Güzel olmak nasıl bişey biliyorum. Ama yakışıklı olmak nasıl? Mesela kızlar bir tane yakışıklı begenirse anlatırda anlatır takip eder :) arkadaşları arasında dalga geçer ortada bişey yokken haberiniz bile olmaz :) siz ne hissediyorsunuz yakışıklı olmak nasıl bişey? Beğenilmek nasıl bişey? Öz güven problemi oluyo mu :) şimdi çıkıp site de var mı diceksnz en azından kendini yakışıklı hissedenler söylesin :))
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen kendimi begenmeyenlerdenim, ozguvensiz olanlardan değil.
Sebebi bir kiz yuzunden olaya girmeye gerek yok.
Tatli almak istersiniz dukkanda oturan diğer kızlar, bizler variz ya diye aralarinda gülmeye baslarlar. Trafikte aynı aracın içinde yan yana iki kadınla denk gelirsiniz biri önce size bakar sonra yanindakine biseyler söyleyip yanindaki kafayı biraz eğerek size gulumseyebilir. Sonra ben Ankara , çankayada makam şoförlüğü yapıyorum, jandarmalık asker yani :)) bir kadın bir muttet size bakar ve verenizi şöyle yatiriyorsunuz ya çok yakışıklı oluyorsunuz der. Hele bunu diyen 40,45 yaşlarındaki kadın ise sok geçirmeseniz elde değil, birde acemilik numarasi yapıp park yaptirmaya çalışan birinide unutmam. :))) Kendinizi sevin, kendinizle barışık bir insan olun ben beceremedim...01 Yorumla
Soran+1 yılHahhaha :D inkar etme yakışıklisn :D
En İyi Cevaplar
+1 yılValla takip ediliyor muyum bilmiyorum da, feminist kızlarla muhabbetimizin çok iyi olduğunu söyleyebilirim.
Yaşadığım günlük problemler genelde şöyle:
1- Her gün yakışıklı görünme kaygısı içinde oluyorsun, saç, sakal, günlük bakım uzun zaman alıyor.
2- Formda olmak zorundasın. Çevreniz size ''kaslı'' lakabını taktıktan sonra asla formunuzu bozmak istemiyorsun.
3- ''Bu kız bana bakmaz'' gibi bir cümle kurmuyorsun. Hatta tam aksine ''ben hangi kıza bakarım var mı bana göre kız lan'' demekten kendini alamıyorsun.
4- Aynayla kanka oluyorsun. Erkekler tuvaletine girince etraftan ''tamam tamam yakışıklısın yeter bakma artık'' gibi saçma cümleler duyuyorsun.
5- İş görüşmelerinde tipinle her zaman önde oluyorsun.
6- Gece yatarken bile yakışıklı uyumak için saçı başı düzeltiyorsun.
7- Hiçbir kıza açılamıyorsun. Ciddiye almıyorlar.
8- Ve genelde yalnızlığınla övünmekten başka bir çaren de kalmıyor.08 Yorumla- +1 yıl
Günlük problem demişim fakat sonlarda olumlu şeylerden bahsetmişim. Fazla yakışıklı olunca sanırım dikkat eksikliği de oluyor.
Soran+1 yılWuhuuuu çok zormuş bazen :) ama gerçekçi olmuş :) ve ben yakisiklilari severim :D
- +1 yıl
Herkes seviyor da, uzaktan :)
Soran+1 yılVitrine koyalm seni :D
- +1 yıl
Hahah eyvallah teşekkür ettim :)
Soran+1 yılbir profil resmi koyaydn :D
- +1 yıl
İfşa etmek istemiyorum kendimi, tanıdık falan çıkar rezil olurum. Eğlence için giriyorum buraya.
Soran+1 yılTamam yakışıklm zorlamiyorum seni :p
Diğer konusunda 792 cevap paylaştı. Uu soru güzel profil fotoğrafım eski şimdi vucut yerinde gözlük yok kızların baktığını biliyorum ama konuşmaya gelince erkekler arasında mesela kanka şu kız sana havayı yakmış diyince seninde bir nevi bir tarafın kalkıyor bunu kız zaten hissetdiği anda soğuyor ama olmamış gibi devam edince bir bakmışsın bütün okul peşinde sende onların arasından en havalısını en popülerini en güzelini seçiyorsun öyle benim lisede böyleydi durumum sadece paylaştım
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahahha havayı yakıyor hmm güzelmiiiss :D
+1 yılSiz sadece yakisikli oldugu icin seversiniz gercekten sevdiginiz icin degil
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
51Cevap
Diğer konusunda 19,7b cevap paylaştı. bugüne kadar hiç begenilmedim
tşak geçme muhabbeti olur ya hani
hah işte
hatunlar kendi aralarında benimle ilgili eminim hep tşak geçmiştir
şunun tipe bak gibisinden
ha yakışıklı olsaydım tabi ki ballandıra ballandıra konusurlardı..
bu onlara göre güzel olabilir di fakat bana göre bom boh birşey olurdu..03 Yorumla
Soran+1 yılSalla pampa önemli olan kalp ;)
Soran+1 yılAtıyor pampa :D
belki ukala denecek ama ben genelde üniversitede arkadaşlar arasında da bu konuda öne çıkıyorum ve gerçekten özgüvenini artırıyor ve bazen çoğu oturup benim hakkında konuştuğunu görüyorum yani bu cidden insanı çok mutlu ediyor
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok hojtır bilirim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendimi bildim bileli hep yakışıklıydım gelen geçen herkes bakardı ama 3-4 aydır çirkinim :D yüzüm çöktü, saçlarım döküldü gözlerimin altı morardı, yüzüm gülmüyor artık. Sevdiğim tarafından çok pis terk edildim ondan bu hale geldim.
0122 Yorumla
Soran+1 yılbir toparlasan aynısı olacak iyi görün pişman olsun ;)
Cevap sahibi+1 yılNeden pişman olsun ki. Beni terk ettiğinde zaten gayet düzgündü tipim. Çirkinim diye terk etseydi karşısına yakışıklı olup çıkmak isterdim ama zaten tipim düzgünken bıraktı gitti.
Cevap sahibi+1 yılBu arada güzel olmak nasıl bir duygu biliyorum demişsin ya bir resmini at da ben de göreyim merak ettim seni :D
Soran+1 yılHmm demekki yakışıklı olmak terk edilmeye engel değil anlamış olduk :)
Cevap sahibi+1 yılGüzellik göreceli bir kavramdır. Yakışıklılık da öyle. Ve önemli olan anlaşmak. Çiftlerin tipleri ne kadar iyi olursa olsun karakterler uymuyorsa o ilişki yürümez.
Soran+1 yılTabiii kii
Cevap sahibi+1 yılResmini görebilir miyim :D
Soran+1 yılAşık olursun diye korkuyorum o sebepten olmaz :D
Cevap sahibi+1 yılİddialısın yani :D genelde herkese komik geliyor ama güzel kızlar dikkatimi çekmiyor. Tatlı ve iyi kalpli olmaları yeterli :D resmine bakabilir miyim :D
Soran+1 yılGüzel tatlı iyi kalpliyim o yüzden aşık olursun :D olmaz :D
Cevap sahibi+1 yılResmine bakıp güzel olup olmadığını anlarım ama iyi kalpli birisi olduğunu anlayamam ki :D bu arada alt tarafı 1 resim ya at gitsin artık :D
Soran+1 yılOhoo en riskli yeri istiyosun başlamadan bitti bence :p
Cevap sahibi+1 yılRiskli yeri istemiyorum :D risksiz yerinden bir resim istiyorum sadece :D ve başlamadan biten ne tam olarak ilişkimiz mi :D :D
Soran+1 yılEvet iliskimiz :D
Cevap sahibi+1 yılGelip beni babamdan istemeden ilişkimiz başlayamaz zaten :D :D 1 tanecik resmi çok gördün bana mikrop :D :D
Cevap sahibi+1 yılMerak etmiştim sadece :D
Soran+1 yılMikrop benim lafım neden caliyosun hem :D babana desem kesin üstüne para verir o yüzden düşünmem lazım :p
Cevap sahibi+1 yılYaklaşoko10 yıldır mikrop kelimesini kullanıyorum ben :D hıh düşünmesi lazımmış tşpsize bak :D babam verse de ben varmam sana :D sadece fotoğrafını merak ettim o kadar :D
Soran+1 yılIşte etme sonra aşık olursun diyorum :D mikrobu benim doğduğumda annem kulağıma söyledi :D tipsiz sensin yaklaşık 3-4 aydır :D
Cevap sahibi+1 yılVay çakal :D benim annem de daha karnındayken bana mikrop diyormuş :D :D hıh :D sen cidden çok pisliksin :D hemen lafı sokuyorsun ya :D 3-4 aydır çirkin olduğumu itiraf etmeseydim keşke :D :D çirkin olduğunu da annen doğduğunda kulağına söylemiş miydi :D :D St resmini artık :dD
Soran+1 yılSenin anne karnında olabilir asıl mikrop benim tamam mi :s :p ettin işte ettin oh olsun :p atmicam işte atmicam benim fotom değil mi atmaamm :p
Cevap sahibi+1 yılAt resmini artık yazacaktım :D
Cevap sahibi+1 yılPeki asıl mikrop sen ol pis mikrop :D :D bari yüzüme vurma ta ettik işte bir hata birdaha etmem :D :D öyle bir atmıcam işte diyosun ki insanın daha da isteyesi geliyor :D :D
Soran+1 yılElime koz verdin pis çirkin :D niye merak ediyorsun ki :)))
Cevap sahibi+1 yılSensin çirkin pis kozcu :D :D öylesine merak ettin işte ya :D bakıp gidecem :D hiç başlamayan ilişkimiz yine başlamadan bitecek :D :D
Soran+1 yılNe bakiyon öyle alıcı misin bakıcı misin :)) pis kozcu dedin ya ilişkimiz hiç başlayamaz oldu :p
Cevap sahibi+1 yılİkisi de değil sadece merak :D ya illa itiraf ettireceksin ben çok kem gözlüyüm de bir bakıp nazar değdirecektim :D en son resmine baktığım kız tırın altında kaldı :D :D
Cevap sahibi+1 yılAma sen de çok pis koz kullanıyorsun ben ne yapayım :D bu şekilde tabi başlamaz ilişkimiz :D :D sen dünyaya koz kullanmak için gelmiş olabilir misin acaba :D :D
Soran+1 yılKişşkee benimm olsaaa dedin demi kem göz Şevket :D belki de koz kullanmak için geldim ne biliyorsun :)) sen bana göz degersin kem gözlü sevgilim o yüzden ilişkimiz olmadığı hayırlı olmuş yolda giderken ucak filan çarpar :D
Cevap sahibi+1 yılValla resmini görür görmez öyle diyecektim kalp kalbe karşıymış :D :D inanırım valla kesin koz kullanmak için gelmişsin sen :D acaba genetik mi sizde bu özellik :D :D beğenmezsem kem göz etmem merak etme :D bu arada yolda giderken uçak çarpsa yine iyi meteor bile düşebilir :D ben bir hayvan çeşidine ne kadar da büyükler diye nazar değdirmiştim anında meteor düştü nesilleri tükendi yazık :D günümüzde de kemiklerini çıkarıyorlar sağdan soldan dinozorcukların :D :D :D
Soran+1 yılAhahhaha o yüzden bekleme kemgozcüğüm gözlerini sevdiğim :D sen ne zamandır bu dunyadasn kazık çıkmış gibisin mübarek :D hem yaşlı sevgili istemem :D koz kullanma genetik olabilir annemden :D
Cevap sahibi+1 yılHem gözlerini sevdiğim diyorsun hem de gözlerimin seni görüp mutlu olmasını engelliyorsun :D baya oldu ya ben bile hatırlamıyorum :D ben yaşlı değilim dipçik gibiyim :D :D sadece ruhum yaşlı :D madem koz kullanmak annenden gelen genetik birşey o zaman sizin aileyi nazikçe bir araya toplayıp topluca benzin dökülüp yakılmanız lazım :D :D :D
Soran+1 yılRuhun öldü ise ben ne yapiyim :)) bana bak ölü şeytan :p sen ölü halinle bizi nasıl yakicaksn senin o kem gözlerini kirpiklerinden başlayıp tek tek yolarimm haa beni deli etmeee :D
Cevap sahibi+1 yılİyiki bir ruhum yaşlı demişim he iki dakikada öldürdün ruhumu ya :D azrail bile bu kadar hızlı değil tebrik ederim :D azrail olsan tüm yaşlıları elden geçirir canlı bırakmazdın valla :D :D
Ama ama ama bana kıyabilir misin ki sahiden 😢
Soran+1 yılBiz de koz dedik tüm sülaleyi kurttun beee :D
Yok canım sana kıyar miyim ben hele kem gözlerine hiç ama hiç kem gözünü sevdigimmm :))
Cevap sahibi+1 yılAma ben en azından genetik mi diye sordum sonra herkesi yakmaya karar verdim :D genetik değil deseydin sadece seni benzin döküp yakardım :D ne diyorum ben ya şey yani seni seviyorum diyecektim :D :D
Ay ay ay yirim ya hiç de kıyamazmış bana :D :D
Son cümlenden sonra tamamdır oldu bu iş dedim içimden :D istemeye ne zaman gelelim :D :D
Soran+1 yılYakmayı düşündüğün insanı isteyecek misin :o aaaa evlendikten sonra işkence yapmayacağına garanti verebilir misin he söylesene ;D
Cevap sahibi+1 yılHiç yakar mıyım ya tamamen şakaydı onlar ( acaba üstüne benzin mi döksem daha hızlı yanarsın tiner mi) :D :D ben garanti veririm ama bir şartla istemeye geldiğimizde tuzlu kahveyi kakalamak yok :D kayınğederime verirsiniz onu ee sonuçta kız babası olmak kolay değil içsin mikrop :D :D aramızda sözleşme yaparız sen tuzlu kahve yapmazsın ben de işkence :D kabul mü :D
Cevap sahibi+1 yılBu arada sana önemlidir bir soru sorabilir miyim :D
Cevap sahibi+1 yılÖnemli bir soru sorabilir miyim diyecektim :D
Soran+1 yılYok canim o tuzlu kahve icilecek kacari yok :D
Benzin bence daha güzel yanar :D
Önemli bir soru sorabilirsin
Önemli bir soru sorabilirsin
Önemli bir soru sorabilirsin :D
Hadi sor :D
Cevap sahibi+1 yılBen de istemeye gelmem ailemi gönderirim o zaman :D hıh : D pis mikrop :D
Bence de benzin daha iyi yanar :D gelen mesajlara cevap vermekten ne soracağımı unuttum iyi mi :D :D
Soran+1 yılAilenle mi evlenicem belki erkek kardesn var ya da emmi oğlu filan ne dersin ;p
Yak yak çekinme :D
Hatırla çabuk önemli diyon madem dediğimi yaparım bak kirpiklerini tek tek yolarmmm !
