Arkadaşlar ben eşimden yeni boşandım 3 ay civarı oldu ve ailemin annemin yanına geldim annem baktı bebeğe ilk geldiğim iki ay ve bebeği çok fazla sallayarak uyutuyodu bende ona sallamadan uyutmasını söylüyodum kafasında aptallık olcağını söylüyodum sonra yürüteçe koyuyodu fazla koymamasını bacaklarının kaslanıcağını söyledim ve kafasında bıngıldağına dokunmamasını söyledim ve onun aklına bunları düşürmüş oldum ve biz annemle o bunları yaptıkça sürekli kavga etmeye başladık salladıkça ve iyice birbirimizden nefret ettik ve oda daha çok sallıyıp daha çok yürüteçe koymaya başladı sanırım özürlü olsun düşüncesiyle yapıyodu ve kafasını evde bebek üç dört kere bir yere çarptı sert bir şekilde birisinde yürüteçe koymuş masanın kenarında oynarken çarpmış ve masanın kenarına bebek çarpmasın diye bebek arabasını koymuştum onu çekmişler bebeği yürüteçe koyup ve kimbilir bıngıldağınada bastırmışlardır çünkü bebeğim artık eskisi kadar zeki davranmıyo gülüyo durup dururken saçma sapan davranışlar yapıyo sürekli 5 dkda bir dilini çıkartıp tükmük saçıyo önceden böyle şeyler yapmıyodu annem olucak iğrenç kadından nefret ediyorum küçücük bebeğe bunu nasıl yapabilir bebeğimin başına bu geldiği için kahroluyorum ben napıyım şimdi nolur bana bişey söyleyin o kadar üzgünümki üzüntüden kahroluyorum sapasağlam bebeğim beyinsrl aptal oldu dilini çıkartıp tükmük saçıyo sürekli
Güncellemeler
+1 yıl
Benim yaşadıklarımdan ders çıkarıp bebeklerinize iyi sahip çıkın nolur ben yandım siz yanmayın..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer