Diğer Bu gün üniversitede panter gördüm! Yeşil gözlü simsiyah panter yavrusu, fotosu linkte nasıl sizce? CosmoCarmenBlack Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Normal bi' panter:Bu gün gördüğüm panter yavrusu:Fotoğrafını çektim falan, hiç de korkmadım ya annesi gelir de parçalar cosmoyu diye.. =//Nasıl sizce panter yavrusu? Bu gün üniversitede panter gördüm! Yeşil gözlü simsiyah panter yavrusu, fotosu linkte nasıl sizce? Cevapla Üniversite Soruları Fal Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. hani tarkan diyordu ya kurt oğlum anneni kim öldürdü kurt da : hav hav diyordu.. tarkan da vay hain kosto diyordu.. sen de sorsaydın anan nerde sana söylerdi :) 1 2 Yorumla CosmoCarmenBlack +1 yıl Vahşi kedilerin dilinden anlıyorum evet..Dedim anan nerde, dedi ki, ebenle beraber çay içiyorlar..=// Yorumla Ehlivukuf +1 yıl terbiyesiz panter yavrusu vursaydın ağzına iki tane Yorumla
Bebegimcokadisin Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 9b cevap paylaştı. Ay kara panter ugursuzluk getirir 1 1 Yorumla CosmoCarmenBlack +1 yıl Ahh hayır.. Yorumla
Messagere Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl panter karizmasi var masallah :D 1 1 Yorumla CosmoCarmenBlack +1 yıl Aynen.. Yorumla
siiimo Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl ugursuzluk girla saç cekeydin 😅 1 1 Yorumla CosmoCarmenBlack +1 yıl İnanmıyorum, batıl inanç.. Yorumla
fatalerror_ Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Hımmm sizin ünide demek. Hangi bölümde okuyor? 2 8 Yorumla CosmoCarmenBlack +1 yıl Yemekhanenin önündeydi bu bilemedim...Ama bizim mimarlığın önünde de var baya kedigil..=// Yorumla fatalerror_ +1 yıl :D :D Yorumla CosmoCarmenBlack +1 yıl Gastronomiye ilgisi var herhalde ama bizim ünide yok o bölüm.. =// Yorumla fatalerror_ +1 yıl Sevgilisini almaya gelmiştir 😂 Yorumla CosmoCarmenBlack +1 yıl Senin adın Eser miydi.Aklımda öyle kalmış; bizim biraderin adı çünkü. Yorumla fatalerror_ +1 yıl Evet de sen adımı nerden biliyorsun 😮 Yorumla CosmoCarmenBlack +1 yıl İki üç kere oguzhanın sorularında denk gelip görmüştüm yorumlarını. Eser diyodu sana.Dikkatimi çekme sebebi az bulunan bi' isim olması, abimin ismi aynı zamanda. Yorumla fatalerror_ +1 yıl Anladım. Evet fazla kişide yok :) Yorumla
TürKişh_DeLight Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Diğer konusunda 761 cevap paylaştı. 😊👍dikkat et seni yemesin 1 0 Yorumla
Monsship Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Cok tatlis ya☺☺ 1 2 Yorumla CosmoCarmenBlack +1 yıl Senin kadar olamaz 💚 Yorumla Monsship +1 yıl Utandim😄😄😄 Yorumla
En İyi Cevaplar