Cevap sahibi+1 yılSadece annem ve babam gelecek emmi oğlunun da istemeye gittiğini de ilk senden duyuyorum :D :D
Yakamam ki :D kıyamam ben sana :D mucuk :D :D
Heh hatırladım şey diyecektim şey :D
Soran+1 yılGelsin yaa sen yoksan onu görim hem çirkin seni napim 3-4 haftadır düzelmez bu :p
Kiyamazsan hatırla o şeyi yolarım kirpiklerini. Gözümden kacmadi mesjlar filan daha beter olursun!
Soran+1 yılPardon ne haftası ayyy ayyy :) 3-4 ay :D
Cevap sahibi+1 yılBenim emmi oğlum cinsiyetini değiştirdi ya :D :D ala ala belki eski halime gelecem ne biliyorsun pislik :D
Hatırladım :D fotoğrafını ne zaman göstereceksin diyecektim :D
Cevap sahibi+1 yılİlk defa söylediğin birşeyi anlamadım :D burada ne demek istedin :D "Gözümden kacmadi mesjlar filan daha beter olursun!" :D
Soran+1 yılEmmi oğlu duysa var ya hemen harcadı hee :))) dayı oğlu olur sorun değil kuzen olur hiç sorun değil :D bu muydu yani foto ne zaman atacaksn -,- diyon ya önceki yorumda gelen mesajlardan ne soracağımi unuttum diye sen biraz zor evlenirsn benle mesajları okumaktan vakit bulabilrsen ;))
Cevap sahibi+1 yılHarbiden de ya çok pis gömmüşüm emmi oğlunu :D :D kuzenlerimin hepsi kız :D :D dayımın çocuğu da kız yani :D
Anaaa daha tanışmadan trip yedik ya la :D :D
He sen onu diyorsun :D ya ben mesaj derken WhatsApp mesajları okuyordum öyle demek istemiştim ( yersen) :D :D
Hem neden hep evlilik konusunda tehdit ediyorsun beni :( yoksa yoksa beni sevmiyor musun 😋
Cevap sahibi+1 yılSon ifade yanlış oldu bu olacaktı 😢
Soran+1 yılEmmi oğluna dicem seni :D hiç oğlan yok mu tüh ya tüh :D
Yemedim zaten hangi kızla konusuyon bilmiyorum -,-
SeviyoDUM. !
Gizliden çıkana bir sıkılnca mesaj atcam :D
Soran+1 yılCiksana :D
Cevap sahibi+1 yılEmmi oğlunu boh bulursun :D :D bu arada ispiyoncu bir mikrop olduğunu söylemiş miydim :D :D hayır yok oğlan falan :D kır dizini otur evinde erkek mevzusunu açma sürekli mikrop :D :D 1 kızla toplamda birçok kızla konuşuyorum ama hepsi de belli sınırlar çerçevesinde sadece gülmek için :D birkaçının da derdini dinledim öyle işte :D
Madem seviyordun neden hiç beni sevdiğini söylemedin mikrop :D yıllardır bunu demeni bekliyordum :D :D
Oldu cınım başka derdin :D pışşııkkk yemezler :D önce resim at sonra :D :D
Soran+1 yılBoh filan ayıp oluyo bak oğlan çocuğu :D niye sen kızlarla konuş :D dert dinle kahve içmeye de çağırıyolar mi -,- emmioglunu bir araym ben iyi çocuk o :*
Seni seviyorum çık dışarı çıkmazsaan hiç göremezsin ;D
Cevap sahibi+1 yılBoh bizde yapman biraz zor demek anlamına gelir dostum :D :D bu arada bana nasıl oğlan çocuğu dersin sayın kız çocuuğuu :D :D :D
Tribini yirim senin :D Burdan tanıştığım kızlar neden kahve içmeye çağırsın ki beni :D sadece ikisi beni görmeyi çok istedi o kadar :D gerçi onlar benimle evlenmek de istemişti :D :D ama kahve içmeye çağırmadılar :D bu arada o ikisi ile de konuşmuyorum artık :D ama arkadaşça konuştuğum kişi var birkaç tane :D
Bak ya bir de öpücük atmış :D benim emmi oğlum yok tamam mı mikrop :D olmayan birine sulanma :D illa sulanacaksan da bana sulanabilirsin senin için bu fedakarlığı yaparım :D :D
Ben de seni seviyorum aşkııımm 💟💓💔💕💖💗💘💝💞💋❤💙💚💛💛💜
Cevap sahibi+1 yılPis tehditçi :D banane ya önce ben resim istedim ilk sen :D bu arada ne burcusun :D kesin ikizler yay ya da terazisin dimi :D üçünden biri olması lazım koç düşük ihtimal :D
Soran+1 yılkonusma zaten oğlan çocuğu onlar senle evlenmek istemiş sen benle istiyorsun :D beni de tanıştır arkadaslarnla kulaklarını cekiymm :D sulanacak tek kişi Emmi oğlu tamam mı :D
Ortaya cikmadan seni sevmiyorum bu bir aşkın olmuyorum bu iki :D
Cevap sahibi+1 yılBen seninle evlenmek istemiyorum ki :D çünkü illa tuzlu kahveyi kaktıracaksın bana gibime geliyor :D :D tanıştırırım ki :D hem niye kulaklarını çekiyorsun ki sadece arkadaşız :D kızın birine sana mesaj atmaktan cevap veremedim hâlâ :D
Emmi oğlum olmadığı için sulanacak tek kişi ben kalıyorum mikrop :D :D
Resmini görmeden ortaya çıkmam banane :D hayır benim aşkım oluyorsun bu da üç :D :D
Soran+1 yılO zaman terk ediyorum seni bu da 4 olsun koca bir 4 :))))
Cevap sahibi+1 yılAman be gidersin git bana kız mı yok :D hıh :D tipsiz kız çocuuğuu :D :D
Soran+1 yıll*n gebertirim seni çık ortaya artık nazli misin oğlum!
Cevap sahibi+1 yılÇok sıcak kanlı cana yakın ve tatlısın :D ne burcusun :D
Cevap sahibi+1 yılİkizler yay veya terazisin dimi :D
Soran+1 yılAkrep Burcu ! Hadi çık artık
Cevap sahibi+1 yılNeee akrep mi :D bir hiç tanışmadık tamam mı :D iyi geceler :D
Soran+1 yılTamam hadi senin için terazi oldum ben hadi çık hadi oğlan hadi
Cevap sahibi+1 yılYerim ya benim için terazi de mi olurmuş :D kıyamam ben sana :D
Sen resim atmayarak beni süründürdün ben de resim atmam ki banane :D :D
Cevap sahibi+1 yılBen de çıkmam ki banane yazacaktım :D
Soran+1 yılBu kadar fedakarlık sana çok ömrümü çürüttün erkek güzeli :D pis zenci :D pis kemgoz :D piscirkin !
Cevap sahibi+1 yılBen şu an erkek güzeli değilim ki :D tinerci gibi geziyorum sağda solda :D :D çirkin kelimesi tam benlik ama :D zenci de değilim :D biraz da kem gözlü olabilirim :D :D kaç yaşındasın :D
Soran+1 yılEsmer ol bari :( ortaya çık hepsinin cevabı bende :D söz seni çirkin de sevicem :D
Cevap sahibi+1 yılEsmer değilim ki ben :D gerçekten de sever misin :D
Soran+1 yılYa esmer ol ya esmer ol sarışın filan misin :(
Cevap sahibi+1 yılOrtasıyım :D
Soran+1 yılIyi gene idare eder hayallerim yikiliyodu az daha :D
Cevap sahibi+1 yılbir de söz çirkin de sevecem diyordun :D bu arada ben resimlerde çirkin çıkarım o yüzden fazla resmim yok :D bir de zayıf olduğum için iyice çirkinim zaten :D kilo alsam iyi birşeyler olurum heralde :D bu arada genel yorumları söylüyorum resmime bakan bu sen misin hiç güzel çıkmamışsın diyor bunu da söylemekte fayda var :D
Cevap sahibi+1 yılAynı anda resimlerimizin linkini atalım olur mu :D
Soran+1 yılBen çirkin sevmem ama seni guzellestiricem :D yemek yapıp kilo aldiricam sonra sevicem :D hani herkes 3-4 defa bakıyordu yalancı :D sende benim gibi cirkinsn demi :D
Cevap sahibi+1 yılÇirkinim falan ama cidden bakan çok :D belki de çirkinim diye bakıyorlardır :D neyse itiraf ediyorum ben de bir çirkinim :D :D
Soran+1 yılUlan boşuna mi o kadar çaba sarfettik :D tü sana elime geçme sen :D
Cevap sahibi+1 yılVay yemek yapıp beni güzelleştireceksin demek :D ve seveceksin öyle mi :D yirim seni :D :D
Evet sanırım boşunaydı :D bu arada sağol görmekte üstüne yok :D :D
Soran+1 yılDuygularımla neden oynadın anlatsana biraz :/ :/
Cevap sahibi+1 yılYa şimdi ne biliyim zevkli oluyor böyle insanları kandırmak :D kızlar yakışıklı erkek diye tutturun A biz çirkinler de böyle bir ders veriyoruz onlara :D :D
Soran+1 yılBende güzelim diye kaldırdım ah biz çirkinler yok muyuz yaa :D
Cevap sahibi+1 yılUyudun mu mikrop :D
Cevap sahibi+1 yılDünyanın en çirkini olsan da önemli olan kalbindir :D resmini atacak mısın artık :D
Soran+1 yılAtmicam ulu orta :D valla bak :D
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkınca atar mısın :D
Soran+1 yılCıkk kandirdim senin gibi ama mesaj atarim :D
Cevap sahibi+1 yılO zaman çıkmam :D pislik :D hıh :D hadi ben yattım iyi geceler :D
Soran+1 yılUlan yaa çok merak ettim valla şimdi hadi bir çık hadi :D
Cevap sahibi+1 yılResim atacak mısın :D
Soran+1 yılBak sabaha kadar bildirim gelir yazarm sürekli :D
Soran+1 yılYa aç şu gizliyi yeter amaa
Cevap sahibi+1 yılOnun yerine resim atayım konu kapansın :D :D
Soran+1 yılAynen ama seni bulucam oğlum hadi at foto bakim :))
Cevap sahibi+1 yılhttps://i.hizliresim.com/DMLMvl.jpg
https://i.hizliresim.com/qYgYzV.jpg
https://i.hizliresim.com/a545gQ.jpg yalnız unutma resimlerde kötü çıkıyorum :D gerçek hayatta 7 isem resimlerde 5 puanım :D beni de bulursun bence :D o potansiyel var sende mikrop :D :D
Soran+1 yılSonunda ya meraktan öööldümmm :D cirkinsin işte ne 5i ne 7si :D ben senden güzelim ama foto atmicam :D sen isterken sen Attın foto oh olsun :D ben seni nasıl bulacam ya :/
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılSanırım çirkinim :D ama gerçekte çok farklıyım :D resimlerde kendimi kasıyorum o yüzden öyle çıkıyorum :D arkadaşlarım hep söyler resimlerle gerçek halin arasında çok büyük fark var diye :D at be kız merak ettim :D şaka yapıyorum bulamazsın tabi :D
Soran+1 yılHahaha buldum ki ben çok zekiym ya :D
Cevap sahibi+1 yılHayda ben gizliden çıktığımı fark etmedim bile nasıl oldu anlamadım yemin ederim :D görünce de şok oldum :D Nalet olsun ya :D
Soran+1 yılAtmaa atma çıktn işte :D
Soran+1 yılSon foto da ki Emmi oğlu mu yanındaki selam süle :D
Cevap sahibi+1 yılEvet o da başlatma selamdan falan neredeyse bana inat olsun diye uçan kuşa yazacaksın :D :D yemin ederim atmıyorum. Telden giriyorum fark bile etmedim :D
Soran+1 yılHahaha iyi güldüm :D uçan kuşa selam :D
Cevap sahibi+1 yılPisliksin biliyorsun dimi :D :D
Soran+1 yılBiliyorum :D
Cevap sahibi+1 yılAma yine de sevdim seni tabi :D resim at artık ya küserim yoksa :D
Soran+1 yılBurdan yazmicam mesaj atarak dalga geçmek istiyorum :D kolay olucak :D
Cevap sahibi+1 yılTamam pislik yazma :D hıh :D
Cevap sahibi+1 yılbir de kolay olacak diyor ya :D gelir kör testere ile keserim seni pis mikrop :D :D
Soran+1 yılKesemezsn mikrop :D kör testere ile :D
Cevap sahibi+1 yılO zaman ben de ıstırarak öldürürüm seni :D :D
Soran+1 yılSus sivrisinek misin sen !
Cevap sahibi+1 yılSayılır :D ama farklıyız :D sivrisinek gizlice gelip sokuyor ben ise aa kuş mu şuradaki diyip aniden ıstırıyorum :D :D
Soran+1 yılSen manyak misin oğlum :D
Cevap sahibi+1 yılİltifatlarınla şımartıyorsun beni :D :D
Soran+1 yılVazifem benim :D
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum :D
Soran+1 yılHı hı hı hı hı hı :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılgirdiğin her ortamda dikkat cekiyorsun. kızlı erkekli ortamlara en yakın arkadasın tarafından bile davet edilmiyorsun. özellikle gaylerin tacizine uğruyorsun. birde kıskananlar arkandan i.. ne diyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılKötü bişi aslında :D
+1 yılyakışıklı olmak demek kesinlikle kendine güvenle alakalı bişeydir ve kendine bakmak ve iyi birde ağıza sahip olmaktır onun haricindekiler doğru zamanda doğru yerde olma kadın ruhunu okşama ve biraz güzel şanstır :)
03 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bunlara katılıyorum kaliteli bir fikre sahip olmak aynı zamanda :))
- +1 yıl
teşekkür ederim bende bunu unutmuştum aynı fikirde birini bulduysam ne mutlu bana :)
Soran+1 yılDalgaya aldım bıraz soruda ama kesinlikle sana katılıyorum hepsine :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi yaşıklıklık ve güzellik göreceli birşey. Bazıları sarışın ve yuvarlak yüzlüleri sever bazıları üçgen. Herkese göre farklıdır sana göre yakışıklık farklı başkasına farklı...
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin yakışıklisna kimse karışmaz ; D
Cevap sahibi+1 yılÖyle ben mesela etrafımda öyle diyen çok ama sevmeyende var illaki..
yakışıklı değilim ama nasıl bir his olduğunu tahmin edebiliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılAh canimmm :))
+1 yılAşırı derecede yakışıklı olduğum için hiç sevgilim olmadı mesela
01 Yorumla
Soran+1 yılAaa çirkinler de yakisiklilar da sanssz. Yaşasın arada kalanlar :D
+1 yılYa herkes yalakalık yapıyo işte. Offf yakışıklı olmak çok zor
11 Yorumla
Soran+1 yılYalakalik o. O aslaaa
Valla cevremdekiler yakisiklisin diyor ama ben kendimi cidden cok cirkin hissediyorum. O yuzden bir fikrim yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılCevrende bende varım o zaman yakışklsn
+1 yılAbovv burayi yikarlar simdi :D herkes yakisikli olacak bak
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo hepsi değilmiş bende öyle sanıyordum :D
+1 yılHiç benim başıma öyle şeyler gelmiyor. Demekki yakışıklo değilim 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılNe geliyomus başlarına :D
Geçen kizin biri bıraktı yakisikliyim diye illa capkin misim gibi davrandi illa başka kizlar varmis gibi davrandi paranoyaklasti mal
05 Yorumla
Soran+1 yılBu da kötü yanı çapkın olarak görülüyosunuz napalım :))
Soran+1 yılÖz guveninin masallahi var :)
Soran+1 yılBiz olmasak zatenn :))
Kendimi yakisikli hissediyorum ama boyumu problem ediyorum ( 1,78)
02 Yorumla
Soran+1 yılKavakta da boy var diye bir laf var ayrıca kısa deglsn :D
+1 yılyakışıklı ama kime göre neye göre belki başkasına göre değil
01 Yorumla
Soran+1 yılKafamda manyak sorular :s
Ben çok çirkinim yine de dediklerin oluyor herkes beni konuşuyor falan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldemek kızlar arasında hiç konusulmadım ha, üzüülüyom la bazen yakısıklı olmadıgım için amma buna şükür,
03 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyorsun ki bilemezsiiin işte :)))
Cevap sahibi+1 yılne dediğini anlasaydım iyi olacaktı :) : )
Soran+1 yılKızlar arasında yakışıklı olsa bile konusuldugunu bilemez diyorum :D
+1 yıletrafımda yakışıklı olupta özgüveni olmayanı görmedim :D
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet öz güven tavan :)
- +1 yıl
adam sonuçta yakışıklı özgüveni tavan yapmıcakda benimmi yapcak :D
Soran+1 yılSaçmalama be yakışıklı olmak konu da karaktersz yakışıklı hiç bişi demek oluyor :)
- +1 yıl
tabiki öyle ama günümüzde bazı insanlar için sadece tip olması bile yetiyor :)
Soran+1 yılBoşver onları :)
- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİyi bir durum beğenilmek :) Dikkat çekiyorsun oda güzel 😃 Fena bir duygu değil:)
01 Yorumla
Soran+1 yılÇokta hoş oldu çok da güzel oldu :D
+1 yılUlan öyle lerin * bize birsey kalmıyor onlar yüzünden
01 Yorumla
Soran+1 yılKalır çirkin kız dolu kiii
+1 yılwalla bilmiyorum yakışıklı olduğumu çogu kız söyler ama beğenilmek iyi birşey evet :D
07 Yorumla
Soran+1 yılBence de güzeldir :)
- +1 yıl
ama önemli olan herkes tarafından begenilmek degil bence sevdigin kişi tarafından begenilmek en çok o koyuyor çünkü=)
Soran+1 yılTek o begenmiyor bir düşünsene :D
- +1 yıl
yok öyle birşey yaşamadım beğendi ama aldatıldım bu daha kötüydü =)
Soran+1 yılHahhaha çok kötü amaa hem yakışıklı hem aldatiliyon kizdaki lukse bak :D
- +1 yıl
bu işler öyle olmuyo işte abicim neyse iyi geceler =)
Soran+1 yılIyi geceler ablacmm :))
işte senin söylediğin ve ya yaptığın şeyler benim umrumda olmuyo zira ego tavan...
02 Yorumla
Soran+1 yılHey maşallah hocam
- Diğer konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılCe kınıyorum kizariyorum kaçmak hissi boğulma hissi vs çünkü ben malim
00 Yorumla
+1 yılHissetmiyorum zaten oyleyim 😎
Her ortamda gozler senin ustunde oluyo felan filan işte 😂011 Yorumla
Soran+1 yılAyy canım gözüm sende kaldı yaaa :*
- +1 yıl
Bak ya dalga geçiyo 😂
Soran+1 yılYok yoook kaldı :* :D
- +1 yıl
Kalmasın utanırım ama ¬_¬ :D
Soran+1 yılbir kahve içelim mi :D
- +1 yıl
Basım bağlı canım yaaa =/
Soran+1 yılAyy tüh :D
- +1 yıl
Listeye alıyım istersen ama seni asdf😂
Soran+1 yılKuma mı alcan benii :'( istemem goca istiyom gel beni aaalll
- +1 yıl
Tamam alcam seni gizli sakin ol 😂
Soran+1 yılSakinimm tamaaamm
Yakışıklı olup olmadığımı bilmiyorum ama kibre yol açabilecek bir durum.
00 Yorumla
+1 yılCool olunca problem olmuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmmm hmm :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılhic yakisikli degilim kimsede begenmiyor. ozellikle son yillarda
012 Yorumla
Soran+1 yılYa herkes yakışıklı baksana burada :'D farkın olsun ben farklı olanı severimmm :*
Cevap sahibi+1 yılama hic degilimki bu kadar farkimimi sevecen :D
Soran+1 yılOlsun beni seni severim ne var bunda :D hatta sevdim bile :D
Cevap sahibi+1 yılbu kadar erkenmi daha gormedin bile gorunce isim var az bekle diyip bakma :D
Cevap sahibi+1 yılkacma :D
Soran+1 yılHahahha :)) kalpten sevdm seni görmeden :D
Cevap sahibi+1 yılanlasildi yan cizmeye basladi :D bu kadar erkenmi :D
Soran+1 yılHep sevicem kalbimdesn gizlimmm ♡♡
Cevap sahibi+1 yılyani gizliden cik yazimmi demek bu ne kadar tipsiz gorim diyorsun :)
Cevap sahibi+1 yılbir umut sen kalmistin :D
Soran+1 yılYasiyorsak umut var ♡
Cevap sahibi+1 yılkivir yavrum kivir :D
+1 yılZor ama alıştık artık :(
08 Yorumla
Soran+1 yılKiyamam
- +1 yıl
Kaderimizde buda varmış deyip çekiyoruz :( :(
Soran+1 yılZor anlıyorum senii
- +1 yıl
Yakışıklı tribine girdim ahahaha :D :D
Soran+1 yılTribi de varmiiiiss oyy bir profil resmi koysana bakalım yakisklmm :))
- +1 yıl
Şimdi koyamam, belki sonra, bu havayla kötü bir kelime duymak istemiyorum :)
Soran+1 yılTamam sen biraz yakışıklı havani yaşa :D
- +1 yıl
😎😎😎
Diğer konusunda 12,1b cevap paylaştı. begenilmek her insanın hoşuna gider
01 Yorumla
Soran+1 yılGider :D
+1 yılNasıl bişey olduğunu bende merak ediyorum
00 Yorumla
+1 yılCokta takmiyorum yani mal bu 😂
011 Yorumla
Soran+1 yılElde olan bu :D eheh :) sende yakışıklisn ama :D
- +1 yıl
Tesekurler :) evet elde olan bu 😂
Soran+1 yılCiddi diyorum bak niye buralarda takılıyon modellik filan yapsana
- +1 yıl
Ne modelligi okadar değil bence abartiyosun :)
Soran+1 yılYok gerçekten beğendim şansını dene bence ciddiyim
- +1 yıl
Tamam bigun giderim bos vaktimde 😊
Soran+1 yılSen bilirsin :)
- +1 yıl
Seni menejerim yapiyorum ozman 😂
Soran+1 yılHahaha tamamdır beyefendi :D
- +1 yıl
Temam kucuk hanim 😂
Soran+1 yılKüçük bey :D
+1 yılErkeklerin yorumlara bak hele 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılBitti kiiiizz :D
Muazzam birşey muz yerken çilek tadı almak gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm gözümü de aldı zaten ://
çoook yakışıklı olmasam da idare ederim
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah daim etsin :D
Yakışıklılar size soruyor anlatın :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlatsnlar ogrenelim :D
Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Güzel bişey değil aslında
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
+1 yılKimse isteyerek yakışıklı olmadı ki
04 Yorumla
Soran+1 yılAllah vergisi kanka :)
- +1 yıl
Kendi çabamla elde etmediğim bişeyle övunemiyorym bn 😊
Soran+1 yılbir acayipsin :D
- +1 yıl
Anormal olmak standart olmaktan daha çok zevk vermiştir 😁
- Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiç öyle hissetmedim :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKnka boşver ne hissettcen yaaa :))
- Diğer konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılSence ben yakışıklımıyım?
02 Yorumla
Soran+1 yılBilemem hayatım sen hissediyor musun? :)
- +1 yıl
Hemde çok :)
Diğer konusunda 951 cevap paylaştı. okumuyorum bile o zaman ( trip trip )
04 Yorumla
Soran+1 yılKurtarmaz ki o bile
Soran+1 yılYok tip bile tripin önüne geçemez onu demek istedim :D
Uyuyamıyoruz yakişikliliktan, öyle işte.. =/
01 Yorumla
Soran+1 yılKıyamam yaaa
Hakkaten ne konuşuyorsunuz arkamızdan acaba..
08 Yorumla
Soran+1 yılBir bilsen neler neler ses kaydı yapıp dinletmek isterdim :D korkarsn benm kendim hakkında bunları bilmiyorum dersin :D
Soran+1 yılGerçekten bu yıl yaşıyorum kızlarla yeni tanıştım çok fenalar okuldaki tüm tipli çocukları biliyolar :D tüm iibf fakültesi düşün yaa mal gibiler :D
Soran+1 yılOlmaz cıkk :))
Soran+1 yılEvet :D
Bu göreceli bir kavram ama kendimi begenirim
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
Öyle olduğumu söylerler ben öyle düşünmüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılKader knkaa
Kimine göre yakışıklı kimine göre tipsiz
02 Yorumla
Soran+1 yılGöze göre :))
boktan bir duygu
01 Yorumla
Soran+1 yılAa kötü bişey mi :D
- Diğer konusunda 12,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor
01 Yorumla
Soran+1 yılKolayyy gelsin evladım
Ben hissediyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılNe hoş :))
Soran+1 yılYoo değil ki bence begenmemek daha kötü bişi :)
+1 yılBuyrun beyler :)
00 YorumlaDiğer konusunda 478 cevap paylaştı. Umrumda değil
02 Yorumla
Soran+1 yılHiiiiicc
çoh hojtır
01 Yorumla
Soran+1 yılBanenaa :D
Benim
02 Yorumla
Soran+1 yılAdamım yeeaa
berbat
06 Yorumla