Erkekler neden yakışıklı ve seksi erkekleri bu kadar kıskanıyor?

Fark ettim de salak salak kıskançlıklara giriyorlar. Kızlara kıskanç diyorlar ama kendileri daha beter onu fark ettim. Attığım seksi erkeklerin fotoğraflarına dayanamayıp ya poh atıyorlar ya da sataşıyorlar. Niye sataşmak yerine kendilerine bakmıyorlar? Kıskanma çalış senin de olur demek istiyorum. Neden çünkü çalışmak zor geliyor. Yakışıklı erkeklere poh atmak daha kolay. Biliyorum şimdi bile yorumlarda sataşacaklar çünkü acizler anca bundan anlıyorlar. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Siz de fark ettiniz mi? Ağızlarına çakasım geliyor. Kendileri sabahtan akşama kadar karı memesi dötü konuşuyor kızlar bir şey demiyor. Biz konuşunca laf oluyor hep acizliklerinden dolayı. Atmayın bir daha yorum görüşlerimin altına. Siz böyle yaptıkça daha çok atacağım. Bir de bunlara destek veren hemcinslerim var sırf erkeklerin gözüne girip erkek düşürmek için çıldıracağım.
Güncellemeler
+1 yıl
Bak bak başladılar kendilerini savunmaya inkar etmeye. Susun len bilmiyoruz sanki. Hergün yorumlarda görüyoruz kimni kandırıyosunuz?