Kuzenim kucağına oturttu? Arkadaşlar gerçekten yaşadığım birşey yardımcı olun lütfen?

Arkadaşlar teyzemler izmirde yaşıyor. 29 Ekim tatilini haftasonuyla birleştirir bize geldiler. Ben 21 yaşındayım. Uluslararası okuyorum ailemden ayrı bir şehirde. Bende tatili bahane esip ailemin yanına geldim işte neyse. teyzemin çocukları biri 23 yaşında erkek biri küçük henüz. Dün annemler dışarı çıktı babamlar felan. Bende eve yeni gelmiştim o sıra. ben geldim annemler çıktı. Aradan 1 saat geçti odamda kışlıklarımı felan ayıklıyordum yanında götiriyim diye. O sırada kuzenim olan herif gelmiş annemlerin yanında sıkılıp. Sesi duyunca gittim o. Üstümde de normal eşorfman felan hiçbiryerim belli dahi değil. Bana dedi ki kardeşim sen iyice kadın oldun başmıza ya dedi güldü. Bende büyüdüğüm için dedi diye düşündüm aklıma hiç yanlış birşey gelmedi. Yemek felan ısıttım buna. Sofraya da oturdum. Kuzen olsada misafir bırakıp odama gitmek yanlış olur diye. Elimde de telefon sevgilimle mesajlaşıyordum. Sonra bu içecek birşey isteyince kalktım tam elimden telefonu çekmeye çalıştı gerizekalı. Bende vermedim kesin babama söylerdi yani sevgilim olduğunu görüp. Ikimizin elinde telefon tepişiyoruz ama ağladim ağlicam görücek diye. Bu birden kolum tutup ters çevirip kucağına oturttu. Sonra ah diye bir ses çıkarıp beni kendine bastırdı. Yanlış anlama gibi bir durumum yok çünkü ses zevkten olduğu belliydi yani. Sonra hemen kalktım ettim telefonu verdi bana. Sonra odaya gitti. Ben şok içinde öyle kalakaldım. Bugünde dışarı çıktılar yine annemlerle ben regliyim felan diye annemi kandırdım gitmedim onlarla. Yerin dibine girdim resmen. sizce planlanmış birşey miydi? Yoksa aniden kucağına çekince olmuş birşey mi? Nasıl tepki vermeliyim. Dün akşamdan beri yüzünü görmedim işte. Bugünde arkadaşıma kalmaya gidicem görmiyim onu diye.
Kuzenim kucağına oturttu? Arkadaşlar gerçekten yaşadığım birşey yardımcı olun lütfen?