Telefonuma yeni batarya almak icin kardesimin bilgisayarindan gittigidiyor'a girecektim ama acik bir sayfa vardi. Alinan urunler sayfasinda fantezi corap diye iki urun gordum. Coraplarin modelinde abes bir sey yoktu yani gunluk giyilemeyecek kadar kotu deseni yok ama urun detaylarinda fantezi corap yaziyor olmasi canimi sıktı. Sizce onunla konusayim mi? Bagirip cagirip uzerine yuruyecek kadar sorun var mi sizce bu urunlerde? Ona hayatim boyunca hic vurmadim, yine vurmak istemiyorum.
kardeş fantazi diyince aklınıza hemen seks gelmesin bu çorapların sexlik bir yanı yok desenleride çok güzel adlarının fantazi çorap olması kardeşinin suçu değil benimde kız kardeşim var kardeşe vurmak onu kaybetmek kendinden uzaklaştırmak demektir bırak hayatını yaşasın herkez kendi doğrusu ile yaşar insanları şiddetle değiştiremezsin
3
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Daha hic ciddi vurmuslugum yoktur ki bu yastan sonra da vurmam zaten. Sadece sakasina dovustugumuzde ama onda da vuran cogunlukla o oluyor. Dedigin gibi kazik kadar kiza vurmayi birak, bagrilmaz bile.
O kadar abartilacak bir secim yapmamis sadece desenli hos corap almis ancak sen yinede tatli bir dille konussan bak abicem erkekler bizler boyleyiz bunlar dikkatimizi ceker ona gore dusun dikkatli ol desenn vok faydasini gorursun :)
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Alisveris sayfami mi karistiriyorsun diyip hakli duruma gecmesin? Giydigi zaman mi kenara cekip konussam acaba?
Yok dogruyu soyle ya gecen isim vardi bilgisiyari actim tesaduf bunu gordum gordugum iyi oldu genel olarak uyarmsk istedim dersin anlayisla karsilayacaktir tabi tatli dille guler yuzle bagirarak cagirarak yapmassan :)
Bagirirsam ucar ustume ya ne zaman kapissak alt ediyor beni :D en buyuk hobisi uzerimde spor yapmak. Kucuk yasta tekvandoya yollatarak bu hatayi ben yaptim orasi ayri ama :D
gundelik dısarı cıkarken giyo mu bakarsın. corapların cok bir abesligi yok giyilebilecek coraplar. ama sevgilisi icin alıyor ihtimalide tamamen yok degil
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet gunluk giydi genelde ya okula giderken veya arkadaslariyla otururken ya da aksam gezmelerinde giydi 1-2 kez.
Kadinlar olarak hepiniz ayni seyi soylediniz o yuzden cok rahatladim ki bana da gunluk kullanima gayet uygun coraplar gibi geldi ama erkekler pis pis cevaplar verince bunlari giyip disari ciktiginda arkasindan da ayni laflari yemeyecegini nasil bilecegim?
1 taktiysam 10 takmaya basladim bu cevaplari gorunce ama tek samimi sizi buldum ve guvenip karismamayi tercih ediyorum. Giydigini gordugumde bile sesimi cikarmayacagim. Hatta sorarsa cok yakistigini bile soylerim. Kiz heveslenip almis, ilkel abilik yapip kisitlamayacagim. Cok tesekkurler sayenizde kardesimi kirmaktan kurtuldum.
Sadece sizin cevabinizi okurken guldum ya tum ciddiyetim kayboldu, o yuzden ozellikle begendim. Yine de ciddi fikrinizi de merak ettim sizin. Normal okulda, gezerken veya cafede falan giyilebilecek coraplar mi bunlar?
Şahsen benim gün içerisinde giyeceğim türden çoraplar değil. Güzeller ona lafım yok, giyenlerde var gördüğünüz gibi gün içinde. Fantazi çorabı olarak geçmesinin sebebi dikkat çekmesindendir sanirim. tercih meselesi. İnce siyah çorap giyince bile tecavüz edecekmiş gibi bakış attıkları için böyle bişey giyip laf atsalar karşı tarafın yaşam faliyetleri durabilir. O yüzden ben tercih etmiyorum. Tercih edenleride yargılamıyorum.
Laf falan atan olursa genelde canini yakiyor yillardir dovus sporlariyla ilgilendigi icin ama ne kadar cezasini agir sekilde verse de elin serefsizlerinin salyalarini akitmasini istemiyorum. Ama dediginiz gibi desensiz corap giyseniz de ayni muameleye maruz kaliyorsunuz. Cok fark eder mi yani boyle olmasi?
Bırakın ne istiyorsa giysin kızcağız. Zoruna gidiyorsa zaten erkeklerin laf atması felan, kendimden yola çıkarak konuşuyorum giyse bile yerine göre giyecektir. genelde üstüne gidildiğinde bu konularda hiç iyi sonuçlara yol açmaz benden demesi. Kardeşinizin yaşı kaç bu arada?
19 yasinda, universite 2. sinif ogrencisi. Kesinlikle kisitlama taraftari degilim. En kisa giydigi eteginde bile gelip benden izin istemesi cok hosuma gitmisti ve ona bile izin vermistim ki coraplarina laf etmem hic dogru bir davranis olmaz. Aynen dediginiz gibi uygun olmayan ortamlarda pantolonunu, uzun bluzlerini falan giyip oyle gider. Bunlari cok sık kullanacagini sanmiyorum.
Benimle aynı yaşta. :D anladığım kadarıylada bu konuda benim gibi düşünen biri. İçiniz rahat olsun. Birşey yerince giyildiği/ yapıldığı sürece sorun olmaz. Ayrica dövüşüyor olmasıda çok iyi. Bende bu sene kickboksa başlicam insallah. 🙏
Aa ben sizi 25 yasinda saniyodum buyugumsunuz saniyodum ben de 24'um :D aynen kafa yapisi sizinle neredeyse ayni ve sayenizde artik daha da fazla guveniyorum ona. 12 yasindan beri tekvando yapiyor fakat bu sporun tum tekniklerini bildigi icin artik farkli sporlari da deneyecekmis. Aklinda da kick box var ahaha kafaniz haddinden fazla ayni :D dovuscu olmasi cok hosuma gidiyor, baska kizi rahatsiz edeni gorunce bile gidip adamin kemiklerini kiriyor ama benim abilik otoritemi zedeliyor bu sporcu kimligi ya ne zaman sakasina dovuselim dese perisan oluyorum :D
Ahahahah:D olsun en azından siz yanında yokken kendini koruyabilir. Ben daha bir kickboksa başlayamadim ne güzel kız tekvandodan sıkılmış kickboks istiyor -,- hangi bölümde okuyor merak ettim :D
Ya ben cok destekledim kendini gelistirmesini ama kaptirip cok iyi dovuscu olacak kadar sevecegini tahmin edemedim ki. En buyuk hobisi beni alt etmek cimcimenin :D hemsirelik okuyor :)
Simdi uslandi iyice ya lisedeyken agir ergendi, sevgilisi nefret ettigi kizla konusmus diye sevgiline kafa atip burnunu kirmisti. Kizin da dudagini patlatmis tokat atarak :D simdi sadece tacizcileri, kizlari rahatsiz eden erkekleri bir de antrenman amacli beni dovuyor :D
Hepiniz boyle olsaniz var ya birak taciz edenleri, karsinizda ceketini iliklemeyen erkek kalmaz :D 1-2 kez gozumun onunde birini doverken gordum de icim parcalandi, dayak yiyene uzuldum :D
Valla kavga etmeye meraklı değilim tabiki şiddete hayir ama bazı insancıklara da hakettiği gibi davranmak gerek. Eski sevgilisinede iyi yapmiş. Aynı şey benimde başıma gelmişti. İçimin yağları eridi valla.
Prosedur geregi formaliteden kizdim o gun yani siddete cok meyilli olmasin diye ama tartismamiz bittikten sonra gonlunu alirken soyle dedim. "Iyi yapistirdin mi bari? Saglam kirsaydin bari vurdugun bosa gitmeseydi". O da kendini tutamadi ve " daha iyi vurulamazdi" diyup gulmeye basladi sonra baristik :D dedigim gibi hak eden erkeklerin, kadinlar tarafindan dovulmesinden cok memnunum. Erkegin kabullenilmis fiziksel ustunlugu kavrami yuzunde cikiyor butun sorunlar. Daha 17 yasinda kucuk bir kizken yolda aglayan karisini bagirarak doven kocaman bir adami yalvartarak dovmustu. Eve geldiginde elleri falan perisan olmustu. Adamin suratini oyle dagitmis ki elleri yara olmus hep. Siddetten nefret eden biriyim ama boyle seyler yapti mi alnindan opuyorum hep.
