Evet soru net ve açık. Kapalı biriyle çıkar mıydınız? Ha, ben erkek olsaydım özellikle kapalı kızlarla çıkardım. Başı açık olanları görüyoruz, o konuya girmeyeceğim neyse. Bilmiyorum yani bana kapalı kızlar daha hoş geliyor. Sadelikten yanalar ve en önemlisi içlerinde Allah korkusu var.
Başı açık olanları görüyoruz demek kadar terbiyesiz bir yaklaşım var mı. burada herkesin annesi kız kardeşi veya sevgilisinden biri açık olabilir aynı şekilde kapalı da olabilir öyle bir yazmışsın ki gıcık olmamak elde değil resmen başı açık kişilere hakaret. Ayrıca ne başı kapalılar gördüm ben konuşturma beni şimdi. Başı açık veya kapalı olmasıyla namusun bir alakası olmadığı gibi şunu da belirteyim etrafta yemediği halt kalmayıp daha sonra bu suçluluğunu başörtü ile örtmeye çalışan o kadar çok kişi var ki bilsen aklın şaşar. Onun için her sakallıyı deden zannetme hadi eyvallah
Allah korkusu sadece kapalılara özel değilmi? Aşağıdaki örnekler her kapalı bayan için geçerli olmadığı gibi her açık olanıda başka gözlerle görmeyin azıcık beyniniz çalışsın
bir kapali olarak katilmiyorum sana. Bir insanin kalbi ruhu kotuyse ha acik ha kapali fark etmiyor her ikisindede pislik yapar. Cok tanidigim acik var iyi temiz olanlar ve cogu kapali var yapmadigi pislik kalmayan. Insanlarin dis gorusuyle yargilamayin rica ediyorum
Başı açıkları görüyoruz derken? Genelleme yapmak iyi bir şey değil. Ben kapalı bir kadınla çıkmazdım sebebi de şu ki din ve siyasal görüşlerimiz ters düşecek. Hayat felsefemiz ters düşecek. Hayatta ki amaçları iki farkı insan birlikte olur olamaz değil ama çok zor.
Böyle değerlendirmenin çok yanlış olduğunu düşünüyorum kapalı olmak ille de namuslu olmak değildir aile zoru ile kapanan arkadaşlarımızda var ve açık arkadaşların bazı kapalı arkadaşlardan daha namuslu olduğuna şahit olabiliyoruz kısaca bu kapalı açık meselesi değil karakter meselesidir asıl sorunuza gelir isek kapalı bir kizla da sevgili olunabilir elbette
Şimdi erkek olsaydım sevdikten sonra açık kapalı benim için fark etmezdi evlenirdim. Başı açık olanları görüyoruz demişsin ama fotoğraftaki sen isen sende açıksın. Sonuçta insanları yargılamamak lazım. Açıklarda kapalılarda kendilerinden sorumlu. Ben ne kapalılar gördüm açıklardan beter ona bakarsan. O yüzden kimseyi açık ve kapalı olarak yargılamak kesinlikle bize düşmez diye düşünüyorum.
Hangi hakla başı açık kadınlara hakaret edersin? Bu sana düşmüş birşey değil ! Ben ne kadınlar gördüm başı kapalı ama her haltı yapan.. Ayrica kapalı bir kadın bu kadar dikat çekici bir makyaj yapmamalı. Vücut hatlarını gösterecek kiyafetlerden de kaçınmalı.. Hakaret etmeden önce iyi düşün
Basi acik kizlarda biz neyi görüyoruz? Kapali kadinlara yapilan en ufak elistiri hemen nefret icinde bogulurken kapalilarin yaptigi bu hakaret neden burada duruyor KS yönetimi?
ne bıcım konusuyosun ya sen zıhnıyetsız. ıcınde allah korkusu varsa sevgılıde yapmasın. asla bu yaklasımda bırı degılım ama senın gıbılerı gordukce cıldırıyorum. ne kapalılar goruyoruz yapmadıgımız her seyı yapıyorlar. sen bası acık dıye ınsanların gunahına gırdıkten sonra ben cok ımanlıyım demezsın umarım. hadsız ınsanlarsınız ya.
Tanimadigim bazı 'kapali' kızlar bizim evin sokağında manitalariyla yiyisiyor. Birkaç farklı kızı bu durumda gordum. Aynı şekilde 'acik' kızlar da bunları yapabiliyor. Bu yüzden erkek olsaydim dış gorunusune, kıyafetlerine değil karakterine bakardim.
Sevgilim kapalı. Dinden biraz uzağım ve sevgilim 5 vakit namaz kılan biri. Cemaat evinde kalıyor. Çok şükür aramız güzel. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Bana din konularıyla gelmiyor. Anlayış meselesi bu. Ama iyi ki kapalı bir kızla çıkıyorum diyebilirim.
Ne geri kafalı ne zihniyetsiz insanlar var ya Allah korkusunun olup olmadığı ya da nasıl bir insan olup olmadığı başı açık ya da kapalı olmasından belli olmaz bunu anlamak istemeyen mallar var işte yazık.
kapalı veya açık diye bir şartım yok her kapalının içinde Allah korkusu olmadığı gibi açık olan bir kişinin içinde de Allah korkusu olabilir. sadece başı kapalı diye bunu kısas almam
Bu resimdeki kızın neresini sade buldun anlayabilmiş değilim. Kapalı biri olmama rağmen kapalı-açık ayrımı yapmanı hoş bulmadım. İnsanların dış görünüşlerine göre onların hakkında bir hüküme ulaşmak sağlıklı bir davranış değil. Müslümanlığın, kapalılığın adını kirleten nice kapalılar (!) görüyoruz. Gerçekten içinde Allah korkusu varsa zaten bir kız biriyle gönül eğlendirmeyi düşünmez.
Hiç çekici gelmiyorlar ayrıyeten açık kızların çoğunda kapalı kızlardan çok Allah korkusu var emin ol. Tanıdığım kapalı kızların çoğu kavgacı, yalancı, küçümseyen şeytan gibiler.
güzelse olur. böyle kafasına poset gibi bağlayanlar var cok kotu onlar bir kere. o sorumlulugu kaldırması gerekiyor. ben istemem normalde ama mesela bizim bir hoca var kapalı. oyle bir sevgilimin olmasını isterim
Basi acik olanlari görüyoruz demissinya biz basi kapali olan ama ici kadar olan orospuluk yapip o bez parcasinin altina saklananlarida cok iyi biliyoruz
ben kapalı olupta agac altında verenlerı gördum sakso cekenlerıde gördum allah korkusu kapalılara özel sey degıl hakaret varı söylemlerınızı kendınıze saklayan
@Aylin3 evet baktigin zaman fark olmamasi gerek ama sirf basini kaparinca daha guzel oldugu icin basini kapatanlar tesettur kelimesinin mantigini zerre kavrayamadan kapananlar var bunlara uyuz oluyorum yani artik zamanimizfa kapanmak sadece fiili anlam ifade ediyor kapanmak demek tesettur olmuyot
En İyi Cevaplar