Düzenli aşı olduktan sonra bir şey olmaz diyorlar ama yinede öpme. ( hoş insan dayanamaz orası ayrı.. ) Kedinin, köpeğin her şeyi çok sevimli patiler sadece detay :)
Evet aşırı sevgiye gelemiyorlar sevgisizliğe gelemiyorlar :) Elinle mıncıklama ayağına gelir kafasıyla okşar durur beni sev diye :D Kedim olmasını çok isterdim ama annem çıldırır tüylerine :)
Yumusacik, iyi hos da. Ya bu killari insana zarar vermiyor mu. Asilari yapili parazit filen. Bide cok inatlar ya, yemek masasindan elli defa indir cik yapiyoruz :D
Temiz evin icinde surekli, sadece bir tuvaletini yaptigi icin patilerinin temiz olmadigini dusunuyorum sanirim biraz titiz dusunuyorum, onuda kardesim kendi temizledigini soyluyor. Bizimkiside hareketli, arada bir cildiriyor. Oynuyor issiryor filan tipki bebek gibi :) Iste tek sikinti, kil sorunu ve masaya filan cikip peynir yemeye calisiyor. Birde sen evdeki yemeklerden veriyor musun? :)
Benimde böyle yünlü ayaklarım olsaydi, başka cocuklar, anne bizim niye böyle yünlü ayak yok deseler, piskevitlerini yerken aglasalardi, sumukleri aka aka :)
En İyi Cevaplar