Söz veriyorum akşam gidince mutlaka sizin adınıza öpeceğim :) Ruh ve karakter eşinden sevgi ve teşekkür getirdim diyeceğim :) Siz de lütfen dövüş sporlarına sımsıkı sarılın. Hak eden erkek karşısında sessizce ağlamak yerine saniyeler içinde yere desen yapmak, psikolojik olarak kendinizi çok iyi hissettirecek
Birgün hayatıma ağlamama değecek bir erkek girerse gerekirse ağlarim ama genel olarak iki hoşlantıyla ağlamak bana göre değil zaten. Bol bol öpün alnından. Sağolun 😊
Ağlatılmaktan kastım aldatılarak veya taciz edilerek üzülmekti. Yoksa mutlu edemediği için benim cimcime gibi adamın burnuna kafa atma yani o konuda sana iyi örnek olmayabilir bizimki :D Emin olabilirsiniz sizden bahseceğime, iyi günler diliyorum, hep mutlu olun iyi kalpli insan :)
Sakin ol ya sacmasapan isimler koyuyolar bazen boyle bunlar gayet normal gunluk coraplar ayrica ikincisi hosuma gitti 😄😄
1
45 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ahaha delisin ya :D İkincisini iş yerinde giyen kadın üyemiz bile çıktı sen ne diyorsun :D Merak etme çoktan ikna ettiler beni yani zaten günlük çoraplar olduğunu düşünmüştüm ama öyle bir kelime yazmışlar ki akşam evde dövüş olacaktı az kalsın :D
Ahaha cok giciksin ya tabi aliskin degilsim abisini dovebilecek guc ve teknige sahip olan kiz kardes gormeye seversin tabi :D vicdansiz kitleyince ozur dilemeden birakmiyor da ya kolumu kirsa yine birakmaz, biraktiginda saldirmayacagima soz almadan :D
Dovus sporlarina basladigindan beri 100 kere dovustuysek 1-2 kere falan alt edebilmisimdir onlar da hep dikkatini dagitarak :D cok canimi yakarsa sorarim ama ben sana aksam :D
Soylicem tabi ya kizda oyle bir bacak kasi var ki kendimi gevsek hissediyorum onla dovusurken :D karnimdan veya boynumdan bacaklarini bir kitledi mi hic direnmiyorum, gurur falan da yapmayip yalvariyorum ve rusvet teklif ediyorum beni bagislamasi icin :D
Ben de etmem ama olsun ilk defa kendi istegimle dovuselim dicem var ya nasil sevinecek beni cig cig yiyecek of aksam anlatacak hal birakirsa anlatcam sana girip sonucu :D
Ya hic vuramadan kazandim resmen :D karnima karnima diz atip duruyodu. Baktim cok acimaya basladi. Ben de sacina yapistim, kopegi tasmasindan ceker gibi cektim :D birak dedi birakmadim. Ciyak ciyak bagirttim. Bak birak yazik olacak yoksa sana dedi daha cok cektim. Bir topuk salladiysa en yasak yerime cok sert carpti ve ben yere kapaklanip inim inim inlemeye basladim. Kotu oldugumu gorunce hemen birakti beni kaldirdi ozur diledi optu falan, hile yaptim sen kazandin dedi 😂😂
Ya git pis gicik senin yuzunden gaza getirdim ne bicim yerlestidi tekmeyi hala cok aciyor ahaha su an yanimda olsan seni doverdim dicem ama ayaga nasil kalkcam da dovcem hala kivraniyorum 😂
İlettim zaten ya çok istiyosa arkadaşın da dövebilir ben izin veriyorum ve karşılık verirsen elimde kalırsın dedi hahaha tanımadan sahiplendi seni ya :D
Iyi bari ya orta siddette vurcaksan her turlu dayanirim bizim cimcime sagolsun direnc gucumu maximuma cikardigi icin cok korkmuyorum azcik korkuyorum :D
Saçmalama be bu çorapların neyi varki gündelik olarak giyilebilen çoraplar ufacık pire için yorganı yakıpta açıkta kalma
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Her bayan uye gibi siz de sorun olmadigina ikna ettiniz. Ben de gayet gundelik corap olarak gordum ama ismi kafami karistirdi sadece. Yasinizin da tecrubesiyle cok daha iyi bildiginize inandigimdan dolayi kardesime sorma geregi bile duymayacagim. Size de cok tesekkur ediyorum.
