Ak partiye oy verenlere koyun diyenler bir bakın?

Ben medresede talebeyim size göre biz nefes almayan sadece insanları eleştiren yobazlarız. Siteyi kullanıyorum çünkü burada bir soruma adam akıllı cevap alıp onu uygulayıp kendimi daha iyi hissettim. Bir nevi istişare de denebilir ve bende başkalarının dertlerine istişare tarzı ile cevap veriyorum neyse konumuzun özüne geleyim... şu an medresede ki bu bir binanın 2 dairesi özgürce kuran okuyup özgürce ilim alabiliyorsak bunlar Akp iktidarlığından sonra oldu. Ben daha 18 yaşındayım görmedim fakat hangi hocamız gelse o dönemleri anlatıyor; medresenin yasak olduğu, kuranların gizlendiği, pencerelere battaniyeler astıkları ve hocalarımızın gecenin bir payı kelepçe ile götürüldüğü günler. Çarşaflı insanın 2. Şahıs grubu olarak algılandığı yıllar. Bizler Akp'ye oyumuzu sırf Ahmet Davutoğlu ya da Recep Tayyip Erdoğan sevgisinden değil bize iyi gelecek, islama iyi geleceği için veriyoruz. Eğer ki Chp, Mhp daha iyi gelse ona yöneliriz. Amacımız Akp'yi yüksekmek değil, İslamı Akp aracılığı ile rahatça yaşamak. Bunları zaten çoğu kişi biliyor ama göz ardı ediyorsunuz, göz ardı ediliyoruz.
Güncellemeler
+1 yıl
. .
Ak partiye oy verenlere koyun diyenler bir bakın?