Arkadaşlar odam çatı katı, bu şekilde straforlarla hem dekor amaçli hemde soğuğu kessin diye kapladık. Burları 5-6 neon renkle karışık şekilde firçayla attırarak yani püskürterek karışık şekilde boyamak istiyorum. Sonrada odamın yan duvarlarini ona göre boyucam. Fikirlerinizi alabilir miyim? Başka neler yapabilirim? Odam ziyan olsun istemiyorum..
Odam şu şekilde (Boyamak istediğim yerler beyaz yerler);Boyamak istediğim renkler;
Pencerenin önüne oturup, uzana bileceğin bişiy koy Kalorifer peteği boyanıyosa pastel bir renk yap, Hafif orta boyda küçük bir halı al , Yatağının tam üzerindeki tavanı kaplıyacak şekilde sevdiğin bir resim koy umarım yardımcı oluşumdur:)
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet küçük renkli bir halı almayi düşünüyorum. O tavana dediginde gayet güzel olur ama yildizli birşey yapmak var hayalimde off düşünemiyorum kararsizim :))
Boyama fikri güzel. Tumblr odalarına bak netten senin odana en çok uyanlardan fikir edin isine yarayacak. Bu arada odan cok tatlisko ozellikle komidinlere ve oturaga bayildiim^.^
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet bende ordan bakmayi düşünüyordum, zaten birazcik amacim o tarz bir odaya benzetmek, karışık ama hoş olsun istiyorum :) teşekkür ederim yorumun ve beğenilerin için <3 :)
Duvarlari kirmizi sari ve acik yesille karistir ortaya ates kirmizi cikacam sabah perdeyi actiginda sanki duvarda ates yaniyor gibi goruncem ve sonra beni yanina cagir en guzel seks odasi olacak
En İyi Cevaplar