Gunluk kullanilabilecek coraplar bunlar. Abartma fantezi yaziyor diye kıza yüklenme düşünduğun sebepten alsa daha farkli seyler alirdi.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bana da gayet gunluk coraplar gibi geldi fakat isminde fantezi corap yazinca o kelimeye takildim bir de cevap veren erkekler hep pis seyler yazdi. Kadinlar olarak cok rahatlattiniz ama erkeklerin yazdiklarini gorunce durduk yere kardesime kizasim geldi.
Bakma onlara bazıları bilerek yapıyor bunu emin ol kız kardeşin buradaki dalkavuklardan daha önemlidir. Burada kensinin ne halt oldugu belli olmayan heriflerin sözüne bakma illaki kafama takildi diyorsan sakince sor bilmeden etmeden kalbini bu sekilde kirma pisman olursun sonra Bunlar bildigin desenli kulotlu corap hangi kadin kuru kafa corabi gecirip fantezi yapiyor? Oyle niyeti olsa takimli urunler bakardi gibi geliyor bana sen asiri tepki vermeden dor sadece bence
Yukaridaki cevapta Ferda Hanim da cok yardimci oldu bana yani kesinlikle kafama takacak bir sey yokmus. Gayet sevimli desenli coraplar bunlar yani bos yere biricik kardesimi kirmak istemiyorum. Ona guvenmeyi tercih edip hicbir sey sormayacagim tabii ki sayenizde.
Bunlar normal. Sadece "fantazi" kategorisinde.. Bu kadar..
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen gayet normal bir çorap yani markete giderken giyse yine abes durmaz ama fantezi diye kategori mi olur ya olsa bile bunları o kategoriye niye koyarlar ki?
Hoş bu fotodaki kızlar bile hiç etkilemedi beni. Herneyse konuyla alakalı değil ama... Giysin yani. Adının fantazi olduğuna bakma. abidik gubidik resimli çorap en nihayetinde :)
Laaaaayn. Ben eşimle fantazi role playing oynuyorum. O zamaaannn... Hımm benimde kafam karıştı. Bak bu oyunda da fantazi ismi geçiyor. Laaaayyyyn biri beni durdursun.
Yok bence sıkıntı yok. Hatta bu tarz çorabı başı kapalı 60 yaşının üzeri bir bayan giyerse sıkıntı. Bizim apartmanda gördüm. Öldüm gülmekten. Hacca gitmiş bir teyze yani düşün :)
'fantezi' yazıyor olması, çorabı değiştirmez. ürünler ortada işte, enteresan bir durum yok. ama bir abisi olduğu için çok şanslı kendisi.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tesekkur ediyorum cok. Onu kolay kolay kisitlamadim bugune kadar ve bu yastan sonra da gayet masum olan coraplarina laf edip bana kirilmasina izin vermeyecegim.
Cok tesekkur ederim ama ben de boyle harika bir kardese sahip oldugum icin en az onun kadar sansli oldugumu dusunuyorum. Herkesin cok iyi anlastigi bir kiz kardesi olmali :)
öyle bir yazmışsın ki vücut çorabı falan bekledim en azından. Pentide bile daha seksi çoraplar var yazık kıza bir şey yapma :D
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ahaha tamam ya cok ustume geldiniz bir sey yapmicam soz :D napiyim ismine famtezi corap yaziyordu yoksa aynen dedigin gibi pentiden cok daha kizacagim coraplar aldigi oluyordu, bunlara kizarsam kesin kavga ederiz :D
Vazgectim sormayacagim bile. Sitemizin anlayisli ve ilgili kizlari olarak hepiniz cok yardimci oldunuz ve zaten tam olan guvenimi iyice artirdiniz, cok tesekkur ediyorum size de.
Bunu en iyi kadinlar bilir ve hepiniz ayni tepkiyi verdiginize gore gayet gunluk coraplar bunlar. Tekrar tesekkurlerimi sunup iyi gunler dileyeyim o halde :)
Tek yapman gereken "ona güven veren bir ağabey" olmak ve eğer bir problem yaşarsa seni arkasında hissetmesini sağlamak!!! Abartma yani ;)
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Beni arkasinda hissetmesi konusunda sorun yok zaten. Rahatsis eden oldu mu canini yakiyor, hayattan sogutuyor ama gozu kesmeyen biri oldu mu bana havale ediyor falan. Bugune kadar onu hic kirmadim ve boyle bir sebeple de kirmayi dusunmuyorum, coktan ikna oldum zaten :)
normal çoraplar bunlar yahu. . birsey yok bırak kızı giysin.
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cok tesekkur ediyorum cevabiniz icin. Sanirim konunun en uzman cevabi geldi nicke bakarsak :) Kizlar olarak hepiniz cok normal coraplar, sakin karisma dediniz ve artik icim cok rahat. Konusunu dahi acmayacagim.
Ahah herkesin katkisi cok oldu ama uzman cevaplayinca konu kapandi bile, istedigi gibi giyebilir :D bana da cok sevimli geldi coraplar ama ismine fantezi corap yazmislar aciklamada ona sinir oldum.
yahu bırak ne alırsa alsın sana ne annen baban karışsın nasıl olsa giyince görecekler
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kisitlayici bir abi degilim, sadece sitemizin kadinlari olarak daha iyi bileceginiz icin fikrinizi almak istedim normal corap oldugunun onayini almak istedim. Lutfen kizmayin sadece emin olmak istedim yoksa gercekten onu uzecek, kiracak biri degilim.
Ya bilgisi olan varsa soyler benim bilmedigim bir sey mi var diye ama neyse ki yokmus. Ben onu uzmem gercekten yanlis anladiniz, sadece korumak icin ustune dustum yoksa ona yasaklar koyacak yetkiyi kendimde gormuyorum. Yetiskin bir bireye kimse karisamamali.
Tesekkur ederim. Sadece siz daha bilgili oldugunuz icin sitemizin kadinlari olarak dogru bilgiler verip beni aydinlatirsiniz diye sordum. Bir buyugum olarak sizi kirmadigim icin de memnun oldum.
Coraplar normal. Vurmak gibi bir hakkin da asla olamaz zaten.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu yasina kadar karsilikli kavgalarimiz disinda ciddi kavgamiz bile olmadi. Sakasina dovustugumuzde bile bilerek hic canini yakmadan dayak yerdim, bu yastan sonra da asla vurmam.
Normal çorap için rahat olsun seni tebrik ediyorum kardeşinde çok şanslı böyle bir abisi oldugu için 👍🏻👍🏻👍🏻
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cook tesekkur ediyorum cok mutlu ettiniz beni. Normal bir corap icin kardesimi kirmaya hakkim olamaz. Diledigi gibi giyebilir zaten akli basinda bir kiz yani nerede nasil davranacagini cok iyi bilir. Tekrar tesekkurler boyle dusundugunuz icin :)
Sen kardeşine sor. normal bişeye benzemiyor bunlar.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya bunlar normaldede kullanılır belki giyinmek için almıştır
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Giyinmek icin almis zaten ama fantezi corap yazmasi canimi sıktı. Bu coraplari giyip okula falan gidecek sonucta ve orada onu rahatsiz edenler olur mu diye pimpiriklendim.
Cok uzucu ve bir o kadar da dogru bir soz soylediniz. Ne yazik ki corabin rengi, modeli hic onemli degil. Rahatsiz edilmeye her an maruz kalabiliyorsunuz. Neyse ki uzun yillardir dovus sporuyla ugrastigi icin genelde pisman ediyor bulasani. Bana da cok kemik kirdirdi ama. Guzel kiz kardese sahip olmak kadar buyuk sorumluluk yok, hele ki Turkiye'de :)
Yani oyle basi bos birakmiyoruz fakat sunu giyemezsin bunu giyemezsin gibi kisitlamalar da pek yapmayiz. O da bunu bilerek giyinmesi gerektigi gibi giyinir zaten.
Kardeşimin en büyük hobisi sapık erkek dövmek yani yaklaşanın kolunu kırıp yollar ama yine de neden rahatsız edilsin ki yani rahat rahat gitsin yoluna.
En İyi Cevaplar