+1 yıl@-Angeliciouss- Valla ben hiç böyle fotolardaki gibi yakışklı ve seksi erkek görünce kıskanmıyorum. Aksine içim eriyor bunu bana verseler, benim olsa diyorum. Böyle vücuduna yapışsam diyorum. Şimdi de eridim bu fotolara. Bunlar seksi değil ultra seksi laaan :D :D
13 Yorumla
Soran+1 yılAşkım seni biliyorum :D
- +1 yıl
Hahahaha cansın :)
Soran+1 yılSen de :*
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 723 cevap paylaştı. sana laf atanları salla gülüm sen bu paylaştığın çocuklara layıksın
14 Yorumla
Soran+1 yılSağol aşkıım! Sana lafım yok sen zeksisin zaten :D
Soran+1 yılSorun değil tatlım :*
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ay resmen duygularıma tercüman oldun çok doğru ve cok güzel söyledin👏👏👏 bunu bende fark ediyorum. Sonrada kızlar şöyle trip atıyolar kızlar şöyle kıskanç şöyle dırdır'cı falan diyolar kendilerine bakmadan. Halbuki kendileri her konuda kızlardan beterler!!
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol hayatım :* aynen kendi berbatlıklarını kapamak için kızlara sataşıyorlar sanki biz daha kötü haldeymişiz gibi gösteriyorlar.
erkek dediğin kaslı böyle olcak :D offf şnlara bak ya
https://i.hizliresim.com/8QWEBA.jpg
https://i.hizliresim.com/bYZ4z0.jpg213 Yorumla
Soran+1 yılOh oh parçalara gel :D
Soran+1 yılBir de bu ayılar kıllılar kendilerini bir b*k sanıyor diyorlar ki kızlar göbekli erkek seviyor yok artık mk!
Soran+1 yılTürkiye de götünü kaldırıp kas yapan sayısı az çünkü! Erkek arakdaşım avrupalı ve abartmayıyorum neredeyse hergün spor salonunda diyorum ki yorulacaksın falan yok diyor
Soran+1 yılBir de bu aptal troller gözlüklü ve şişmandır ayrıca bilgisayar ekranın arkadfasından kadınlara kezban diye laf eder memeli karılara bakıp 31 çekerler.
Soran+1 yılÇok mutluyum var ya iyi ki Avrupalı erkek arkadaşım. Ne yap ne et yurt dışına gitmeye bak.
Soran+1 yılSağol canım. Mutlaka mutlaka bak hayatın kurtulur yemin ediyorum. Kadın olduğunu hissettiriyorlar sana! Gerçekten o romantik komedi filmlerindeki gibiler.
Soran+1 yılYolun ortasında havaya kaldırıp öpüyor :D
Soran+1 yılİnşallah canım :*
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Sende haklısın, insan dediğin kendine bakmalı. Ama herkesin zevki bir değil. Cidden göbekli erkek seven ya da fit olmayan kız seven, insnalarda var. Mesela benim için karşımdaki kişi kendine bakması lazım, her yönden. Ben böyle bir istekte bulunuyorsam, bende bakmam lazım. ;)
110 Yorumla
Soran+1 yılOnlar ulaşamayacakları için bizim giibi fit insanlara onlara kalıyorlar.
Soran+1 yılAynen katılıyorum.
Soran+1 yılEvet ben de sinir oluyorum. Kezbanlar esmer seviyor kamiller de esmer oluyor. Asıl seksiler sarışın-kumral erkeklerdıır. Bu gerçeği kabul edemiyolar.
Soran+1 yılBen göçmenim çünkü bizim kızlar yabancı kızlar falan sarışın-kumral erkek seviyorlar. Esmerlere ışid tipli diyorlar.
Soran+1 yılHahaha aynen. Erkek arkadaşım da avrupalı benim gibi o da diyor Işid e benziyorlar diye :D
Kişilik & Karakter konusunda 19,2b cevap paylaştı. senin zevkin tırtmış
www.hdwallpaper.nu/.../...rs-HD-photo-images-1.jpg
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...ebb14bffeb.jpg29 Yorumla
Soran+1 yılAlttaki iyi onun da burnu kötü üstteki enrique de eskidi mk artık o kadar iyi dğeil. Senin zevk tırt esmer sevmem ben kirli gibi
Soran+1 yılAl işte kısknaçlkık tekrardan nerden biliyon topoş olduğunu biz senin beğendiğin karılara lez diyo muyuz?
Soran+1 yılGayse de oturur izleriz oh çok seksi
Soran+1 yılLezbo yakışıklısı.
- +1 yıl
- +1 yıl
Benim vucid bole kizlar cok abarti diyolar ama 😕 omdan moralim bozuldu @-Angeliciouss-
Soran+1 yıl@Capislontis Ya sen kezbanların abartı demesine ne bakıyosun? Ne anlar onlar vücuttan?
Bu fotoları nerden buluyosun sen ya 😂
https://i.hizliresim.com/LERk00.jpg23 Yorumla
Soran+1 yılOv kanka süperler. Tumblr dan tabiki :D
- +1 yıl
Aha 3 yakışıklı daha <3
+1 yılKıçını kaldırıp azmedip çalışmaya üşenen, göbeği iki metre önde olan kişilerin söylemleri hep bunlar.
14 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle arkadaşım katılıyorum. Biz o kadar spor salonlarında terleyelim. Bir sürü bakım yapalım ojemin azcık bir yeri çıksa yeniden süren insanım. Şimdi gelip bu göbekli tipler hak ediyor mu böyle kızları ya? Aklım almıyor.
Soran+1 yılEgoist gibi gözükmek istemiyorum ama yaptıklarım bunlar yani. Hergün buhar banyoları surata ellere ayrı kremler falan. Şimdi bu hötünü kaldırmayan adam beni hak ediyor mu allah aşkına ya?
- +1 yıl
Her sabah 5 km koşu, 5X60 şınav, ,30 barfix, 8kg dumblee ile 4X40'lık ağırlık çalışması ve tek yatışta 300 mekik çeken birisi olarak dediklerini ve hislerini çok iyi anlıyorum. Bana da demişlerdi aynılarını. Öyle yatıp göbek büyüterek elde edemezsin o kadar ilgi çekici ( seksi diyeceğim kusura bakma ) kızları. Azim edeceksin sen de ilgi çekeceksin, güzel bir vücuda sahip olacaksın kalan kısım da karşı tarafın taktirine kalmış.
Soran+1 yılEvet tebrik ediyorum seni bu tutumundan dolayı.
+1 yılSen varya sen senin nasil bir kolekzyonun var kizz türk erkeklerini hasta edeceksin birgün kiskancliktan 😂😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılbanaen olsunlar. Onlar Türk kızlarına kezban diyorlar.
- +1 yıl
Hahahhahahahaha
Biz böyle manken değilseniz ;
https://i.hizliresim.com/yRpY0y.jpg
Yukarıdaki erkek hayalleri kurmayın bence. :)
Ben kıskanmam, herkesin bir alıcısı vardır..69 Yorumla
Soran+1 yılOndan daha iyiyim! Napacaksın şimdi? Bu kıza güzel diyorsan harbi yokluktasın. Slavım ben böyle esmer değiliz biz sarışın güzelleriz.
- +1 yıl
Aa ikizim😂😂😂
Soran+1 yıl@KirmiiziOjemm Kanka sen bundan daha güzelsindir :D
- +1 yıl
Olabilir ama olmayadabilir 😂😂😂
Soran+1 yılMantıklı olan o dedik l*n zaten ne zottirik zottrii kdevam ettiriyosun? Spor salonundan çıkmıyorum ben haberin var mı? 😡 @Bööcük
Soran+1 yıl@EdaKarel Aynen yavrum.
Erkek olsaydım fotoğraftakileri bende kıskanırdım muhtemelen.
32 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D poh atmazdın ama
+1 yılçok kız yaladım yuttum hayırdır sana kızım boyle erkek ıstıyosan adriana lima olman gerek bu lavuklara kimse laf edemez laf etmesi için daha iyisi olması lazım lakin siz çirkin maksimum 1,75 boyunda olan türk kızlarına yakısmaz bu erkekler denginde birini ara kezban daSdasads
00 Yorumla
+1 yılrekabet işte kızlarda da oluyor bu durum. ben mesela benden yakışıklı da olsa kıskanmam. zaten karşıma pek bir rakip cıkmadı :D
14 Yorumla
Soran+1 yılcanım sen niye kıskanasın :D
- +1 yıl
normal şartlarda değilde mesela sevgilim olur yani oda bir pasiftir benimle yarışa girer yani olabilir böyle şeyler :D
Soran+1 yıl:D :D kanka ya
- +1 yıl
:D :)
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. https://i.hizliresim.com/YJ85El.jpg
Bu nasıl <317 Yorumla
Soran+1 yılViniiiiiiiii çok tatlı :*
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyyy o resimler ne be! 😍 ilk resimde tam yalama payı bırakmış çok sevdim onu istiyorum bana verin onu!!!
