Hayatımın en büyük hatasını yaptım ne olur bir çare bulun?

hayatımın en büyük hatasını yaptım. bugün üniversiteye kitap standı açıldı.8 setlik okuma kitapları ayda 50 tl ödeyerek 20 ay ödeyecekmişiz. ben başta istemedim ama arkadaşım nolur diye ısrar etti kıramadım onla senet imzaladık yani birlikte ödicez. normalde aylık 100 tl idi ama şimdi 50 tl ödicem ben aylık. ama ben vazgeçtim kitabları alır almaz. ama adam bikere imza attınız imzanızın resmini çekip yayınevine elektronik posta yolladım dedi. kitapların hepsinide bize verdi. şimdi aylık gidip ödicekmişiz bende istemiyoruz. dedim yayınevini arayın ozaman bizle alakası yok dedi. yayın evini aradım. adam size bir hafta içinde döncez dedi. kitapların hepsi şu an elimde kaldı bende gittim kantine bıraktım kitapları yarın alıp eve götürücem. şimdi kargoyla kitapları geri yayınevinemi bırakmam lazım daha bugün aldık ve kutuyu bile ellemedik napıcağımı şaşırdım. sabahtan beri ağlıyorum ailemede bişey diyemedim. yayın evi ararmı tekrardan napmak lazım bu durumda
Güncellemeler
+1 yıl
senetin bir kopyasıda bende şu an
Güncellemeler
+1 yıl
bugün dayanamadım okulun öğrenci işleri dekanı profösörün odasına gittim böyle böyle yayınevi beni kandırdı dedim dayanamadım ağladım. adam sağolsun yayınevini bir aradı sizi karalisteye alırsak hiç bir üniversitede stand açamazsınız dedi. adamlar hemen bizi aradı yarın okula kargo gelcek kitapları iade edicem senedimi alıcam çok şükür. bu hocaya nasıl teşekkür etmeliyim sizce
Hayatımın en büyük hatasını yaptım ne olur bir çare bulun?