Ben affedilir miyim? Lütfen dini bilgisi olanlar bakabilir mi?

İyi akşamlar hepinize. Ben müslümandım her zaman ama kutsal kitabımı bilmiyordum okumamıştım. Bu yüzden bu yaşıma kadar bir sürü günah işledim. İşlediğim günahları erkek arkadaşım çevreme yaydı. Sosyal medya hesaplarımın şifresini ele geçirdi. Orda eskiden yazdığım kötü şeyleri de silemiyorum.. Tüm özelimizi herkese izletti, ona attığım fotoğrafları videoları herkese yaydı. Ben bu olaydan sonra tövbe ettim tövbe edeli 5 ay oluyor. Kapanmak da istiyorum ama çevremdekiler konuşmaya başladı bu kadar şey yaptın şimdi mi aklına geldi diyorlar... Benim korkum şu acaba ben affedilmez miyim? Günahlarımı herkes öğrendi çünkü... Eski sevgilim şu an hala insanlara o videolarımı gösteriyordur belki ben ne yapacağımı bilemez haldeyim.

Fotoğralarım her şeyim herkese yayıldı ben bunları artık sildiremem ve insanların bakmasına engel de olamıyorum... Lütfen bana bir yardım edin, akıl verin. Ne yapmam gerekiyor? Her gün Allah'a beni affetmesi için yalvarıyorum çok perişan oldum. Kimsem de yok ailem beni bu olanlardan dolayı görmezden geliyor onlardan da yardım isteyemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap veren herkesten Allah razı olsun. Lütfen başkalarının hatalarından ders çıkarın. Hanım kardeşlerim zinaya hiç yaklaşmayın. Hiçbir türlü zinaya yaklaşmayın. Erkek kardeşlerim siz de zina işlemeyin. Allah hepimizi affetsin inşallah.
Ben affedilir miyim? Lütfen dini bilgisi olanlar bakabilir mi?
Cevapla