yıl
Deneyeceğim ya çok sağol😌
+1 yılOyyşşş havan batsın güzelim 😄😄 Sen çirkinleşme gel ben sana okuyayım.
02 Yorumla- +1 yıl
ne diyorsun sen
- +1 yıl
Üç ihlas,3 felak Nas tamam dır 😊
Bülent ersoy'un kuaförüne makyaj yaptır bir daha nazar değmez
11 Yorumla- +1 yıl
Hehehe😌
sana kocaman bir tavsiye kıcımın kenarı egonu aldır 😂
06 Yorumla- +1 yıl
Ego değil, minik bir problem neden ego olduğunu düşünüyorsun kii😌
- +1 yıl
burada derdimi paylaşıyorum ama, normalde çok mütevaziyimdir😌 İtici olduğum için özür dilerim😞
- +1 yıl
Anlamadım niye ayıp olsun kardeşim
- Diğer konusunda 761 cevap paylaştı.
+1 yılÇok tayltlisin ya. güldürdun beni😄👏👏👏👏👏
11 Yorumla- +1 yıl
Aaay teşekkür ederim, sende öylesin😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılEgo bak bilader fotografınada baktım bir b. ka benzemıyon kim dedi sana güzelsin diye sen bana mesaj atsan üyeligimi silerim tipe bak
12 Yorumla- +1 yıl
Yaaa çok iyisin, nazar değmesin diye yaptığını biliyorum😌😚
Cevap sahibi+1 yılaboo bu kadarda yüzsüz arsızını görmedim be tipe bak tipe 10 y... m olsa olsa 1 rini vermem diyom saol nazar degmesin diyon kendini anca burada avutuyon
gel okuyup üfleyelim hemen çirkinleşirsin
15 Yorumla- +1 yıl
Olur😔
- +1 yıl
Karabuyu 1 ne olur bana yaz zana yalvararim beni geri cevirme!!!
- +1 yıl
@PlatforMmmm oopoo
Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. nazara nazar ne yazar çigne :D
12 YorumlaAaaa😛
+1 yılgüzellik göreceli bir kavramdır bana göre değilsindir.
06 Yorumla- +1 yıl
Yaaa böyle düşünen insanların olamsı çok iyi😌 Keşke herkes böyle düşünse de nazar değmese pöf🙄
- +1 yıl
egon fazla tavan yapmış canım senin :) kalbin güzel olsun dışın eninde sonunda zaten yaşlanır.
- +1 yıl
Haklısın😌 ama ego değil bu. Cidden benim için büyük sorun.
- +1 yıl
geçer geçer hepsi geçer takma.
- +1 yıl
İnşallah
- +1 yıl
hadi eyvallah..
+1 yılGüzelmisin? Güzel görmesem inanıcam güzel olduguna ☺
02 Yorumla- +1 yıl
Yaaa beni düşündüğün için teşekkür ederim😌😚
- +1 yıl
havaya at sana yapısıyor herhalde
+1 yılSana öyle gelmesin sjsksj nickin bile ben güzelim diye haykıryo
01 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten öyle canım😞
Çok güzelim derken bile nazr degdiriosn kendine😁
12 Yorumla- +1 yıl
Yaaa😩
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe o bulunmaz Hint kumasımısın.. kendini fazla begenme, senden daha güzelleride var!
02 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki olabilir😌 Ama bende öok güzelim ne yapayıım😌
Cevap sahibi+1 yılbence sen kendini cok begenmis birisin! :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılFotodaki sensen bir şey yapmana gerek yok tipik türk kezban
01 Yorumla- +1 yıl
İşte iyi insan😊😌
Yazik sana ama 😳
41 Yorumla- +1 yıl
Halimden bir tek güzel kızlar anlıyor işte😔
Nefes alsanda giderin yok 😛
610 Yorumla- +1 yıl
Nazar değmesin diye yaptığını biliyorum, çok iyisiin☺️😚
- +1 yıl
Neyi?😳
- +1 yıl
Neyi ya
- +1 yıl
Ne gibi😳
- +1 yıl
Öyleyim kanki
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzelim diyerek Çirkinleştin böyle devam et
12 Yorumla- +1 yıl
Bir yolunu bulmak çok güzel😊
Cevap sahibi+1 yıl😊😊
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. hahahhahahha :D
14 Yorumla- +1 yıl
Komik değil canısıı😔
- +1 yıl
komik ama aşkısııı, bizde annemi dışarı çıkartamıyoruz, hele de dışarda anne dememeye özen gösteriyorum kadına nazar değiyor, benden genç benden güzel, ciddi güzel hemde, ben niye öyle olmadım bilmiyorum ama, nazar duaları var okuyoruz bolca. nas, felak oku bol bol inancın ne bilmiyorum ama.. ciddiysen yapacak bunlar var yani ne diye kaçasın ki
- +1 yıl
Kader ortağım ha, kötüymüş😌
+1 yılallah sahıbıne bagıslasın ne diyeyim.
12 Yorumla- +1 yıl
Konumuz o değil ki ama😔
- +1 yıl
olsun :)
+1 yılMakyajını sil
93 Yorumla- +1 yıl
Doğal halim bile mükemmel😞
- +1 yıl
Doğal halinle çıktın mı dışarı
- +1 yıl
Çıkıyorum arada😔
+1 yılKeşke o güzelliğinden beynin de nasibini alsaymış
34 Yorumla- +1 yıl
Merhaba, beynim gayet iyi durumda😌
- +1 yıl
Hı hı var mı sorgulamak gerek 😂
- +1 yıl
Dikkat et seni sorgulamıyım canısı😌
- +1 yıl
Nasıl olacak o 😄
sana öyle gelmesin ablacım?
23 Yorumla- +1 yıl
Farkedilmeyecek gibi değil ki😌
- +1 yıl
Elimde olsa hepsini sana verirdim😌😇
+1 yılyüzüne kezzap dök jkvsdhv
04 Yorumla- +1 yıl
Canım acır😌
- +1 yıl
senden nefret eden birine ver yapar
- +1 yıl
Herkes sever beni
- +1 yıl
o zaman intihar et çirkinlere umut ışığı ol nvjksbn
Senin egon kalkmış :))
04 Yorumla- +1 yıl
Ego kalkan bir şey değildir😳
- +1 yıl
Çok kötüsünüz sevgili @GizliGay 😳😡
+1 yılGerek yok zaten çirkinsin
42 Yorumla- +1 yıl
Çok güzelim. Nazar değmesin diye böyle söylediğini biliyorum, melek gibisin👼🏻👅
- +1 yıl
Yoo nazar bile değmeden geçer :D
Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı. Allah seni neyapmasın :D :D takma boşver
02 Yorumla- +1 yıl
Sen boşveriyosun dimi😊
Yok canim sen fazla şımarıksin
21 Yorumla- +1 yıl
Şımarık değilim bunlar gerçek😐
Diğer konusunda 12,6b cevap paylaştı. güzele değil kötü gözle bakılana nazar değer
00 Yorumla
+1 yılmadem o kadar güzelsin, yüzün neden gözükmüyor?
02 Yorumla- +1 yıl
Nazar değiyo
- +1 yıl
sesli güldüm...
+1 yılÇirkin erkekle gez. Dikkati erkek çeksin 😆
02 Yorumla- +1 yıl
Ehehehe tamam😌
- +1 yıl
😆
👍
Bnce aklina nazar degmis bunun :-)
01 Yorumla- +1 yıl
Değiyor😌
Nazar muskası tak bence işe yarıor
02 Yorumla- +1 yıl
Küçüklük muskm var😌
+1 yılyazık sana kıyamam ya :D
01 Yorumla- +1 yıl
Sende güzelsin, anlarsın halden😌
Allah başka dert vermesin kardeş.
11 Yorumla- +1 yıl
Amin😌
- Diğer konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılYazik l*n kimin cocuguysa.
060 Yorumla- +1 yıl
Ailem çok şanslı insanlar be kanki👅
- +1 yıl
Bende cok yakisikliyim bakimliyim karizmatik ve havaliyim. Ayrica zenginim ama butun bunlari hic soylemem
- +1 yıl
Bende söyleyemiyorum. Ben de çok zengin ve iyi kalpliyim ama bunlarla övünmüyorum.
- +1 yıl
Yasin biraz buyuk olsaymis tr ye gelebilirdim 😃
- +1 yıl
Kısmet👅
- +1 yıl
Ama ben pantolon giyen kizlari pek begenmiyorum
- +1 yıl
Hmm o zaman giymeyen kızlar bulmalısın😌
- +1 yıl
Beni tasiyacak kiz bulmak zor. Herkesi arkadas olarak bile yanima yakistirmam. Kalite olmak zorunda.
- +1 yıl
Çok farklıyız. Ben herkesi çekiyorum kendime, onlara iyi davranıyorum, kalite iyi arkadaşlara sahip olmaktır bence😌
- +1 yıl
Cok banalsin. Ama ortamlarimiz farkli. Ben new yorkta belli bir cevresi olan biriyim. Genellikle de is cevresi. Bu yapi biraz agirdir. Kuralina gore oynamak gerekiyor oyunu.
- +1 yıl
İkinizde malsiniz. İkinizde kendini begenmis mallardansiniz. İskoc hakem malin onde gidenisin. Hersey goreceli ben sana bakmam mesela tipsizsin bana gore ezik ve beyinsizsin cahilsin moron beyinsin. İkinizde oylesiniz. Ya ikinizde gerizekalisiniz cok salaksiniz. r
- +1 yıl
Gerizekali bunlarin hicbirini soylemem demis hemde gelip buraya yakisikliyim zenginim yazmis. Zaten bir insan kendi ozelliklerini savunuyosa o yondeki ezikligindendir
- +1 yıl
@pirasarimsak sakin ol sampiyon. Sen oradaki espriyi anlamamissan ben napayim simdi? Sen beni begen begenme vokta fifi ama etrafimda dolanan en berbat kiz bile seni 10 defa cebinden cikarir emin ol.
- +1 yıl
Senin etrafinda dolanan kiz nekadar olabilirki:D
- +1 yıl
@pirasarimsak aklin mantigin almaz seker kiz candy.
- +1 yıl
Senin busitede guzel dedigin kiz bana gore tipsiz mesela. Biraz guzellik anlayisin dusuk:D
- +1 yıl
Tabi kendi takildigin kizlar iyi diyceksin benim takildigim kizlar tipsiz diycek halin yok ya abart zaten goremiyoz kizlari:D buyuyunce gecer hepsi uzulme ablacim:D
- +1 yıl
@pirasarimsak 😂 tamam tamam anladim sana fena koymus. Peki uzulme benim etrafimda hic senin gibi guzel kiz yok. En guzel sensin. Bende tipsizim zaten.
- +1 yıl
Yaof ahahahah ben boyle sanal takilmiyorum ya gerceklerde yasiyorum :D
- +1 yıl
@pirasarimsak sen baskasinin gerceklerini bilemezsin seker kiz. Sadece sekil a da ki gibi karalarsin ama ne bu benim gerceklerimi degistirir ne de senin gerceklerini.
- +1 yıl
Ahauahauhaua ciddiye alan iki saçma insan görüyorum😂
- +1 yıl
Ben ciddiye almiyorum ama sabah uye olup aksam hakaret eden birisine de kayiysiz kalmamak lazim.
- +1 yıl
Yaof ahahahah :D
- +1 yıl
@pirasarimsak aa işiniz gücünüz mü yok ya, bırakım benim güzel sorumu😌
- +1 yıl
Ya iskoc ama biraz buyu yaoyle devam et siteye:D sanki cok buyuk marifet ya bu sitrye nezaman kaydoldugun:D
- +1 yıl
@pirasarimsak seker kiz candy, ne zaman kaydoldugunun onemi yok ama daha sabah gelipte burada senden eski ve hic tanimadigin insanlara hakaret etmen senin cocuklugunu gosterir. Ben yine de sana hakaret ile cevap vermeyecek ya da engelleyip sikayet etmeyecek kadar olgunum zaten.
- +1 yıl
Bence siz biribirinize aşıksınız
- +1 yıl
Ben zaten sikayet edip engelledim:D ya valla yoruldum ozur dilerim burada benden daha eski makam sahibi cocuk:D iyi geceler:D
- +1 yıl
@pirasarimsak bence bu bir ilanı aşk
- +1 yıl
@pirasarimsak kimi sikayet ettin anlamadim 😂 yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis. Hakaret edende sikayet eden de ahahaha neyse yaaa iyi geceler.
- +1 yıl
bu da ilanı aşk
- +1 yıl
Ya tamam ozur uzatma bu sabah geldim saygisizlik ettim paerdon:D
- +1 yıl
@pirasarimsak oo bu baya ilanı aşk
- +1 yıl
@pirasarimsak onemli degil ben takilmam boyle seylere hani makam sahibiyim ne de olsa 😂
- +1 yıl
Hee :D
- +1 yıl
@pirasarimsak aşk
- +1 yıl
Keske insanliga faydali seylerde makam sahibi olsan :D
- +1 yıl
@pirasarimsak seker kiz candy, gayet faydali bir is yapiyorum zaten.
- +1 yıl
Seker kiz candy ne ya:D ya nerden yorum yaptim pardon kuzen yazmis:D
- +1 yıl
@pirasarimsak senin gibi henuz buyumemis haylaz cocuklara xerim genelde. Kuzene selam soyle. 🙋
- +1 yıl
gibi
- +1 yıl
Senin gibi bebelere ne deniyo henuz cozemedim:D tablet kafayi yedi sayende cok zenginding ya bitane hediye edersin artik :D
- +1 yıl
@pirasarimsak 31 yasinda bebe 😃 tablet parasini ben sirketin onundeki valeye bahsis diye veriyorum.
- +1 yıl
Akil yasta degil bastadir:D ayrica ergen gibi duruyosun 31 yasinda gibi degil. Ayrica niye ovunuyosunki paranla?:D hayir yani merak ettim niye:D ovuncek baska ozelligin yok diyemi:d ay kiyamam
- +1 yıl
@pirasarimsak www.kizlarsoruyor.com/.../q3703563-resimli-dun-bir-banka-soydum-ne-yapacagim-bu-paralari dur seni iyice sinir edeyim 😂
- +1 yıl
Daha bugun konusuyodum zengin erkekle evlenmek istemedigimi. Para insanin hem gozunu hem kalbinu korlestiriyo. İstedikce daha cok istiyo insan. Herseyi elde edebilecegini dusunuyosun dimi. Kusura bakma anca o paraya sahip olmak isteyen bir kasarla beraber olursun. Kizlar paranlami cikiyo yoksa senlemi?
- +1 yıl
@pirasarimsak canim benim para ile tamamladigim bir eksik yanim yok. 15 yildir profesyonel sporcuyum, 1.85 boy var. Universite mezunu 2 yabanci dil, 2 ayri enstruman calan kulturlu, bakimli ve her ne kadar sen kabul etmesen de yakisikli biriyim. Cevremde param icin takilan kizlarda var evet ama benim zenginligimi cok sonradan ogrenmis kizlarda. Bence insanlar bilmedigi konulari elestirmemelim
- +1 yıl
Oha universite mezunu 2dil biliyo 2 enstruman caliyo kulturlu bakimli sporcu ve ben her nekadarda kabul etmesemde yakisikli olan biri. Hemen onunde diz cokucem ozur diliycem. Evlen benle hayalimdeki erkek sensin. Ya bak cok komiksin ve cahilsin ciddiyim bak git kendini biraz gelistir. Akli basinda olan bir kiz sana bakmaz. Olunce o paralari napican. Kb da beyninin yerinde para var galiba. Ozur dilerim ya sen benden ve diger insanlardan daha ustunsun paran bizden cok ya
- +1 yıl
@pirasarimsak ben oyle birsey demedim, sen israrla beni o kaliba sokuyorsun, ben paraya sandigin kadar deger veren birisindegilim, burada her konusulani her yapilani ciddiye alma, insanlar buraya vatan millet kurtarmaya degil geyik yapip stres atmaya geliyorlar. Senin de en buyuk yanilgin tanimadigin bir insani bakis acina gore elestirmen. Ben kendimi hergun gelistiriyorum evet, bunun bir son cizgisi yok.
- +1 yıl
Ya of hadi uzatma gelip sporcu yakisikliyim yazmissin daha nediyim:D hadi iyi geceler
- +1 yıl
@pirasarimsak evet oyle yazdim, senin yazdiklarindan daha gercekciler ne de olsa. Iyi geceler.
- +1 yıl
Gercek olsada bir ise yaramiycaklar. Ay ozur dilerim abi tamam haklisin mukemmelsin devam boyle super. Hadi allah rahatlik versin yani nediyim
- +1 yıl
@pirasarimsak benim mukemmellik kaygim yok seker kiz candy. Sen cok yanlis anlamissin olayi. Neyse...
- +1 yıl
Hrseyi ciddiye alma. Mukemmellik kayginin olmadigini biliyorum
- +1 yıl
@pirasarimsak hah soyle ol canimi ye
- +1 yıl
Beddua mi ettin apartmani su basmis onu temizliyorum. İsin kotu yani 1haftadir evde tek kaliyorum ben ugrasicam simdi bunla
- +1 yıl
@pirasarimsak ben bisi etmedim de ilahi adalet sanirim.
- +1 yıl
İlahi adalet olsa benim hakli cikmam gerekir
- +1 yıl
@pirasarimsak 😂 doverim cocuk seni.
- +1 yıl
Yaof burcun ne senin akrep aslan falanmisin bune inat he
+1 yılBiri şu genci uyandırsın..
06 Yorumla- +1 yıl
Sen uyandır bakalım😧
- +1 yıl
Benim yöntemlerim sana ağır gelir :)
- +1 yıl
kaldırabilirim😌
- +1 yıl
sanmıyorum lakin çabanı takdir ettim :)
- +1 yıl
Takdir edilesiyim😌
- +1 yıl
sendeki toplam egoyu 1 günde harcayan birisine bu kadar egoist olma :D
eminim evden bakkala çıkamayan bir tipsin
11 Yorumla- +1 yıl
Merhaba bu cevabı dışardan yazıyorum✊🏼 sosyal bir kişiyim eve mi kapanmam gerek😿
Diğer konusunda 463 cevap paylaştı. Sus troll
52 Yorumla- +1 yıl
Bu tür tepkiler almak bile kötü, neden güzelim ki pöff😞
+1 yılYeteri kadar çirkinleştin bence ;)
06 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi o zaman😌 Ama dışarda nasıl çirkinleşeceğim.
- +1 yıl
Valla benim gözümde dünyanın en çirkin kişisi oldun mesela bu sorunla dışarıda da deneyebilirsin mesela bunu
- +1 yıl
Napıcam yani🙄
- +1 yıl
Tıp ilerledi kendine beyin ektirerek başlayabilirsin mesela
- +1 yıl
Ha ha ha, kendini komik sanan, sırf eğlenmek için yapılan bir şeye laf sokmaya çalışan bir aptal görüyorum. Nerdeymiş acaba🤗😛
- +1 yıl
Bence geri zekalısın :)
bir yerime kaş göz çizsem daha güzel olur #Zaa
03 Yorumla- +1 yıl
Görmek isterim, o kadar güzel olamaz çünkü😲
- +1 yıl
Bekliyorum😌
+1 yılEe napacan güzel olnanin dej avvantaji bunlar
02 Yorumla- +1 yıl
Güzelin halinden yakışıklı anlıyor😌😇
- +1 yıl
😀Sen dikkat et yinede etrafinda ki erkekler aman nazar deymesin
+1 yılvay vay 41 kere maşallah:)
01 Yorumla- +1 yıl
Ah teşekkürler😚
+1 yılbıyık bırak, saçaklı saçaklı gez
02 Yorumla- +1 yıl
Bıyık bırakmak için ne yapmalıyım?
- +1 yıl
bıyıklarını hiç alma ya da jilet vur orman gibi olur
+1 yılCok mu guzelsin bide gorebilseydik bu guzelligi :D
04 Yorumla- +1 yıl
Nazar değmese paylaşacağım fotoğraflarımı boy boy ama kadeer😪
- +1 yıl
Ölü taklidi yapin gider 😂😂
- +1 yıl
Evet gerçekten çok zor oluyor örnek veriyorum bir otobüse biniyorum buyugunden kucugune herkes bakıyor gözlerim bal rengi saçlarım sarimsi renkli meselâ okulda Ünv ortamindayim o kadar çok sinirleniyorum ki bazen insanlar neden bu kadar çok bakarlar örn altın günlerinde böyle bazen teyzeler sıraya dizilip hepsi bakiyorlar sanki hiç insan görmemiş ler gibi bazen gunlerde düşüp bayilasip geliyor o kadar çok nazar oluyorum eve geliyorum sabaha kadar yatamiyorum rahatsizlaniyorum valla güzellik başa bela napayım guzelsem yapacak birsey yok ALLAHA çok şükür diyorum
- +1 yıl
@Defne11 ya gerçekten aynı bensin. Bu çok zor bişey ama insanlar anlamıyo, anlamak istemiyo. Bağırmak istiyorum bakmayın diye ama iyi kalpli oldupum için kızamıyorum😳
Okadar güzelsen tanıyorumdur seni %90
02 Yorumla- +1 yıl
Tanıyor musun acaba?
+1 yılberbatsın kez0 ekstra birşey yapmana gerek yok
02 Yorumla- +1 yıl
Ah içim nasıl rahatladı👊🏼 😻
- +1 yıl
rahatlatgımı bilseydim yüzüne vurmazdım :D
nazar değer diye atmadın heralde güzelliğini...
02 Yorumla- +1 yıl
Atmıyorum ki bir yere😭
+1 yılAy haspam :D
22 Yorumla- +1 yıl
Güzelliğim kadar haspam düşsün kafanıza😞
- +1 yıl
Hahaha yeni yeni kelimeler uydurma kiz 😂😂
+1 yılgüzelsen nie yüzünü gizleyesin ki
02 Yorumla- +1 yıl
Nazar değiyor
- +1 yıl
ayy kıyamam :) özel den bana atsana merak ettim maşallah derim gördüüğümde nazar değmez :)
- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem