Sevgilimin yakın bir gay arkadaşı var. Çocuk sarılıyor, öpüyor, kolkola geziyorlar ama benim yanımda yapmıyo. Bende tanıyorum kötü niyetli biri değil ama sonuçta çükü var, erkek kıskanıyorum yani. Sakallı birde, yakışıklı bişey. sevgili sanıyorlar bizi sen yokken yanımda rahatsız eden yok diyor. O an birşey demiyorum ama kıskanıyorum işte. Böyle birşey olsa sizde kıskanır mıydınız. Ben mi abartarıyorum
Cevabın nedir?
+1 yılÇocuğun gay rolu yapmadığını ne biliyon? Çok genismissin masallah. Sarılıyor oluyor falan demissin keşke eski sevgilim de azıcık senin kadar rahat olaydı şimdi ayrılmamış olurduk ah ahhh
02 Yorumla
Soran+1 yılİyide kadınsı hareketleri var. Sevgilisi var. Napim m diyyim arkadaşlığını mı kes diyeyim ki
- +1 yıl
Çocuğun gay olması kız arkadaşının erkeklerden hoşlanıyor olması gerçeğini değiştirmez o öperken falan tahrik olabilir yakışıklıymışta. Sonuçta biyolojik olarak bu böyledir. Tabiki arkadaşlığını kes deme bu gay olan çocuğu aşağılamak olur onun için kötü olur ama mesafe köy diyebilirsin opmesi, sarılması falan saçma bence.
+1 yılSırf kızlarla boyle el ense olmak icin gay numarası cekenler var be :D boynuzlarını törpule gay biri surekli bir kizla bu kadar temas haline gecmeye calismaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma erkekle öpüşürken fotosunu gördüm. Evde topuklu ayakkabıları var. evine davet edip pasta yedirdi bize ilk çıkmaya başladığımızda :D
+1 yıll*n elletme kızı ne olur ne olmaz kardeş, bırak gitsin normal konussunlar ne o öpmler sarılmalar
01 Yorumla
Soran+1 yılSınıf arkadaşı. Hep birlikteler. Konuşucam ayrıntılı olarak bir zamanı gelsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
1Cevap
neyını kıskanıyon be :D ama yakışıklı gaysa benı yerıme dövermisin
00 Yorumlabenim eski sevgilim de gay arkadaşımı kıskanıyordu anlam veremiyorum ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKiskanirim ağzına bile sicarim mesela karşı tarafın Lez arkadaşı olsa dahi gebertirim 😂
00 YorumlaKıskanırım, insanın doğasında var o gay onu kıskanmayayım diyemiyoruz^^
00 Yorumlaumarım biseksüel değildir:)
01 Yorumla
Soran+1 yılYok gay olduğunu biliyom erkeklerle öpüşürken fotosunu gördüm
+1 yılNiye kıskanıyorsun gay yani sonucta 😄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 18,3b cevap paylaştı. İzin vermem öyle bişeye.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler