+1 yılCanım takma ya sonuçta sana kazayla bakmış dert etme. İleri görüşlü modern biriyse sorun etmez zaten, ne varmış göğüste? Anneler. oradan cocuklarını emziriyor. Gönlünü ferah tut gerekirse abinle bu konuyu nazikçe konuş. Sen odanda gayet normal bir şekilde giyiniyorsun orada senin ne kabahtin var? Kadın bedeni kutsaldır, adam olan yan gözle abazanca bakmaz unutma...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHic olmamis gibi davran. Tabii ki belli bir mesafeyi koru bundan sonra bir gozlemle sana karsi bir davranisi var mi diye ama bence "aa nolmus ki? ay yok canim ona oyle gelmistir kapim bile kapaliydi benim" kafasina girmek en mantiklisi. Renk verme hic.
02 Yorumla
Soran+1 yılDavranışı değişti bile. Normalde dün Abi'm film izlemeye çağırdığında sende gel diye ısrar ederdi Abi'm gidince ama şimdi sadece gülümsedi gitti yani
- +1 yıl
O da utanmis demek ki bosver sen
+1 yılsen bu çekingenliğini korumaya devam et kardeşim ve oba karşı asla sıcak davranma. nefis nefistir. erkek, kızların gözünden düşen çapakları bile kendi için düştü zanneder. o kadar yıllışık olabilir yani. bu yüzden ciddiyetini korumalısın ona karşı. gerekirse abine söyle onu eve zırtpırt getirmesin yaklaştırmasın sana.
02 Yorumla
Soran+1 yılGece uyuyamadim dedim ya Abi'm geldi film kutusunu almaya benide çağırdı uyuyamıyorsan gel felan diye sonra çocuk geldi kapının oraya abimin odası benimkinin hemen iki yanı heralde duyduda geldi gülümsedi bir abimin de yazık bişeyden haberi yok.. Kendimi ensest ilişki yaşıyormuş gibi hissettim biran -,-
- +1 yıl
Çok da vesveseye kapılma. böyle şeyleri ders almak için değerlendirmeli diye düşünüyorum. vesveseler, ciddiyet vesiledir.. teyakkuza sebebdir vesair.. vesveseler allaha sığınmak için yani.. siz de öyle yaparsınız.
+1 yılTakma kafana ya... ne takıyorsun... kaza olmuş işte... o kişide de şeref varsa kimseye anlatmaz... sen isteyerek yapmamışın tamamen kaza olmuş... yorma kafanı...
01 Yorumla
Soran+1 yılKimseye anlatmazda normalde abi felan derim ama aramızda 2 yaş var ve bazen arkadaş gibi gülüşebilen insanlardik. Ve beni güzel bulduğunuda söylemişti laf arasında. Ondan bile rahatsız olabiliyordum şu an tüm devrelerim yandı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Eğer gelseydi şeytan o anda aklına sokar kafasını çevirmezdi canım ve gelseydi gözlerini senden kaçırmazdı o da utanmış belli ki. Bence takma bir de onun psikolojisini düşün kim bilir özür dilemek istiyor senden, ayıp oldu of neden geçtim ki diyordur belki de.
21 Yorumla
Soran+1 yılUmarim...
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kendini sürekli geri çek ve rahatsız olduğunu belli etki çocukta çekinsin kötü şeyler düşünmesin. Odanın kapısını da kitle çok yanlarında durma
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol canim benim
Diğer konusunda 762 cevap paylaştı. hiçbirşey olmamış gibi devam et yahut da biraz önce gördüğün manzara çok hoş değildi gibisinden bir konuşma yapabilirsin özür dilediğini belirtebilirsin ama diğer türlü sende gönlü olursa birşey diyemem neyse susayım ben
00 YorumlaGozlerini kacirmasi onun da utandigini gosteriyor. Farkli birsey algilamasi, kisinin niyetine bagli ama senin anlattigin kadariyla o da utanmis ve konduramamis kendine de. Zamanla unutulur.
00 Yorumla
+1 yılBir insan pijamalarını giyerken neden anadan üryan soyunur ki.
35 Yorumla
Soran+1 yılEe yatarken südyen rahatsız ediyor mecbur çıkarıyorum :( altım felan vardı tam südyeni çıkarıp koydum yakaladı.
- +1 yıl
fena fail olmusun
Soran+1 yılGöğüslerimin bukadar belli oluşuna ilk defa lanet ettim resmen. Utancımdan kesip aticam az kaldi
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok. Çok büyükse estetik yaptır. Ben de yengemi duşta çırılçıplak gördüm ama psikolojim bozulmadı.
Soran+1 yılYok çok büyük değil tam ideal. Benim bozuldu valla
+1 yılBir kere bakmışsa günahı yok diye bir tabir var. İki üç veya daha fazla peşpeşe bakınca günah olur derler.
00 YorumlaDiğer konusunda 718 cevap paylaştı. ne gelcek asıldın mı cocguga cocukda aynısını dusunuodur merak etme
o nun durumuda vahıımdır sımdı zamana bırak ;)00 Yorumla
+1 yılSakin ol önce seni görünce yüzünü hemen cevirdi mi?
07 Yorumla
Soran+1 yılYa tam da anlatamıyorum ki, hani kapı felan açıktı ve otarafa dönüktüm ya o yüzden bir cüsse hissettim kafayı kaldırdım annem felandır sandim yani sonra bir baltim bu şok içinde vücuduma bakiyo ama yüksek ihtimal şok etkisidendir benim kafayı kaldırdığımı görücem hemen gözlerini kaçırdı utandı sonra.
- +1 yıl
Utanmis bak kendin diyosun kazayla oldu mesela seni dikizlmk icin kapi deliginden bakmiyodu boyle dusun uzulme sakin ol yasin kac
Soran+1 yılBen 19 o 21
- +1 yıl
Bazen aile icinde gormk istemezdn bir kisiyi bazi sebepten ama soyliyemezsin mumkun oldugunca karsilasmamaya dikkat et sadece elmden gelen seni dinlerim icini dokersin
- +1 yıl
Bna ozeldn yazar misn
Soran+1 yılYok canim gerçekten insanlar nickimmi görünce aklına bu gelsin istemiyorum.
- +1 yıl
Insanlar gormucek sen bna direk yazicaksn kimseye bahsetmiycem söz
Takma kafana insanlık hali hem gözleri kaymış hamile kalmazsın :d
03 Yorumla
Soran+1 yılHomolo kolmozson
Soran+1 yılSorun o değil zaten. Tanımadığım biri görse geçer gider yine belki bidaha göremicem etmicem ama abimin yakın bir arkadaşı kuzenlerim bile tanıyor. Çocuk yılbaşına bile abimle felan giriyor. Ve daha önce güzellik konusunda da beni beğendiğini felan dolaylı yoldan belirtmiş bir insan. Sıkıntı orda işte
+1 yılNamıs gitmiştir
Bu işi ya kan ya da nikah temizlemelidir10 YorumlaDiğer konusunda 434 cevap paylaştı. ya olan olmuşşş üzülsen ne değişcek ki :(
hiçbişi olmamış gibi davranmaya devam et.
ama yinede tedbiri elden bırakma kapını kitle öyle yat...00 YorumlaDiğer konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ev hali bilerek ve isteyerek yaptığın birşey değil. Onlar da yeni gelmiş zaten sadece şanssızlık. Bu yüzden kendini suçlama geçti gitti.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa çocuk birşey yokmuş gibi davransa tamam Dicemde gözlerini kaçırarak baktı yani abi diye hitap ettiğim ve normalde benimle muhabbet eden birisiydi ama sadece bakmamla yetindi. Normal davransa içim Gitmicek bir nebze belki
+1 yılhayatında ilk defa meme gördüyse sabah akşam masta sarılabilir. ama düzgün bir adamsa abinin arkadaşı olduğunu düşünerek aklına sokmamaya çalışır.
01 Yorumla
Soran+1 yılYakışıklı havalı bir çocuk sanmiyorum ilk olduğunu ama herhangi bir arkadaşının kardeşninkini ilk defa görmüştür yüksek ihtimal (!) :(((
+1 yılYaa olan olmus degisik degisk sey gelse ne yapabilceksin beynine girip ayarlarini mi degistircen 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılkaza olmuş canını sıkma sen. efendi bir çocuksa gelir özür diler senden zaten kusura bakma istemeden gördüm diye falan. insanlık hali büyütülecek bişey yok. abine söylemez merak etme :)
00 Yorumla- https://youtu.be/Sz51EpfCzR0
Hahahaha 😂😁10 Yorumla bir şey olmaz bence yanlışlıkla görmüş olabilir böyle şeyler
00 Yorumla
+1 yılUlann ben 9 yaşında komşu teyzenin 90 bedenlik göğüslerini gördüğümden beri kendime daha yeni yeni geliyorum, o çocuğun hali daha da kötüdür emin ol 😏
06 Yorumla
Soran+1 yılBen 19um bide!!!
- +1 yıl
19 mu? Lanet olsun dostum üzülme kötü bir şanssız an, o da unutur zamanla sende.
Soran+1 yılEvet ! Oda 21 ! Inşallah ya rahatsız olurum artık çocuğun yanında
- +1 yıl
Sende kapıyı niye örtmezmişin tövbee 😂
Soran+1 yılEvde olduklarını ne biliyim arkadas ya gelmicez diyince gelmiyorlardı ki
- +1 yıl
Neyse görülen görüldü yapacak birşey yok sende artık utanma insanlık halii 😁😄
- Diğer konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılbişey olmaz bende görmüştüm utanıyor insan tabi şimdi senin konuyu okuyunca kızın durumunu anladım. bikaç güne geçer
00 Yorumla
+1 yılNe kadar kendi, evin, kendi odan olsada kapıyı açık bırakacak kadar rahat olmaman gerekirdi. Senin suçun.
01 Yorumla
Soran+1 yılE yok artik evde bitek annem vardı normalde kimsede gelip gitmicekti. Annem var diye uyku sersemi aklıma kapı kapatmak gelmedi.
+1 yılEve gidince seni hayal edip mast yaparsa serefsizin tekidir arkadasin kardesine bakmak delikanliliga sigmaz tabi zor yani
03 Yorumla
Soran+1 yılYok yapmasın öyle şeyler ya allahiiiiiiim
- +1 yıl
Erkek o yapacaktir elbet bir zaman sonra seninle yakinlik kurmaya calisacaktir kolay kolay aklimdan cikmaz onun seni her gordugunde memelerin aklina gelcek
Soran+1 yılSini hir girdiğindi mimilirin iklini gilicik.
+1 yılçocuğa her seferinde sinirli sinirli bakarsan çocuk yanlışlıkla olduğunu anlar
00 Yorumla
+1 yılYa bisey olmaz oda mal değilse söylemez abone falan aklina değişik ne gelebilir ki
00 Yorumla- Diğer konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılinşallah gelmez. :( bence kötü olmuş ama bu da sana ders olsun kapını kapa öyle soyun. d
00 Yorumla - Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmiş olsun o çocuk size sık sık gelir artık. eve almayın bence daha abinde arkadaşlığı kessin
014 Yorumla
Soran+1 yılÇok yakın bir arkadaşı
- +1 yıl
insan bu bir laf var babana bile güvenme diye. elin çocuğu seni öyle gördükten sonra her türlü şeyi düşünür emin ol. sen dikkatli ol o eve gelirse eğer ortalıkta dolaşma görünme ona.
Soran+1 yılBide daha önce güzelce giyindiğimde felan abime bu kıza çuval giydir makyaj malzemelerinide al daha fazla dikkat çekmesin başını belaya sokmasın kardeşim felan diye şakayla şeyler söylemiş insan. Yani bunlarda aklıma gelince geriliyorum.
- +1 yıl
o zaman sende gözü vardır kesin onun.
Soran+1 yılAh. şu an düşündükçe hepsi gözüme batmaya başladı benim.
- +1 yıl
tavsiyem uzak durman ona görünmemen. ama aklını karıştırabilirim istersen özelden yaz unutturum ben ona olanları
Soran+1 yılEn iyisi hiç üstelememek boşver gözüne batmiyim iyice
- +1 yıl
okey sen bilirsin
Soran+1 yılOda okey derdi! Üggügügügslslssls cidden kafamı dağıtmam gerek zaten tuvaletim geldi gidemiyorum görücem diye isyeeeaaağğğğğn
- +1 yıl
evde mi kalacak bugün sksjsjs
Soran+1 yılDiyorum ya onlarda kalamayınca bize gelmişler diye. İçim rahat değil belki kuruntu ama evde banyo ve tuvalet dışında kapıların anahtarıda yok
- +1 yıl
odanın anahtarı yoksa arkasına bişey daya kapının yoksa gece gizlice kapını açıp izleyebilirim şeytana uyabilir dikkat
Soran+1 yılMantıklı sağol. Oturağı ittiririm arasına
- +1 yıl
bencede :D
- Diğer konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılkaza olmuş takma unutulur gider. kulağına küpe olsun sende tedbir alırsın artık. abinde görebilirdi seni belkide kısmet arkadaşınaymış :))
00 Yorumla Okudum kank ta , hapacam bsey yok sende unutacaksimn bir ani olarak kalicak. Oda kötü dusunmez merak etme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMemintolar iri değilse ne olduklarını bile anlamamıstır
01 Yorumla
Soran+1 yılEle avuca geliyor...
Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. olur böyle kazalar önemsememiştir yatı güzelce uyumayı dene
00 YorumlaKaza ya nolcak herkesin memesi var takma bukdr bilincli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen Böyle Birşey Görsem Utancımdan Kıpkırmızı Olurum Ve Kendimi Suçlu Hissederdim açıkcası
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni hayal ederek mast yapıyordur şu an ... aynısı benimde başıma geldi...
peki üst tarafın çıplaktı ama altında ne vardı?00 Yorumlahata sendede değil ondada üzülme bir kaç güne olayin şokunu atlatırsın
00 Yorumla
+1 yılbişey olmamış gibi davranmaya bak o muhtemelennn seni hayal edecektir hayalinle mast yapaacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk bu akşam seni düşünerek elizabethi patlatır artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötü bir durum. Unutmaya çalış yapacak bir şey yok her kadının başına gelebilir.
00 YorumlaDiğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. Gelır ben yurtdışın da kalmıştım otelde kapı acık bulup dalmıştım ıceri
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGelmez umarım şanssızlık olmuş biraz
02 Yorumla
Soran+1 yılBaya şanssızlık ya
- +1 yıl
Ama hemen düşünmez öyle merak etme biraz temkinli ol yeter
+1 yılCocugun akli sana kayabilir su saatten sonra
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye Kaysın ki ya
+1 yılgelir, seninle ilişki kurmaya çalışacak emin ol
16 Yorumla
Soran+1 yılYok artik ya:(
- +1 yıl
elinde koz var sanacak gördüm diyecek eliyle sana dokunup tacizde edebilir uzak ve dik dur
Soran+1 yılYok ya valla ağzını burnunu kendi ellerim le kırarım. Öyle bişey yapamaz. Koz varmışmış.
- +1 yıl
böyle vakalar olmuş vakalardır hayalen tavsiye vermiyorum burada
Soran+1 yılPaylaşır mısın ne oldu
- +1 yıl
burada uygun olmaz yani paylaşım
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYok yahu için rahat olsun
10 Yorumla
+1 yılSıkıntı yapma ya yanlışlıkla olan birşey
00 Yorumlatamamen mi çıplaktın?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir ya altımı giydim sonra üstümü çıkardım tam südyeni çıkarım koydum pijama üstümü elime aliyordum ki orda olduğunu hissettim mi neyse bende kapıya baktım kapıya bakmamla ikimizin şoka uğramış surat ifadesini görmem bir oldu. zaten kapı tarafınada dönüktüm sonra hemen refleks ellerim kapattı göğsümü ama gördü yani ben baktığımda şoka uğramış bana bakiyordu. Ben uyurken gelmişler duymadim yoksa kapatmaz mıyım kapıyı ya
bir şey olmaz dert etme
00 Yorumla
+1 yılGelmez. Unutur gider.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gece kapını kitle uyurken derim :)
00 Yorumla
+1 yılsaçmalama bir yalnışlık olmus
00 YorumlaEn kötü ihtimal evlenirsiniz ne olacak ::(
00 YorumlaDiğer konusunda 723 cevap paylaştı. aklın yok fikrin var işte kapı kilitleyemiyomusun
00 Yorumla
+1 yılArkadasimin kardesi benimde kardesimdir
00 Yorumla
+1 yılfazla takma cocuk düzgün çıktı
00 Yorumla
+1 yılYok gelmezz yanlislikla olmus ama very goods
00 Yorumlanolcak alt tarafı meme işte
00 Yorumla
+1 yılseni düşünüyor olabilir şu an
01 Yorumla
Soran+1 yılValla düşünmez diyemiyorum
Aklına sürekli gelebilir de aklına hiç gelmeyen de
01 Yorumla
+1 yılbir kazayı bukadar büyüt me bişe olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanki bulunmaz hint kumaşısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılemin ol daha önce görmüştür başkasında zaten :)
00 Yorumla
+1 yılBir bardak su iç hepsi gecer
00 Yorumla
+1 yılBirşey olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih