Alttaki kadinin cok az buyuk goguslerine sahibim, tabi ben de isterdim biraz buyuk olmalarini ama cok da dert etmedim kendime bunu boyle mutluydum seviyodum goguslerimi. sonra bugun insanlari arkamdan konusurken duydum goguslerimin cok kucuk olmasindan bahsediyolardi dalga geciyolardi, cok uzuldum bunlari duyunca o * butun ozguvenim gitti, hic kadin gibi hissedemiyorum kendimi sizce itici mi, buyutebilir miyim, cok mutsuzum artik
bence öncelikle bir aktara gitmelisin oradan göğüslerin için bir bitki alacaksın aktarlar bunun hangisi olduğunu biliyor ama sen ben söylemeye çekinirim dersen bitkinin adını internetten araştır direk o şekilde söyle şu an ben tam olarak hatırlayamıyorum ama düzenli egzersiz ve göğüs masajıyla göğüslerin biraz daha büyüyor kan dolaşımını hızlandırman lazım ve ayrıca duşta göğüslerine önce sıcak su tut daha sonra aniden soğuk su tut şok etkisi yarat göğüslerinde buda diriliğini sağlayacaktır tabi bunlar bir tercih küçük göğüslü kadın tercih edenlerde var inan ki ama orta derecede büyüklük her zaman daha iyidir emin ol ki ileride evlenince veya hamile kalınca bu halini biraz özleyeceksin.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anladim cok tesekkur ederim mutlaka denicem bunlari, peki aktara ne demem gerekiyo tam olarak gogus buyuten bitki mi dalga gecerler mi acaba. mantikli geldi dediklerin yapmayi dusunuyorum
serbetciotu yanılmıyorsam canım sen aktara tekrar yineleyerek sor utanılacak birsey yok kaynamıs ılık su ve serbetciotu ile göğüslerine kompres yaparsan ve bunu düzenli uygularsan sonuç alırsın.
Amaaan dert ettiğin şeye bak. Çekici olmak için illa bir çift memişe ihtiyacın yok. O dalga geçenler de eminim beyinsiz ergenlerden ibaret. Boş ver takma kafana
Sen de onlarla dalga geç, kimseye kendini ezdirme. Hiç kimse kusursuz ve mükemmel değildir. Hepimizin kusurları var, hayat kusurlarla güzel. Düz çizgi, sadece hayat bitince oluyor. :) Hayatın içinde düz çizgi yok, hepimiz farklı farklıyız. Seninle dalga geçmeleri, aslında ne kadar boş insanlar olduklarının bir göstergesi. Konuşacak, söyleyecek bir şey bulamayınca, çevresine saran tiplerden her yerde var. Ağızlarının payını ver, bir daha dalga geçmezler o zaman. :)
Çok haklısın kadını iki yuvarlak şeyden ibaret sananlar ezikten başka bir şey değil. Küçükle istediğin gibi koşar spor yapar dans eder istediğin pozisyonda uyursun. Yani saçma ha. Rahatına bak. Psikolojini bozmaya değmeyecek bir şey inan ben küçültmek için çırpınıyorum. 😰
aaaa bak sadece ön sevişmede önemlidir göğüsler... bizim istediğimiz sadece sizi uyarmak göğüsler aracılığıyla... ama sen oralı süper yaparsan umurunda olmaz erkeğin göğüs büyüklüğü... bizim tekrar tekrar ilişki yaşamamız için oral lazım anlaşıldı sanırım... ne kadar kaldırırsan o kadar uzun süren seks olur... göğsün umurunda olmaz erkeğin
ben 18 yaşındayım genlerden mi bilmiyorum çok büyükler hem genel olarak büyük olması rahatsız edici ve ben sevmiyorum yaşıma göre değiller. derdine bak küçük ise Allah'a otur dua et ben her yola baş vuruyorum küçük olsun diye subliminal falan rahat ol sana özendim inan ki. büyüğün çok önemi yok arada 5-6 emmek için büyük istiyorlar seks! n ana maddesi bile değil yani geçici.
Elden gelen bir şey değil tatlım... Kendinle barışık ol... Oldukça iri beden göğüslere sahip oldun diyelim ileride sarkma ihtimalini düşün... Evlenince büyüyecekler zaten... Hiç dert etme bana kalırsa...
Büyük meme kötü oluyor diyen bütün kızlar yalancı. Hepsi destekli sutyen ile memelerini büyük gostermeye çalışıyorlar. Çünkü kesinlikle küçük meme itici bence.
Memenin büyüklüğü küçüklüğü kişiden kişiye değişir bunu sen belirlemiyosun ha şöyle birşey var bunun bir sorun değil sadece boyutu öyle bu seni ne çok kadın yapar nede az kadın yapar
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Vucudum cocuk vucuduymus gibi 12 yasindaymis gibi hissediyorum :(
Arkadaşım bunlar boş takıntı herkesin vücudu farklıdır böyle boş boş takıntıları bir kenara at bence iyi yanından bakmaya calıs yani böyle diye niye kötüki anlamadım
Yaşın 18 den küçük sanırım. Dert edilecek bir yani yok. Elbet küçük göğüs seven erkekler de var. .. Meselâ ben. 75B olsun yeterli... Gerisi gereksiz...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
zevkler ve renkler tartışılmaz ama benim görüntü olarak böylesi hoşuma gidiyor.. zaten önemli olan annelik yapabilmen.. yaptın mı? yapacan mı? yaparmısın? gerisi zevk işi
Büyük göğüs berbat falan değil. Sallamayin.. En azından bir elma büyüklüğünde ve yuvarlak gogus olmalı kadında. üstteki resimdeki kadar meme erkeklerde de var
İyi de dev goguslerin iyi olduğunu iddia etmiyorum ki ben. Bir kadını kadın yapan göğüsleridir. En azından bir avucu doldurup taşacak kadar olmalı. Onu da minimum bir elma büyüklüğü olarak tarif ettim zaten.
Simdi 1 avucu tam dolduruyor o kadar buyuklugu yok gibi nerdeyse. Ama haklisin yani cogu kisi buyuk sever kucuk seven de olur ama azinlikta, kisiye gore degisir
En İyi Cevaplar