Abimin arkadaşı göğüslerimi gördü, ağlicam arkadaşlar?

Abim ve kuzenim dışarı çıkmışlardı akşama doğru ordan arkadaşında kalacaklarını söylediler. Bizde annemle evde tekiz babamda diğer abimin yanına gitti şehirdışında okuyorda. neyse televizyon izlerken uyuyakalmışım odama geldim yatmak için. kıyafetlerimi çıkardım pijamalarımı giyiyorum tam tabi südyen felanda çıktı... Kapım felanda açık uyku sersemiyim evde kimse yok annem bulaşıkları diziyor sesler geliyor ondan umursamadımda kapı açık diye. Meğer abimgil arkadaşına gidememişler arkadaşı bize gelmiş. Çocukta banyoya gitmek için odamın kapısının ordan geçerken birden kafasını benim odaya döndürmesiyle neye uğradığımı şaşırdım çocuk hemen gözlerini kaçırdı ama şoka uğradı. Benim gözler felan doldu ter bastı hala sağdan soldan geliyorlar. Ya üzerimde hiçbirşey yoktu ve çocuğun gözleri kaydı farkettim. Şimdi içerdeler sesleri geliyor aradan 1-2 saat geçti unutmaya çalışıyorum aklıma gelip duruyor çocuğun bakışı. Yarım saat öncede Abim çağırdı bardak istemek için çocuk gözlerini kaçıra kaçıra baktı delircem! Napcam arkadaşlar bişey söyleyin gözünüzü seviyim. Uyku felan kalmadı haram oldu resmen.çocun aklına değişik değişik şeyler gelmez demi?
Güncellemeler
+1 yıl
Herkeste var diye birşey yok işte arkadaşlar kaç arkadaşının kız kardeşini yarıçıplak görmüştür ya. Ya aklna gelip durursa? Biley olmamış gibi davranmak en iyisi demi?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok şükür gitti
Abimin arkadaşı göğüslerimi gördü, ağlicam arkadaşlar?