1 lira bende 99 ?
Bu soruyu bilen olmadi !! ?
1 lira bende 99 ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 Lira yok ki fazladan para soruyorsun 100 TL borç aldın cepte 100 liran var sonra 97 lirasını harcıyorsun 3 liran kalıyor geriye bunu 2 lirasını babana 1 lirasını annene versen 97 lira borcun olur toplam da ayrıca ayakkabı fiyatını 96 yaparsan elinde 4 lira kalır bunu annene 2 lira baban 2 lira versen 48+48= 96 eder sonra dersin geriye kalan 4 lira nerede? soru hatalı yani 49 ile 49 toplamak yanlış... anlamsız bir şey yapıyorsun bilinç altı fark etmiyor o kısmı :)
Tek sayı olduğu için o şekil çıkıyor 48+48=96 4 tl kalyo 2 anneyr 2 babaya verirsin ama tek sayıları toplayınca mantık hatası oluşuyor para hep var ama yokmuş gibi görünüyor
97 tl ayakkabıya verdim 1 er tl anneye babaya 1 tl de cebımde al sana 100 :D 97 lıradan 3 tl kalmadı 100 tlden 3 tl kaldı :)
49+49-1=97 lira.
O da tshirt parasi. mantik hatasi şurda, borcla alacak toplanmaz
Cevap
8Cevap
Allahım şunları bitir artık mk yaratıyorsun ama burada biz uğraşıyoruz sokacam böyle işe ha.
Kalan parayla hesap yapma evladım sen de.
Hesaplara hic gerek yok nerden begendin ayakkabiyi hediye ederim hemen
2 ye bolme isleminden oturu yarim puan kiriyor buda giz yanilmasina sebeb oluyor
Neden 100 olması lazım ki?
Ayakkabıyı aldın 100-97=3
1 babada 1 annede 1 sende
97+3=100
Eksik para yok
Ee zaten ayakkabı 97 lira değilmiydi doğal olarak 3 lira kalıyor 1 lira annende 1 lira babnda sendede 1 lira kalması lazım zaten 😊
Olum zaten sende 98 lira var 1 lirayla beraber 49-49 vericeksin eksik para yok.
Ayakkabiya verdiğin paranın içinde 98 lira borcun var 97 si ile ayakkabı almissin bir lirada sende
Sendeki paralarida kat 98 in uzerine :)
Ben aldim
bu kız kafayı yemiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar