Kapali bir bayanim uzerimde ceket etek vardi fizgim dikkat cekici evet. ama bugun bir kere daha igrendjm erkeklerden bir adam yanimdaydi otobus tiklim tiklimdi bildiginiz eliyle bana dokundu belime tesaduftur dedim geri cekildim yine yaklasti bana degmeye dokunmaya basladi bukez sinirlendim ve baskalaeini iterek zorla biryere sıkistim arkami cama dondum ve adam hala bana bakiyodu daha dogrusu her yanimdaki adam bana bakiyodu otobus bosaldikca yine yanima geldi bu adam nefes alisverisi hizlaniyodu yanimda dokunmaya calisiyodu kendjmi zor kurtardim bagiramadim da okadar utandim ki okadat igrendim ki bogazim dugumlendi :( cok igreniyorum bu gibi durumlarda napmaliyim cidden zor durumda kaliyorum makyajim yok dar pantolin hicbise yok kapaliyim yine oluyo boyle :( sizce bu tur durumlarda nasi tepki vermeliyim?
Cevabın nedir?
+1 yılAnkara 'da dolmuşta üç kere kızlar tarafından taciz edildim.. Elletiler resmen. Birisinde işte orada bir viraj var , kesin bu değdirecek dedim ve tahmin ettiğim gibi oldu.. Elim kukusunun üzerine denk geldi daha ne olsun. Kızlar da az değil..
Bir tanesi vardı , memesi ağzıma girecekti.. Şaka değil , başıma geldi bunlar.
Hiç tanımadığım bir kızın orasını ellediğimde hayatta çok farklı bir zevk aldığımı hissetim. Tacize uğradım ama mutlu sondu herhalde. Hoşuma gitmişti ve kız da öyle böyle güzeldi. Egomu havalandırdı bu kız.10 Yorumla
+1 yılSuratına bir tokat, karnına bir dirsek ya da kasıklarına bir diz darbesi ile tepki verebilirsin, bu tepkiyi vermelisin.
Sonra o yaratığı, otobüsü yolun ortasında durdurup, nasıl dışarı atıyorlar gör bak...
Böyle şeyleri okudukça, erkekliğimden utanıyorum.
Aklı çükünde o*çocukları!62 Yorumla- +1 yıl
En iyi erkek görüşü için teşekkür ederim.
Soran+1 yılRica ederim
+1 yılDur hele senin o dusunceni degistirelim.
"MAKYAJIM YOK DAR PANTOLON YOK.. KAPALIYIM AMA YINEDE OLUYOR BOYLE" bu ne demek?
Yani acik olanlara mi olmali illa bu suc gibi? Bak sapik herzaman sapiktir. Igrenc insan her zaman igrenc davranista bulunur bunun kapalisiyla acik olmasiLa alakasi yok sonuna kadar kapali ol yinede bisey degismicek... anladin?65 Yorumla
Soran+1 yılYani vucudumu belli etmeme ragmen noyle oluyor acik olsam dixeksinizki belli ediyosun oyuzden tabiki haklisin
- +1 yıl
Ya ona bakarsan dedigim gibi hicbir sey degismiyo kapaninca. Acik olsan ayni kapali olsan ayni... sapiklar iste napcan maalesef hayat boyle
- +1 yıl
lafı nereden anlamış salak.
- +1 yıl
@first_class_aviator o sen olmalisin cocuk
- +1 yıl
evden dışarıya çıkacak vaktim bile yok...
Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı. Ben de otururken buna benzer bir olay yaşadım, adam yanımda oturuyor ama koluyla bana dokunuyor temas kurmak istiyor önce anlamadım kenara kaydım sonra yine aynı şeyi yapmaya başladı otobüste bağırdım adama ''sen ne yaptığını sanıyorsun!'' diye. Sesini çıkaramadı bir şey demedi zaten hemen sonraki durakta indi
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
28Cevap
+1 yılAğzına geleni söyle. Elinden geleni yap. Yumruk at kafa at. Hiçbirşey yapamaz merak etme. Haklı olan sensin. Kendini küçük düşürtme. Sen bu gün o şerefsize tepkini göstermezsen yarın gider başka masum bir kızın canını yakar. Adi şeref yoksunu p**evenk .
10 Yorumla
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../a34248-bayanlar-hukiki-haklarini-bilmediklerinden-kendilerini-ezdiriyorlar
Otobüs sürücüsüne karakolun önüne çekmesini söyleyebilirdin taciz olduğunu ihbar etmek için mutlaka gören olmuştur bu durumu 2 şahitle o adamı hoplatırlar öyle olmasa bile döverler karakolda00 YorumlaSeni anlıyorum. Her kız da anlar. Ben tepki veremeyenlerdenim. Öylece bir et parçası olduğuma isyan edip, adamın hayvanlığına içten sitem etmekle kalıyorum. Oysa bağırıp çağırıp onu rezil etmek, ifşa etmek varken, kendin rezil olmaktan korkmak...
10 YorumlaAcık gıyınen tacıze ugrar acık malın alıcısı cok olur vs gıbı laflar soyleyenlere bu durum cevap olsun. Boyle serefsızlerın ıcınde var. Carsafta giysen abanırlar. sen pantolon gıysen yıne hakkı yok. Allah bın belalarını versin ne dıym. Keske bagırsaydın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu tür durumlarda utanıp sesini çıkarmazsan hep yaparlar. yapacağın şey dönüp yüzüne tükürmek sesli bir şekilde azarla ardından.. kimse seni yadırgamaz adam utanıp birdaha yapmaz en azından daha doğrusu korkar. utanması olmaz öylelerinin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Oyle şerefszlerde var. Otobuste annem ve ben vardm anneme dokundlar annem bana inelim dedi adam sapttı dedi. Otobste bağırdım adama senin ben... Saydımda saydm :D rezil oldu tabi otobsteki erkekler bir guzel hasat etti onu :)
00 YorumlaBu sekilde tepki veremediğiniz surece böyle insanlar cogalacaktir biryerden engellemeye çalışmak durdurmak gerekir /gerekli. Tepkisizlik eylemleri artırır malesef.
00 Yorumla
+1 yılDirekt bagirsaydın ya ne yapıyosun sen diye.
Susmayın abi ya sustukça daha çok istismar ediliyoruz daha çok tecavuze ugruyoruz tacize ugruyoruz yapmayın bunu00 Yorumlatesetturun amacı fizigi belli etmemek zaten gerizekalı?
46 Yorumla
Soran+1 yılSalak çarvaf giymiyoruz etek giysekte fizik belli oluyo
Soran+1 yılUzun etek vardi zaten hem her seyi sanami skrcam ben elbise giysem fizigim belli olmuyomu vucut bu sonucta
- +1 yıl
kadının kadına yaptığı eziyeti bir erkek kadına yapmıyor. uzun giyeydin diye akıl veren malın profil fotoğrafı kırmızı rujlu. neredentutsan elinde kalıyor. kadınlar kafayı yemiş.:.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden susuyorsunki utanması gereken biri varsa oda o sen niye utanıyorsun senin yerinde olsam tepki verirdim
01 Yorumla
Soran+1 yılBaska erkeklerin yuzune bile bakamiyorum utaniyorum
+1 yılOtuuyorsan kalk ayakta git. Gerekirse in o otobusten digerine git. Biraz sacma gelebilir mi bilmiyorum ama birden hirsiz vaaar diye adami dovmeye basla bizim millet zaten o adami dogduguna pisman eder.
10 YorumlaRabb'imden tek dileğim var; bu gibi erkeklerin soyu tükensin!
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı. Dikkat çekiyorsun heralde belki fizik velki güzellik ama bınların hiçbirisi sana fiziki mğdahale etmesi için o pisliğe bir hak tanımıyor. Gerekirse şşkat ediceksin polise otobüsü durduracaksın. Belki daha fazlasını bile yapmaya kalkışabilir
00 YorumlaBen olsam orda rezillik çıkarmışdım bile. O kim ki gelicekde bana izinsiz dokunacak. Hatta şikayet bile ederdim.
00 Yorumla
+1 yılbanada bı oglancı dokundu. baktım adam ac neyse dedım ya dokunsunda sevınsın barı eskıyecek degıl ya :) ahaha ama hos bı durum degılmıs gercekten
00 Yorumla
+1 yılBağır yani diğer insanlara duyur ya da kafa göz dal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen bağırırdım, sen de yüksek sesle bağır zaten diğerleri müdahale ederler insanlarsa.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. her erkek öyle değildır, ben değilim, öyle bir şey yapanı görsem oracıkta ağzını yüzünü neyse, bir sprey vardı ondan al yanına
00 Yorumla
+1 yılKarakola gidip bu adam bana dokundu deseydin en az 2 yıl alırdı.
00 Yorumla
+1 yılBagırmasanda eline koluna sahip ol deseydin. utandırsaydın keske. fırsat verme boylelerine canım ya
00 YorumlaSesinj çıkar direk illa bir indan evladı çıkar agzni butnunu kirip polise teslim eder sessz kalmak ewet istyorm anlamina gelr untmayn
00 Yorumla
+1 yılLanetullahi aleyh demelisin. Senin anan bacın yok mu şerefsiz diyip bağıracaksın iyi bir meydan dayağı çeksinler.
10 YorumlaBağırın. Böyle bir durumda ya bağırın ya yumruk atın arkadaş! Susmayın.
00 Yorumla
+1 yılToplu taşıma araçları hep böyle... İstanbul daha da beter.. ister istemez yapışık gidiyorsun...
00 YorumlaDemek ki açık giyinmekle alakalı değilmiş. Seni taciz edeni ya ifşa et ya da eline toplu iğne al. Taciz edene batır.
00 Yorumlabence utanmıyormusun de otobüstekilerin dikkatını cek böylece utanır ve sana bidaha böyle bişey yapamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılCok dogruda ben konusmaya utaniyorum biraz bidaha insâlllah olmaz ama olursa dicem tesekkurler
+1 yılburdan açık giyinenler tecavüzü hakediyor diyen embesile sesleniyorum iyi oku bunu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Adam o sıkışıklıkta açık kız arayacak değil ya ne denk gelirse artık
01 Yorumla
Soran+1 yılYaninda acik bayanda vardi
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlıs anladın bacım üşümeyesin diye sokuluyodun yanına :(
00 Yorumla
+1 yılBağır adamı minübüsden atsınlar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6b cevap paylaştı. Yapan her türlü yapar şerefsizmiş. Sen boşver
00 Yorumla
+1 yılO adamı rezil etmeliydin
00 YorumlaDar giyinen kapalılar dan mısınız?
02 Yorumla- +1 yıl
dar giyiyor olsa ne değişecek yahu? Bu nasıl bir soru?
- +1 yıl
@Şipşişmankız daha çok dikkat çekecek
Cinsel Yaşam konusunda 24,1b cevap paylaştı. maalesef maalesef , bıtmıyor bu vakalar kahretsın
00 Yorumlasesini cikarmayla basla bence
00 Yorumlaçok koruyorum böyle bişey yaşamaktan
00 Yorumla
+1 yılelektro şok aletinden al ver elektriği
00 Yorumlasenaryo süper brawooo sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence o terbiyesize haddini bildirmeliydin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Bagir sapik var diye bak noluyo 😉
00 YorumlaBende ona dokunurum
00 YorumlaSerefsizzzz
00 Yorumla
+1 yılKötü
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026