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen :D
+1 yılsadece benden çirkinlere yakışıklı dendiğinde kıskanıyorum... bunlar yakısıklı benden sıkıntı yok...
21 Yorumla
Soran+1 yılEn azından bunu söylemen de güzel bence. Egoist değilsin.
- Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunlara kötü diyen kördür 😂 Doğruya doğru ne yapalım yani ☺
23 Yorumla
Soran+1 yılAynen. He işte böyle olun be. Sen yakışıklı çocuksun gerçi. Tipsizler kıskanıyor bunları daha çok. :D
- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺
Soran+1 yılRicalar brokoli.
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimal kendini ondan iyi buluyordur jkwqld bir modelden iyi nasıl olunuyorsa oda ayrı
12 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu diyorum adam model sen kendeini nasıl ondan daha ykaışıklı buluyorsun öyle olsaydın sen de ajansta olurdun zaten a be kamil di mi ama :D
- +1 yıl
Yani arada çirkinde olmuyor değil :D
kıskanmıyoz reis zaten bizim kezolar kel göbekli kısa boylu seviyo
11 Yorumla
Soran+1 yılSorma be kardeşim kezbanlar keko seviyor nedense. Neyse birbirleriyle evlensinler jsdhfsd
+1 yılBende sarışın erkek seviyorum esmer hiç sevmem bunlar çok iyi😘
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Üstteki nin adı ne onda nası bir vücut var 😍😍😍
Soran+1 yılDustin McNeer.
+1 yılKıskançlar işte :D çekememezlik kendinden başkasını. Mükemmel sanıyorlar kendilerini.
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen katılıyorum. Çirkin adamlar kendilerini çok ykaışıklı sanıyor. Şu türk erkekli nickteki bile kendini yakışiıklı sanıyor. Kim kaldırıyor bunların hötlerini?
- +1 yıl
Bazı kızlar işte. Ya da onlara bakıp kendilerini onlara mı benzetiyorlar anlamadım :D
Soran+1 yılEvet evet erkek düşürme derdinde bazı kızlar :D Onun için yaranmaya çalışıyorlar bunlara.
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİyi de bunların %95'i gay zaten?
Sakın sen gerçek ve kıskanılan erkek tanımının ne olduğunu tam olarak bilmiyor olmayasın?
Hoş, erkek bilinçaltında kadınlar gibi senden daha çekici birini kıskanmak yoktur ki? Yakışıklıysa yakışıklı, bize ne a.. koyayım..
Hatta bazı yancı erkekler, yakışıklı arkadaşlarının yanında takılır, kolay hatun düşürebileyim diye..17 Yorumla
Soran+1 yılGay olduklarını nerden biliyorsun? Onlarla aynı yatakta bulunmadığın sürece gay olduklarını bilemezsin. Yine tipsiz erkeklerin çıkardığı bir şey bu. Biz sizin beğendiğiniz memeli, karılara lez diyor muyuz? Sizin memeli, karılar da lez o zaman. Gayseler bile oturur izleriz oh çok zevkli.
- +1 yıl
Robbie Williams'ın bu konuda dünyaya damga vuran bir tespiti vardır, git bul oku onu.
Ulan, şu dünyada Ricky Martin bile gay olduğunu açıkladı, kasma fazla..
Soran+1 yılGiovanni bonamy ve francisco lachowsxki gibi adamlar karılarıyla evli sen ne diyon mk senin beğendiğin karılar da lez onu napcaz
Soran+1 yılSenin beğendiğin karılar da genelde lez çıkıyor şansına küs
Soran+1 yılAyrıca dediğim gibi kızlar gay ve biseksüel erkek fantezilerini severler. İzleriz yani uagfuydfg Bizim gibi kızlara girlfag deniyor hatta uza şimdi.
- +1 yıl
Roselyn Sanchez?
Barbara Carvalho?
Kim Kardashian?
Bak bakayım lez mi bunlar?
Soran+1 yılMegan Fox?
Angelina jolie?
Bunlar ne mk biseksüel bunlar. Hatta megan kızları daha çok sev iyorum falan demişti bu ne şimdi mnk O erkekler de en azından biseksüel
Kıskandığını bu kadar belli etme mk aciz duruma düşünyorsun.
beni bilen bilir ne kıskanırım nede b*k atarım herkes kafasına göre yaşasın
16 Yorumla
Soran+1 yılAlmanlık var ya bir tarafta. Ondan dolayı bu türk erkeği ortadoğu erkeği genelde kısknaç böyle.
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/p9MoLr.jpg
https://i.hizliresim.com/XJ8oaD.png
ciddiyim tip olarak kıskanmam ama karizmasını kıskandığım 2 insan
Soran+1 yılBen de Atatürk ve Hitler i çok seviyorum.
Soran+1 yılGöçmen ama atatürk de bizim gibi işte. Onun için karizma :P :D
Soran+1 yılSelanik gööçmeni yavrum benim ya
Yok yahu, cidden hayatım boyunca kıskandığım bir erkek olmadı. He karizmasına hayran kaldığım bir adam soruyorsan o da Beckham'dır kesinlikle. Bu resimler arasında da ilk resimdeki çocuk harbiden yakışıklı.
00 YorumlaKuzey ülkelerinde doğanlar çok şanslı buz mavisi göz beyaz ten doğuştan gelen fit vücut :(
12 Yorumla
Soran+1 yılİyi de sen de sarışınsın kankaç
Ben bile kiskandim , kiskanilmicak gibi değil
Taş mübarek😍11 Yorumla
Soran+1 yılHaha canım :D
+1 yılşu adonis itici geliyor yoksa gerisi taş :D valla oturup adamların baklavalırını izlerim hehe
15 Yorumla
Soran+1 yılHaha bendensin! Yok la adonis kadar seksi bir şey yok bence
- +1 yıl
ya bilmiyorum adonis çok belirgin olunca bana itici geliyor ya :D
Soran+1 yılHafif olsa? :D
- +1 yıl
ya bak mesela 3 erkeğin olduğu fotoğraftaki adonisler çok itici gerçekten :D ama ilk fotoğraftaki ideal :D
Soran+1 yılHe anladım :D
+1 yılKiz bunlar cok seksi erkek dedigin böyle olmali
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen katılıyorumn şekerim
arkadaşlar göt göbek ortalıkta gezmeyin üzülüyorum valla gidin spor yapın
00 YorumlaSen şu kendine Barbara Palvin'den iyiyim diyen kız değilmisin :D nerelerdesin ya göremedim seni hiç :D Fotolarda iyi ama manken bunlar çoğunda oynama vardır biz de kendimize bakıyoruz ama bunu meslek haline getirmedik sadece affet :D
00 Yorumla
+1 yılSen slavsın ama bizim türk kızlarımız sana bin çeker.
Hem resmini bile atmaya korkuyorsun ama hayatında hiç görmediğin erkekleri sürekli paylasıyorsun
komiksin53 Yorumla
Soran+1 yılSen çirkinsin. Sen laf söyleme. Kezbanların benden daha iyi olmadığını sen de biliyorsun. Benim dikkatimi çekmek için sataşıp duruyorsun sana son uyarım! Bir kez daha bana sataşırsan yönetime şikayet edileceksin!
Soran+1 yılBen fotoğrafımı bir tek yakınlarıma atarım. Buraya atıp kendimi pazarlamam. Bu ülkede kadın olmanın ne kadar zor olduğunu anana sor en azından bilir mutlaka. Uza şimdi. Bir daha yorumlarımın altında görmek istemiyorum seni ve çirkin suratını!
- +1 yıl
Burası soru cevap paylasım sitesi, gelip özelde bana söylediklerini insanlara söylesem sana gülerler bence iki yüzlülük yapmayın çünkü sadece komik duruma düşüyorsunuz.
Madem konuşmak istemiyorsunuz yanımda neden dolasıyorsunuz?
Ben kızların böle şey koymasına karşıyım evet kıskandığım için ama ben koyduğunuz adamı kıskanmıyorum ben onların şansını kıskaıyorum! böyle erkekler görünce aynaya her baktığımda ölmek istiyorum!
12 Yorumla
Soran+1 yılÖlme git spor salonuna çalış. Sen de memeli kızlara bakmayı biliyorsun ama. Canım Atatürk ü de koymuşsun onun için bir şey demek istemiyorum daha atatürk ü çok seviyorum çünkü.
- +1 yıl
yo ben memeli kızları falan bakmıyorum ! nereden çıkardın bunu? ben yıllardır platonik olarak bir kızı seviyorum ve ondan başkasınada bakmıyorum ve ayrıca dediğim kız güzel değil ! hem vüçut çalıssam yakışıklı olama ki ! hem ayrıca ben kas yapsam benle dalga geçerler boyun 1.63-1.64 filan ! tanrı beni ölmem için yaratmış ne yapalım bizde ölürüz bildiğin bir intihar yöntemleri varsa onlarla ilgili bence yazsana belki denerim :)
+1 yılbırıncı resımdekı cocuk manyak dekolte vermıs :)
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle :D
- +1 yıl
onun kadar seksı degılım ama bende verebılırım sana :)
+1 yılyooo niye kıskanayım ben yakışıklı değilim ama beni beğenen kızlarda var? Her kızın yakışıklı erkek faktörü vardır
00 Yorumla
+1 yılVicutlarından dolayımı yakışıklı yoksa sadece yüzümü yakışıklı?
010 Yorumla
Soran+1 yılYüz + vücut. Sadece vücutlarından dolayı atmadım.
- +1 yıl
Vicutları çok itici geldi bana yapmacık gibi karın kasları falan ama yüzleri güzel temiz cocuklar 😂 Bizde özünde iyi cocuklarız
Soran+1 yılYüzleri çok güzel + kasları da çok hoş. Şişirme balon değiller.
- +1 yıl
Kaslı erkek seviyosun anladık ☺️
- +1 yıl
3. üncü fotogrqfdaki cocuk bence iyi digerleri degilde
Soran+1 yılO zaman kadınlar da makyaj yapıyor her kadın yapmacık o zaman mantığına göre.
Soran+1 yılYok hepsi iyi ve ajanstalar. İyi olmasalar almazlar.
- +1 yıl
Evet aşırı makyaj yapmacıklık temsil ediyor bende sevmiyorum
Soran+1 yılee sen de memeli kadın seviyorsun biz bir şey diyo muyuz?
- +1 yıl
Konuyu nerelere getirdin yahu tamam bişi demedik
Kişilik & Karakter konusunda 980 cevap paylaştı. yakışıklı yı çirkini bir tarafa koyalım sen elde etmek istedigin birini gelip sende önce davran dı kıskanmasmısın bu yüzden yakışıklı cirkin fark etmiyor benim için
00 Yorumla
+1 yılDiyecek bir şey yok.
Sezarın hakkı Sezara.😊18 Yorumla
Soran+1 yılAynen onu diyorum
+1 yılGarson hepsinden bir porsiyon getir :-D
13 Yorumla
Soran+1 yılOlur lokantada gibi jfdhghdf
- +1 yıl
Yalnız en sondaki çok datlu
Soran+1 yılGiovanni Bonamy taş gibidir aynen.
+1 yılSen bu fotoları nerden buluyorsun Ddd
11 Yorumla
Soran+1 yılTumblr dan kanka :D
erkek manyağı kezbanlık yapma bir kurtulamadık senden :D
02 Yorumla
Soran+1 yılKamillik yapma karı manyağı. Özelden bana mesaj atıp yalvarıyosun sererim bütün mesajları buraya hepsi kayıtlı
+1 yılkıskanılmak güzeldir:)
13 Yorumla
Soran+1 yılSeni kıskanırlar hayatım :*
- +1 yıl
ow my love barbıe:)
Soran+1 yıl:D :D
fotoğraflara eridim😍😍😙😙😘😘😶😶😰😰
11 Yorumla
+1 yılOha 3. resimdeki çok tatlı😍
Kıskançlar işte😒11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyleler salaklar :/ sdfgfg
Yakışıklı ve seksi olmadığımız için
25 Yorumla
Soran+1 yılAynen en azından poh atmayın
Soran+1 yılEe? Sonuç?
Soran+1 yılVermesin. İnşallah tanrı korusun onları. Yerim onları
Gizli Üye(36-45)+1 yılOfff bunlar ne yaa ıslandım resmen
31 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBiz yakışıklıyız zaten 2 kilo makyaj ile güzelleştinip türk erkeklerini hor görmekten vaz geçin biz doğalız bir kere 😁
13 Yorumla
Soran+1 yılBen Slavım. Doğal çirkinsiniz işte. hsdfghdsf Adamlar doğal yakışıklı.
- +1 yıl
Estetik yapmiolar protein icmiyorlar cok dogallar 😊 bizim erkekler maddi açıdan ne spora gidiyorlar ne de kendilerine bakıyorlar
Soran+1 yılO zaman kadınlara da indirgeyin. Kadınlar da maddi açıdan kendilerine bakamıyor ama kezban demeyi iyi biliyorsunuz.
+1 yılArşivi dökmüşüz :D sende kesin çirkin kara kuru bişeysindir şimdi istediğin
04 Yorumla
Soran+1 yılSarışın 170 boy beyazn 45 kilo yani güzelim. asıl sen çirkin ve kara kurusun.
- +1 yıl
Ya he he :D beyaz tenliyim bir kere
Soran+1 yılSurat hatların kötü. Beyaz tenli olmak yetmiyor.
- +1 yıl
Tamam
Cok yakisikli yaaa ♥♥♥
14 Yorumla
Soran+1 yılAvrupa da var böyle erkekler.
ben kıskanmıyorum da bana çok benzeyen birini gördüm attığın resimlerde
3. resme mavi göz koyarsan aynı benmiş012 Yorumla
Soran+1 yılSen sarışın değil miydin? Çocuk kumral. Sensen fotoğrafını koy da biz kızları yakışıklılığından mahrum etme!
Soran+1 yılSlavım. Biz de sarışın çok onun için biz buna kumral diyoruz. Civciv gibi sarılar var bizde.
- +1 yıl
aynen yani burada buna sarışın diyorlar dediğim gibi göz rengi olarak bunu koy
https://hizliresim.com/d00Gvn
Soran+1 yılSevgilimin de gri-buz mavisi
Soran+1 yılHayır gri.
Soran+1 yılMaalesef yoklar. Bizim erkeklerden türkiye ye transfer edelim ya da komple gidiyorum zaten banane kezbanlarla kamiller evlenir. sdajhhfd
Soran+1 yılBana da. sen de göçmensin heralde? Gel gidelim göç ettiğimiz topraklara sjdftgdsafgdfg bütün göçmenleri toplayıp kaçıcam burdan sadjfhadsf
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/WEpBZP.png :D :D :D
01 Yorumla
Soran+1 yılPatates kafa çok tatlıymış. Laf söyleyesim gelmedi sana dshgfadsf
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sisko erkegi evcil hayvan sever gibi seviyom kaslilarla sevisiyom uzgunum😳
00 Yorumla
+1 yılkızlar çirkin kızları bile kıskanırken bizim bunları kıskanmamız çok normal
00 Yorumlaahmaklk
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle.
Ben bunların neyini kiskaniyim onlar beni kiskansin. d
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor bu işler öyle. Al bir örnek.
Kişilik & Karakter konusunda 618 cevap paylaştı. niye kıskanalım şubir gerçek ki tek gerçek para kızlar için. benjaminsiz güzele selam bile vermiyorsunuz :D
08 Yorumla
Soran+1 yılBen o kızlardan değilim. Bütün kızlar paraya tapmaz. Sen 100 dolar verip yattığın kızlarla karıştırma bizi. Ben erkeğin tipine ve zekasına bakarım. parayı ben de kazanıyorum ve ekonomik özgürlüğüm var. Erkeğin eline bakacak kadar düşmedim
- +1 yıl
bunun 100dolar vermekle alakası nedir. çok nadirdir kensinden düşük maası olan bir erkekle evlenmek isteyen kız ben doktor olup çöpçüyle evlenen kız görmedim ama tersi zaten yaygın.
cıkıp herhalde yakısııklı doktor yerine yakısıklı çöpçüymüs diyen kızda görmedim. dedigim gibi zaten her kız calısıyor bu devirde paradan kastım erkege ekonomik olarak baglı olmak degil. yani zaten bu tip paradan önce geliri ben genel dünya nüfusu için dedim
Soran+1 yılSen temizlikçi bir kadınla evlenir misin?
- +1 yıl
biz 4yıllık okuduk zengin degiliz ee dogruya dogru bulup bulabilcegimiz max 4yıllık sıradan bir meslek sahibi ya da 2yıllık filan oda maksimum :D
herhalde kendimizi gidip beyin cerrahına ya da balerine begendirtemeyiz dedigim gibi davul dengi dengine :D
bizler mantıklıyız zaten genelde hemen kendimize denk ya da asagıya bakarız yüksekte uçmanın manası yok ama malum kızları dandik meslekler kesmez :d
Boşuna uğraşmayalım, ne biz en çok beğendiğimiz kızları elde ederiz ne de siz böyle en yakışıklı bulduğunuz erkekleri.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ettim. Sen düşün gerisini.
siz hemcinslerinizi nasıl kıskançlıktan çekemiyorsanız ondan hem bizimki sizinki kadar tehlikoeli değil
010 Yorumla
Soran+1 yılburada konu hemcinsler değil erkekler! Soru başlığını oku !
Soran+1 yılAynen çalış senin de olsun di mi ama
Soran+1 yılHayır sürekli kızlar diyorsunuz ama erkekelr de böyle dedim ben
Soran+1 yılFarkındalık yaratıyorum. sanane arkadaşım? Biz sustukça onlar daha çok üste çıkıyolar
Soran+1 yılEvet aferin hadi işine!
+1 yılTürkiye'de niye bunlardan yok diyorum. 😭😭😭😭
13 Yorumla
Soran+1 yılKeşke olsa genler işte :/
- +1 yıl
Eşcinsel olma ihtimalleri nedir? 😞
Soran+1 yılAlttaki değil en üstteki de değildi galiba diğer iki fotodokileri tanımıyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Maşallah 😀
11 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah ashfaf
+1 yılsen baya yokluktasın anlaşılan gözün dönmüş senin artık.
11 Yorumla
Soran+1 yılDöndü evet.
kızlar neden kendinden güzel ve almlı kızalrı kıskanısa o yüzden
01 Yorumla
Soran+1 yılKonu kızlar hemcinsler değil konu erkekler!
+1 yılher erkek aynı değil. mesela zeki erkekleri kıskananlarda var.
010 Yorumla
Soran+1 yılKonumuz zeka değil. Görünüş!
- +1 yıl
senin sorunun ne? git kimle sevişiyorsan seviş bu bizi ilgilendirmez.
kıskanç erkekler hoşuna gitmiyorsa sende geniş erkeklerle takılırsın.
he bu arada herşeyin başlangıcı zekadır zeka olmassa hiç bir b*k olmaz. sen konum zeka değil diyorsun ama zekanı kullanıyorsun.
Soran+1 yılSonon soronon no dostom? Amerikalı zencilere bağlamış asjdgfadsf
Soran+1 yılZeki ve yakışıklı olacak. Tek zekayla olmuyor sapyoseksüel değiliz biz.
Soran+1 yılO zaman sen de memeli karılara bakma sadece zekasına bak kadının.
- +1 yıl
zeki olacak yakışıklı olacak şu olacak bu olacak. peki sen erkeğe ne vereceksin?
ben zeki erkekleri kıskanırım dedim. zeki kız istediğimi nerden çıkardın?
hem kıskanç hem bencil. istediğim kızlara bakarım sen nasıl istediğin erkeklere bakıyorsan.
Soran+1 yılBen de istediğim erkeklere bakarım mk o zaman laf etmeyeceksin! ben zekiyim spor salonuna gidiyorum güzelim bakımlıyım bunları vereceğim! Sen ne vereceksin? Eğer sana laf etmemi istemiyorsan sen de bana laf etmeyerceksin. Kendi kendine çelişkiye düşüyorsun len!
- +1 yıl
ben sana laf etmedim ki. aptal saçma sapan bir konu açmışsın sadece fikrimi yazdım. ama sen artık ne kadar dolusun bilemem geldin bana patladın.
Soran+1 yıl"senin sorunun ne? git kimle sevişiyorsan seviş bu bizi ilgilendirmez.
kıskanç erkekler hoşuna gitmiyorsa sende geniş erkeklerle takılırsın."
Bunlar sataşma cümleleridir! Aradaki farkı anlamak için de zekanı ne kadar kullandığını bana gösterdin. iyi günler.- +1 yıl
anladım sen haklısın.
+1 yılben kıskanmadım ki :D
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar neden çekici ve güzel kızları kıskanıyorlarsa ondan 😉
04 Yorumla
Soran+1 yılKonu hemcinsler ve kızlar değil! Konu erkekler!
- +1 yıl
Erkeğin ne yaptığını kadının ne yaptığıyla anlayabilirsin..
Soran+1 yılHayır anlayamam. Erkeğin neden yaptığını sordum:
- +1 yıl
Bütün erkekler öyle değil mesele ben
- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım